9 Beste Helpdesk-programvare for e-handelsbedrifter

Kundeservice er en av de viktigste faktorene for at din bedrift skal trives og lykkes.

Det er noe du ikke kan ignorere eller prioritere mindre.

Tross alt er virksomheten din sentrert om kundene, hvis omsorg og service er ditt ansvar.

Og uten dem kan ikke enhver bedrift overleve.

Som en leser er for en forfatter, og et publikum er for en sanger, er kunder for en bedrift.

Så hvis du vil fortsette å oppnå konsekvente inntekter, må du ha fornøyde kunder som vil bli din merkevareforkjemper og øke salget.

Og hvis du trenger fornøyde kunder, må du pleie dem og ta vare på dem, slik at de får klassens beste service når de trenger det, før og etter salg.

Det gode er at teknologiske fremskritt har gjort kundestøtte enklere ved å introdusere kundeserviceprogramvare eller helpdesk-programvare.

Du trenger ikke lenger stole helt på den fysiske kundestøtten og ansette mange støtteagenter. I stedet kan du bruke dem der du trenger dem mer og overlate alle de repeterende oppgavene og administrasjonen til programvaren.

Hva er Helpdesk-programvaren?

Helpdesk-programvare gir kundene dine tilgang til informasjonen om produktet og/eller tjenestene dine og søker hjelp når de trenger det.

Den fanger opp kundehenvendelser via forskjellige kanaler som telefon, chat, e-post eller sosiale medier. Her vil disse spørsmålene bli lagret, organisert og deretter løst. Programvaren kan inneholde elementer som billettadministrasjon, oppgaveautomatisering, optimalisering og rapportering.

Helpdesk-programvare kan også fungere som en kunnskapsbase og forum hvor kunder kan søke svar på vanlige spørsmål.

Kundestøtteteamet ditt kan bruke helpdesk-programvare til å svare på forespørsler, lage en informasjonsportal, strømlinjeforme arbeidsflyten, måle kundeengasjement og utføre analyser.

Hva kan helpdesk-programvare gjøre for e-handelsbedriften din?

Helpdesk-programvare kan hjelpe e-handelsbedriften din på så mange forskjellige måter:

  • Hjelp selgere med å engasjere kundene sine raskere og utvide virksomheten mer.
  • Øk kundetilfredshetsnivået som et resultat av rask respons
  • Øk produktiviteten ved å strømlinjeforme oppgaver og bedre organisering
  • Muliggjør jevn kommunikasjon mellom agentene og kundene når de trenger det, og du kan tildele den best egnede agenten basert på spesifikke spørsmål eller språk.
  • Omfattende FAQ eller kunnskapsbase for kundeselvbetjening
  • Middels for å motta rask tilbakemelding fra kunder og jobbe med feilene.

Klar til å utforske løsningen?

Klart, la oss utforske…😎

Freshdesk

Gled og vinn kundene dine til å etablere et langsiktig forretningsforhold ved å bruke Freshdesk. Den prisbelønte løsningen hjelper deg å effektivisere kundesamtaler på ett sted gjennom telefon, chat, e-post osv., noe som muliggjør rask respons.

Samarbeid effektivt med teamet ditt og inviter kolleger, agenter eller andre forretningspartnere og diskuter og løs billetter raskere via Freshconnect. Automatiser repeterende oppgaver, pluss overvåk kritiske hendelser som kan trenge din oppmerksomhet. Freshdesk lar deg også veilede kunder ved å vise løsningsartikler og veiledninger på nettstedet ditt.

Hold øye med teamene dine og ta datadrevne beslutninger for å øke produktiviteten ved å bruke de tilpassbare dashbordene. Med Freshdesk er det enkelt å tildele, kategorisere og prioritere billetter, så du fortsetter å spore dem. Administrer og spor støttebilletter med teaminnboksen og oppdag agentkollisjon, slik at flere agenter ikke fungerer på en enkelt billett.

