16 beste programvare for generering av potensielle kunder for oppstart til bedrift

For enhver virksomhet er potensielle kunder sannsynligvis den mest fremtredende delen av å være «suksess».

Uten nye kundeemner er virksomheten din som en fisk uten vann. Det vil til slutt dø, og det også i et raskt tempo. Jeg har sett mange selskaper velge bort sine potensielle generasjonskampanjer for å fokusere på jungeltelegrafen markedsføring, men det fungerte ikke i de fleste tilfeller.

Med mindre du er en bedrift med et enormt rykte og superbred rekkevidde, bør du ikke bare stole på jungeltelegrafen markedsføring. Det er derfor jeg deler nyttig programvare som hjelper deg med å generere potensielle kunder og administrere dem effektivt uten mye anstrengelse.

La oss hoppe rett inn.

ConvertBox

ConvertBox tilpasser enhver markedsføringsbevegelse for å levere høy konvertering på stedet. Det starter med å ta signaler fra CRM-dataene dine, brukernes nettstedaktivitet osv. for å levere tilpassede meldinger. Dessuten gjør det tilbud unike for besøkendes interesser og mål ved å lage valgtrakter.

Datafangst er et annet område hvor ConvertBox bruker tilpasning for å få de beste resultatene og automatisk lagrer innsendingene i din CRM/ESP. Og det beste med å bruke ConvertBox er dra-og-slipp-funksjonaliteten.

I tillegg kan du lage A/B-tester og overvåke sanntidsdataene for å se hva som fungerer.

ConvertBox gjør også handlingsoppfordringsknappen din mer effektiv med deadline-tidtakerne. Til slutt fungerer dette bra med din eksisterende teknologi- og markedsføringsstabel som øker den totale gjennomstrømningen.

Bevis

Stolt på av mange fantastiske kommende SaaS-selskaper som ShipBob og Appcues, Bevis kan hjelpe deg med å konvertere opptil 300 % flere potensielle salg med sine fantastiske markedsføringsverktøy.

Den lar deg tilpasse nettstedet ditt og skreddersy innhold for hver enkelt besøkende fordi det i markedsføring aldri er «one size fits all». Du må prøve å levere den beste opplevelsen for hver besøkende. Imidlertid er det vanligvis ikke så lett å gjøre manuelt, og det er derfor programvare som dette kan gjøre livet ditt mye enklere.

Du kan registrere deg for en gratis prøveperiode akkurat som de andre 1000 personene gjorde de siste 30 dagene.

Hubspot

Du kan håndtere mange aspekter av virksomheten din med Hubspots markedsføringsprogramvare. Det kan hjelpe deg med å kjøre vellykkede kampanjer, konvertere besøkende til kunder og tiltrekke deg den ideelle typen mennesker uten å kaste bort tid på målretting med bind for øynene.

Her er noen av de mange funksjonene til denne programvaren:

  • Lag en blogg og publiser etterspurt innhold
  • Gjør SEO riktig for å bli funnet på søkemotorer.
  • Administrer og spor annonser fra Facebook, Google og andre kilder
  • Bygg vakre landingssider
  • Lag konverteringsskjemaer
  • Håndter e-postmarkedsføring og automatiser en haug med andre markedsføringsoppgaver
  • Se analyser og generell statistikk for å finne ut hva som fungerer og hva som ikke fungerer

Jeg har nettopp skrapet på overflaten med listen over funksjoner. Det er så mye i det, og du kan sette alt ut i livet gratis til å begynne med.

Behold

Høyt rangert på internett hjelper Keap virksomheten din med automatisering for å spare tid og presse mer juice ut hver besøkende. Du kan lage en velprøvd og repeterende salgsprosess som fungerer, uansett, hver gang en handling utføres. Du kan bruke den til å sette avtaler, spore kundeemner, akseptere fakturaer osv.

For å holde ting veldig enkelt får du to forskjellige typer automatisering. Den første er «Easy Automations», som hjelper deg å spare tid ved å sette repeterende oppgaver på autopiloten, for eksempel å fange nye potensielle kunder, tildele oppgaver og sende e-post til kunder.

