Lag YouTube-video med kraftig programvare for skjermopptak og redigering – Camtasia

Skjermopptak, videoredigering og YouTube-videoproduksjon er bare en tur i parken når du bruker Camtasia!

Videoer er det mest ettertraktede, populære og mest brukte innholdet på internett. Enten det er teknologiveiledninger, nettkurs, webinarer, faglige møter og notater, er videoer i full gang.

Du kan enkelt forvandle stillbilder og tekster på dataskjermen til videoer og legge dem ut sammen med blogger eller artikler for å øke brukerengasjementet. Hvis du tror at dine tekniske ferdigheter er utilstrekkelige for å oppnå dette, kan du lese denne artikkelen for å finne ut hvordan Camtasia skjermopptaker og Video Editor-programvare kan gi deg krefter.

Hvorfor trenger du å lage YouTube-videoer av høy kvalitet?

Kvaliteten på YouTube-videoen taler for YouTube-kanalens merkevare. Folk kan stole på og bruke innholdet ditt når de ser ekte videoinnhold sammen med profesjonell redigering.

Du har kanskje sett animasjoner, lysbildeserier, merknader, hyperkoblinger og bilde-i-bilde-effekter i mange YouTube-videoer. Skapere av premiuminnhold produserer vanligvis slike videoer. Det er på tide at du bruker disse ferdighetene på videoen din og fanger oppmerksomheten til målgruppen.

YouTube-videoer av høy kvalitet tilbyr også overlegen lydkvalitet. Derfor vil innholdet ditt bringe inn flere visninger, kommentarer og likes. Det er bra for YouTube-annonseinntektsmålet ditt.

Avansert videokvalitet og redigering lar deg også øke mulighetene for tilknyttet markedsføring. Du plasserer interaktive lenker til produktene og tjenestene du markedsfører i YouTube-videoen.

Derfor, når du samhandler med publikum på video og forklarer nytten av de promoterte varene/tjenestene, kan brukere klikke direkte på koblingen på videoen og gå til en markedsplass der varene er tilgjengelige. Denne praksisen øker konverteringsratene for tilknyttet markedsføring.

Hvordan hjelper kraftig programvare deg til å skille seg ut?

Du trenger en robust programvare for skjermopptak og videoredigering for å gjøre ulike triks på YouTube, Facebook eller artikkelvideoer. Seerne foretrekker videoer med effekter i stedet for vanlige videoer. Lesere liker også å lese artikler som også kommer med en videoforklaring for å enkelt fordøye emnet du skriver om.

En slik programvare er Camtasia. Slike applikasjoner hjelper deg med å skille deg ut på alle sosiale medieplattformer som Facebook, TikTok, Instagram og YouTube ved å tilby følgende:

#1. Videoredigeringsprogramvare tilbyr profesjonelle videoeffekter. Du kan tilpasse dem med noen få klikk og gi videoene dine et profesjonelt utseende.

#2. Du kan ta opp nesten alt på datamaskinen din ved hjelp av videoredigerere som også tilbyr skjermopptaksfunksjoner. Dermed blir det enkelt å lage nettkurs, opplæringsvideoer, møtenotater og webinarer.

  Hvordan sende en melding på YouTube

#3. Handlingsfremmende knapper med interaktivitet er i trenden. Du kan legge til disse i YouTube-videoene dine og øke konverteringene ved å bruke en robust videoredigerer som Camtasia.

#4. Gjør om stillbilder eller skjermbilder til instruksjonsvideoer med kommentarer. For dette formålet kommer apper som Camtasia med overganger, lydopptak, lukkede tekster og animasjoner.

#5. Slike apper lar deg fjerne bakgrunnen og erstatte den med profesjonelle videoopptak for å injisere litt ekstra wow-faktor i markedsføringsvideoene dine.