Du får så mange fantastiske funksjoner med Freshdesk som inkluderer:

  • SLA-administrasjon for å sette billettsvarsfrister
  • Billettfeltforslag for å rute, kategorisere og prioritere innkommende billetter.
  • Kundens «takk»-deteksjon for å forhindre gjenåpning av billett.
  • Hermetiske svar med forhåndsformaterte svar for rask respons på typiske spørsmål
  • Scenarioautomatisering for å utføre forskjellige handlinger på en spesifikk billett
  • Del billett eierskap med andre medlemmer.
  • Koble sammen lignende billetter og utfør foreldre-barn-billetter for å dele komplekse billetter i mindre.
  • Administrer tjenesteoppgaver, grupper, mobil felttjeneste, kundesignaturer, planlegg dashbord og utfør tidsregistrering.
  • Øk produktiviteten med billettsending, smart billetttilordning, tids- og hendelsesutløst automatisering, automatiske e-postvarsler, etc.
  • Utnytt OmniRoute for å automatisk tildele chatter, samtaler og e-poster til agenter i henhold til tilgjengelighet og båndbredde
  • Hjelp kunder med Freddy AI-drevet chatbot, automatisk foreslå løsninger, hjelpewidget, e-post til KnowledgeBase, tilbakemeldingsmekanisme, forummoderering, etc.
  • Forbedre effektiviteten med kuraterte rapporter, kundevurderinger, widgettilpasning osv.
  • Avansert datasikkerhet med et tilpasset SSL-sertifikat, nettverk, IP-begrensninger og tilgangs- og identitetsadministrasjon.

Gorgias

Utvid virksomheten din ved å tilby eksepsjonell kundeservice ved hjelp av Gorgias. Det er en eCommerce helpdesk du kan bruke til å transformere tjenesten din til et lønnsomt senter.

  Slik gjør du Mac-tastaturets utmatingstast nyttig igjen

Det hjelper deg å svare på kundespørsmål på få minutter, uten å la dem vente i flere dager. Du kan sentralisere kundestøttebillettene dine i Gorgias» dashbord på ett sted. Se alle kundedataene mens du snakker med dem og rediger bestillinger, refunder betalinger, endre abonnementer og mer uten å forlate kundestøtten.

Gorgias hjelper deg med å automatisere repeterende aktiviteter og oppgaver slik at du kan dedikere mer tid til kundenes tjeneste. Fra copy-paste eller cut-paste av vanlige kundespørsmål til å stenge billettene, automatisering sparer tid. Øk konverteringsfrekvensen din ved å tilby en personlig handleopplevelse til kundene dine uavhengig av hvor de befinner seg.

Ta kontakt med dem og spør om tjenestene og produktene dine i innleggene og annonsene dine for å øke annonseeffektiviteten og salget. Kundene dine forblir ikke alltid på nettstedet ditt; spor derfor salget som støtteagentene dine genererer over live chat, tekstmeldinger og sosiale medier.

Du kan se forskjellige beregninger som antall billetter, konverterte billetter, konverteringsfrekvenser og totalt salg for å måle agentenes ytelse. Gorgias gir rask tilgang til forskjellige helpdesk-alternativer for å øke brukervennligheten og kommer med en «lekker» fargekombinasjon.

Gorgias er designet intelligent for forskjellige e-handelsbutikker og -stabler enten du bruker Shopify, BigCommerce, Magento osv. Den støtter også 30+ integrasjoner som inkluderer Slack, Gmail, MailChimp, Stripe, eBay, Facebook, Instagram, LiteSpeed, Aircall, Zapier, Live Chat osv.

Zendesk

Zendesk er et allmektig verktøy du kan bruke for å betjene kundene dine på best mulig måte.

Det starter med den viktigste tilgjengeligheten av støtte for flere plattformer. Du får e-post, tale, sosiale kanaler, live chat, etc., for å koble til kundene dine på deres favorittsteder.

Dessuten gir Zendesk deg et fellesskapsforum der folk hjelper hverandre og løsninger blir værende for andre å se i fremtiden.

I tillegg får støtteagentene hjelp med de AI-drevne robotene. Disse automatiserte robotene løser billettene på grunnleggende nivå og fungerer til og med uavhengig i fravær av menneskelig støtte.

Imidlertid kommer skjønnheten til Zendesk inn i bildet med et stort supportteam. Det gir den komplette støttehistorikken per kunde og en delt plattform for støtte – så ingen dupliserte svar.

