17 Regnskap online kursplattform for alle

Ingeniører kan bygge verden, og vi kan ha all denne komforten på grunn av teknokratene som drar hele natten. Men det er regnskapsførerne som opprettholder balansen mellom og på en måte styrer denne verden.

Som enhver innovasjon krever hver fersk idé og galopperende sprang i menneskeheten at penger flyttes fra konto A til konto B. Overføringen må være nøyaktig og innen kortest mulig tid for å gjøre ting mulig; det er der regnskapsførernes rolle blir så viktig.

Regnskapsførere er de som ser tallene bak innovasjonene, og det er de som anser umulige ting som mulige ved å flytte rundt på penger. Etter hvert som teknologi og innovasjoner vokser, er det en lignende økende interesse for regnskap. Mange studenter blir sett på å ta opp disiplinen fordi de forstår hvor viktig det er.

I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de ledende regnskapskursene som vil imøtekomme enhver tvil når det kommer til regnskap, og når du er ferdig med dem, vil du være en kraft å regne med. Listen er lang, dyptgående, og vil fokusere på alle kursenes fremtredende funksjoner og finne den som passer for deg.

Udemy

Vi starter med den mest populære plattformen som har blitt et kjent navn for sertifiseringskurs på nett – Udemy.

Introduksjon til finans, regnskap, modellering og verdivurdering

De Introduksjon til finans, regnskap, modellering og verdivurdering på Udemy, er et av de mest populære kursene om regnskap i tillegg til økonomi, modellering og verdivurdering.

Dette NASBA CPE-poeng: 6.0-kurset inkluderer 4,5 timer on-demand-video, 6 artikler, 15 nedlastbare ressurser, 1 praksistest, tilgang til hele livet på mobil eller TV, fullføringsbevis.

Mr. Chris Haroun tilbyr kurset, en prisvinnende MBA-professor, Ivy Grad og Ex-VC Goldman. Chris har solgt over 1 000 000 av sine nettbaserte forretnings- og selvforbedringskurs spredt over 12 språk i 196 land, noe som sier mye om hans populære undervisningsstrategi.

Studentene vil oppnå følgende triks av egenskapen på slutten av kurset-

  • Analysere og forstå en balanse
  • Forstå og bruk beste praksis for modellering
  • Lag en finansiell modell for inntekts- og kontantstrømoppstilling
  • Lær hvordan du bruker rabatterte kontanter (DCF)
  • Hvordan bruke P/R for å velge målpriser
  • Analyser regnskap ved å bruke lønnsomhetsforhold.

I tillegg til feltets egenskaper, blir studentene coachet på datahåndtering, dyptgående økonomiske modeller og verdsettingsmetoder som EV/Salg, EV/EBITDA, P/B, EV/FCF, og mange flere.

Kurset har blitt vurdert til 5 av over 25 000 studenter. Det som gjør programmet bedre enn andre kurs tilgjengelig i en lignende disiplin, er hvordan det blir oppdatert av behandleren i løpet av noen måneder for å holde studentene oppdatert med hva som er nytt i domenet.

Regnskap på 60 minutter- En kort introduksjon

Regnskap på 60 minutter er nok et populært kurs tilgjengelig om regnskap på Udemy-plattformen. Den har truffet en akkord blant sine studenter/lesere/publikum på grunn av sin kompakte natur. Som navnet antyder, vil kurset ta deg med på en kort snurr om regnskap og introdusere deg til alle de grunnleggende sjargongen, metodene og funksjonene til regnskap.

NASBA CPA-kreditt 2.0-kurset tilbyr 1-times on-demand-video, 10 nedlastbare ressurser, 1 øvingstest, tilgang til hele livet på mobil eller TV, og et sertifikat for fullføring på slutten av kurset. Du kan velge å ta dette kurset eller til og med gi det til noen du tror kan trenge for å vokse karrieren.

Kurset tilbys av Mr. Vincent Turner, som er en av favorittene til å undervise i regnskap. Mr. Turner har undervist over 90 000 studenter på Udemy-plattformen. Han har en MSBA og er en sertifisert informasjonssystemrevisor.

