The Ultimate Guide to Certified Authorization Professional (CAP)

Fagfolk oppnår sertifiseringer av ulike grunner. Dette inkluderer å validere deres kunnskap og evner, hjelpe til med karriereprogresjon og økt godtgjørelse.

Certified Authorization Professional, ofte kjent som CAP, er en legitimasjon som kan være nyttig for de som jobber innen sikkerhetsrisikostyring og Risk Management Framework (RMF).

International Information System Security Certification Consortium (ISC2) utsteder legitimasjonen Certified Advanced Practitioner (CAP) i Cybersecurity.

(ISC)2, for de som ikke er klar over det, er en verdensomspennende organisasjon som opererer som en ideell organisasjon og tilbyr leverandørnøytrale sikkerhetsstandarder til profesjonelle.

Disse sertifiseringene gjenspeiler en persons ferdighetsnivå i mange fasetter av datasikkerhet. I tillegg til dette hjelper CAP med å demonstrere samsvar med ISO 17024-retningslinjen.

Forberedelsen til testen krever derimot en stor mengde faktisk påføring. Nøkkelen til å lykkes i en eksamen er riktig forberedelse. La oss gå gjennom detaljene i testen uten videre. Deretter kan vi komme i gang med forberedelsene til denne eksamenen.

Certified Authorization Professional (CAP) Oversikt

Certified Associate in Risk Management (CAP) er en legitimasjon for risikostyring. Dette er for enkeltpersoner å gjøre seg klare som jobber i ulike RMF-er knyttet til sikkerhetsrisikostyring. Denne standarden sikrer at du har en omfattende forståelse av Governance, Risk, and Compliance (GRC).

Den bekrefter videre at du kan godkjenne og drifte et selskaps informasjonsmidler. Du kan gjøre det ved å bruke RMF-er. Du må imidlertid ha en forståelse av de mest effektive teknikkene, prosessene og risikostyringsreglene for sikkerhet. Du kan få denne sertifiseringen via CompTIA. Denne akkrediteringen har et sterkt rykte og er velkjent blant mange mennesker.

(ISC)2 er institusjonen som gir denne kvalifikasjonen. Den verifiserer at bæreren har ferdighetene og kompetansene som kreves for å utvikle, godkjenne og administrere informasjonsnettverk for de respektive organisasjonene.

Hva sertifiserer CAP for dyktige mennesker?

En person kan få sertifisering og validering fra CAP ved å lage formelle dokumenter og prosedyrer. Du kan gjøre det for å etablere tilgang, sikkerhet og kontroll i et nettverk. Dette forbedrer sikkerheten til et bestemt system for de personene eller fagpersonene som har lov til det.

Følgende er hovedbetraktningene i CAP-evalueringen:

Autorisering av informasjonssystem

  • Overvåking av sikkerhetskontroller
  • Valg av sikkerhetskontroller
  • Implementering av sikkerhetskontroll
  • Rammeverk for risikostyring
  • Kategorisering av informasjonssystemer
  • Sikkerhetskontrollvurdering
  Fiks Xbox One-feil 0x807a1007

Selv om CAP-legitimasjonen kun fokuserer på sikkerhetsrisikostyring, krever mange stillingstitler personer med denne kvalifikasjonen. Følgende er en liste over stillingsbeskrivelser som søker etter søkere som har sin CAP-sertifisering:

  • Senior IT-ingeniør
  • Systemingeniør Supportanalytiker
  • Informasjonsforsikringsanalytiker
  • Cybersikkerhetsanalytiker
  • Direktør for informasjonssikkerhet
  • IT Risk Manager
  • og mange flere…

Å skaffe seg legitimasjonen Certified Associate in Protection (CAP) er en utprøvd metode for å fremme karrieren din. Du kan demonstrere mestring av rammeverket for risikostyring (RMF). CAP-sertifiseringen er den eneste som oppfyller kravene i DoD8570-regelen. Det faller sammen med hver RMF-fase.

Det viser at ansettelseslederne dine har avansert teknologisk kunnskap. De har evnene som kreves for å godkjenne og administrere datasystemer. De gjør dette ved å bruke nettsikkerhetsspesialistenes kvalitetsstandarder, regler og vedlikeholdskrav på (ISC).

Typen spørsmål i CAP-eksamenen

Problemene på CAP-eksamenen tester kunnskapen din om emnet som er inkludert under kompetanseområdene nevnt ovenfor.

Emnene er imidlertid ikke i det hele tatt utfordrende på eksamen. Eksperter mener at disse er blant flertallet av sertifiseringstester. De er for ledelsesnivåer, med en konsentrert vekt på GRC-forståelse.

Personer som har fullført CAP-testen, tilskrev sin prestasjon til CAP-eksameninnholdet levert av Infosec. Deres prestasjoner er basert på tidligere erfaringer med fagene på CAP-sertifiseringskurset.