Fremfor alt lar profesjonell videoredigering og skjermopptaksprogramvare deg få videoene dine til publikum raskere. Du trenger bare å investere i applikasjonen én gang og spare penger ved å outsource oppgaver eller ansette en profesjonell videoredigerer.

Hva er Camtasia?

Camtasia er en videoredigeringsprogramvare med funksjoner for skjermopptak og webkamera. TechSmith Corporation har utviklet denne to-i-ett-programvaren, spesielt for innholdsskapere.

Programvaren trenger ikke at brukeren gjennomgår omfattende læring og opplæring. Brukergrensesnittet (UI) er enkelt å forstå og bruke mens du jobber med et videoproduksjonsprosjekt.

Videre kommer applikasjonen med ferdige videoredigeringsmaler, profesjonelle effekter og animasjoner. Du kan ganske enkelt dra og slippe de avanserte ressursene på videoen din for å få den til å se spesiell ut.

Programvaren er enestående for følgende oppgaver:

#1. Ta opp innhold fra webkamera, dataskjerm, Android-mobilskjerm (Microsoft Your Phone-appen kreves), systemlyd og ekstern mikrofon for videoproduksjon.

#2. Poler videoen din med effekter og rediger den for å fjerne uønskede deler.

#3. Endre størrelsen på og lagre utdatavideoen umiddelbart i kompatible formater for YouTube, Facebook, Instagram og mange flere.

Nå kan du spørre hvilket innhold du kan lage med dette verktøyet. Flotte spørsmål! Her er hva du kan lage på den:

  • Innspilte webinarer
  • Teknologi-veiledningsvideoer
  • Forklaringsvideoer
  • YouTube-videoer
  • Facebook-videoer
  • Instagram-videoer
  • Programvare og produktdemovideoer
  • Ta opp presentasjoner av lysbildefremvisning
  • Opptak av fagmøter
  • Legger til utskrifter til møtet

Ovennevnte er noen populære oppgaver som innholdsskapere gjør regelmessig. Med Camtasia er det uendelige muligheter. Du kan se på ressursbiblioteket og brainstorme kreative ideer for markedsføringsvideoene dine for å fange oppmerksomheten til massene.

Hvordan få tak i Camtasia

Du kan laste ned en prøvekopi av Camtasia for en 30 dagers evalueringsperiode. Videoene du skal produsere i løpet av denne perioden vil ha et vannmerke av Camtasia. Du kan ikke bruke disse prøveperiodevideoene til kommersielle, opplærings- og benchmarkingformål.

Hvis du liker det du ser, kan du få en premium-lisens fra Camtasia. Lisenser er tilgjengelige på per brukerbasis. Det er imidlertid forskjellige priser for masselisenskjøp når du kommer fra en bedrift, utdanningsinstitusjon, regjering eller ideell organisasjon. Sjekk den prissetting side for en detaljert oversikt.

Når du kjøper en lisens, garanterer TechSmith å sende deg neste års oppgradering gratis.

OS og andre krav

Du kan kjøre appen på en Microsoft Windows 10 (64-bit) 1909-utgave eller nyere enheter. Camtasia er også kompatibel med macOS 10.15 eller nyere datamaskiner.

  Reparer YouTube fullskjerm som ikke fungerer i Windows 10

Siden du skal utføre oppgaver som krever høy prosessering og videominne, bør du vurdere å bruke Intel 6th Gen eller nyere CPUer for Windows-systemet sammen med 8 GB eller mer RAM.

For Macbooks vil du oppleve den beste ytelsen og produksjonshastigheten på Apple M1-, M1 Pro- og M1 Pro Max-brikker.

I motsetning til andre video- eller bilderedigeringsapper, trenger du ikke å lete etter funksjonalitet i forskjellige områder. Alle funksjonene til Camtasia er tilgjengelige i verktøylinjen, under opptaksikonet øverst til venstre.

