14 kryptovaluta-lommebøker for å lagre krypto sikkert

Beskytt det du har.

Det er mange tilfeller der folk har mistet sin krypto fordi de ikke sikret den nok; som du kanskje vet, er kryptovalutaene ikke engang registrert under noe lands lov. Så du må være ekstremt forsiktig når du velger en lommebok for din digitale valuta.

Ledger

Er du en krypto-entusiast?

Prøve Ledger Nano Sen ledende maskinvarelommebok.

Nå, hvis du tenker på hva en maskinvarelommebok er, så er du her. Det er en kryptovaluta-lommebok som lagrer brukernes private nøkler i en sikker og sikker maskinvareenhet. Hovedmålet er å skille datamaskinen/smarttelefonen din som er lett å hacke fra de private nøklene.

Ledger lar deg selge, kjøpe, administrere og bytte krypto ved hjelp av bare én enkelt app trygt gjennom skrivebordet, nettbrettet og smarttelefonen. Den støtter over 1500 tokens og 27 mynter.

Ledgers avanserte teknologi for maskinvarelommebøker sikrer det høyeste sikkerhetsnivået for dine kryptoaktiva. Produktene deres kombinerer et proprietært OS og Secure Element som er designet for å beskytte dine eiendeler. Det gir deg muligheten til å kontrollere og eie dine private nøkler.

Trezor

Leter du etter et bedre sted å lagre og administrere dine virtuelle mynter?

Trezor Hardware Wallet er et utmerket alternativ!

Det er en pålitelig løsning som har en maskinvarelommebok for å hjelpe deg med å administrere og handle kryptoene dine i stedet for nettleverandører som kan forsvinne eller bli hacket når som helst. Det sikrer dine eiendeler enkelt med gjennomsiktig sikkerhet som inkluderer revisjoner av deres ekspertsikkerhetsforskere og verifisering av deres track records.

Trezor Wallet er designet for å gi letthet og trygghet ved å tilby et brukervennlig, praktisk og intuitivt grensesnitt. Den lar deg enkelt administrere, kontrollere og overføre midler. Med offline sikkerhetskopiering kan du enkelt få tilgang til og gjenopprette eiendelene dine i løpet av få minutter.

Når du setter opp Trezor-lommeboken, vil et frø bli generert for deg. Hvis du vil ha enda sterkere sikkerhet for frøet ditt, så ikke lag en digital kopi og oppbevar den på et svært trygt sted. Du kan alltid få tilgang til lommeboken din ved å bruke ditt personlige 12-24 ords gjenopprettingsfrø.

Dette gjenopprettingsfrøet bruker en standard laget av dem hos SatoshiLabs, og det er også kompatibelt med forskjellige lommebokapper. Trezor lommebok støtter 1000+ mynter og tar mange sikkerhetstiltak, inkludert kryptert skylagring, U2F-autentisering, Bitcoin-only firmware, kryptering via GPG og mer.

DeFi-lommebok

DeFi-lommebok av Crypto.com er en lommebok som ikke er forvaringspliktig, som lar deg bruke alle DeFi-tjenestene under én paraply. Du kan ha full kontroll over nøklene og kryptoene dine og enkelt administrere over 100 mynter som BTC, ATOM, DOT, LTC, CRO, ETH og flere ERC20-tokens.

Importer din nåværende lommebok med en 12, 12 eller 24-ords setning for datagjenoppretting. Du kan også sende kryptovalutaer til ønsket nettverksavgift og bekreftelseshastighet. Med DeFi Wallet kan du tjene renter på mer enn 35 tokens med Compound, Yearn Earn V2, Aave, Cosmos Staking og Crypto.org Chain Staking.

  Hva er RNG i videospill, og hvorfor kritiserer folk det?

Den lar deg nyte fordelen av god avkastning uten bindingsbetingelser. Videre kan du dyrke DeFi-tokens og bytte dem direkte ved å bruke DeFi-lommeboken. Det tilbyr likviditetsleverandører fordelen med bonusavkastning og deling av bytteavgifter for utvalgte bassenger. DeFi Wallet hjelper deg også å øke avkastningen med 20 ganger. Sikkerhet er toppprioritet for dem; derfor gir DeFi Wallet deg private nøkler kryptert på enheten din lokalt med Secure Enclave, 2-Factor Authentication og Biometrics.

Så last ned DeFi Wallet-applikasjonen fra Google Playstore eller Apple App Store og nyt kryptoene dine.

Crypto.com tilbyr også en utvekslingsplattform for handel med kryptovalutaer. Få $10 registreringsbonus.