  Mestre hurtiglesing raskt med Readsy Web App

Den andre er «Avansert automatisering», som er ment for litt komplekse oppgaver, som å laste ned en spesifikk e-bok, lage en sekvens av e-poster som skal sendes til kunder, følge opp på en personlig måte, etc.

Avhengig av ditt behov, kan du bruke en kombinasjon av begge disse og oppnå et «sett og glem»-system. Dette verktøyet gjør ting så enkelt og maskinaktig at det nesten føles som om du bruker en juksekode.

Og for å sette et kirsebær på toppen, tilbyr de for øyeblikket 30 % rabatt på den opprinnelige prisen. Så hvis dette er noe som tenner brannen din, vil jeg anbefale å plukke det opp raskt.

Hei Oliver

Kompatibel med alle plattformer eller nettsteder, Hei Oliver har så mye å pakke ut som garantert vil gjøre deg litt overveldet i starten, men det er et godt problem. Med dette verktøyet kan du generere potensielle kunder, spore dem, bygge et sunt forhold til dem og til slutt konvertere dem til lojale kunder i lang tid fremover.

Du kan automatisk sende målrettede kampanjer for å engasjere publikum med produkter ved hjelp av deres superenkle verktøykasse. En praktisk funksjon i denne programvaren er muligheten til å overvåke brukernes oppførsel på nettstedet ditt og bestemme dine mest lojale kunder.

Du kan målrette dem i sanntid mens du surfer på nettstedet ditt og til og med gi chatstøtte for å ha en en-til-en-samtale. Hei, Oliver passer for alle bransjer der ute, inkludert helsevesenet.

TexAu

TexAu lar deg automatisere de fleste av oppgavene dine for å generere potensielle salg for å hjelpe deg med å fokusere på å utvide virksomheten din og bygge gode relasjoner med kunder.

Du kan skrape informasjon fra Facebook-grupper, samhandle med Instagram-brukere som bruker hashtaggene dine, finne potensielle kunders e-poster og til og med gjøre konkurrentens følgere på sosiale medier til dine ved å nå ut og samhandle med dem.

Du kan utnytte mange muligheter for forretningsvekst ved hjelp av over 120 automatiseringer og tonnevis av integrasjoner. Du er garantert vitne til betydelig forretningsvekst (10 % i gjennomsnitt) etter å ha brukt denne programvaren, så hopp med en gang inn i den gratis prøveperioden på to uker og se selv.

Ohmylead

Synkroniser enkelt Facebook-annonseskjemaene dine til Ohmylead og konverter potensielle kunder nesten umiddelbart, alt takket være automatiske velkomst-e-poster og sanntidsvarsler.

Du kan også analysere kampanjene dine og bestemme avkastningen bare for å beholde de mest genererte innstillingene. Dette hjelper deg med å redusere «annonsebruken» fordi du ikke lenger kaster bort penger på en underpresterende målgruppe og andre målrettingsberegninger.

En veldig fin funksjon med denne programvaren er at den lar deg validere hver kundeemne i sanntid for å eliminere falske og ugyldige, slik at du bare sitter igjen med ekte potensielle kundeemner fra ekte mennesker. Du kan deretter eksportere (eller til og med importere) kundeemner i CSV-format til CRM- eller e-postverktøyet ditt.

Husk at Ohmylead støtter mange integrasjoner, slik at du alltid kan få mest mulig ut av verktøyene du abonnerer på ved å synkronisere inn.

Salgsnavigator

Se enkelt etter dine ideelle kunder, hold styr på dem og bygg et solid forhold til dem ved å bruke LinkedIn salgsnavigator. Du kan bruke søkefunksjonene til å målrette spesifikke søkeord eller lande på konkurrentens profiler for å se de foreslåtte prospektene og legge sammen.

CRM som følger med lar deg administrere potensielle kunder og kontoer effektivt. Du kan legge igjen notater og tagger for å markere noe viktig og sjekke hvem som har sett på profilen din de siste 90 dagene.

