En detaljert gjennomgang av TikTok Downloader

TikTok er et av de raskest voksende merkene, med over 689 millioner aktive brukere hver måned fra januar 2021.

TikTok ble lansert i 2016, og er en videodelingsplattform for sosiale medier dannet av et kinesisk selskap kalt ByteDance. Det er en plattform hvor du finner ulike videoer fra ulike sjangere som komedie, dans, utdanning osv. Videovarigheten varierer fra 15 sek til 3 minutter.

Hvis du vil lagre de morsomme eller underholdende videoene dine lastet opp på TikTok, er det et utmerket verktøy som ble lansert for noen måneder siden – Qoob Clips. Jeg ønsket å lagre noen av videoene, så jeg prøvde dette verktøyet og fant det nyttig.

Qoob Clips lar deg lagre TikTok-videoer fra en privat eller offentlig konto og nyte det senere. Basert på min erfaring med å bruke den, ønsket jeg å dele anmeldelsen min av Qoob Clips.

Her går! 👇

Qoob Clips: Hva er det?

Qoob klipp er et avansert verktøy for å se og lagre innhold fra TikTok-kontoer. Du kan lagre musikk og videoer fra både private og offentlige TikTok-kontoer. I tillegg kan du sikkerhetskopiere TikTok-kontoen din, overvåke andres feeder og følge andre profiler som bruker den.

Denne masse TikTok-nedlasteren for stasjonære datamaskiner er utmerket hvis du er en fan av korte videoklipp som underholder deg når du vil ha dem offline. Den kommer med avanserte funksjoner som du kan bruke i et brukervennlig grensesnitt.

Bare last ned, installer, logg på TikTok-kontoen din og begynn å lagre favorittinnholdet ditt i høy kvalitet.

Hva er funksjonene?

Det er en grunn til at Qoob Clips kalles et smart verktøy. Den har avanserte funksjoner du trenger for å skape magi med TikTok-kontoene dine. La oss finne ut hvilke funksjoner den tilbyr og hvordan de er nyttige.

Lagrer innhold fra TikTok

Qoob Clips lar deg lagre alt innholdet du ønsker fra en TikTok-konto samtidig med et enkelt klikk. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn et TikTok-brukernavn eller hashtags og nyte videoene offline uten å vente på internett.

Lagrer TikTok-videotekster

Du kan lagre de originale bildetekstene til videoene fra en TikTok-konto. Du kan se videotekstene i applikasjonen ved å holde markøren over den nedlastede TikTok-videoen. Deretter kopierer du disse bildetekstene og lagrer dem hvor du vil.

Du kan lagre videoer med interessante TikTok-utfordringer og annet innhold ved å bruke hashtags. De lar deg lagre dem i MP4-format samt høyoppløsningskvalitet på opptil 720p. For dette, skriv inn en relevant hashtag i søkefeltet for å finne de relaterte videoene du vil lagre.

Massesparende TikTok-innhold

Ja, det er mulig med Qoob Clips, hvor du kan lagre alt innholdet som er lagt ut på en TikTok-konto i bulk. Bortsett fra dette kan du også lagre avatarene til en TikTok-bruker. Dette vil hjelpe deg å identifisere hvem som er skaperen av den videoen.

  Hvor mange mennesker kan du følge på TikTok

Denne funksjonen vil i stor grad hjelpe deg når du følger en TikTok-bruker i lang tid og elsker alle videoene deres. Du kan lagre hele innholdet på én gang og se det når du vil lære, hente inspirasjon eller andre formål.

Automatisk lagring av nye videoer

Denne utmerkede funksjonen lar deg lagre alle de nye videoene som er lagt ut på en TikTok-profil og hashtags. Alle disse nye innleggene vil bli lagret automatisk så snart skaperne laster dem opp til TikTok. Derfor, når du åpner den nedlastede mappen, kan du se de nye innleggene som er lagret der og nyte å se dem.

Selektiv videolagring

Hvis du ikke vil at videoene skal lagres automatisk, vil denne funksjonen være nyttig for deg. Du kan se videoene og deretter velge videoen som skal lagres. Men hvis du vil lagre dem i bulk, kan du angi noen spesifikke tidsbegrensninger fra kalenderen i appen og laste ned videoer kun innenfor denne tidsperioden.