Dessuten øker integrasjons- og samarbeidsverktøyene ditt støtteteams effektivitet mange ganger.

Ikke bare dette, den intelligente rutingen tildeler den beste personen for jobben, og ekspertkunnskapsdelingen får mest mulig ut av teamet ditt.

Likevel er den beste måten å evaluere Zendesks egnethet for brukssaken din ved å benytte seg av gratis prøveversjon

eDesk

Gi kunden den typen støtte de forventer av deg ved å velge eDesk med AI-drevne funksjoner og kraftige integrasjoner, som sikrer at du gir raskere støtte til kunder og øker inntektene dine.

eDesk samler kundeinteraksjoner fra ulike kanaler, inkludert nettstedet ditt, sosiale kontoer og markedsplasser. Deretter lagrer den dem sammen på ett enkelt sted – dashbordet, som er intuitivt og enkelt å bruke.

Bortsett fra å administrere billettene dine, hjelper eDesk også med å løse dem. Fra direkteforbindelser og kunder til bestillingsdata fra en nettbutikk og markedsplass, agentene dine kan få tilgang til produktoppføring, pris og fraktdata i sanntid.

eDesk AI utfører alt det tunge arbeidet med å foreslå svar avhengig av tekstanalyse og tidligere svar relatert til lignende problemer for å hjelpe agentene dine. På denne måten trenger ikke agenter å fortsette å søke etter data og skrive svar; bare å redigere og bekrefte svar vil være tilstrekkelig.

I tilfelle AI ikke kan gi svaret, kan agentene redusere responstidene ved hjelp av lagersvar, malsvar og utdrag. Det intuitive grensesnittet kombinerer eksepsjonell tilkoblingskraft og tilkoblingsmuligheter. Den synkroniserer også tidligere kontakter automatisk, noe som hjelper deg å følge dem enkelt i en enkelt tråd.

Optimaliser teamarbeidsflyten ved å dirigere støttebilletter til agenter som er best egnet til å svare på visse spørsmål. Du kan tildele billetter automatisk basert på forhold som språkkunnskaper, markedsplass, tidssone, eller lage egendefinerte regler basert på spesifikke krav.

Du kan også invitere vennen din til å kommentere, inkludere et privat notat, eskalere billetter til andre avdelinger osv. eDesk måler og oppdaterer SLA-problemer og sørger for at teamet alltid er i frontlinjen med gode rangeringer og også utnytter en unik autosvar.

  Hvordan endre telefonnummer på Samsung-konto

Et omfattende dashbord med rapporter hjelper ledere og teamledere med å analysere og gjennomføre operasjoner. Finn superstjerneagentene dine, gjennomgå SLA-dekning på markedsplassen og mer slik at virksomheten din gir maksimale resultater.

Kayako

Øk kundelojalitet gjennom den ferdige brukerstøtteløsningen til Kayako. Det er en uanstrengt, flerkanals eCommerce helpdesk-programvare som gir deg større fleksibilitet slik at du kan betjene kundene dine mer.

Du får flere e-postinnbokser for å administrere e-postkøene dine på ett enkelt sted uten å gå glipp av noe. Svar til kundene dine og løs spørsmålene deres raskt med støtte for sosiale medier som Facebook og Twitter. Kayako gir deg muligheten til å dele arbeid mellom flere team for lager, kundeservice og refusjonsadministrasjon.

Gjør dine besøkende om til lojale kunder ved å bruke Kayako Messenger. Bruk live chat for å veilede dem for kassen og tilby støtte. Finn ut når en besøkende trenger din hjelp, svar proaktivt på spørsmålene deres for bedre engasjement, få en oppsalgsmulighet og kryssselg produktene og tjenestene dine.

Lever personlig kundestøtte ved hjelp av kjøpshistorikk og sidevisninger. Du kan integrere Kayako med WooCommerce, BigCommerce, Shopify, etc., gjennom APIer eller Zapier og synkronisere kundeinformasjon automatisk. Dessuten kan du registrere de nødvendige kundedataene og holde dem ved din side.

Svar på vanlige spørsmål med hermetiske svar med bare et klikk. Du kan dele de neste trinnene og informasjonen og løse spørsmål ved å bruke private notater i stedet for å sjekke e-poster og dokumenter frem og tilbake hver gang. Eliminer duplikatarbeid med kollisjonsdeteksjon, slik at hver agent får unike spørsmål å håndtere.

