Administrer alt salgsarbeid med Monday Sales CRM

Ved å bruke en effektiv, funksjonsrik og brukervennlig plattform som Monday sales CRM hjelper du deg med å administrere alle aspekter av salgsprosessen din, fra å organisere kundedata og administrere arbeidsflyter til å analysere inntektene og teamytelsen.

En plattform for administrasjon av kunderelasjoner (CRM) er et verktøy som organisasjoner bruker for å administrere og forbedre sine relasjoner med kunder og potensielle kunder.

Tilsvarende er en salgs-CRM en type CRM-verktøy som brukes til å administrere hele en organisasjons salgspipeline. Det vil hjelpe deg med å lagre dine potensielle kunders og kunders data, analysere dem med klare dashboards og administrere salgsprosessen din effektivt.

Salgsteamene dine kan bruke et salgs-CRM i daglige aktiviteter, som å legge inn data, varsle kunder, sende e-post for oppfølging osv. De kan til og med automatisere repeterende oppgaver for å spare tid og krefter og bruke mer tid på det de gjør best – selge.

Så mandag salgs-CRM kan være et godt alternativ hvis du vil ha en god CRM for å strømlinjeforme salgsprosessene dine.

Jeg skal gjennomgå mandagens salgs-CRM i denne artikkelen for å hjelpe deg med å avgjøre om det vil passe dine forretningsbehov.

La oss begynne!

Monday Sales CRM: Hva er det?

Monday sales CRM er en enkel, brukervennlig, intuitiv CRM-plattform som lar deg håndtere all salgsarbeidsflyten på ett sted. Du kan bruke den til å administrere:

  • Salgspipeline
  • Lead management
  • Kontaktledelse
  • Markedsføringsaktiviteter
  • Blyfangst
  • Kundeprosjekter
  • Teamoppgaver og prosjekter
  • Kunde onboarding/offboarding

Og mer.

Denne robuste salgs-CRM-plattformen er svært tilpassbar og hjelper deg å samle og pleie dine kvalifiserte potensielle kunder. Den har effektive funksjoner som rene dashbord, arbeidsflyter, maler, tilbud, skjemaer, etc., for å gjøre salgsledelsen din enkel.

I tillegg fungerer funksjonene og funksjonene godt, uansett hvor store eller små dataene dine er. Du vil få flere integrasjoner og automatiseringsverktøy for raskt å eliminere repeterende, dagligdagse oppgaver. Det tilbyr også kvalitetsstøtte og rimelige prisalternativer som passer for bedrifter av forskjellige typer.

Mer enn 152 000 kunder stoler på det globalt på grunn av dets funksjoner, ytelse, brukervennlighet og andre faktorer.

Monday Sales CRM Review: Funksjoner

Listen over CRM-funksjoner for mandagssalg er omfattende, slik at du kan gjøre mer med ett enkelt verktøy. Den gir funksjoner for å organisere data på ett enkelt sted, sentralisere kundeinteraksjoner og automatisere repeterende oppgaver sammen med mange integrasjoner og tilpasningsalternativer.

Kommunikasjonsledelse

Monday sales CRM tilbyr forskjellige funksjoner som hjelper deg med å spore og sentralisere kundekommunikasjonen og holde deg nærmere dem hele tiden.

  • E-postsynkronisering: Synkroniser Outlook eller Gmail fullstendig for å fortsette å sende og motta e-poster. Du kan også automatisk logge alle sendte e-poster på denne plattformen.
  • E-postsporing: Den varsler deg automatisk når kundeemnet åpnes/svarer på de sendte e-postene dine. Denne informasjonen hjelper deg å følge dem opp til rett tid uten å invadere deres personlige område.
  • Aktivitetsadministrasjon: Du kan logge alle kontakt- eller leadrelaterte aktiviteter som møter, samtaler, notater osv. Dette vil hjelpe deg å forstå hvor langt kommunikasjonen har nådd og forutse om den vil være fruktbar eller ikke.
  • E-postmaler: Lar deg sende personlig tilpassede e-poster med autofyll-funksjon basert på kontaktens data. Du kan også lagre disse e-postene som maler og bruke dem til å sende følgende e-poster bare ved å justere den personlige informasjonen. Dermed vil det spare deg betydelig tid siden du ikke trenger å lage hver e-post fra bunnen av.
  Kan smarte termostater ødelegge ovnen din?