Hvis du velger å melde deg på kurset, vil du lære å:

  • Forstå de grunnleggende regnskapsligningene
  • Utarbeide balanse og resultatregnskap
  • Forstå forskjellen mellom debet og kreditt
  • Forstå hvorfor fortjeneste ikke er lik kontanter

Regnskapsfeltet er enormt, som fortsetter å vokse for hver dag. Og det er umulig å presentere alle aspekter ved regnskap i et enkelt kurs. Derfor forstår Mr. Turner at han har laget dette kurset for å innpode studentenes interesse for regnskap og et viktig arsenal for å gå videre i feltet uavhengig.

Siden kurset tar deg med på en interessant introduksjonstur rundt regnskap, og de grunnleggende konseptene alltid forblir de samme, krever det ikke mye oppdatering. Instruktøren kan imidlertid oppdatere kurset basert på tilbakemeldingene fra studentene.

Coursera

Det er umulig å snakke om online sertifiseringsprogrammer og ikke nevne Coursera.

Introduksjon til finansiell regnskap av Brian J Bushee på Coursera

Introduksjon til finansregnskap tilbudt av Wharton, University of Pennsylvania tar på seg en spesifikk vertikal av disiplinen og utdanner studentene sine om relevante foreløpige emner. Den er laget for å introdusere studentene til forviklingene og konseptene som utgjør finansregnskap.

Det 100 % nettbaserte kurset tilbyr fleksible tidsfrister, et delbart sertifikat, 13 timer med visuell forelesning. Den kommer på flere språk som arabisk, fransk, portugisisk, kinesisk, italiensk, vietnamesisk, tysk, russisk, engelsk, spansk og japansk.

  Registrer vedlikeholdskostnader og angi påminnelser for bilene dine

Kurset tilbys av Mr. Brian J Bushee. Universitetet knyttet til dette programmet er University of Pennsylvania, som ligger i Philadelphia, Pennsylvania, USA.

Hvis du velger å bli med på dette kurset, vil du få opplæring i følgende ferdigheter:

  • Finansregnskap
  • Regnskap
  • Finansregnskap
  • Balanse

Kurset kan brukes på flere spesialiserte disipliner, og å fullføre dette kurset vil telle mot å bli opplært i noen av følgende programmer-

  • Næringsstiftelsen
  • Introduksjon til finansspesialisering

Kurset har trent over 250 000 entusiastiske studenter og har mottatt stort sett positive anmeldelser.

Grunnleggende om finansregnskap

Grunnleggende om finansregnskap er nok et av de mest populære regnskapskursene på Coursera. Den dekker alle grunnleggende aspekter ved finansiell regnskap, og gir studentene en foreløpig forståelse av disiplinen.

Nettkurset på 100 % nybegynnernivå tilbyr en fleksibel frist og et delbart sertifikat etter prosedyren. Dette flerspråklige kurset kommer på arabisk, fransk, portugisisk, italiensk, vietnamesisk, tysk, russisk, spansk og engelsk.

Luann J. Lynch underviser i Financial Accounting Fundamentals. Hun er professor i forretningsadministrasjon ved Darden School of Business. Hun har trent over 145 000 studenter gjennom sine to publiserte kurs på plattformen. Kurset tilbys av University of Virginia, en fremste institusjon som tilbyr fremragende akademikere, fakultet i verdensklasse og et inspirerende, støttende miljø.

Hvis du velger å bli med på kurset, vil du lære:

  • Trekk den mest grunnleggende konklusjonen om et selskaps økonomiske helse.
  • Bruke journaloppføringer til å registrere transaksjoner
  • Forbered og bruk T-kontoer for å oppsummere registrerte transaksjoner
  • Utarbeide regnskap basert på transaksjoner
  • Tre mest brukte regnskaper

Siden kurset dekker alle Fundamentals-noder innen finansiell regnskap, vil du være klar til å lære om det samme på et avansert nivå og være utstyrt med kunnskapen for enhver nybegynnerjobb innen regnskap.

Grunnleggende om regnskapsspesialisering

Grunnleggende for regnskapsspesialisering introduserer deg til det grunnleggende om finansiering og alle kritiske aspekter og tar deg med på en detaljert og grundig snurr rundt regnskap og balansering.

Dette kurset på nybegynnernivå har en fleksibel timeplan og tilbyr delbare sertifikater som raskt kan legges ut på sosiale medier nettsteder som LinkedIn og AngelList. Det flerspråklige kurset er tilgjengelig på arabisk, fransk, portugisisk, italiensk, vietnamesisk, tysk, spansk, koreansk, kinesisk, japansk og russisk, annet enn engelsk.

