10 spill basert på superhelter å kjøpe nå

Fra Batman til Atom, alle superheltene har vellykket fascinert folk ved å kjempe mot skurker.

Superhelter har underholdt barn i årevis i tegneserier. Marvel og DC tegneserier har laget de mest populære superheltene i tegneseriehistorien.

Med utviklingen av digital teknologi fikk disse et nytt medium for å underholde publikum. Dette mediet var det visuelle mediet eller filmene. Introduksjonen av superhelter i filmer husket minnene til disse tegneseriefigurene. Som et resultat begynte superheltbasert innhold igjen å få stor oppmerksomhet. Og denne gangen tiltrakk de seg ikke bare barn, men også voksne.

Superhelter er ikke bare begrenset til filmer nå. Regelmessig jakt på spillere for underholdende spill oppmuntret spillselskaper til å bringe superhelter til spillverdenen. Denne oppføringen vakte oppmerksomheten til mange mennesker, ettersom de var i stand til å rollespille karakterene og ta på seg ansvar som definerer favorittsuperheltene deres.

Suksessraten for superheltspill har imidlertid ikke vært særlig god. Det er nok av superheltspill som ikke kunne overraske publikum. Et av de store problemene er å begrense antall ganger spillere kan bruke spesialkreftene. Som et resultat ser ikke superheltenes spesielle krefter ut til å være et kjerneelement i spillingen. Det kan være mange grunner i tillegg til dette.

Men det betyr ikke at du ikke har noen spennende superheltspill tilgjengelig. Det er nok av spill som underholder publikum i stor grad.

Så la oss utforske noen av de gode superheltbaserte videospillene du kan glede deg over.

Marvels Guardians of the Galaxy

Marvel’s Guardian of the Galaxy er en tredjepersons action-eventyrtittel som tar deg fra en eksplosiv situasjon til en annen. I denne tittelen får du de uforutsigbare Guardians ved din side og kjemper deretter for universell skjebne.

  Hvordan fjerner jeg min PSN-konto fra en annen PS4

Dette enspillereventyret tilbyr en dynamisk kampstil. I dette spillet er du en Star-Lord. Du kan kjøpe dette til PlayStation 4-, PS5- og Xbox-spillkonsollen.

The Incredible Hulk: Ultimate Destruction – Gamecube

Rollespill en av de mektigste tegneseriesuperheltene – The Incredible Hulk. I denne tittelen har du kraften til å klatre på hva som helst, hoppe hvor som helst og knuse hva som helst, til og med hele bygningen.

Dette superheltvideospillet består av 40+ sideoppdrag, 30+ historieoppdrag og over 150 belastbare hulk-bevegelser. Den prisbelønte tegneserieforfatteren Paul Jenkins er forfatteren av historien. Den karakteristiske tegneseriekunstneren Bryan Hitch er ansvarlig for den originale kunsten.

X-Men Origins: Wolverine- Uncaged Edition

X-Men Origins: Wolverine videospill er basert på spillefilmen med samme navn. Denne tittelen har lydkvalitet, grafikk, action og spenning i kinostil. Ravensoft har utviklet dette spillet, og det amerikanske byrået Activision har distribuert det.

I dette spillet kjemper du som Wolverine mot de tøffeste fiendene som gigantiske 200 fot høye Sentinels, skumle Leviathans og groteske Wendigoer. Den lar deg som spiller bruke regenereringskreftene for non-stop og sømløs handling.

  World Clock er en visuell tidsregistreringsapp med et dag/nattverktøy [Mac]

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 er et crossover-actionspill som inneholder 50 Capcom- og Marvel-helter og skurker. Her kjemper du som Capcoms Firebrand og Strider og Marvels Hawkeye og Ghost Rider. Denne tittelen tilbyr tilgjengelighet og dybde for erfarne spillere så vel som nykommere.

Dette lar deg glede deg over nye forbedringer og moduser som forespurt tilskuermodus. Capcom har utviklet denne episke tittelen i samarbeid med Eighting.

Deadpool

Dette fantastiske action-eventyrvideospillet Deadpool er basert på Marvel Comics-karakteren. Dette spillet lar deg nyte fantastisk tredjepersons skytespill og ha en kampopplevelse ansikt til ansikt med fiender. Så snart du fullfører et nivå, låser den opp et sett med spennende nye våpen.

Den episke kampen i dette spillet lar deg som spiller holde deg underholdt i spillet. Du kan kjøpe dette spillet til PC-en, Playstation-konsollen og Xbox-spillkonsollene.

Marvel: Ultimate Alliance 2

Marvel: Ultimate Alliance 2 er et action RPG-spill utgitt i 2009 og har en superheltkarakter fra Marvel Comics. Det er en oppfølger til Marvel: Ultimate Alliance fra 2006.

I denne spillingen ødelegger du som spiller alt i veien. Kjemp mot fiendene dine ved å skyte ut lyktestolper, havarerte biler, maskineri og alt mulig. Den lar deg lage og til og med tilpasse teamet ditt fra Marvel-universet. Du kan velge mellom 24 forskjellige karakterer, der hver karakter har spesielle krefter.

PROTOTYPE

PROTOTYPE er en konspirasjonsdrevet historie som involverer utviklingen av Alex Mercers krefter. Det er rask og aktiv kamp som lar spillere bruke kroppsdelene sine som offensive våpen som blader, klør, pisker, hammere, skjold og mer.

  Slik sletter du ICQ-kontoen din permanent

I dette spillet lar superkreftene dine deg sømløst binde deg fra en bygning til en annen, sprette av biler, løpe opp vegger og mye mer. Bevegelsene til superhelten Alex Mercer er inspirert av Parkour.

Injustice 2 Legendary Edition

Injustice 2 Legendary Edition er oppfølgeren til en av de vellykkede superhelttitlene, Injustice: Gods Among Us, som lar deg nyte den ultimate karakteren til DC-tegneserier. I denne tittelen kan du kontrollere hvordan karakteren din vil se ut, handle og utvikle seg gjennom ulike spillmoduser. Dette spillet er tilgjengelig på Xbox så vel som Playstation-spillkonsoller.

I dette spillet kan du få tilgang til premiere-skinn som John Stewart Green Lantern, Power Girl, Reverse-Flash og mer.

Marvels Spider-Man

Marvel’s Spider-Man videospill kommer med Marvel Comics» berømte Spider-Man som superhelten med akrobatiske evner. Den introduserer også elementer som du aldri har sett i spider man-spillet. Unik miljøinteraksjon, storfilm action og unike kamper gjør denne tittelen til en fascinerende en blant superheltspill.

Marvel, Sony interaktiv underholdning og søvnløse spill har utviklet dette autentiske spiderman-eventyret i samarbeid.

Batman: Arkham City Paperback

Batman: Arkham City Paperback bygger bro mellom BATMAN: ARKHAM ASYLUM og den kommende BATMAN: ARKHAM CITY. Paul Dini, forfatteren av dette spillet, forteller den essensielle historien. Hvis du er en gamer eller Batman-elsker, vil du sannsynligvis lese denne pocketboken.

I denne pocketboken får du visuelle konsepter som kunstneren CARLOS D’ANDA har forklart.

Konklusjon

Hvis du er interessert i å oppleve din favoritt tegneseriefigur i form av videospill, bør du vurdere disse alternativene. Disse kan gi deg den ultimate superheltopplevelsen og underholdningen gjennom hele spillet.

Du kan være interessert i å utforske de beste Assassin’s Creed-spillene du kan spille.