14 beste videovertsplattform for bedriften din

Å være vert for videoer på en tradisjonell webhotellserver er ikke den beste ideen. Finn ut hvorfor!

Det er fordi, ettersom antallet videoer øker, vil du kompromittere serverressursene dine og redusere hastigheten på nettstedet ditt. Og jeg tror det er et universelt faktum at lav hastighet ikke er det Google liker for rangering.

For å unngå alt dette kan du, og du bør velge en spesialisert videovertsplattform for å være vert for alle videoene dine og deretter bygge dem inn på nettstedet/bloggen din.

Hvis dette interesserer deg, sørg for å lese denne artikkelen helt til slutten og forhåpentligvis redde deg selv fra de undergangseffektene av å kaste bort serverressursene dine.

Fordeler med å bruke videoer

Selv om det er mange grunner til å bruke video, er her bare noen av dem.

Enkel å konsumere

Informasjon via videoer, sammenlignet med artikler, er veldig enkel å konsumere fordi den kan oppsummeres ganske raskt. Dessuten, i dagens tid, er det ikke mange som kan sitte og lese store tekstavsnitt.

Dette er det rette tidspunktet for å begynne å fokusere på videoer.

Rom for detaljer

For å legge til punktet ovenfor, kan en artikkel ikke strekkes til noe som er for lang bare for å dekke mange detaljer. Det ville kastet leserne av og demotivert dem fordi å lese en artikkel på 15 000 ord er ingen spøk.

Heldigvis er det en løsning, og det er video. Du kan dekke så mange detaljer i videoene dine du vil, og til og med kutte dem i deler for å gjøre dem enkle å konsumere.

Bygger tillit

Det er noe med video som skriker profesjonalitet (selvfølgelig, hvis det gjøres riktig!). At voiceover og/eller fremvisning av ansiktet kan øke kundenes tillit big time. Enten det er en kampanje, en produktdemonstrasjon eller et nettkurs, finnes det ikke noe bedre alternativ enn video.

Konverterer bedre

Videomarkedsføring kan hjelpe produktet eller tjenesten din med å selge mye bedre enn å klare seg uten dem. Og jeg finner ikke på dette engang. En fersk studie av Unsprett bevist at det å ha en video på landingssiden din kan øke konverteringsfrekvensen med opptil 80 %. Hvor sikkert er det?

Når det er sagt, la oss hoppe rett inn i listen.

Vidyard

Vidyard sin alt-i-ett-tjenesten gjør det ganske raskt å lage og dele videoer på ulike plattformer. Du kan legge til interaktive CTAer, analysere effektiviteten før du laster opp, og til og med bruke flere innebygde verktøy for å gjøre det best mulig.

  Smallx264 bruker håndbrems-GUI for å omkode videoer i batch

Bortsett fra det kan du splitteste og se hvordan videoene dine presterer på alle plattformer. Dette er totalt en game-changer fordi det reduserer den manuelle innsatsen din dramatisk, slik at du kan bruke tid på det som er viktig.

Muse.ai

muse.ai er en neste generasjons videovertsplattform med AI-drevet videosøk. Del sikkert, bygg inn hvor som helst, søk og naviger video umiddelbart ved å bruke tale, objekter, mennesker, tekst og handlinger på en ny måte.

“Enkelt, billig og perfekt. Utmerket, billigst på nettet, videospilleren er fantastisk og har ingen klager. Superenkel å bruke. (…) Det er bare trist at ingen vet om det, ellers ville Vimeo gå ut av virksomheten.»

William Carter. 5. mars 2022, California

Tjen penger ved å bruke abonnementer, salg, annonser og CTA-er. De Portal funksjonen lar deg lage vakre sider for en alt-i-ett tilpasset abonnementstjeneste, og bruke Marked du kan selge eller lisensiere innholdet ditt med bare noen få klikk.

Bevegelig bilde

Movingimage VideoManager Pro gjør det enkelt å være vert for, administrere, redigere, dele og beskytte videoene dine i organisasjonen din.

Den profesjonelle videovertsløsningen tilbyr kraftige funksjoner, et intuitivt grensesnitt og de høyeste sikkerhets- og databeskyttelsesstandardene på GDPR-kompatible EU-servere for større selskaper, bedrifter og byråer.

