Her er det du trenger å vite

Google har jobbet hardt for å hjelpe dataforskere eller forskere med kunstig intelligens (AI) med brukervennlige og tilgjengelige verktøy.

Noen av de populære tilbudene fra Google inkluderer TensorFlow og Google Colab. For å gå et skritt videre ble verktøy som Cloud AI, Cloud AutoML, BigQueryML også introdusert til Google Cloud Platform for å gjøre ting enkelt for datavitere og maskinlæringsingeniører.

Med tanke på et arsenal av tilgjengelige AI-verktøy, er det ofte en prosess som involverer å gå frem og tilbake for å analysere data, trene modeller, distribuere til produksjon og overvåke dem.

Med Googles Vertex AI vil alle skytilbudene være tilgjengelige under ett tak, administrert for deg.

Hva er Vertex AI?

Vertex AI er en administrert maskinlæringsplattform som gir deg alle Googles skytjenester på ett sted for å distribuere og vedlikeholde AI-modeller.

Er alt relatert til AI og maskinlæring i Google Cloud Platform? Ja, sannsynligvis.

Google sørger for at tjenestene fortsetter å kjøre for ikke å påvirke arbeidsflyten din. Så du trenger ikke å bekymre deg for vedlikehold av infrastrukturen.

Ved å betrakte det som en «administrert» plattform, automatiserer den ting for deg og lar deg fokusere på viktigere ting i en arbeidsflyt for maskinlæring. Med Vertex AI retter Google seg mot nybegynnere for å gi brukervennlighet og eksperter for å spare tid til grunnleggende oppgaver.

  Hvordan bruke Microsoft Teams dokumentsamarbeidsverktøy

Det gjør treningsmodeller mye enklere, med nesten 80 % færre kodelinjer som trengs (som de offisielt hevder) sammenlignet med andre konkurrerende AI-plattformer som Azure Machine Learning.

Den offisielle videoen nedenfor gir massevis av teknisk innsikt om Vertex AI og hvordan det påvirker din typiske maskinlæringsarbeidsflyt.

AI har et enormt potensial for innovasjon for bedrifter. Men å effektivt implementere det er en konstant utfordring. Derfor er MLOps en tilnærming som i økende grad oppmuntres til å gjøre ting effektive.

I tilfelle du ikke visste det, fremmer MLOps automatisering for å distribuere en produksjonsklar modell med minimal risiko raskt. Dette garanterer også kvalitet og sparer tid.

Googles Vertex AI er en plattform-som-en-tjeneste for maskinlæring og AI-utviklere for å oppmuntre MLO-er i bransjen.

Google Vertex AI: Oversikt over funksjoner

Hvis du er en maskinlærings- eller AI-entusiast, vet du sannsynligvis hva du vil med Vertex AI.

Men for å gi deg et forsprang, la meg fremheve nøkkelfunksjonene til Vertex AI.

En enhetlig arbeidsflyt for maskinlæring

Teknisk sett kan du bruke verktøy som AutoML, Explainable, Vizier, Edge manager og mer for å jobbe med maskinlæringsmodeller. Og alt som er tilgjengelig fra en enkelt plattform bør være en gamechanger.

Du kan også bruke tilpasset kode for å trene og fortsatt ha alt du trenger for å bli lagret i ett sentralt depot.

Forhåndsutdannede APIer

Ikke bare gjør arbeidsflyten din enkel, men for å gjøre ting raskere, får du forhåndstrente APIer for syn, video, naturlig språk og mer.

  Endre Google Nå-bevegelsen for å starte apper eller utføre andre handlinger

Du kan enkelt integrere dem i eksisterende applikasjoner eller bare spinne en ny applikasjon ved å bruke den. Så det kan hende du ikke trenger å se etter noen av de andre AI API-plattformene for å få arbeidet gjort.

Hvis du jobber med å utvikle noe innovativt, men likevel enkelt, kan Googles Vertex AI hjelpe deg med å utvikle løsningen på et blunk, med de forhåndstrente APIene tilgjengelig.

Ikke bare den reduserte innsatsen, men selv om du har minimal erfaring, bør dette hjelpe.

Sømløs data-til-AI-integrasjon

Det er ingen overraskelse at BigQueryML er populært brukt til å lage og utføre maskinlæringsmodeller ved hjelp av SQL-spørringer.

Med Vertex AI vil du kunne få tilgang til det og eksportere datasett til plattformen for å integrere det med arbeidsflyten. Så du får ende-til-ende-integrasjon.

Støtte for alle åpen kildekode-rammer

Hvert åpen kildekode-rammeverk er forskjellig og likevel nyttig. Du må kanskje tilpasse deg forskjellige arbeidsflyter når du distribuerer en PyTorch- og TensorFlow-modell.

Og Google Vertex AI støtter alle disse åpen kildekode-modellene, inkludert scikit-learn.

Dette hjelper deg å nærme deg alle modellene på samme måte, uansett om de er spesialkodet eller laget med AutoML.

Fordeler med Vertex AI

Mens MLOps er en, er det et par andre betydelige fordeler som Vertex AI introduserer. Noen av de viktige å fremheve vil være:

Sparer penger og tid for infrastruktur

Vertex AI vil hjelpe deg å redusere kostnadene ved å sette opp din egen infrastruktur (for eksempel gjennom Kubernetes) fordi du betaler for det du bruker.

Det bør også redusere innsatsen for å sette opp eller administrere din egen infrastruktur for å trene maskinlæringsmodeller betydelig.

  Hvordan skjule en chat i Telegram uten å slette

Så selv analytikere eller forskere med minimal erfaring kan hjelpe til med å få litt arbeid gjort.

Perfekt for nybegynnere og eksperter

Med tanke på at du får gjort mange ting uten å kode dem (eller sette dem), blir det et utmerket valg for nybegynnere. Den tilbyr en enkel læringskurve for å trene og distribuere maskinlæringsmodeller.

Det minner meg også om en av ressursene våre som viser noen nettkurs for AI hvis du er en aspirerende elev.

Og for eksperter sparer det tid ved å tilby forhåndstrente APIer og tilgang til ulike administrerte verktøy for å oppnå grunnleggende oppgaver/funksjoner.

Baner vei for å løse stadig mer komplekse oppgaver

Google Vertex AI gjør arbeidsflyten for maskinlæring enkel. Så alle som har å gjøre med et enkelt problem vil ha en rask løsning.

Og dette vil hjelpe flere mennesker med å løse stadig mer komplekse problemer ettersom de ikke trenger å bekymre seg for minimum.

Reduserer risiko for produksjonsdistribusjoner

Selv om dette ikke er en anmeldelse av Google Vertex AI, bør det bidra til å redusere risikoen for at modellene er klare for distribusjon.

Derfor kan løsninger implementeres trygt for å løse problemer sømløst.

Kom i gang med Google Vertex AI

Før du setter i gang, er det viktig å merke seg at mange tilgjengelige verktøy fortsatt er i forhåndsvisning (med forbehold om endringer). Så det er kanskje ikke klart for beste sendetid ennå.

Du får $300 gratis kreditt når du registrerer deg for prøveversjonen av Google Cloud Platform som kan brukes innen 90 dager. Prisene bør være de samme for AI-plattformtilbud – du kan sjekke ut offisiell prisside for flere detaljer.

Gå videre til Google Vertex AI produktside for å komme i gang.

Og hvis du er nysgjerrig, kan du utforske noen første vurderinger og tester av noen av fagfolkene som jobber i bransjen.