Instruktørene på dette kurset er Ms. Kevin E Jackson, Gary Hecht og Sharon P. Cox. University of Illinois Urbana- Champaign tilbyr kurset.

Kurset tar sikte på å gjøre deg utstyrt med følgende kunnskap etter fullført:

  • Diskontering og sammensetting av vilkårlige kontantstrømmer for å verdsette ulike krav og ta bedre økonomiske beslutninger
  • Klassifisering av kontantstrømmer
  • Forskjellen mellom NPV og IRR
  • Investering i gjeld og aksjer

Kurset fokuserer også på ferdigheter som er relevante for feltet som Corporate Finance, Financial Accounting, Financial Statements, Accounting, Beslutningstaking, Discounted Cash Flow, Kontantstrømanalyse, Balanse, Generelt aksepterte regnskapsprinsipper og Regnskapsterminologi. 1100+ studenter har allerede meldt seg på dette kurset for å lære det grunnleggende innen økonomi og regnskap.

LinkedIn

LinkedIn er den tidligste sosiale medieplattformen som forsto behovet for et sosialt rom for profesjonelle. Det som startet som en måte for profesjonelle mennesker å koble seg på, har blitt til en massiv bevegelse om karrierevekst, nettverksbygging og kontakt med mennesker.

For å lære opp folk i sin bransje har LinkedIn startet en sub-venture under navnet LinkedIn læring som trener fagfolk på ulike ferdigheter og gir et merke for fullføring på slutten av opplæringen, som kan deles som en del av ferdigheter på LinkedIn-profilplattformen.

Utvikle dine økonomi- og regnskapsferdigheter

Utvikle dine økonomi- og regnskapsferdigheter er ikke et bestemt kurs, men i stedet en stabel med flere klasser, syv for å være nøyaktig. Delene som dekkes under flere klasser av stabelen er regnskapsstiftelser, bokføring, regnskapsstiftelser, forretningsskattestiftelser, finansstiftelser, inntektsskatter og regnskapsanalyse for bedrifter.

Kursene er utarbeidet av en gruppe dyktige forfattere, som Mr. Jim Stice, Kay Stice og Michael McDonald. Med kurset «Utvikle dine økonomi- og regnskapsferdigheter» vil du kunne gjennomgå begreper som finansiell analyse, regnskap og budsjettering. Kurset vil også lære deg hvordan du bruker økonomiske data til å vurdere og diagnostisere intrikate forretningsforhold, identifisere flaskehalser og problemer, og til slutt utvikle planer for å løse dem.

Den utforsker også prosesser for å bestemme hvordan penger skal brukes for å få arbeidet gjort og etablere og opprettholde realistiske budsjetter. I et nøtteskall får du lære følgende etter fullført kurs:

  • Utforsk økonomi-, ledelses- og skatteregnskap
  • Relatert regnskap, beslutningstaking og økonomisk helse
  • Tolke årsregnskap og kommunisere resultater.

Bli bokholder

I likhet med forrige kurs i listen, The Bli bokholderkurs på LinkedIn er et sett med 6-kurs, 14 timer langt innhold, hvor du får lære alt som er å vite om å bli bokholder.

Kurset dekker følgende kapitler/enheter:

  • Accounting Foundations: Bokføring av Jim Stice
  • Finance Essentials for Small Business av Jim Stice
  • Å drive en lønnsom virksomhet: Forstå kontantstrøm av Jim Stice
  • Quickbooks Online Essential Training av Bonnie Biafore
  • Quicks Desktop: Tips og triks av Bonnie Biafore
  • Quickbooks: Advanced Bookkeeping Techniques av Bonnie Biafore.

Bonnie Biafore er LinkedIn Learning Rockstar, Project Management Consultant og Microsoft Project Guru. Hun jobber med å forklare komplekse og tørre emner som prosjektledelse, bokføring og programvareverktøy.

  Slik bruker du Slack-påminnelser (opprett, rediger, slett og se påminnelser)

Bokføringskurset gjennomgår alle konsepter involvert i bokføringsferdigheter ved å bygge et solid grunnlag innen regnskap og småbedriftsøkonomi og Quickbooks og de beste bokføringspraksisene.

På slutten av kurset vil du ha mestret det grunnleggende innen bokføring, økonomi og regnskap. Du kan lage eksempler på firmafiler og poster i QuickBooks. Du vil også lære mye uforklarlig fra bransjeledere og eksperter om hvordan du driver en lønnsom virksomhet.