Sikkerhetskopier TikTok-kontoen din

Sosiale medieplattformer kan utestenge hvem som helst når som helst hvis de finner deg mistenkelig eller annen aktivitet som har en tendens til å bryte deres vilkår og betingelser. Og hvis dette skjer, kan du miste all data som er lagret eller opprettet etter å ha brukt timer på det. Derfor, ikke glem å sikkerhetskopiere kontoen din for å beskytte dine dyrebare data.

Til dette hjelper Qoob Clips deg med å sikkerhetskopiere alt innholdet du har på TikTok-kontoen din til datamaskinen din offline. Bare skriv inn TikTok-ID-en din i søkefeltet og lagre innholdet ditt uavhengig av Qoob Clips-planen din.

Kommende funksjoner

Bortsett fra de ovennevnte eksisterende funksjonene, vil Qoob Clips inkludere noen flere funksjoner i de kommende dagene. Det inkluderer:

  • Last ned musikk-relatert video: Ved å skrive inn navnet på en sang, vil du kunne lagre alle videoene med den sangen på TikTok. På denne måten vil du kunne holde styr på utfordringer og hvilke sanger som er etterspurt.
  • Private og anbefalte videonedlastinger: Du vil lagre anbefalte videoer på TikTok med dette verktøyet. I tillegg kan du laste ned videoer av TikTok-vennene dine med private kontoer.
  • Stedsendring: Denne avanserte funksjonen vil hjelpe folk som ikke kan bruke TikTok på grunn av plasseringsbarrierer. Du kan bruke proxyen deres i appen til å endre TikTok-posisjonen/regionen din og sette den til et hvilket som helst annet sted eller land der det er tillatt å bruke. På denne måten kan du bruke TikTok uten problemer.
  • Enkeltvideonedlastinger: Hvis du ikke er en fan av massenedlastinger, vil denne funksjonen være en lettelse for deg. Du kan lagre en enkelt video på TikTok om gangen ved å lime inn videolinken i det nødvendige feltet og lagre videoen på datamaskinen din.
  Finnes det en barneversjon av TikTok?

Qoob Clips: Systemkrav

Nå som du vet om Qoob Clips og dets funksjoner, la oss finne systemkravene for å bruke det enkelt på datamaskinen din.

Qoob Clips fungerer sømløst på skrivebord. Den støtter macOS 10.13 eller nyere, Windows 7 eller nyere, og Ubuntu 18.04 eller nyere (64-bit). Så sørg for at skrivebordet ditt har en av disse systemkonfigurasjonene for å laste ned og installere verktøyet på det.

Qoob Clips: Slik kommer du i gang

Det er enkelt å komme i gang med Qoob Clips, uansett hvilket skrivebord du bruker – Linux, Mac eller Windows. Alt du trenger å gjøre er å laste ned verktøyet på enheten din ved å gå til den offisielle siden til Qoob.

Deretter går du til «nedlastingssiden» for å finne Qoob Clips og knappen for å laste den ned. Bare velg operativsystemet ditt fra rullegardinmenyen. Du kan velge enten et 32- eller 64-biters online eller offline Windows-installasjonsprogram. Eller velg Ubuntu eller macOS offline installasjonsprogram, og begynn å laste ned programmet.

Ved vellykket nedlasting, installer applikasjonen på datamaskinen din og åpne Qoob Clips. Skriv inn TikTok-påloggingsinformasjonen din, finn kontoen din og se andres profiler og innhold.

Qoob Clips: Hvordan bruker jeg det?

I likhet med deres andre tilbud – Qoob Stories – har de holdt brukergrensesnittet enkelt og rent for Qoob Clips også. Bakgrunnen er vanlig, med knapper uthevet i rosa. Alle funksjonene er enkle å bruke, og det er et stort søkefelt hvor du kan finne kontoer.

Når du åpner appen, har du to alternativer: bruke den gratis eller oppgradere den ved å betale en nominell avgift. Begynn med den gratis planen som du kan nyte uansett hvilke dager du vil.

Men hvis du vil utforske flere funksjoner eller kravene dine er mer enn gratisplanen gir, kan du oppgradere den og få en lisens.

Lisensaktivering:

Når du har oppgradert kontoen din fra gratis til en av de betalte planene, er det på tide at du aktiverer lisensen din. I «Verktøy-menyen» kan du finne alternativet for å aktivere planen din. Når du klikker på den, vil den be om lisensnøkkelen din. Bare skriv den inn og aktiver lisensen. På denne måten kan du låse opp mange avanserte funksjoner for å gjøre mange flere ting.

