9 AWS-øvingstest for å hjelpe deg med å bestå de ekte eksamenene

Skybaserte plattformer som AWS, Google Cloud og flere har fått mye oppmerksomhet i det siste.

Og hvorfor ikke, cloud computing er et av feltene med færre sjanser for resesjon. Det er mer tydelig i usikre tider som disse når verden sliter på grunn av Covid-19-forstyrrelsen.

Situasjonen har fått alle til å lide, fra personlige nivåer til forretninger. Faktisk har mange mennesker over hele verden mistet jobben. I følge ILOkan virkningen resultere i tap av arbeidsplasser på nesten 195 millioner.

Derfor er det et stort behov for å styrke ferdighetene dine og en ekspert på ditt felt for å redusere sannsynligheten for å forbli i virksomhet eller redde jobbene dine.

Når det er sagt, er AWS-sertifisering svært ettertraktet for IT-fagfolk som kan indusere kjekke lønninger. For å ta dette sertifikatet må du bestå AWS-eksamenene. Mens det er forskjellige AWS-sertifiseringer inkludert; du kan velge hvem du liker blant:

  • AWS Cloud Practitioner
  • AWS Solutions Architect
  • AWS-utvikler
  • AWS administrator
  • AWS nettverksekspert
  • AWS sikkerhetsekspert
  • AWS Big Data Expert

Å bli en profesjonell nettskyløsning er ikke så lett, men likevel høy etterspørsel i disse dager. Derfor, for å bestå eksamen, må du forberede deg – mye!

Men først er det viktig å forstå konseptet med AWS og hvorfor du virkelig bør bli en profesjonell skyløsning.

Forstå AWS

Amazon Web Services, en av de beste skyplattformene, består av 100+ skytjenester som hjelper bedrifter å utnytte avanserte beregninger, databaser, lagring, sikkerhet og andre ressurser.

AWS reduserer behovet for bedrifter å ha fysisk maskinvare; i stedet leverer den et fullstendig applikasjonsbasert miljø for å kjøre programvaren deres. Det hjelper dem med å skape hele infrastrukturen der bedrifter kun betaler for løsningene og tjenestene de bruker.

Til syvende og sist kan bedrifter kutte utgifter samtidig som de sikrer bedre skalerbarhet og sikkerhet for driften. Så AWS-sertifisering er en fin måte å oppnå milepæler for aspirerende skyfagfolk.

La oss se på noen av fordelene med AWS-sertifisering.

Bygge faglig kompetanse 👨‍💻

Du trenger ikke bare å studere, men også fortsette å øve og engasjere deg sterkt i AWS-teknologier.

  Hvordan lage diagonal tekst i Word

Og når du består eksamen med sertifiseringen i hendene, er du kvalifisert til å søke på drømmejobben din hos et anstendig skyfirma og bygge din faglige ekspertise.

Fett lønnsslipp 💵

I følge IT-kompetanse- og lønnsundersøkelsen av Global kunnskapvar gjennomsnittslønnen for AWS-sertifisert Solution Architect Associate i USA og Canada $130 883.

Ja, det er riktig. Du kan nyte en rask lønnsslipp hver måned med en AWS-sertifisering.

Anerkjennelse 🏆

Når du består AWS-eksamener, får du digitale merker og anerkjennelse som sertifisert profesjonell. Disse merkene spiller en viktig rolle i å vise prestasjonen din som du kan vise frem på e-postsignaturene og sosiale medier-profiler.

Du blir lagt merke til, og det gir deg også en plattform for å lande mange muligheter.

Dessuten kan du få umiddelbar tilgang til eksklusive AWS-sertifiseringsarrangementer, toppmøter, sertifiseringssalonger og så videre.

En pool av tilgjengelige ressurser

AWS-sertifiseringer ble introdusert i 2013, og de har gått en lang vei siden den gang. Aspiranter kan finne mange ressurser tilgjengelig rundt omkring, for eksempel dokumentasjon, opplæringskurs, whitepapers, praksis og falske tester for å forberede seg til eksamen.

Og i denne artikkelen skal vi diskutere noen av praksistestene du kan velge å forberede deg til AWS-eksamenen din.

Prøv derfor noen av disse ressursene for å ta praksisprøven din før du møter opp til AWS-sertifiseringseksamenen din.

Whizlabs

Whizlabs kan hjelpe deg med å forberede deg til eksamen effektivt og bestå den med selvtillit. Den tilbyr gratis tester, betalte praksistester og nettkurs for AWS-sertifisering. Den utformer sine praksisprøver for å dekke alle emnene som er inkludert i den virkelige eksamen.

Whizlabs tilbyr sine tester for ulike AWS-sertifiseringseksamener som AWS Løsningsarkitekt, Cloud Practitioner, Utviklerog mange flere.

Sertifiserte eksperter forbereder alle praksisspørsmålene og svarer med en grundig og forsvarlig forklaring. Du kan også få tilgang til laboratoriene for å sjekke AWS-kunnskapen din.

Simplilearn

Oppdag dine sanne styrker og arbeid med svakhetene dine ved å se gjennom øvelsestestene som Simplilearn tilbud. Den oppdaterer spørsmål i henhold til det siste eksamensmønsteret til AWS for å hjelpe deg med å forberede deg til eksamen på best mulig måte.

Du kan teste ferdighetene og kunnskapene dine om emner som EBS, EC2, IAM og VPC. Simplilearn tilbyr praksistester for AWS Solutions Architect, Developer, SysOps Associate og AWS Technical Essentials.