Du finner alle videoredigerings- og skjermfunksjonene på verktøylinjen, som:

  • Media er et sted for videoer, lyd, bilder, PPT-er, etc.
  • Favoritter er stedet for ofte brukte effekter og merknader.
  • Biblioteket inkluderer logoer, animasjoner, maler, etc.
  • Merknader lar deg legge til former, tekst, grafikk eller mosaikkeffekter til innholdet.
  • Atferd lar deg legge til bakgrunnsanimasjoner i videoer og tekster.
  • Overganger til å blande flere utklipp naturlig.
  • Voice Narration lar deg spille inn stemmen din gjennom en mikrofon.
  • Animasjoner hjelper deg med å justere oversetting, zooming, vipping eller roterende effekter.
  • Markøreffekter lar deg fremheve musepekeren ved å bruke 3D- eller 2D-grafikk.
  • Visual Effects er for videokanter, fargeendring og bildefrekvens (FPS) modifikasjon.
  • Teksting er der for å legge til undertekster til artikkelen eller bloggvideoene dine.
  • Interaktivitet hjelper deg med å legge til spørrekonkurranser, meningsmålinger, undersøkelser og hyperkoblinger til innholdet.
  • Lydeffekter tilbyr funksjoner for inntoning, uttoning og støyreduksjon

Premium videoproduksjonsfunksjoner til Camtasia

Proxy-videoer

Proxy-videoer gjør 8K-, 4K-, 2K- eller HF-videoredigering raskere på minimumskonfigurasjonsenheter.

Når du bruker kommandoen Opprett proxy-video, gjengir Camtasia videoen til innhold av lav kvalitet for raskere redigering. Camtasia gjenoppretter oppløsningen til sin opprinnelige tilstand når du lagrer det endelige innholdet.

Camtasia Assets Library

Den nyeste versjonen kommer med flere eiendeler enn den forrige. For eksempel har Camtasia 2022-biblioteket over 1000 videoproduksjonsressurser, som er mer enn forgjengeren Camtasia 2021.

Du vil finne gratis og kule animasjoner, tidtellere, lydspor, indikatorer, meldingsknapper, kanalsett og mange flere.

Automatisk utskifting av markør

Hvis du lager videoer på en 1920 X 1080 pikslers skjerm, men gjengir det endelige innholdet til 4K-videoer, kan markørene bli uskarpe. Camtasia løser dette problemet ved å erstatte markøren med en lignende vektormarkør med ubestemt oppløsning.

Camtasia Hjem

Den nyeste Camtasia kommer med en skinnende ny Camtasia Home, en skjerm som fungerer som et dashbord for innholdsskapere. Det nye grensesnittet viser tre initieringsknapper: Kom i gang, Lær og Ressurser.

Du kan bruke knappene Lær og Ressurser hvis du vil ha tilgang til hjelp, støtte og læringsinnhold. Alternativt kan du starte skjermopptak eller videoredigering ved å bruke Kom i gang-knappen.

Hjemmevinduet viser også et glatt brukerstempel nederst til venstre på skjermen. Der ser du brukernavn, appversjon og lisenstype.

Camtasia og Audiate Sync

Hvis du trenger lydredigering i studioklasse, kan du bruke Audiate fra TechSmith. Ved å bruke Audiate og Camtasia-integrasjonen kan du sende lydspor til Audiate med et enkelt klikk. Deretter kan du fjerne feil og heve lydkvaliteten på Audiate. Senere kan du sømløst overføre lyden tilbake til ditt pågående Camtasia-prosjekt.

  Hvordan laste ned musikk fra YouTube

Redigere markørbane

Jobber du med videoer, programvaredemoer eller forretningspresentasjoner og trenger markørstier? Legg til det enkelt med Camtasias redigeringsverktøy for markørbane. Den bruker TREC-metoden for å legge til markørstier til innspilte skjermer.

Den lar deg også legge til fremhevende effekt på handlingsfremmende knapper eller handlekoblinger når du tar markøren på disse effektene.

