Hvordan lage en vakker landingsside i WordPress?

La oss bli kjent med hva destinasjonssiden er og hvorfor du trenger den før du går videre til hvordan du oppretter en.

Hva er en landingsside?

Som navnet antyder, omdirigerer landingssiden en bruker til en bestemt nettside for spesiell handling. Det kan være leadfangst, salg, produktkunngjøring osv.

Du kan omdirigere brukere til landingssiden din fra ulike kilder som Facebook-annonser, e-post og innlegg på sosiale medier, for å nevne noen.

Landingssider er et utmerket potensial for å generere potensielle kunder for å utvide e-postlisten din eller øke salg.

Du kan ikke stoppe der; teknisk sett kan du bruke en landingsside for alt som tiltrekker brukere for mer trafikk og forretning.

Hvorfor destinasjonsside?

La oss utforske noen av fordelene.

Generer relevante data og innsikt

Har du noen gang lurt på hvilken spesifikk kampanje eller kanal som hjelper deg med å generere flere potensielle kunder? Faktum er at det å spore oppførselen til landingssider gjennom ulike kampanjer kan være veldig nyttig, da du ville få riktig innsikt i målgruppen din.

Denne innsikten kan veldig godt hjelpe deg med å finne ut den generelle effektiviteten og resultatene.

Øk e-postlisten

Landingssider brukes fortrinnsvis som et middel for generering av potensielle kunder, noe som betyr at bedriften din ideelt sett vil få en e-post eller et telefonnummer som du kan gjøre om til potensielle potensielle kunder.

En landingsside må inneholde et skjema som ber om brukerinformasjon som godt kan brukes som en måte å øke e-postlisten din på.

Ved å bruke denne e-postlisten kan du sende på tvers av ulike kampanjer, nyhetsbrev og salgsfremmende tilbud som igjen hjelper bedriften din til å holde seg på toppen.

Merkevarebevissthet

Landingssider kan være gode for å øke merkevarebevisstheten din. Dette vil hjelpe brukerne til å bli engasjert i merkevaren din og dermed mer sannsynlighet for å gjenkjenne virksomheten din.

Så når du designer en destinasjonsside for bedriften din, må du huske på at utseendet og følelsen på siden er unik, slik at kundene enkelt husker den. Ikke glem å sette merkevarelogoen din på landingssiden din.

Troverdighet

Landingssider er ment å jobbe med et bestemt mål. Du kan kanskje optimalisere elementene på en landingsside slik at du kan gjøre en handling for den spesifikke oppgaven så mye som mulig. Dette vil få brukerne til å forstå at du kan gjenkjenne problemene deres og dermed hjelpe dem ved å løse problemene deres.

Du kan også legge til attester fra forskjellige personer på landingssiden for en bestemt tjeneste eller et bestemt produkt.

Jeg håper du får en idé om fordelene med landingssider og hvordan du godt kan dra nytte av fordelene forbundet med dem.

Hvordan lage en fantastisk landingsside?

Takk til følgende noen av de beste WordPress-plugins for å hjelpe deg med å lage en landingsside raskt.

  Slik får du bilde i bilde for Google Meet-samtaler

OptimizePress

Er du en digital markedsfører eller en bedriftseier som ønsker et konverteringsfokusert verktøy for å lage landingssider?

OptimizePress kan være det beste alternativet for deg!

Den tilbyr mer enn 40 maler for landingssider som er optimalisert for konvertering. Du kan tilpasse den fullstendig for å endre utseendet og følelsen basert på merkevaren og tjenestetilbudene dine ved å bruke redigeringsprogrammet – OptimizeBuilder. Det er en intuitiv dra-og-slipp-editor som lar deg redigere farge, størrelse, skrift, tekst osv. raskt på landingssider.

En annen flott ting med malene er at de er mobilresponsive og ser bra ut på flere enheter for å ønske flere besøkende velkommen. De er utviklet for å vise høy sidelastingshastighet og er allerede testet for ytelse.

Øk konverteringsfrekvensen for landingssidene dine ved å bruke to-trinns påmeldingsskjemaer. Alle funksjonene som OptimizePress tilbyr er i samsvar med GDPR. Det er den første WordPress-sidebyggeren som integreres med Unsplash direkte slik at du kan få tilgang til 1M+ royaltyfrie bilder.

Planene til OptimizePress starter fra $99/år for 1 nettsted og inkluderer en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Trives, arkitekt

Presenter tilbudene dine estetisk og utvid e-postlisten din ved å lage landingssider optimalisert for høyere konvertering fra Trives arkitekt.

Du trenger ikke å være en teknisk ekspert eller kreve noen kodeferdigheter for å lage og designe landingssider. Dens imponerende editor, som de kaller «klikk for å redigere», kan gjenspeile endringene umiddelbart. De gir også 269 vakre maler som du står fritt til å tilpasse.