Finansiell regnskap på Harvard.edu

Harvard University er et av de mest ettertraktede universitetene i verden. Og når noen fra Harvard underviser om finans og regnskap, er verden helt sikkert oppmerksom.

Finansregnskap hjelper deg med å oppdage og forstå alt som ligger bak tallene i regnskapet og låser opp den mest kritiske innsikten i forretningsresultater og potensial for å nå en strategisk beslutning.

Det 8-ukers lange introduksjonskurset om finansiell regnskap er i eget tempo og dekker regnskap, finansregnskap, karriereutvikling, faglig utvikling og selvforbedring. Systemet er tilknyttet Harvard Business School.

Etter kurset vil du kunne:

  • Sett pris på hvordan balansen, resultatregnskapet og kontantstrømoppstillingene er konstruert
  • Bruk av regnskap for helseevaluering
  • Forstå flere regnskapsstandarder som US GAAP og IFRS
  • Ta strategiske beslutninger gjennom utarbeidelse og evaluering av økonomiske prognoser.
  • Utfør sensitivitetsanalyse og evaluer en satsing, et prosjekt eller en investeringsmulighet.

Kurset tilbys av VG Narayanan, som har en stor interesse for å undervise og nå ut til studenter for å løse deres problemer. Dette kurset er en måte å nå ut til studentene globalt og være i stand til å gjøre økonomi og regnskap litt mindre komplekst.

edX

edX er nok en nettbasert læringsplattform som tilbyr kurs om ulike emner. Disse kursene utarbeides i samarbeid med universiteter og organisasjoner som også gir fagbrev etter endt kurs. Sertifikater innhentet fra EDX er på nivå med legitimasjon innhentet fra nettsteder som Coursera og andre omtalt tidligere.

Få ferdigheter innen finansiell regnskap, ledelsesregnskap og skatt

Få ferdigheter innen finansiell regnskap, ledelsesregnskap og skatt er et mikromasterprogram i regnskap på edX.com som tilbys i samarbeid med Indiana University. Det er et instruktørledet kurs med 3 eksperter, der oppgaver og eksamener som har en bestemt tidslinje skal følges. Kursets varighet er 9 måneder, med 8-12 timer visningstimer per uke.

Kurset tilbys av tre dyktige lærere ved Indian University; Mr. Ken Merkeley, førsteamanuensis i regnskap ved Indian University; Mr. Brain P Miller, førsteamanuensis i regnskap, Indiana University; og Mr. Grieg Geisler, klinisk professor i regnskap, også ved Indiana University.

Du vil kunne lære følgende etter å ha fullført kurset ovenfor-

  • Mål og rapporter et bredt spekter av transaksjoner, arrangementer, hendelser, balanser, resultatregnskap og kontantstrømoppstilling.
  • Forstå nøkkelelementer i finansiell rapportering som inntekter, tap, nettoinntekter, eiendeler, gjeld og egenkapital.
  • Bruk den essensielle informasjonen til å trekke strategiske beslutninger som produktkostnader, kostnadsfordelinger, kundelønnsomhet, budsjetter, utførelsesplaner og kontrollfirmastrategi.

Listen over takeaways fra kurset er uendelig. Ettersom professorene som er kurskoordinatorer har vært tilknyttet bransjen i over et tiår, har de mye å tilby som ikke kan oppsummeres i kulepunkter.

Introduksjonen til Finansregnskap kurset stiller noen spørsmål til publikum; Hvordan analyserer investorer, kreditorer og andre regnskaper for å vurdere bedriftens resultater og svar i form av hva det vil tilby. Kurset lover å lære deg finansregnskap, lese finansiell informasjon og samle innspill fra verdsettelsesmetoder.

Det instruktørledede tempokurset er beregnet til å vare 12 uker, med 10-14 timers engasjement hver uke, og det er gratis, med en valgfri oppgradering. 32000+ studenter har allerede meldt seg på dette kurset.

Kurset vil bli undervist av Mr. John Core, professor i Nanyang Technological University og professor i regnskap, Sloan School of Management ved Massachusetts Institute of Technology, og Mr. Egor Matyeyev, administrerende direktør for Micromasters Finance ved MIT.

Kurset tilbyr å gjøre deg:

  • Forstå regnskapsvilkår
  • Forstå hvordan regnskap er bygget opp
  • Evne til å lese regnskap
  • Samle innspill til verdsettelsesmodeller og for beslutninger om bedriftsøkonomi.