Exodus

Å administrere din krypto blir uanstrengt med Exodus ettersom den lar deg sende, motta og utveksle dem ved hjelp av den brukervennlige lommeboken som fungerer på skrivebordet og mobilen.

Exodus hardware wallet integreres sømløst med forskjellige apper for bedre å kontrollere rikdommen din og hjelpe deg med å tjene mer renter enkelt ved å bruke disse appene. Du vil få live diagrammer og porteføljer, innebygd utveksling og 24/7-timers støtte for å gjøre kryptohandelen din morsom.

Den støtter 100+ kryptovaluta-eiendeler. Du kan bedre kontrollere dine virtuelle eiendeler uansett hvor du opererer fra Android- og iOS-mobilapper. Synkroniser data med skrivebordsappen deres, utveksle krypto med to klikk og overvåk markedsendringer enkelt.

Du kan administrere kryptoaktivaene dine sikkert i Exodus ved å bruke Trezor-maskinvarelommeboken som kommer med avansert sikkerhet. I tillegg til dette forblir alle eiendelene dine sikre offline på Trezor-maskinvaren. Exodus er enkel å bruke selv for nybegynnere og lar dem få full støtte fra teamet og effektivt bruke lommeboken.

Trust Wallet

Millioner av mennesker bruker Trust Wallet, en av de mest sikre og pålitelige kryptolommebøker. Den er designet for de som ønsker en enkel tilnærming til å administrere kryptovalutaene sine og er tilgjengelig for Android, iOS og stasjonære enheter.

Du kan kjøpe krypto ved å bruke et kort og bytte dem umiddelbart med bedre personvern og sikkerhet. Du kan også kjøpe Bitcoins på noen få minutter, tjene kryptorenter i lommeboken din og se NFT-er, kunst og samleobjekter på ett sted.

Ikke bekymre deg for å forlate applikasjonen mens du bytter krypto. Du kan også enkelt spore prisene og diagrammene inne i lommeboken mens du holder den trygg fra svindlere og hackere. Få de første $50 verdt av Ethereum, Binance Coin, Bitcoin og andre kryptovalutaer uten å kreve noen streng dokumentasjon for å handle krypto.

De samler aldri inn dine personlige data; alle dine digitale eiendeler er trygge og private, og bare du kan bruke dem uten noen begrensninger. Du står fritt til å bruke dine mest favoritt desentraliserte applikasjoner og finne nye og interessante uten å gå ut av lommeboken.

  Hvordan legge til musikk i PowerPoint-presentasjonen

Trust Wallet støtter 160+ eiendeler og 40 blokkjeder, og gir deg en enkel plattform for å lagre tokens og mynter i én enkelt lommebok.

BitPay

Administrer og utveksle krypto med BitPay og ha full kontroll over dem. Med BitPay kan du generere flere lommebøker, overføre penger, ha det gøy med testnet-mynter og mange flere.

Sikre pengene dine med nøkkelkryptering og multisig, og beskytt shopping ved å bruke betalingsprotokoll. Få e-poster sammen med push-varsler umiddelbart for hver oppdatering, som forslag, betalinger og overføringer.

Du kan betale vennene dine over hele verden og gjøre kryptoaktiva om til dollar med deres kort/kjøpsgavekort. Hvis favorittbutikken din ikke aksepterer krypto, ikke bekymre deg; bruk denne BitPay-appen til å kjøpe butikkkreditter umiddelbart og bruke dem hos en forhandler.

BitPays ikke-forvarende og åpen kildekode-lommebok lar ingen hacke eiendelene dine; selv BitPay kan ikke ta pengene dine. Forbedre sikkerheten din ved å bruke biometrisk autentisering, PIN-er og privat nøkkelkryptering. Bruk en adresse med flere signaturer for å dele betalingsautorisasjonen til maksimalt 12 enheter eller pålitelige copayers.

Brødlommebok

Brødlommebok er en mobilapplikasjonsbasert lommebok utviklet av bread i 2015. Den er tilgjengelig for både Android- og IOS-enheter. Den er sikker og tilbyr en enkel måte å lagre bitcoin på. Appen er godt optimalisert, og den kan kobles direkte til sine respektive blokkjeder for å øke transaksjonshastigheten.

Breadwallet er bygget for å beskytte personlig informasjon og personvern. Med et tastetrykk kan du sende og motta penger når som helst, hvor som helst, med fullstendig økonomisk personvern. Bread Wallet tilbyr en unik funksjon av den frittstående klienten, ingen server å bruke når brukere sender eller mottar bitcoins i lommeboken.

Det beste er at du ikke trenger å registrere en konto for å bruke. Den kobles direkte til blokkjeden sikkert.

Armory

Armory er en åpen kildekode-lommebok som har støtte for flere signaturer.