Viktige detaljer om CAP-eksamenen

Her vil vi gi deg den mest oppdaterte informasjonen om CAP-eksamenen. Disse vil inkludere eksamensvarigheten, nr. av spørsmål, poengsummen som kreves for å bestå eksamen, testavgiften og mer.

1. CAP eksamensavgift

Det er en betydelig forskjell i hvor mye penger som er obligatorisk for å gå opp til CAP-sertifiseringseksamen på tvers av forskjellige regioner. Kostnaden er $599 for de som er bosatt i USA. Det samme for folk i alle andre land i Amerika til sammen.

2. Antall eksamensspørsmål i CAP

Ett hundre og tjuefem unike spørsmål vil bli presentert for deg under CAP-sertifiseringseksamenen. Testen er på engelsk, og du kan ta den på et Pearson VUE testsenter i ditt område. Spørsmålene på testen er også på engelsk.

3. CAP-eksamensvarighet

Hele tiden som er tildelt for CAP-sertifiseringseksamenen er tre timer og tretti minutter. Fordi dette er den maksimale tiden du får for å fullføre den, betyr det ikke nødvendigvis at det vil ta deg tre hele timer å gjøre det.

4. CAP Forventet lønn

La oss være ærlige: Vi ser alle ut til å være klar over årsakene bak beslutningen din om å lese dette innlegget. Derfor vil vi tilby det til deg umiddelbart i stedet for å prøve å skjule det for deg. Som hvordan familiene prøver å hindre barna fra å oppdage julegavene deres i ukene før ferien.

Betegnelsen Certified Associate in Project Management (CAP) gir en estimert kompensasjon på over $124K for sine innehavere.

Siden de forrige estimatene er den typiske kompensasjonen for CAP-er to ganger mer. Det er mulig fordi akkreditering fortsatt er i sin spede begynnelse.

  Er overlevelsesbaser og overlevelseshjem det samme i Minecraft

5. Forutsetninger for CAP-eksamen

Hvis det å høre om medianinntekten motiverer deg til å få dette sertifikatet for deg selv, er du kanskje nysgjerrig på sertifiseringskravene.

Du må da oppfylle forutsetningen for å bli fullstendig sertifisert av CAP. Det står at du da må ha to kumulative. Det ville kompensere for mange års arbeid i ett av de syv ekspertiseområdene som CAP prevalent body of understanding (CBK) omfatter.

Du vil bli pålagt å oppfylle dette kravet for å ha blitt fullstendig sertifisert av CAP.

Fordeler med en CAP-sertifisert person

De som oppnår CAP-akkrediteringen har ennå ikke satt inn de nødvendige ressursene og tiden for å få sertifikatet for deres velvære.

I stedet er det en lang liste over fordeler som personer med CAP-kvalifikasjonen ville være i stand til å ha hvis de kombinerer denne kvalifikasjonen med en proaktiv holdning til sitt yrkesliv.

Som bærer av en CAP-sertifisering vil du være kvalifisert for følgende fordeler:

  • Fordeler knyttet til (ISC)2-organisasjonen inkluderer besparelser på treningsøkter som kan hjelpe deg med å forfølge ytterligere sertifiseringer.
  • Når du har en CAP-sertifisering, indikerer det at du er i samsvar med begge kategoriene i DoD 8570, spesielt IAM Level I og Level II. Det åpner for muligheter for deg til å forfølge en jobb i militærdepartementet. Og også i ulike forsvarsrelaterte virksomheter og med forsvarsselskaper.
  • Du vil ikke bare kunne dra nytte av CAP-sertifiseringen i USA, men overalt ellers rundt om i verden siden bedrifter i nesten alle land leter etter CAP-spesialister.
  • Ansettelsesfirmaer forstår fullt ut verdien og kunnskapen som å ansette en CAP-sertifisert fagperson vil tilføre selskapet deres. Flere muligheter vil bli tilgjengelige for deg i potensielle jobbmuligheter.
  • Forbedret faglig troverdighet er resultatet av et økt nivå av ekspertise og forståelse. Du kan oppnå alt dette etter å ha oppnådd en CAP-sertifisering.
  • Lønnen er mye høyere enn for en risikostyringsekspert som ikke har sertifiseringen.

Hva betyr det å tjene CAP-sertifikatet?

Eksperter på informasjonssikkerhet og informasjonsteknologi som opererer i RMF kan velge å få CAP-sertifikatet. Det er å demonstrere for potensielle arbeidsgivere at de besitter overlegne evner og ferdigheter. De må gjøre det bra på CAP-sertifiseringstesten for å få sertifiseringene.

Du vil være i en utmerket posisjon til å bestå CAP-testen hvis du har toner av besluttsomhet. Anta at du forbereder deg godt og forstår prosedyreplanen og eksamensspesifikasjonene presentert før.