Kurset er åpent for alle. Folk fra Iran, Cuba og Krim-regionene i Ukraina vil imidlertid ikke kunne melde seg på kurset.

Finansiell regnskap gjorde moro

Finansiell regnskap gjorde moro er et av de mest interaktive kursene som er laget om finansiell regnskap på EDX.com. Kurset er kjent for sitt spennende materiale, skarpe og konseptuelle undervisningsmetode, og hvor lett komplekse teorier brytes inn i mer enkle begreper.

Kurset er beregnet til å vare 4 uker med 4-6 seertimer hver uke, noe som gjør det til et 24-timers innhold. Tempoet på kurset er instruktørstyrt, noe som betyr at alle elevene beveger seg sammen og kan diskutere fagene seg imellom.

Kursholder er prof. Peter Wilson, regnskap og jus, Babson College. Pete fungerer for tiden som et fakultet ved høgskolen og underviser i pengepung i finansiell rapportering og uttalelsesanalyse.

Noen av kursene instruert av Pete er:

  • Forretningsprinsipper og entreprenøriell tankegang
  • Grunnleggende om finansiell analyse
  • Økonomisk beslutningstaking for ledere

Financial Accounting Made Fun lover å lære å tolke og bruke informasjonen i regnskapet riktig for å ta kritiske driftsbeslutninger. På slutten av kurset skal studentene ha forståelse for følgende:

  • Hovedregnskap
  • Typer informasjon som skal fanges opp i erklæringer
  • Forskjellen mellom kontanter og overskudd
  • Hvordan bruke informasjonen til å administrere vekst effektivt
  • Nøkkelytelsesforhold, evaluering av bedrifters ytelse
  • Finansiell prognose

Regnskap 101: Finansiell regnskap på Study.com

Regnskap 101 fokuserer på det grunnleggende om finansregnskap. Kurset har blitt evaluert og anbefalt i tre semestertimer og kan også overføres til over 2000 høyskoler og universiteter, noe som gjør det universelt akseptert av de fleste. Den tilbyr ekspertinstruksjoner om vesentlige økonomiske regnskaper.

  Hei og velkommen

Fjorten kapitler dekker viktige emner for emnet, for eksempel formålet med regnskap, GAAP, regnskap, fordringer, driftssykluser, gjeld, kontantstrømmer og mer. Hvert kapittel kommer med flere leksjoner og quizer på slutten for å teste kunnskapen du har fått. Du kan velge å besøke en hvilken som helst filial og quizer når som helst for å revidere og teste på nytt.

Kurset er i eget tempo, slik at du kan kjøre det i henhold til timeplanen din. Gjennomsnittlig leksjonslengde i modulen er 8 minutter, og kreditten opptjent gjennom systemet er overførbar.

Klasse sentralt

Klasse sentralt er nok en nettportal som passer best for folk som ønsker å lære om regnskap og andre relevante felt. Det er totalt 332 kurs tilgjengelig for det store regnskapsområdet. Du kan velge hvilken som helst leksjon fra listen da de alle er åpne for alle uten noen forutsetninger.

Kursene ved Class Central er laget i samarbeid med noen av verdens beste universiteter som Hong Kong University of Science and Technology, University of Penn, Wharton, Tezpur University og andre toppuniversiteter.

Kursene som tilbys har blitt delt inn i med sertifikat, gratis kurs og kun universitetskurs, for å imøtekomme behovene til hver enkelt som ønsker å lære det grunnleggende og avanserte nivået av regnskap. Hvert kurs har blitt tildelt et vanskelighetsnivå for å gjøre det enkelt for elevene å vurdere veksten sin mens de lærer. I tillegg har det også blitt klassifisert basert på varighet for å skille mellom studenter som lærer om regnskap som en del av et personlig prosjekt og studenter som gjør det for å få akademiske studiepoeng.

Accounting Fundamental Series av Oklahoma State University på ed2go.com

De Accounting Fundamentals av Oklahoma State University gir det grunnleggende om dobbel bokføring og analyse og registrering av finansielle transaksjoner. Med kurset sies det at du vil få kompetanse og praktisk erfaring med håndtering av kundefordringer, leverandørgjeld, lønnsprosedyrer, merverdiavgift, og ulike bankaktiviteter i hverdagen.