Dette verktøyet lar deg nå over 500 millioner brukere på LinkedIn, selv om du ikke er koblet til dem. Snakk om å ha god rekkevidde, bokstavelig talt. 😉

  10 irriterende problemer du kan løse med Smarthome-enheter

Blymater

Blymater hjelper deg raskt å identifisere hvem som besøker nettstedet ditt, hvordan de fant det og hva de leter etter. Alle dine registrerte potensielle kunder kommer sammen med firma- og kontaktinformasjonen deres, slik at du ikke trenger å finne dem manuelt.

De kvalifiserte potensielle kundene kan oppdateres automatisk på CRM, eller du kan til og med velge å bli sendt på e-post. Det beste er at før potensielle kunder blir kvalifisert, går den gjennom en filtreringsprosess for å fjerne roboter og uønskede roboter fra listen for å spare deg massevis av tid.

Du kan prøve denne programvaren gratis til å begynne med.

OptinMonster

Du kan lage fantastiske skjemaer og tilbud på potensielle kunder OptinMonster uten kodekunnskap. Ha fritiden til å velge mellom mange forhåndslagde maler eller lag en fra bunnen av etter eget ønske ved å bruke dra og slipp-byggeren deres. Du kan også målrette og tilpasse tilbudene dine for å gå hånd i hånd med brukernes atferd på nettstedet ditt.

Videre lar den deg splitte-test og holder øye med analysene for å være på toppen av markedsføringen din. Du vil enkelt identifisere hvilke sider som gir flest resultater og hvilke tilbud som gir best resultater.

Svare

Automatiser mange oppgaver med Svare, for eksempel Whatsapp-meldinger, e-post, anrop og til og med SMS. All denne automatiseringen hjelper deg å komme forbi det manuelle arbeidet og fokusere på det som er viktig, som er å avslutte avtaler.

Det er også en utmerket funksjon som lar deg søke etter potensielle kunder på LinkedIn og raskt finne ut deres e-postadresser du kan kontakte. Etter det kan du sette opp en tidsplan og tidslinje for når du skal kontakte dem og følge opp.

Denne programvaren genererer en liste over oppgaver og samtaler daglig som trenger din oppmerksomhet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din oppsøkende innsats. Dessuten kan du A/B-teste, analysere strategien din og fortsette å forbedre deg ved å se hva som fungerer og ikke.

Sleeknote

Ved hjelp av Sleeknote, kan du lage forskjellige personlige popup-vinduer rettet mot bestemte typer mennesker for å maksimere handlingene deres på nettstedet ditt. Et nøyaktig eksempel ville være å lokke nye besøkende til å bli din e-postabonnent ved å tilby en unik rabattkode, eller enda bedre, tilby dine eksisterende kunder en kampanjekode for å gjøre deres første kjøp.

Å designe popup-vinduer med høy konvertering med Sleeknote er superenkelt. Du kan dra og slippe elementer og bruke forhåndslagde maler for å feste prosessen og avslutte med et uimotståelig tilbud de besøkende ikke kan ignorere.

Du kan integrere dette verktøyet med hvilken som helst av dine favoritt tredjepartsprogramvare, inkludert Mailchimp, Drip og HubSpot. Det er også Zapier, som lar deg legge til 1000+ flere apper å koble til.

Sørg for å bruke deres gratis prøveversjon for å få en smak av hva du vil dykke inn i.

Mange Chat

Bygg en chatbot på få minutter med ManyChat og begynn å øke salg, og potensielle kunder og bygg sunne relasjoner med kundene dine. Den lar deg selge produkter direkte, bestille avtaler og få kontaktinformasjon på autopiloten.

Du kan starte med en enkel mal og bygge videre på den ved å dra og slippe elementer. Alt er lagt opp uten problemer, men hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte eksperter eller bli med i fellesskapet deres av erfarne markedsførere.

Det er også viktig å nevne at ManyChat integreres med de ledende verktøyene, som Shopify, Google Sheets, ConvertKit og Zapier.

