5 beste overskriftsanalysator å bruke før du publiserer neste blogginnlegg

Hvis du vil at blogginnlegget ditt skal fungere godt og få mer trafikk, må du lage en attraktiv overskrift.

En magnetisk overskrift er det som tiltrekker leserne. Konverteringsfrekvensen din vil øke med en iøynefallende overskrift fordi det er slik du kommer inn i leserens sinn. Uansett type eller nisje av artikkelen din, må du utvikle en iøynefallende overskrift for å tiltrekke publikum.

I henhold til statistikken til CopyBlogger, har det blitt sett at 80 % av publikum vil lese overskriften, og bare 20 % av dem vil lese hele artikkelen. Dette vil gjøre det klart hvor avgjørende det er å komme med de beste overskriftene.

Overskrifter feiler ofte når de ikke er relevante for artikkelens tema eller ikke stemmer overens med det skrevne innholdet. Hvis lengden på overskriften din er mer enn 60 tegn, vil søkemotorene ignorere den. Dette kan påvirke konverteringsfrekvensene svært dårlig.

Før vi utforsker analysatoren, la oss se på noen nyttige tips for å lage iøynefallende overskrifter som konverterer.

Tips #1 – Bruk noen tall eller spesifikke data i overskrifter

Effektiviteten til overskriften din har en enorm innvirkning på veksten av bloggen eller innholdet. Hvis du ikke klarer å gjøre overskriften klikkbar og iøynefallende, så vil hvert annet trinn for markedsføring være bortkastet tid. Når du tagger spesifikke tall eller data i overskriftene dine, blir det mer fristende for leserne.

Dette er grunnen til at du finner et flertall av overskrifter med noen tall i dem.

Hvis du har lagt merke til overskriftene, ville du ha funnet ut at virale blogginnlegg har oddetall i seg. I stedet for å bruke ordet «sju», bør du foretrekke å bruke den numeriske «7» fordi det fanger publikums øyne. Du vil finne de fleste artikler med «7» som brukes i overskriften hvis du har lagt merke til det. Klikkfrekvensene har økt eksponentielt med bruk av numerisk «7» i tittelen.

Tips 2 – Benytt deg av en unik begrunnelse

Å bruke «rasjonale» betyr å legge til noe i overskriften din som instruerer publikum til å utføre en handling. Du må gi publikum en grunn til å lese innholdet ditt.

Noen av de beste begrunnelsene du kan bruke i overskriftene dine er:

  • Triks
  • Tips
  • Leksjoner
  • Strategier
  • Hacks
  • hemmeligheter
  • måter

Tips #3 – Fang seernes oppmerksomhet

Det eneste formålet med å skape en attraktiv overskrift er å fange oppmerksomheten til seerne. Overskriften din bør be om leserens fullstendige oppmerksomhet og fokusere på den gitte oppgaven. Du må huske på at leserne er mennesker, og oppmerksomheten deres blir distrahert av flere grunner. Du må gi dem en grunn til å beholde sitt fulle fokus på nettstedet ditt.

  Slik digitaliserer du gamle filmbilder

Hovedmålet med overskriften er å få seeren til å lese den første setningen i blogginnlegget ditt. Alt annet vil bli håndtert av introduksjon, punkttegn og historiefortelling i blogginnlegget.

For å skape oppmerksomhetsdrevne overskrifter, må du fokusere på noen få tips.

Unike overskrifter

Når du finner et utmerket emne, kan du tenke på å justere overskriften litt og skrive på den. Men du må sørge for at overskriften du kommer opp med er unik. Du kan sikre at overskriften din er unik ved å søke den på Google og sette overskriften i doble anførselstegn. Hvis det ikke er andre resultater på søkemotoren, er overskriften din unik.

Helt spesifikke overskrifter

Publikum leter etter noen svar, og du kan gi dem riktig overskrift og svar på spørsmål. Dette vil konvertere dem til lojale lesere ettersom folk vil like å lese mer av innholdet ditt.