Kurset vil dekke det grunnleggende, fra å skrive sjekker til å utarbeide årsresultatregnskap og avslutte regnskap ved slutten av hvert regnskapsår.

Den er delt inn i to deler: Accounting Fundamentals I og Accounting Fundamentals II, med førstnevnte dekker emner som Titler, Accounts, Journalizing and Posing, End-Of-year Worksheets, blant mange andre ting, og de senere dekker Leverandørgjeld, Debitor, Eiendeler og avskrivninger, inntekter og utgifter og andre avanserte deler av finansregnskapet.

Nancy Koenig tilbyr kurset, en erfaren bransjepersonell med over 40 års bransjeerfaring.

Introduksjon til finansregnskap på Saylor Academy

Introduksjon til finansregnskap er et av de mange kursene som tilbys i regnskap ved Saylor Academy. Kurset introduserer studentene til finansiell regnskap som forberedelse til mye mer avanserte relevante emner.

Det er 10 enheter i programmet som dekker Regnskapsmiljø, Beslutningsteorier, Forretningstransaksjoner og alt relatert til det, Finansiell rapportering, Finansregnskapsanalyse, Fordringer og gjeld, Gjeld og aksjer osv. Enhetene i kurset er arrangert i en gjennomgripende måte. Kunnskapen som er oppnådd i det forrige teamet er testet og underforstått til emnene som dekkes i de senere enhetene, og gjør læringen mer interaktiv og involverende enn de fleste av kursene som er tilgjengelige på internett.

Kurset kommer også med studiemateriell, inkludert artikler, forelesninger og videoer. Disse materialene er gratis tilgjengelige og finnes i hver enhet. Du kan også finne mer læremateriell i fanen Ressurser i teamet. Disse ressursene skal brukes i kombinasjon med forelesningene og artiklene for å forstå temaene bedre.

Det er også et minimum bestått poengsum i emnet, dersom ikke oppnå dette, vil studentene ikke kunne fullføre emnet. Kun avsluttende eksamen vurderes ved å gi karakter for emnet. Studentene må tjene 70 % eller mer på den avsluttende eksamenen for å bestå kurset.

Det er ikke satt noe tempo for forestillingen. Det lar studentene være komfortable med innholdet og gå videre i sin hastighet, noe som gjør det til et kurs i eget tempo. Det er ingen tidsplan å følge og ingen instruktør for å innkalle til en direkte beredskapsøkt. Den totale varigheten av kurset er 57 timer, som kan fullføres i en hvilken som helst varighet, og en siste test kan prøves etter det for vellykket gjennomføring av systemet.

Regnskapscoach

Regnskapscoach er ikke bare en nettportal for sertifiseringskurs. I stedet er det et nettsted dedikert til å lære studenter om alle aspekter ved regnskap. Det tar på nybegynnere og forvandler dem til bransjeeksperter.

Gratisnettstedet passer for ansatte, bokholdere, studenter, regnskapsførere, småbedriftseiere og alle som ønsker å lære om regnskap. Det er totalt 33 kapitler etterfulgt av et ferdigattest.

Nettstedet har blitt klarert av store selskaper som Inc. Forbes, The New York Times, CNBC, Quickbooks, Harvard Business Reviews og Yahoo Finance, noe som gjør det til et av de mest konkurransedyktige nettstedene innen regnskapsundervisning.

Alison regnskapskurs

Finans og regnskap, som diskutert tidligere, er et av de hete temaene for fagfolk akkurat nå. Det er økonomi og bokføring som bestemmer fremtiden til enhver virksomhet. Uten bevisstheten om selskapets prospekter er det umulig å lage gode produkter eller tjenester. Lær hvordan du kontrollerer og overvåker et selskaps økonomiske transaksjoner med Alison’s gratis online regnskapskurs.

Konklusjon

Denne artikkelen dekket nesten alle bemerkelsesverdige nettsteder og kurs som er relevante for regnskap og finans. Vi har detaljert informasjon om instruktører, hva kurset tilbyr, deres vurderinger og tilbakemeldinger fra studentene.

Selv om hvert kurs der ute kan se like ut for deg, vet du nå hvor mye de skiller seg fra hverandre, basert på hva de tilbyr og hvordan de tilbyr det.

Hvis du ønsker å vokse karrieren din som regnskapsfører eller en annen profil innen regnskap, så velg fra den lange listen og vær sikker på at du får det beste av alle kursene der ute.