Visuelle effekter

Camtasia kommer med mer enn 10 videoeffekter som klipphastighet, drop shadow, interaktiv hotspot, bevegelsesuskarphet, osv. Imidlertid har 2022-versjonen følgende tilleggseffekter:

  • 30 GPU akselererte overganger
  • Blandingsmoduseffekt og forhåndsvisning av hover
  • Bland rekkevidde med avanserte justeringer
  • Spotlight-effekter på Windows
  • Outline Edges-effekt på Windows

Camtasia lerret

Camtasia Canvas er redaktøren der all magien skjer. De nyeste funksjonene er:

  • Canvas-interaksjonsmotor for bruk på tvers av plattformer.
  • Align-assist veileder deg til å justere media ved hjelp av interaksjoner med grenseboks.
  • Endre ankerpunkter for alle medier.
  • Festepunkt for automatisk mediejustering

Canvas støtter også ulike innholdsdimensjoner for ulike sosiale mediesider. Du kan for eksempel lage følgende videostørrelser:

  • 1080p HD
  • 4K UHD
  • 720p HD
  • 820×462 Facebook-forsidevideo
  • 640×640 Instagram-video

Det er også enkelt å eksportere videoer med Camtasia Canvas. Du kan nå automatisk eksportere videoer til følgende plattformer:

  • Google Disk
  • YouTube
  • Vimeo
  • Knowmia
  • Screencast.com
  • TechSmith-videoanmeldelse

Lydfremheving/Ducking

YouTube eller andre markedsføringsvideoer kan inneholde bakgrunnsresultater og stemmekommentarer. Det er også hyppig i innspilte spill. Hvis du vil dukke musikken når du sier noe viktig, kan du gjøre det med noen få klikk. Bare bruk Audio betoning-kommandoen fra Lydeffekter for å fortelle appen hvilken lydsekvens som må være stille.

Media Mats

Ved å bruke denne funksjonen kan du legge til tekster på en videobakgrunn eller få videoen til å vises gjennom en tekst. Den lar deg også gjøre tekster gjennomsiktige på en video. Media Mats lar deg bruke innholdsmaskering med et enkelt klikk. Det foreslår også innholdsskapere hvilke tilleggseffekter som vil gjøre innholdet mer tiltalende.

Slå opp tabell eller LUT

LUT-effekter lar deg fargelegge videoene dine umiddelbart. Dra og slipp effekten fra Videoeffekter-delen og endre intensiteten for å få forskjellige fargetoner. Det kan være ubestemte muligheter for fargetoner som falmet, pragmatisk, skrekk, natt, gul og mange flere.

Ta opp kamera og skjerm

Record-verktøylinjen har følgende alternativer:

  • Valg av skjermoppløsning for opptak
  • Skjermområdevalg for opptak
  • Velge webkameraer
  • Velge mikrofoninnganger
  • Aktivere eller deaktivere systemlydinnganger

Dessuten kan den synkroniseres med kameraopptakskort og virtuelle kameraer for innholdsopptak.

Camtasia-maler

Camtasia-maler er ferdige videoproduksjonsressurser for videoer som instruksjoner, demoer, opplæring osv. Velg en fra malbehandleren og legg til tekstinnholdet ditt for å få en fantastisk treningsvideo.

Siste ord

Svært få apper tilbyr praktisk videoredigering og skjermopptak i én pakke. Camtasia er det ledende navnet som høyt verdifulle YouTubere og sosiale medier-påvirkere stoler på når de trenger å produsere svært kreativt og profesjonelt innhold for sitt publikum.

Du har nå gått den hemmelige oppskriften, og alt du trenger å gjøre er bare å begynne å bruke Camtasia for YouTube eller andre videoer. Du vil bruke mindre tid og krefter på å lage videoer av høy kvalitet og mer tid på kreativ idédugnad. Og du vil selvfølgelig spare mye på videoproduksjon. Dessuten bør du også se en kraftig økning i inntektene dine.