Du kan se overskriften ovenfor utdanne hva URL-svarteliste er og hvordan du kan fikse det.

Ved å være helt spesifikk i overskriftene dine vil du kunne fange oppmerksomheten til leserne. Unngå å lage vage og funky overskrifter som er vanskelige for leserne å forstå. Oppdag mer om publikummet ditt og skriv overskrifter som kan tiltrekke dem til innholdet ditt.

Utvikle en følelse av at det haster

Du må skape en følelse av at det haster blant publikum, ellers vil de bare bokmerke innholdet ditt og aldri komme tilbake. Publikum må føle at de ville gå glipp av noe hvis de ikke leser artikkelen din akkurat nå. Med følelsen av at det haster, får du dem til å klikke på innholdet ditt i det øyeblikket og lese det.

Gjør overskriften din nyttig for leserne

De tre punktene ovenfor kan vise seg å være effektive bare når leserne finner overskriften din nyttig. Hvis overskriften din ikke høres nyttig ut for leserne, vil ikke publikum gå videre for å lese hele innholdet. Med nyttig betyr det at innholdet må være fordelaktig, informativt, nyttig og verdifullt på noen måte.

Hvis vi fortsetter med tipsene for å forbedre overskriftene dine, er det ingen ende på antallet hacks. Hvis du følger disse tipsene, vil du finne at klikkfrekvensen din øker i stor grad.

Når du har en idé, ville det være greit å analysere dem med følgende verktøy og forbedre der det er mulig.

  Slik fikser du et ekko eller Google Home som ikke kobles til WiFi

CoSchedule

De CoSchedule Headline Analyzer vet viktigheten av overskrifter, og de vil at overskriftene dine skal være de perfekte. Når du besøker nettsiden til CoSchedule Headline Analyzer, vil du se en boks for å legge inn en overskrift. Her må du skrive inn overskriften du har tenkt på for blogginnlegget ditt.

Når du har lagt inn overskriften, vil analysatoren starte arbeidet og komme med riktig forslag til ord. Du vil også bli kjent med hvordan du kan optimalisere overskriftens karakterlengde og holde den mer engasjerende for publikum. Noen av aspektene der overskriftene dine blir analysert er sentiment, ordvalg, skumbarhet, ordantall, klarhet og overskriftstype.

Det beste med dette verktøyet er at du får bruke det gratis. Du trenger bare å registrere deg med noen grunnleggende detaljer for å begynne å jobbe med det. Grunnen til at du må registrere deg er å lagre dataene til overskrifter du har brukt. Dette er en annen utmerket del av dette verktøyet. Alle overskriftene du har brukt er lagret i en database. Dette hjelper deg å forstå hvordan du har utviklet deg når det kommer til overskriftsskriving.

Annet enn det, vil du også motta visse artikkelkoblinger som kan hjelpe deg med å forbedre overskriftene dine. Så du kan si at overskriften du lager etter å ha brukt dette verktøyet ville vært mye bedre på grunn av analysen.

Du kan til og med laste ned Headline Studio-nettleserutvidelsen for raskt og enkelt å sjekke overskriftsresultatet og analysere det.

Del gjennom

Hvis du er mer opptatt av verktøyenes UI-design og grensesnitt, bør du se på Sharethrough Headline Analyzer. Ikke bare grensesnitt, men du får også mange nyttige resultater her som kan hjelpe deg. Du vil kunne sette opp en overskriftsscore for å vite hvor godt overskriften din vil prestere.

Verktøyet analyserer overskriftene dine og gir deg alle styrker og svakheter ved den aktuelle overskriften. Du vil også motta visse forslag for å finpusse overskriften din og gjøre den perfekt. Du trenger ikke bruke en eneste krone for å analysere overskriften din på dette verktøyet. Hovedfokuset til dette verktøyet er å hjelpe bloggere, markedsførere og annonsører.