Ytelsessporing

Sporing av ytelse er avgjørende for å finne ut hvordan innsatsen din gir resultater, oppdage feil og forbedre strategiene dine. Med Monday sales CRM kan du enkelt spore målene dine, teamytelse, individuell ytelse og pipeline gjennom disse funksjonene:

  • Egendefinerte dashboards: Monday sales CRM tilbyr tilpassede dashboards som lagrer og organiserer data på riktig måte. Dermed kan du visualisere salgstallene dine, avtalefremgang, teamytelse og annen statistikk med bare et blikk. Dette hjelper deg også å ta raske beslutninger og oppdage problemer raskere.
  • Salgsprognoser: Denne plattformen lar deg gjøre nøyaktige salgsprognoser slik at du kan justere ressursene dine og ta strategiske forretningsbeslutninger. Alt du trenger å gjøre er å angi verdien av avtalene dine og deretter lukke sannsynligheten. Du kan bruke omfattende rapporter for å spore det faktiske salgstallet i forhold til prognoseverdien. Prognoser kan gjøres etter måned, år, salgsrepresentant, etc.
  • Teammål: Sporing av salgsteamets generelle ytelse er avgjørende for å analysere den kumulative innsatsen. Med Monday sales CRM kan du se salgsteamets mål og spore prestasjoner mot disse målene for teamet og enkeltpersoner. Dette vil eksponere deg for viktige data som du kan bruke til å belønne teamet og ansatte og forbedre der du oppdager en svakhet.
  • Aktivitetssporing: Det er mulig å få tilgang til dine ansattes og teams aktiviteter, inkludert samtaler, møter osv., på ett enkelt sted. På denne måten blir det lettere for deg å spore ytelse, bestemme kapasitet og planlegge deretter.

Organisering av data

Å organisere data strategisk er avgjørende for å sikre at du har lagret alle relevante data og finner dem raskt når det trengs uten forvirring eller tidssløsing.

Monday sales CRM lar deg organisere dataene dine som en proff på ett enkelt sted slik at du kan finne dem raskt. Plattformen kobles sømløst sammen med alle dine nåværende og nye data og lar deg lagre, synkronisere og organisere dem med noen få klikk.

  • Dataimportering: Ta med dine eksisterende kontakter, kundeemner, kontoer, etc., fra MS Excel eller via en API direkte til Monday CRM.
  • Sammenslåing: Dupliserte data kan forårsake mye ineffektivitet og feil i arbeidsflyten din. Dette er grunnen til at det er nødvendig å kaste dem så snart du finner dem. Selv om feil kan skje av hvem som helst når som helst, kan du korrigere eller eliminere dem ved å slå sammen dupliserte data.
  • Automatiserte varsler: Den vil sende automatiske varsler ved inntasting av en duplikatkonto, kundeemne eller annen form for data. Dermed kan du finne dupliserte data raskt og slå dem sammen for å eliminere feil.
  • Innsamling av potensielle kunder: Å fange opp potensielle kunder i tide er avgjørende fordi du ikke vil miste potensielle kunder som kan være potensielle for virksomheten din. Med Monday CRM kan du utføre lead capture ved å integrere plattformen med verktøyene du allerede bruker for å tiltrekke folk. Du kan også gjøre det gjennom et skjema på nettstedet ditt eller ved å legge til potensielle kunder manuelt etter at du har nådd dem og foreta en interaksjon.

Tilpasninger

Mandag salgs-CRM er kjent for sin tilpassbarhet for å passe til din unike salgssyklus. Det er intuitivt og fleksibelt å skreddersy salgs-CRM for å fungere etter dine behov uten å involvere utviklere. Du kan enkelt redigere avtalestadiene dine, administrere forskjellige rørledninger samtidig, legge til et hvilket som helst antall kolonner du vil, og gjøre mye mer med dette verktøyet.