Ren og enkel å bruke. En flott måte å trygt dele videoer og podcaster offentlig i perfekt strømmekvalitet og tilpassede spillere.

Nicole K., finansnæringen, Tyskland

Del videoer enkelt med en innebygd høyhastighets HTML5-videospiller eller YouTube-lignende CorporateTube videoportalfå innsikt med avansert videoanalyse og spar tid med AI-drevet undertekstgenerering.

SproutVideo

Klarert av selskaper som FedEx og Fender, SproutVideo er en kraftig og superenkel å bruke videovertsplattform for bedrifter. Du kan spore og analysere hver bit av metrikken og planlegge i henhold til det.

Jeg må si @spirevideo har DE BESTE kundeservice-/støttedokumentene på en hvilken som helst plattform jeg noen gang har brukt. Alltid en fornøyelse å bruke produktet deres og snakke med teamet deres!

— Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15. august 2019

Denne plattformen er sikker og gir ulike personvernkontroller for en bedre videodelingsopplevelse. I tillegg til det kan du også lage dine egne tilpassede videospillere, spillelister og strømme i UltraHD.

Det er så mye mer, og du kan prøve dem alle med deres 30-dagers gratis prøveversjon.

Uskjerm

En alt-i-ett-plattform for videodistribusjon og inntektsgenerering, Uskjerm leveres med massevis av interessante funksjoner. Du kan laste opp videoene dine, tilpasse dem til dine behov og distribuere dem via OTT-appene som er tilgjengelige. Det er flott for å få ut videoene dine til et publikum som er bredere enn rekkevidden din.

På toppen av det, lar denne plattformen deg også øke abonnenter og tjene penger på dem for noen ekstra sidepenger. Den har et video-CMS, web-CMS, analyse og betalingsgatewayer alt integrert.

Du kan komme i gang med å bruke deres gratis prøveversjon.

  Slik endrer du Kik Display-brukernavn

Brightcove

Gir en fantastisk videoopplevelse, Brightcove bruker HTML5 som videospiller, noe som gjør ting mye vakrere. Du kan være sikker på at enhver video som leveres gjennom denne plattformen vil komme bra ut på alle enheter.

Bortsett fra å bruke videoene på nettstedet ditt, lar Brightcove deg dele dem på ulike sosiale plattformer og til og med redigere videoer rett fra systemet deres. Hvis du vil se detaljert analyse for hver video, kan du også gjøre det.

De er gode til å håndtere sikkerhet og har et strålende supportteam som er tilgjengelig 24/7, slik at du kan være sikker på at du blir tatt godt vare på hvis det skulle oppstå problemer.

Vidello

Flott for pedagogisk innhold, Videollo hjelper kundene dine å lære bedre og oppnå mer med deres robuste videovertsplattform. Den kombinerer markedsføring og e-læring ganske bra ved hjelp av videospilleren, appene og salgsverktøyene deres.

Enten du bruker WordPress, Wix, OptimizePress eller ClickFunnels, fungerer denne løsningen for dem alle. Her er noen andre funksjoner som er verdt å nevne:

  • Rask strømming
  • Tilpassbar videospiller for å matche merkevaren din
  • Ulike apper å integrere for ulike formål
  • Legg til landingssider og trakter
  • Gjør seere til kunder med deres e-handelslysbilder
  • Automatisk SEO-optimaliserte videoene dine med JSON-metadata

Vidello fungerer feilfritt på alle nettlesere og enheter, og det er helt sikkert.

VdoCipher

Flott for e-læringsbedrifter, VdoCipher er en annen flott vertsplattform for video, og den begrenser nedlasting av videoen for seerne. Det har vært mye piratkopiering på internett, og denne plattformens Hollywood-sertifiserte DRM stopper det fullstendig for videoene dine.

Bortsett fra det kan du vannmerke videoene dine ved å plassere forskjellige elementer som:

  • Tekstoverlegg
  • Telefonnummer
  • Epostadresse
  • Logo
  • IP adresse

Videospilleren kan tilpasses og lar deg legge til undertekster, spole tilbake/fremover alternativer og massevis av andre muligheter. De har noen fantastiske attester, så jeg tror du absolutt bør sjekke ut denne.