I hovedvinduet til Qoob Clips finner du en søkeboks øverst. Her skriver du inn en søkeparameter som:

  • Et brukernavn: Ved å skrive inn et TikTok-brukernavn kan du søke i profiler og bla gjennom innholdet deres.
  • En hashtag: Hvis du skriver inn et #-tegn etterfulgt av ord som beskriver hva du vil søke etter, vil du vise deg relevante innlegg og kontoer.

På denne måten vil Qoob Clips vise alle relaterte kontoer, enten offentlige eller private. Nå kan du velge innleggene du vil vise og laste ned de du liker i bulk eller etter hverandre i ønsket format og høy kvalitet.

Slik laster du ned media:

Når du finner en TikTok-profil eller hashtag med videoene du liker, finner du en nedlastingsknapp øverst i rosa. Trykk på den og begynn å laste ned uten problemer. Når du ser resultatene, kan du også klikke på en video og åpne den på standardspilleren.

  Slik aktiverer du mørk modus for TikTok

Videre, hvis du vil finne videoer på skrivebordet ditt, hold markøren til en videos nederste høyre hjørne og klikk på ikonet med tre prikker. Du kan nå se videoen direkte på skrivebordet eller TikTok.

I tillegg er det andre alternativer for å se videoene på Twitter eller Facebook. Bortsett fra alle disse, kan du også kopiere en videos lenke og dens bildetekst og velge å abonnere på skaperen av den videoen i Qoob Clips selv om du ikke følger dem på TikTok-profilen din.

Qoob Clips har også gjort det enkelt å holde dashbordet ditt rent ved å slette nedlastet innhold fra det ved å trykke på «Fjern»-knappen du finner fra ikonet med tre prikker. Å bruke dette alternativet vil imidlertid ikke slette nedlastningsfilene på datamaskinen din, så ikke bekymre deg!

Hvis nedlasting tar litt mer tid for en konto med mye innhold. Bare la den laste ned mens du nipper til kaffen. Når du laster ned videoene, kan du også angi noen preferanser.

Dessuten har du muligheten til å enten automatisk lagre TikTok-videoene eller gå for én etter én, som er en kommende funksjon. Du kan pause eller gjenoppta videoene mens du laster ned for å ha bedre kontroll over dem. Og du kan også laste ned videoene basert på ditt foretrukne format MP4 eller HD-videoer på opptil 720p.

Prissetting

Qoob Clips tilbyr tre prisplaner du kan velge mellom:

  • Starter: Passer for nybegynnere som ønsker å prøve hvordan Qoob Clips fungerer, denne planen er helt gratis å bruke. Ingen triks eller prøveperioder er knyttet til denne planen, og du kan nyte den så lenge du vil.

Imidlertid kommer den med grunnleggende funksjoner som 2 TikTok-profiler eller hashtags og 50 videonedlastinger daglig, noe jeg tror er svært nyttig for engangsbruk.

  • Personlig: Flott for personlig bruk, denne planen er utmerket for deg hvis du vil benytte deg av flere funksjoner fra grunnplanen. Du får noen avanserte funksjoner som gjør Qoob Clips til et superkraftig verktøy for TikTokers eller TikTok-entusiaster.

Denne planen tillater 10 TikTok-brukere eller hashtags, 500 videonedlastinger daglig, automatisk nedlasting av nye innlegg og ingen annonser. Det koster $10/mnd.

  • Profesjonell: Denne planen er best for forretnings- og offisiell bruk. Den gir deg full premium tilgang til alle de avanserte funksjonene til Qoob Clips.

Det inkluderer nedlasting av ubegrensede TikTok-kontoer eller hashtags, ubegrensede videonedlastinger daglig, eksport av videotekster og URL-er, automatisk nedlasting av nye videoer, kommersiell tillatelse til bruk og ingen reklame. Det koster $30/mnd.

Konklusjon: Er Qoob Clips verdt det? 👨‍⚖️

Etter min mening, ja, Qoob Clips er et nyttig verktøy. Fra grensesnittet til funksjonalitet, jeg likte det. Den har alle de kraftige funksjonene du trenger for å spille med TikTok. Du kan komme raskt i gang uten problemer og bruke den selv med liten eller ingen teknisk ekspertise. Hvis du vet hvordan du bruker en sosial medieplattform, vil du ikke finne noen problemer med å bruke den, noe jeg antar at alle gjør i disse dager.

Så fortsett og last ned denne kraftige TikTok-videonedlasteren. Velg en plan basert på dine behov og nyt videoene offline på datamaskinen din.