Du kan også tilby vanlige spørsmål som vil løse de fleste spørsmål og redusere belastningen. Inkluder brukerstøtteanalyse for å lære hva kundene dine ser og søker etter. I tillegg til dette, få dypere innsikt i forbrukertilfredshet med CSAT-poengsum og teamprestasjon gjennom beregninger, og finn områder der du kan forbedre deg.

Re: forbløffe

Hold kundene fornøyde og øk konverteringene dine ved å tilby dem utmerket kundeservice med Re: forbløffe. Det er en integrert plattform for kundeservice, helpdesk og live chat for din nettvirksomhet.

Det hjelper deg med å levere bedre støtte til kundene dine og øker engasjementet. Koble til dem gjennom chat, SMS, e-post, VOIP og sosiale medier i én enkelt delt innboks. Samarbeid med teammedlemmer gjennom oppgaver, delte synspunkter og notater.

Re:amaze tilbyr moderne chat-funksjoner som å sende målrettede og automatiserte meldinger ved hjelp av Cues, sanntidssamtaler og innstilling av tilpassede kontortider. Bruk chatbots til å håndtere vanlige spørsmål, og forhåndsvis kundemeldinger mens de skriver for å ligge et skritt foran med Peek-funksjonen.

Overvåk kundenes nettleseraktivitet, geolokalisering og shoppingdata på nettstedet ditt gjennom live-dashbordet. Se kundeprofiler mens teammedlemmene dine chatter med dem. Du kan hente data fra tredjepartsapplikasjoner automatisk eller integrere applikasjonsdataene dine via SDK.

Lær kundene dine med innebygde, integrerte vanlige spørsmål og merkevarer. Videre er andre funksjoner inkludert i Re:amaze tilpassede kontaktskjemaer, kvantitative og kvalitative kundetilfredshetsundersøkelser og arbeidsflytautomatisering med tilpassbare triggere over innkommende samtaler.

Du kan lage tagger for intuitiv automatisering og bedre organisering. Tildel tilpassbare tillatelser og roller til hver agent og sørg for bedre administrasjonskontroller og personvern på dashbordet. Hold deg orientert om responstider og samtalevolum med innebygde rapporteringsfunksjoner.

Re:amaze tilbyr flere kundestøttefasiliteter for flere merker under en enkelt konto. Programvaren er mobilvennlig og tilgjengelig på både Android og iOS. Integrer med andre løsninger som Slack, Google Workspace, Amazon, WordPress, WooCommerce, Mailchimp, Aircall, Stripe, GitHub, Zapier, etc.

UVdesk

UVdesk tilbyr en åpen kildekode, SaaS-basert helpdesk-programvareløsning til bedrifter, slik at de kan lette hele kundestøtteprosessen og levere førsteklasses service. Denne PHP-baserte helpdesk-løsningen er perfekt for bedrifter å nyte bedre utvidbarhet og tilpasningsevne.

Med UVdesk trenger du ikke fortsette å sjekke e-posten din for å løse spørsmål; bare generer dem som en støttebillett og hjelp kundene dine. Bruk funksjoner som e-postrør for å hjelpe kundene med å svare direkte fra e-postene deres og sikre at ingen e-poster ender opp med å bli uleste ved hjelp av post-til-billett-funksjonen.

Agenter kan låse billett-tråder, utelate dem, videresende dem, holde et privat notat, lagre svar, prioritere billetter, sjekke status, legge til tagger og mer. Lag en oppgave ved hjelp av billettråder for å følge opp kundene, og sett tidsfrister slik at agentene kan levere mer effektivt.

  Hvordan finne ut hvem som eier et nettsted eller et domene

Konverter spørrings-e-poster til standardbilletter, og administrer e-poster med plassholdere og e-postmaler med forhåndsdefinert navn, brødtekst og emne. Ta forespørsler fra flere kanaler under én paraply: en postboks, nettstedet ditt, Facebook, Twitter og Amazon-selgersentral.