Dacast

Helt siden Dacast kjøpte Vzaar, den har blitt mye bedre og står blant de beste der ute. Du kan være vert for videoene dine, analysere resultater og til og med tjene penger på dem fra flere vinkler. Den tilbyr en strømmeopplevelse av høy kvalitet og er helt sikker. Sannsynligvis en av grunnene til at merker som Nokia, Lenovo, eBay og Canon stoler på dem.

Dacast er generelt enkelt å sette opp og kjøre gjennom, men hvis du støter på problemer, kan du enkelt kontakte deres fantastiske supportteam tilgjengelig 24/7.

Vimeo

Du har sikkert hørt om Vimeo ettersom det er en av de mest populære der ute, og det er en grunn. De lar deg forvandle de kjedelige videoene dine til interessante ved å tilby massevis av tilpasningsalternativer som:

  • Egendefinert tekst med flotte fonter
  • Ulike stiler
  • Samling av musikkspor
  • Iøynefallende farger
  • En kjeledress ligner merkevaren din
  Når kommer Sombra til PS4?

Etter det kan du markedsføre videoene dine effektivt og spore fremgang som en proff. Hvis du er en sucker for live streaming, kan du også gjøre det enkelt.

Wistia

Wistia gir en strålende videospiller og vertsplattform for å integrere videoer på nettstedet ditt på den mest profesjonelle måten. Du kan spille av videoer i superrask hastighet og unngå spam-annonser fra tredjeparter eller distraksjoner.

Store oppturer til @wistia for deres videoteksttjeneste – gjorde en bruker superglad i morges!

— andrew draper (@andrewdraper) 3. mars 2020

Siden e-postmarkedsføring er avgjørende for enhver bedrift, lar Wistia deg fange opp e-postadressene til seerne og målrette dem på nytt senere basert på deres data og interesser. Du kan komme i gang gratis og være blant merker som Moz og Zendesk som deres kunder.

Jetpack-video

Laget for WordPress-brukere, Jetpack-video kommer fra deres velkjente plugin, og hvis du har vært WordPress-bruker lenge, vet du at denne plugin er en av de mest omtalte på markedet. Deres betalte versjon har en strålende videovertsfunksjon som er verdt å se på.

Du kan legge inn videoene dine på nettstedet ditt og ikke engang bekymre deg for lagringsplassen din, siden alt er vert på systemet deres. Noen funksjoner inkluderer:

  • Annonsefri
  • Støtte for flere videoformater
  • Integrerer med innleggsredaktør og mediebibliotek
  • Mulighet til å spille av videoer automatisk og angi marginer
  • Tilpassbar videospiller

Hvis du allerede bruker gratisversjonen deres, vil det ikke være vanskelig for deg å tilpasse deg den betalte versjonen.

YouTube

Vi vet alle YouTube og dens integritet. Det er knapt noe som kan gå galt med denne plattformen, og det er derfor den er den mest populære videodestinasjonen for videoinnhold på nettet. Det ble enormt populært da det begynte å gjøre det mulig for folk å dele videoene sine enkelt og i enkle trinn.

Det samme er tilfellet med å være vert for videoene dine på den. Du kan laste opp videoene dine direkte på den og deretter bygge dem inn på nettstedet/bloggen din. Hva er bedre? Det gjør det mulig for seerne å dele videoen direkte og spre ordet.

Hvis du bestemmer deg for å være vert på YouTube, så sjekk ut disse fantastiske verktøyene for å øke publikum, inntekter og mer.

Dailymotion

Med muligheten til å være vert for, lagre, administrere og tjene penger på videoer, Dailymotion er veldig lik YouTube. Den lar deg lage din egen kanal, bygge en abonnentbase og dele videoer med et lidenskapelig publikum.

Med bare noen få klikk kan du begynne å bygge inn videoer på nettstedet ditt med en jevn seeropplevelse og engasjere trafikken din. Den har både en gratis og så vel som en betalt plan for å passe alles behov ytterligere. Du bør ha det bra med den gratis til å begynne med.

Konklusjon

Du kan stole på videovertsplattformene ovenfor og begynne å spre videoene dine til riktig publikum med den største letthet.