Verktøyet analyserer overskriften din og gir forskjellige forslag som kontekstord, passivt språk, varslingsord og overskriftslengder. Du mottar også visse spesifikke forslag som å legge til en kjendis eller navnet på merkevaren din for å skape bedre overskrifter. Engasjement- og visningspoengsummen din vil utgjøre overskriftspoengsummen din, slik at du kan få en klar idé om overskriften din.

MonsterInsights

MonsterInsights er en ganske kjent Analytics-plugin for WordPress som har hjulpet flere bedrifter med å vokse. De har levert e-handelsrapporter, sanntidsanalyse, SEO-rangering og mye mer. MonsterInsights Headline Analyzer er et annet vellykket verktøy som tilbys av dem.

  Slik bruker du Google Home Hub som en digital fotoramme

De vet verdien av SEO og legger stor vekt på det selv mens de skriver overskrifter. Dette verktøyet hjelper deg med å skrive uimotståelige SEO-overskrifter for å konvertere publikum til dine kunder og drive mer trafikk til nettstedet ditt.

Det beste med denne overskriftsanalysatoren er at du også får en ordbank for ordforslag. Denne delen viser seg å være ganske fantastisk for å hjelpe deg med å lage den perfekte overskriften for ditt neste blogginnlegg. Ordene er fordelt ut fra ulike kategorier, og det er lurt å inkludere minst én av dem.

Så, hva venter du på? Lag en perfekt overskrift ved hjelp av dette fantastiske verktøyet.

Bruk stor bokstav i tittelen min

Bruk stor bokstav i tittelen min bruker omtrent 50 forskjellige aspekter for å analysere overskriften din og gi en poengsum. Den samlede overskriftspoengsummen er gitt basert på SEO, sentiment og lesbarhet.

Hvis vi ser på lesbarhetsaspektet, blir overskriften din analysert basert på vanlige og vesle ord. Det vil fortelle deg hvor mye overskriften din er lesbar for publikum.

Hvis vi ser på SEO-aspektet, vil overskriften din bli analysert basert på bruken av kraftord, antall tegn, antall ord, søkeord og SEO-pikselbredde. Dette vil hjelpe deg å rangere et bedre sted i Googles søkeresultater ved hjelp av overskriften din.

Sentimentaspektet vurderes basert på bruken av positive og negative ord i overskriftene dine. Bruken av emosjonelle ord i overskriften din vil definitivt hjelpe mye for å øke klikkfrekvensen.

Den samlede overskriftspoengsummen oppnådd etter en detaljert analyse vil hjelpe deg å jobbe med overskriftene dine. Du vil også lære hvilke områder av overskrifter du må jobbe med for å nå toppen av Googles søkeresultater.

Innholdsrad

Innholdsrad har kommet opp med en innovativ måte å analysere overskriftene dine på. Alle overskriftene dine analyseres basert på flere kriterier, inkludert ordvalg, overskriftslengde, følelser, kraftord og mye mer. Så du får vite hvor overskriften din står med denne overskriftsanalysatoren.

Analysatoren vil analysere overskriften og påpeke alle styrkene til overskriftene dine. Dette vil hjelpe deg å spore når du er på rett spor. Med de sterke sidene påpekt, vil du vite at disse aspektene alltid er inkludert i overskriftene dine.

Til slutt vil du motta noen forslag der du kan forbedre overskriftene dine. Med de praktiske tipsene vil du kunne optimalisere overskriftene dine på riktig måte.

Så du kan komme opp med en perfekt overskrift ved å analysere overskriften din ved å gå gjennom disse tre trinnene.

Siste tanker

Alle vil like å bruke forskjellige overskriftsanalysatorer i henhold til deres formål. I stedet for å stole på noens råd, er det beste du kan gjøre å prøve ut alle de ovennevnte overskriftsanalysatorene for å finne den perfekte for deg. Når du bruker en overskriftsanalysator, vil du vite hvor mye overskriften din kan hjelpe deg med å rangere i Googles søkeresultater.

Les deretter om AI-drevne verktøy for å optimalisere innhold.