  Slik deaktiverer og deaktiverer du iMessage på iPhone eller iPad

Denne plattformen kan hjelpe deg med å administrere alt, fra forhåndssalg til ettersalg, på ett enkelt sted, inkludert kundeemneadministrasjon, avtaleadministrasjon, konto- og kontaktadministrasjon, salgsoperasjoner og mer.

Automatisering uten kode

Automatisering forandrer verden, sparer folks tid og innsats slik at de kan investere dem i mer kritiske oppgaver.

Monday sales CRM-plattform lar deg lage automatisering og utføre manuelt arbeid for å spare tid for salg. Og det beste er at du kan lage flere no-code automatisering som krever lite eller ingen kode. Dermed er det nyttig for deg selv om du ikke er en kodende ninja og fortsatt ønsker å lage automatisering.

Integrering

Integrasjon med flere verktøy og teknologier er nyttig fordi du kan bruke verktøyene du allerede bruker på samme plattform uten å måtte bytte fane hele tiden. Det forenkler også prosessen mens du administrerer salgspipeline.

I Monday sales CRM kan du sette opp integrasjoner med noen få klikk uten å kreve kode. Integrasjoner som er tilgjengelige her er for CRM, markedsføring, prosjektledelse, programvareutvikling osv. Noen av deres populære integrasjoner er Microsoft Teams, Outlook, Slack, Dropbox, Google Kalender, Zoom, Excel, Google Drive, LinkedIn, Gmail, Zapier, Salesforce, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Twilio, HubSpot, Jira, GitLab, GitHub, Trello, Asana og mer.

Monday Sales CRM Review: Brukervennlighet

Monday sales CRM er kjent for sitt brukervennlige grensesnitt og kodefrie tilpasninger.

Vanligvis kommer CRM-er med en stiv design som kan bli vanskelig for mange mennesker å bruke mens de identifiserer og sporer potensielle kunder eller utfører raske handlinger. Og selv om de ønsker å endre noen innstillinger, tillater stivheten dem nå eller krever mye koding som rett og slett er umulig for ikke-kodere.

Dens intuitive og visuelt tiltalende design er enkel å bruke for alle, enten du er en koder eller ikke. Den kommer også med en dra-og-slipp-funksjon for å gjøre det enda enklere å flytte rundt på ting.

Du kan enkelt legge til en kontakt, opprette kolonner, organisere data og visualisere på et øyeblikk for å forstå hvordan alt fungerer i salgspipeline. I tillegg er det ikke utfordrende å redigere postene eller endre innstillinger med denne plattformen.

En annen ting som skinner i mandagssalgs CRM er evnen til å tilby kodefri tilpasninger. Du kan få det til å fungere for dine unike krav ved å lage tilpasninger på egen hånd uten å måtte søke utviklers hjelp.

Dessuten er det raskt og problemfritt å komme i gang med CRM for mandagssalg. Du vil bli introdusert for en demo hvor du kan lære hvordan du starter og bruker plattformen. organisere data pent i forskjellige mapper for forskjellige avdelinger eller etter dine preferanser. Du kan også lage et tilpasset dashbord for enkelt å spore potensielle kunder og forbedre strategiene dine.

Ting er enkle, enten du integrerer appene dine med mandagssalgs-CRM eller automatiserer prosessene. Men hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du henvise til ressursene deres.

Monday Sales CRM Review: Support

Kundestøtte er en avgjørende faktor som de fleste overser når de velger en salgs-CRM for teamet sitt. Når du støter på tekniske problemer, og det er ingen som kan fikse det av en eller annen grunn, er kundestøtte den du vil møte opp til.

Så, i nødens stund, hvis du ikke får tilfredsstillende hjelp eller ikke kan nå ut til dem, kan du være i store problemer. Du kan også miste muligheter og gjøre kundene misfornøyde. Derfor er kundestøtte avgjørende.

  Hvordan lage en stripet tabell i Microsoft Word

Med mandagssalg CRM trenger du ikke bekymre deg mye. De tilbyr 24/7 kundestøtte via chat og e-post og gir et skjema for å samle inn en billett for å få hjelp. Du kan også få tilgang til kunnskapsbasen deres med dybdeveiledninger, opplæringsprogrammer og referanser når du har en kjent tvil.