  Slik skjuler du databruksdetaljer i T-Mobile

Drift

Med massevis av suksesshistorier, Drift er bevist å hjelpe deg med å konvertere flere potensielle kunder til kunder og deretter skalere det opp ytterligere. Chatboten deres, i motsetning til andre, kaster kjedelige skjemaer og meldinger bare for å drive de besøkende bort. Det er smart nok til å holde en menneskelignende samtale og veilede dem på veien til å bli din neste kunde.

Det gir en varm og personlig opplevelse hver gang, slik at de besøkende føler at de snakker med den rette personen. Denne programvaren kan integreres med mange tredjepartsverktøy for å hjelpe deg med å bygge inn ting uten å forlate grensesnittet, som også holder den besøkendes oppmerksomhet.

En funksjon som er verdt å diskutere er muligheten til å se målkontoer til teamet ditt og prioritere dem. Dette betyr at du kan behandle dine potensielle «hotteste» kunder best når de lander på nettstedet ditt, slik at de kan konvertere til betalende kunder i lang tid.

Drifts AI-roboter kan enkelt minimere teamets byrde når de håndterer kunder. Plattformen tilbyr meldinger med robotfunksjonalitet, som er et utmerket valg for bedre salg og markedsføring.

Clearbit

Clearbit hjelper deg med dine potensielle kunders mest relevante data for å hjelpe deg med å forstå deres ønsker og behov og forme hvordan du målretter dem. Sammen med de ferske dataene varsler den deg også om fremtidige endringer, slik at du ikke har med deg tidligere bagasje.

Du får det komplette bildet bak hver enkelt arbeidsgiver og ansatt lead, for eksempel deres rolle, teknologier som brukes, ansiennitet osv. Det er også en mulighet til å angi e-post/domene for å få informasjonen deres eller bruke din anonyme trafikk.

Det er mye mer til det; du kan sette alt ut i livet ved å be om en demo umiddelbart.

Pardot

Vær i en bedre posisjon til å oppnå fantastiske resultater på markedsføringskampanjene dine ved å bruke Pardot. Denne automatiseringsplattformen gjør det praktisk for deg og teamet ditt å komme sammen for å finne og pleie potensielle kunder, samtidig som den lukker flere avtaler for best mulig avkastning.

Her er noen av de mange funksjonene til Pardot:

  • Send e-post automatisk basert på triggere for å pleie potensielle kunder.
  • Identifiser de heteste potensielle kundene dine for å målrette dem mer.
  • Bygg profesjonelle landingssider med forhåndslagde maler
  • Lag korte og søte skjemaer som er bundet til å bli fylt
  • Lag profesjonelle e-poster med maler
  • Sett opp autosvar
  • Få sanntidsvarsler om potensielle kunder, anrop, e-poster osv.
  • Spor aktiviteten til potensielle kunder for å forstå dem som ingen andre
  • Se rapporter om hvordan kampanjene dine gir resultater og hva som må fikses

Du kan be om en demo umiddelbart og se de strålende funksjonene til denne hendige programvaren.

Trives Leads

En viral listebygging og leadgenerering plugin for WordPress, Trives Leads lar deg designe dine responsive opt-in-skjemaer på få minutter ved hjelp av dra og slipp-elementer. Du kan vise målrettede tilbud til de besøkende avhengig av oppførselen deres for å maksimere sjansene for å tiltrekke dem til e-postlisten din.

De har en strålende A/B-testfunksjon som du kan bruke til å velge bare de beste praksisene og øke konverteringene dine dramatisk. For ikke å glemme, du får detaljert rapportering og analyser for å holde deg oppdatert på markedsføringsstrategiene dine.

Thrive Leads kan være et godt valg for WordPress leadgenerering.

Konklusjon

Den ovenfor oppførte plattformen for generering av potensielle salg har potensial til å skyte opp virksomhetens vekst og snu ting raskt når den er implementert. Jeg håper det vil være enkelt for deg å velge en basert på dine behov. 🙂

Deretter kan du utforske noen av de beste verktøyene for å lage en kunnskapsbase og vanlige spørsmål for nettvirksomheten din.