  Hvordan trekke fra i Google Sheets

For AWS Solutions Architect-sertifisering tilbyr den 60 flervalgsspørsmål som du kan prøve på 80 minutter. Du kan prøve en gratis test et hvilket som helst antall ganger og også ta en pause mellom testen og deretter ta testen på nytt senere.

En skyguru

En skyguru er et annet kjent navn når du leter etter AWS-øvelsestester. Forvandle deg selv fra en fullstendig nybegynner til en ekspert på AWS-løsninger ved å teste dine evner og deretter bestå selve eksamenene.

Den tilbyr også AWS-sertifiseringskurs og praksiseksamener for arkitekt, utvikler, DevOps, Security, Executive og Big Data. En Cloud Guru tilbyr frittstående og innebygde laboratorier dedikert til å gi praktisk erfaring med AWS-skytjenester.

For AWS Solutions Architect-sertifisering tilbyr den én praksistest med 12-kurs quiz.

AWS praksis eksamener

AWS selv gir eksempler på spørsmål, eksamensveiledninger og andre ressurser for å forberede seg til AWS-sertifiseringskurs. AWS anbefaler også å ha litt praktisk erfaring med noen AWS-tjenester og -produkter sammen med disse ressursene.

Du kan planlegge disse testene ved å velge et av de praktiske og fleksible alternativene som AWS gir deg. Velg den du finner best egnet for deg. Det beste – verten er AWS, slik at du bedre kan forberede deg på å bestå eksamenene deres.

Den gir en liste som inneholder ti spørsmål for AWS Solutions Architect Certification og hjelper deg med å vurdere vanskelighetsgraden. Du får også et detaljert svar på hvert spørsmål.

Udemy

Veien til å bli en AWS-sertifisert profesjonell har blitt enkel med Udemy. Denne testen er laget av Jon Bonso og har gode karakterer, med 72 000+ studenter som allerede er påmeldt.

Denne praksistesten inkluderer seks praksistester og totalt 390 spørsmål som du kan få tilgang til selv på mobilen. Den består av emner inkludert AWS Global Accelerator, EFA, FSx og mer. Hvert spørsmål du får blir forklart i detalj på slutten av øvelsestesten for bedre forståelse.

Forklaringene inkluderer også emneoversikten, innsikt i hvorfor et bestemt alternativ er aktuelt, og referanselenker. Udemy tilbyr også 3-måneders tilgang til en eksamenssimulator med en gjennomgangsmodus der du kan se det riktige svaret umiddelbart sammen med bonuskort.

  Hvordan fungerer hodetelefoner med beinledning?

DigitalCloud-trening

Det unike med AWS-sertifiseringspraksis tester av DigitalCloud-trening er at den utfører tester i 4 moduser.

Det inkluderer:

Tidsbestemt eksamen – Den inkluderer seks øvelseseksamensett med 65 spørsmål hver. Det er et spesifikt bestått karakter som du må klare, lik den virkelige eksamen.

Ikke-tidsbestemt trening – Testene tas i treningsmodus hvor du kan sjekke svar og forklaringer. Det er ingen tidsbegrensning for å ta testen, og du får et resultatkort på slutten.

Kunnskapsomtaler – Vurder din dybdekunnskap om et bestemt område gjennom Kunnskapsgjennomganger. Her vil du få en rekke forskjellige spørsmål knyttet til et spesifikt emne uten tidsbegrensning. Du kan også sjekke svaret på hver av dem.

Simulator for avsluttende eksamen – Du kan endelig sjekke eksamensberedskapen din med Simulatoren for avsluttende eksamen. Dessuten får du 65 spørsmål valgt ut av 500+ unike spørsmål, akkurat som det virkelige eksamensmiljøet og med samme stil, format, bestått poengsum og tidsbegrensning.

Opplæringsdojo

Opplæringsdojo tilbyr praksistester i samme mønster som det nyeste AWS eksamensformatet. Den inkluderer øvelsesspørsmål i 6 treningsmoduser:

  • Tidsinnstilt modus
  • Gjennomgangsmodus
  • Domenebaserte tester
  • Temabaserte tester
  • Siste prøve
  • Bonuskort

Få en detaljert forklaring for hvert spørsmål, få tilgang til dem på mobil eller PC; valget er ditt!

Kunnskapshytte

Kunnskapshytte er et annet sted som hjelper deg med å forberede deg til AWS-tester med sine fem full-lengde falske tester og 300 spørsmål. Du kan gjennomgå denne testen selv på smarttelefonene dine og dukke opp flere ganger.

Den gir også eksempelspørsmål slik at du kan få en generell ide om hva du kan forvente i den virkelige eksamen. Tiden for hver øvingsprøve er 45 minutter og inkluderer 60 spørsmål.

Testprep trening

Hvis du ser etter gratis øvelsestester for å øke selvtilliten din før du møter til AWS-sertifiseringseksamenen, kan du vurdere Testprep trening.

Du kan imidlertid også oppgradere til den betalte versjonen for bare $14,99. Den består av to testmoduser – praksis og eksamen. Det er 76 videoer inkludert, sammen med 23+ timer med innholdstilgang.

Konklusjon

Å bestå den ekte AWS-sertifiseringseksamenen er ikke en lett nøtt å knekke. Det krever dybde kunnskap om cloud computing som du kan oppnå med konsekvent studier og praksis. Dermed kan øvingsprøver nevnt ovenfor gjøre deg klar til å ta på deg selv de vanskeligste oppgavene og bestå dem med utmerket poengsum.

Lykke til!