Denne lommeboken gir brukere full kontroll over oppretting og lagring av kryptografiske nøkler. Gjennom konsolideringen av kraftige sikkerhetsfaktorer og et brukervennlig grensesnitt, er det utviklet på en slik måte å tjene enkeltpersoner og bedrifter for å beskytte og vedlikeholde bitcoin-tokensene deres.

Armory-lommeboken har støtte for kjølelagring, og dette betyr at den også lar deg administrere Bitcoin uten Internett-tilkobling. Det gir også alternativer for flere signaturer. Denne lommeboken er perfekt for brukere som alltid legger mer vekt på sikkerhet.

Grønn Adresse

Grønn Adresse er en hierarkisk deterministisk lommebok designet for å ha en god balanse mellom privat nøkkelsikkerhet og brukertilgjengelighet.

GreenAddress er en kraftig Bitcoin-lommebok med mange funksjoner, og noen av dem er nedenfor.

  • Valg av flere 2-faktor autentiseringer
  • Tilby API for å administrere Bitcoin programmatisk
  • Du kan sette utgiftsgrenser
  • Multiplattform og enhet

MyEtherWallet

MyEtherWallet hjelper deg med Ethereums behov. Det har gjort det lettere for Etherueum som å sette opp en papirlommebok, sende eter, samle eter, generere et frø og enda mye mer.

  Hvordan vise bilde i Zoom-møte

MyEtherWallet har en tilkobling til Ethereum-testnettverk som Ropsten. Den støtter de fleste maskinvare lommebøker som Trezor, Ledger, etc.

Electrum

Electrum er utviklet på Python, og fungerer på Windows, Mac og Linux. Electrum regnes som en av de pålitelige lommebøkene som er tilgjengelige i dag, og det er mest på grunn av krypteringsteknikkene den klarer å sikre de private nøklene. Det er en lett klientlommebok som lar brukere koble til eksterne servere i stedet for å laste ned hele Bitcoin-blokkjeden ved å kjøre en full node.

Electrum-servere er desentraliserte og redundante, så lommeboken er aldri nede.

Kant

Kant bruker en spesiell funksjon for kryptering på klientsiden for å kryptere alle private data for å holde dem trygge.

Edge har ShapeShift-integrasjon slik at brukeren umiddelbart kan konvertere mellom mynter og tokens fra denne. Den støtter både Android- og iOS-mobilenheter. Noen funksjoner i Edge inkluderer:

Myntbase

Myntbase er en av verdens største kjente kryptovalutameglere. Brukere kan enkelt kjøpe bitcoins med et debetkort, bankkonto, SEPA-overføring og mange flere metoder. Den tilbyr også et utvekslings- og utvikler-API. Det gir en unik funksjon for øyeblikkelig kjøp i visse land, noe som betyr at kreditt- og debetkortkjøp er tilgjengelig umiddelbart for brukerne.

Visste du at Coinbase har en lommebok der du kan lagre alle digitale eiendeler sikkert på ett sted?

Du kan laste ned en Coinbase-lommebok fra Google Play og App Store.

ZenGo

ZenGo legger enkelhet på bordet. Den tar private nøkler, passord og hemmelige fraser ut av bildet. I stedet har den ansiktsbiometri som et verktøy for autentisering.

ZenGo har sine egne sikkerhetsmekanismer på plass. De har to hemmelige nøkler, en lagret på brukerens mobile enhet og den andre på ZenGo-servere. Begge nøklene kreves for transaksjoner. Det er slik ZenGo sier at det eliminerte et enkelt feilpunkt.

Det er ingen skjul på at ZenGo er ny på markedet. Men gå over til appanmeldelsene deres, og brukerne er alt annet enn ros for dem. Brukergrensesnittet er enkelt og bygget for massene.

ZenGo fungerer også som en sparekonto for å tjene renter på satset kryptovaluta. Dessuten kan du gjenopprette ZenGo-lommeboken din med ansiktskartet på hvilken som helst enhet. Og til slutt, for å forsegle det til deres fordel, krever ZenGo absolutt ingenting som transaksjonsgebyrer.

Den er tilgjengelig for Android og iOS.

Konklusjon

Hvis du velger feil lommebok for kryptovalutaene dine, kan du gi opp alle pengene dine. Det vil være bedre å bruke tiden din på å forstå og lære om forskjellige Cryptocurrency-lommebøker for å beskytte deg mot svindel og svindel som finner sted i dag.

Hvis du ønsker å investere, men ikke aner, så sjekk ut dette Kurs i kryptovaluta.

Vil du godta Bitcoin og annen krypto som betaling på nettstedet ditt? Her er noen måter å gjøre nettopp det på.