I tillegg kan du delta på live-webinarene deres, se videoer og lese vanlige spørsmål for å lære mer om programvaren.

Videre, hvis du tar opp Enterprise Plan, vil du få dedikert støtte for å fjerne tvil og hjelp med opplæring og onboarding.

Monday Sales CRM Review: Styrker og svakheter

Alt kommer med noen fordeler og ulemper. Og hvis du vil velge en salgs-CRM for teamet ditt, må du kjenne til styrker og svakheter. Det vil hjelpe deg å forutse hva du kan forvente av programvaren og ikke, og om disse ulempene er små nok til å ikke hindre deg i å kjøpe programvaren.

La oss forstå styrkene og svakhetene ved mandagssalgs-CRM.

Styrker 💪

Programvaren er enkel å bruke for personer med ulik teknisk kompetanse

  • Den lar deg tilpasse flere aspekter, fra dashbord og etiketter, til leadscore og pipelines.
  • Du kan lage no-code automatisering selv, dvs. uten å skrive koden og automatisere repeterende oppgaver som å legge til kontakter, sende e-poster osv.
  • Mange integrasjoner er tilgjengelige som du enkelt kan sette opp.
  • Du vil få mange funksjoner for å administrere salgsarbeidsflytene og pipelines, inkludert avanserte.
  • En gratis plan for alltid om å bruke programvaren for livet.
  • 24×7 kundestøtte.

Svakheter 😒

Selv om mandagssalg CRM har en haug med godbiter, er det også noen begrensninger.

  • Priser kan være forvirrende på grunn av antall seter du kanskje vil ha
  • Det kan bli kostbart for mindre team
  • Mange tilpasninger kan overvelde noen mennesker.

Monday Sales CRM Review: Priser

Enten du er en oppstart, liten bedrift eller en bedrift, har mandagssalg CRM prissetting alternativer for alle. Den har også en GRATIS plan som du kan prøve før du får en betalt plan. Her er planene den tilbyr:

  • Individuell CRM: GRATIS for alltid, tilgjengelig for opptil 2 seter, 1000 kontrakter og nettskjemaer
  • Grunnleggende CRM: $10/sete/måned, ubegrensede rørledninger og kontakter, iOS- og Android-kompatibilitet og mer.
  • Standard CRM: $14/sete/måned og avanserte funksjoner som tilpasset CRM-automatisering, sammenslåing, etc.
  • Pro CRM: $24/sete/måned, avanserte funksjoner som salgsanalyse, tilpasninger, 25k handlinger, etc.
  • Enterprise CRM: Be om et tilbud og få mer avanserte funksjoner som automatisering og integrasjoner i bedriftsskala, sikkerhet, administrasjon osv.

Du kan prøve Monday sales CRM gratis i 14 dager og finne ut hvordan det fungerer for deg.

Konklusjon

Mandag salgs-CRM er uten tvil en av de beste salgs-CRM-plattformene. Den er enkel å bruke, kommer med den rette kombinasjonen av primære og avanserte funksjoner, og tilbyr forskjellige prisplaner. Muligheten til å hjelpe deg med å lage kodefri automatisering og rask tilpasning har ytterligere økt bruken i virksomheter av forskjellige størrelser.

Så hvis du er noen som trenger en salgs-CRM for å nyte grunnleggende funksjonalitet, kan du prøve Monday sales CRMs gratisplan. Du kan til og med gå for betalte planer for å utnytte noen flere funksjoner i lavere nivåplaner. I tillegg, hvis du er en bedrift, vil dette verktøyet tilby deg et rikt sett med avanserte funksjoner du kan bruke for salgsprosessen, inkludert sikkerhet og massevis av automatisering og integrasjoner.

Imidlertid, hvis du er et lite byrå som trenger noen flere funksjoner, kan det hende at gratisplanen ikke er nok for deg, og hvis du går til de øvre nivåene, kan det se kostbart ut. Det kan også være forvirrende for folk som leter etter enkel programvare med ikke så mange tilpasningsmuligheter.

Til syvende og sist koker alt ned til dine spesifikke krav. Velg derfor mandag salgs-CRM basert på punktene ovenfor og ta den beste avgjørelsen.