Bruk deres forhåndsbygde elementer, for eksempel nedtellingstidtakere, attester, knapper osv., i stedet for plugins. Sidebyggeren inneholder interessante elementer som fleksible kolonneoppsett, oppmerksomhetssøkende sveveeffekter, bilde- og tekstkombinasjoner, 700 fonter å velge mellom, oppsett i full bredde og mer.

Du kan forhåndsvise en side umiddelbart på forskjellige skjermstørrelser for å sjekke hvordan den ser ut og bytte elementsynlighet. Bortsett fra elementer, får du mange byggeklosser som tekst, overskrift, bakgrunnsseksjon, Facebook-kommentarer, tweets, sosiale deler, skillelinje, egendefinert meny, fremdriftslinje, fyllteller, netthinneikoner, stjernerangering, videoinnbygging og mye mer .

Du kan administrere og kjøre A/B-tester direkte på landingssidene dine fra dashbordet. Ta opp Thrive-medlemskapet til $19/måned for å få tilgang til alle funksjonene eller en lisens som starter fra $67 for 1 år.

Elementor

Elementor er et av de ledende nettstedene som markedsførere besøker for å bygge flotte og ubegrensede landingssider. Lag et hvilket som helst design du kan tenke deg for landingssidene dine raskt og enkelt med full designfrihet.

Du kan enten velge mellom deres over 100 profesjonelle maler eller lage en fra bunnen av for å vise frem kreativiteten din. Det gir mer enn 20 byggeklosser, inkludert unike som Google Maps, bildekarusell, ikonboks, trekkspill, SoundCloud, shortcode, etc.

Du kan lage ulike landingssider med Elementor, inkludert sider for salg, lead capture, splash, squeeze pages osv. Koble det til andre markedsføringsverktøy for SEO, e-postmarkedsføring, A/B-testing, lyd, videoopplastinger osv.

Du kan bruke gratisversjonen eller gå for Pro-planen som starter på $49/år for 1 nettsted.

PluginOps

Bygg responsive landingssider ved å utnytte PluginOps. Denne plugin-en er utelukkende basert på CSS eller HTML og er designet spesielt for å hjelpe deg med å lage landingssider, inkludert lead-sider, opt-in-sider, etc.

  Slik fjerner du DoorDash-kort som betalingsmetode

Flytt hvert element og widget eller omorganiser rader ved å dra og slippe elementene ved hjelp av den visuelle editoren. Det robuste verktøyet sikrer toppytelsen til landingssidene dine, og hvis noe går galt, kan du redigere det med en gang, noe som kan gjenspeiles umiddelbart.

De gir forhåndsdesignede og tilpassbare maler og gratis widgets. Den er kompatibel med WordPress-temaer, og de har allerede testet mer enn 50 av dem. Den lar deg inkludere abonnentskjemaer eller andre skjemaer ved hjelp av en kortkode.

PluginOps støtter redigering fra telefonen for å gjøre design praktisk og hjelpe deg med å lage landingssider fra flere enhetsvarianter. Du kan også gjøre destinasjonssidene dine SEO-optimalisert ved å korrigere sidetitler, miniatyrbilder, metanøkkelord og koder.

Brizy

Med Brizyer det enkelt og raskt å lage landingssider med et fantastisk utseende, uten behov for designer- eller utviklerferdigheter.

Brizy forvirrer deg ikke med mange alternativer for ett element. I stedet viser den enkelt hva som trengs for elementet du skal redigere. Lag design på kort tid ved å bruke den innovative editoren og velg blant dusinvis av ferdiglagde design og 150 blokker.

Du får 4000+ ikoner for både Glyph- og Outline-versjoner og finner det eksakte for ditt behov ved å søke etter nøkkelord og filtrere det gjennom ulike kategorier. Du kan umiddelbart bytte til mobilvisningen for å se endringene for å gjøre landingssidene mobilvennlige.

Kontroller bilder enkelt ved å laste opp, endre størrelse, zoome og fokusere dem i løpet av sekunder. Brizy sikkerhetskopierer alle dataene dine i skyen, og alle endringer du gjør kan også lagres automatisk slik at du når som helst kan komme tilbake og redigere dem.

Divi

Den kraftige WordPress-sidebyggeren – Divi er en av de beste tilgjengelige på markedet med en overlegen og intuitiv visuell editor. Enten du er nybegynner eller profesjonell design, gir den deg mer enn 40 spektakulære designelementer for å lage fantastiske landingssider effektivt.

Den lar deg legge til din egen tilpassede CSS og kombinere den med Divis visuelle design. Kontroller utseendet til landingssidene dine gjennom Divis responsive og in-line tekstredigering. Du kan administrere og lagre ubegrensede tilpassede sider og gjenbruke dem når du trenger dem.