[BONUS SECTION]: Tips for å bestå CAP-eksamenen med gode tall

Forberedelsesnivået ditt vil avgjøre om du kan fullføre CAP-sertifiseringstesten eller ikke. Det er viktig å huske at du bør begynne å forberede deg til testen minst noen år før du ønsker å ta den.

  • Du trenger minst to år med kontinuerlig, betalt kompetanse. Det ville hjelpe om du hadde alt dette i ett eller flere av de syv kompetanseområdene som er inkludert i CAP-sertifiseringstesten for å kvalifisere deg til CAP-testen.
  • CAP-sertifiseringskurset omfatter et bredt spekter av emner. Denne direkte kunnskapen i den virkelige verden legger grunnlaget for informasjonsgrunnlaget. Som følge av prøveforberedelsen og studietiden din vil vokse.
  • Det er ikke «én måte» som man må studere for CAP-testen for å bestå den. Man må ha noen få distinkte alternativer tilgjengelig for dem for å bestå eksamen.
  • Studiet av seg selv (I annen forstand, bare stole på ressursene dine for å forberede, for eksempel, eventuelle lærebøker eller annen publisert litteratur du kan komme over).
  • Delta i en autorisert treningsøkt gitt av (ISC)2.
  • Delta i CAP-testtreningssentre eller instruksjon gitt av en tredjepart.
  Hvordan sjekke hvilket grafikkort (GPU) som er i PC-en

Ressurser for å knekke CAP-eksamenen

Følgende er de beste ressursene for å hjelpe deg med din CAP-undersøkelse:

#1. CAP praksis eksamen – [Udemy]

Med CAP Practice Test-serien fra Udemy, vil du trygt kunne bestå CAP-sertifiseringstesten. Den har 325 spørsmål og svar for å hjelpe deg med å bestå eksamen.

Data ble samlet inn fra den siste revisjonen av NIST SP 800-37. Eksempeleksamenen inkluderer 5 eksamener, hvorav 4 er konstruert i samsvar med stadiene i systemautorisasjonsplanen.

#2. Risk Management Framework – [Global Knowledge]

Det NIST-standardbaserte risikostyringsrammeverket er hovedfokuset for Implementeringen av Federal Risk Management Framework (RMF). Hvis du er interessert i å få legitimasjonen ISC2 Certified Authorization Professional (CAP), kan dette kurset av Global Knowledge fungere som studiemateriale.

Dokumenteksempler, NIST-publikasjoner og offentlige forskrifter kan alle finnes på kursets medfølgende CD med referansemateriale. Referanser og retningslinjer, samt en nedlastbar studieveiledning, er tilgjengelig som tilleggsressurser.

#3. CAP-sertifiseringskurs – [IntelliPaat]

Certified Authorization Professional (CAP) opplæringsprogrammet som tilbys av IntelliPaat utstyrer deltakerne med den teoretiske bakgrunnen og praktiske erfaringen som er nødvendig for å administrere og autorisere datasystemer i virkelige, bransjebaserte initiativer.

Certified Authorization Professional (CAP)-programmet dekker ulike informasjonssikkerhetsspørsmål i læreplanen, inkludert rammeverket for risikostyring (RMF), sikkerhetskontroller, klassifisering av kommunikasjonssystem og mer.

#4. CAP-sertifiseringskurs – [Koenig Solutions]

ISC2s sertifiserte autorisasjonsopplæring er ment for de i autoritetsposisjoner, inkludert dataeiere, senior systemadministratorer og informasjonssikkerhetseksperter. CAP-sertifiseringskurset lærer studentene inn og ut av å administrere og godkjenne IT-systemer ved å la dem jobbe med virkelige prosjekter.

Dine ferdigheter innen områder som design, implementering, evaluering og overvåking av sikkerhetskontroll vil være på full skjerm – verktøy for å vurdere og redusere risiko, for eksempel rammeverk for risikostyring (RMF).

Bunnlinjen: Er CAP-eksamen verdt det?

CAP er for deg hvis du har som mål å fremme ditt IT-sikkerhetsyrke. Og hvis du leter etter et middel til å skille deg ut fra konkurrentene.

Dette er den eneste sertifiseringen som tilbys av (ISC)2 for å teste IT-arbeidere. Med RMF-konformitet eksplisitt, er det vel verdt å investere penger, tid og krefter. Dette er det beste yrket hvis du ønsker å fremme stillingene dine for å bli mer attraktiv og vellykket.

En ekstra fordel ved å bruke CAP? Fordi det er leverandørnøytralt. Du kan bruke all den kunnskapen med ulike teknikker og plattformer.

I tillegg vil det å oppnå sertifiseringen gi deg tilgang til et verdensomspennende nettverk av mer enn 160 000 andre cybersikkerhetseksperter med lignende interesser.

Du kan ha samtaler om hvordan du kan begynne å forberede deg. Det ville hjelpe om du gjorde dette for å forhindre sikkerhetsproblemer og motivere andre til å lage et sikkert nettmiljø.

Du kan også se på disse Linux-sertifiseringskursene.