Lag fantastiske sveveeffekter med Divi og transformer moduler til interaktive og morsomme elementer. Du kan tilpasse alle de grunnleggende tekstelementene som blokkanførselstegn, lister, ankerlenker og mer. Legg til et snev av personlig preg på nettstedet ditt ved å lage en dynamisk overgang mellom innholdsblokker ved hjelp av formdelere.

Legg til unike effekter med en kantredigering for å kontrollere farge, størrelse, stil og avrundede hjørner. Bruk den avanserte kodeeditoren for syntaksutheving, fargevalg, feilrapportering, autofullfør, finn og erstatt, søk, flerlinjevalg osv. Du kan finne mange filtre og effekter, skygger, tekstskygger og animasjoner for å gjøre landingssider interessante.

Divi tilbyr kraftig splittesting for å undersøke hvilket innhold og design som kan gi bedre resultater. Det gir også nyttig innsikt for å hjelpe deg å velge den bedre versjonen blant de to for å øke suksessen til landingssiden din. Prisen starter fra $89 for 1 år, eller du kan nyte den hele livet ved å betale en engangsavgift på $249.

  Hva betyr "HMU", og hvordan bruker du det?

Oksygen

Nyt den omfattende kontrollen og fleksibiliteten ved å lage landingssider fra Oksygen. Den visuelle editoren er kraftig og kan enkelt dra kantene på designelementer for å bruke mellomrom og bestille dem slik du vil.

Den er utviklervennlig med grunnleggende HTML-elementer og lar deg skrive JS, CSS og PHP live. Nyt avanserte funksjoner som tilpasningsdyktige byggelementer og dynamiske data gjennom looper og repeatere.

Grunnprisen starter på $99, en engangsavgift, og inkluderer en 60-dagers pengene-tilbake-garanti.

Ser du etter en nybegynnervennlig og enkleste landingssidebygger for WordPress?

WPOnepager kan hjelpe!

Det hjelper deg med å lage forskjellige landingssider for bedrifter, tjenester, produkter, apper, arrangementer og gjenoppta landingssider. Den tilbyr 100+ suverent designede premiumblokker og maler. Legg til blokker med bare ett klikk og gjør det SEO-vennlig og mobilresponsivt.

Den gir også fantastiske animasjonseffekter som fanger øyeepler, lysbilder for å bla og vakker typografi for hver blokk, slik at folk føler seg komfortable når de leser landingssidene dine. Du kan lagre alt arbeidet ditt i biblioteket ditt og få tilgang til, gjenbruk eller redigere det når som helst på forskjellige sider.

Du kan også sjekke responsen til landingssidene dine på nettbrett, mobil og PC. WPOnepager støtter flere språk, slik at du kan betjene det globale publikummet.

Prisen starter fra $39/år for 1 nettsted og $99 for en levetid, inkludert en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

SiteOrigin

Sidebygger av SiteOrigin er en av de mest populære WordPress-pluginene, med mer enn 1 million installert. Det fungerer med nesten alle typer temaer, og du kan få siden laget uten koding.

Noen av funksjonene:

  • Live editor – se hvordan det ser ut uten å lagre/oppdatere siden din
  • Tilgjengelig på 17 språk
  • Versjonskontroll – ikke bekymre deg hvis du har ødelagt noe med den nye endringen. Du kan alltid rulle tilbake eller rulle fremover med ett klikk.
  • Tilpasset CSS – trenger du lite CSS-tillegg? Ikke noe problem.

Det viktigste er at det er GRATIS.

Beverbygger

Bever er en av de høyt priste WordPress-sidebyggerne som fungerer feilfritt med Genesis rammeverk.

Beaver er utviklervennlig, SEO-optimalisert, responsiv og støtter WooCommerce. Den kan samarbeide med et hvilket som helst WordPress-tema.

Mer enn 275 000 nettsteder stoler på Beaver. Du kan enten lage en landingsside fra bunnen av eller velge mellom mer enn 30 maler.

Beaver fikk lite versjon med begrenset funksjonalitet GRATIS, så prøv det og se hvordan det går.

Qards

Qards by Designmodo er en fantastisk plugin for å lage en bemerkelsesverdig landingsside i kort- eller presentasjonsstil. Du kan lage en promoside, oppstart, artikkel eller bildehistorie på få minutter. Qards er fullstendig responsiv og støtter in-line redigering.

Ikke bare en landingsside, men du kan lage en komplett nettside med Qards uten koding.

Tidligere var det en kostbar prosess å lage landingssider, men med pluginet ovenfor kan du raskt lage en handlingsvennlig landingsside til en overkommelig pris. Noen av dem er GRATIS.