Du kan også koble kunnskapsbasen din med Binaka for å hjelpe deg med å svare på spørsmål med alfabetiske filtre. Tilpass portaltemaet ditt for å matche merkevaren og brukernes forventninger. Du kan laste opp banneret og logoen din, inkludere et tilpasset kanonisk navn, opprettelse av tilpassede billetter og tilpasset CSS.

Øk inntektene med smarte oppfølginger med automatiske påminnelser, ventende statusvarsler og oppfølgingsmaler. Rediger data som tidssone, tidsformat, standardprioriteter, postboks og billettstatus for å administrere innkommende billetter.

Kundedataene dine er trygge med UVdesk siden de er PCI DSS-kompatibel, tilbyr hvitelisting, svartelisting og enkeltpålogging gjennom sosiale medier. Importer data som billetter, agenter, grupper og team, og kunder fra tredjeparts helpdesk som Zendesk, Help Scout, osTicket og Freshdesk til UVdesk enkelt.

Lag tilpassede kontaktskjemaer, sammen med tilbakemeldings- og spørreskjemaer. Evaluer agentens ytelse med detaljerte rapporter, inkludert prestasjoner, kundevurderinger, antall billetter, løsningstid, fordelaktige kunder og responstid.

Replyco

Ta bedre kontroll over brukerstøtten og innboksen med Replyco, reduser e-poststress og fortsett å selge produktene og tjenestene dine med problemer. Organiser meldinger for å få en bredere oversikt over hvordan, hva og når du må adressere kundemeldinger.

Ruter og filtrer innkommende meldinger automatisk, organiser etiketter og mapper, se SLA-prioritetsinnstillinger for å svare på meldinger, alt under et brukervennlig design. Automatiser støtte for å administrere meldinger fra kontoret eller høyvolumsdager uten problemer.

Den tillater automatiske svar for kvitteringsvarsler, helger og etter arbeidstid. Send smarte autosvar for å finne tekstinnhold og svare deretter. Replyco tillater også automatisert billetttildeling og prioritering av viktige meldinger.

Kommuniser bedre og raskere med unike verktøy som e-postmaler, tilpassbare tagger, ordredetaljer, interne notater, unngå kollisjoner, legge til flere brukere og mer. Forbedre oppløsningstiden betraktelig med færre faner, enkle og færre klikk direkte i Replyco for å behandle saker.

Du kan løse saker knyttet til kundemeldinger angående problemrefusjon, delvis refusjon, kryssreferansemidler osv. Tildel agenttillatelse til å administrere eBay-saker uten å dele påloggingsdata. Du kan filtrere etter åpen, lukket og pågående status og spore prosesstrinn fra første forespørsel til endelig løsning.

Feir seire som enkeltpersoner og lag både gjennom resultatrapportene. Det vil hjelpe deg med å spore gjennomsnittlig responstid, analysere suksess for oppløsning av spørringer, beregne produktivitet og visualisere billettvolum basert på markedsplassen. Sentraliser dessuten hele e-handelsmeldingene dine under ett verktøy til Replyco.

Den støtter Amazon og eBays globale markedsplasser, ubegrensede integrasjoner med WooCommerce, Shopify, BigCommerce, Linnworks og Magento. Replyco støtter Gmail-kontoer, IMAP og POP. Du kan også opprette signaturer og tilordne en leder for butikker. Du kan støtte kunden din gjennom samtale, chat og e-post. Dessuten gir de gratis oppsett og ombordstigning.

Happyfox

Happyfox er en alt-i-ett helpdesk og billettsystem for bedre og raskere støtte. Håndter hele innkommende forespørsler under ett enkelt billettsystem og konverter telefon-, nett-, chat- og e-postforespørsler til støttebilletter.

Forenkle arbeidsflyten din med intelligent helpdesk-programvare. HappyFox hjelper deg med å lage tilpassede felt og arbeidsflyt og tilpasse støtteopplevelsen din. Bruk HappyFox billettsystem for å redusere den utfordrende virksomheten med e-postadministrasjon.

Du kan kategorisere billetter, prioritere dem; utføre kloning, splitting og sammenslåing; mål responstider, tid brukt av ansatte på billetter, overvåk billetter, se billetthistorikk og samarbeid effektivt. Bruk HappyFox til å lage en FAQ og online kunnskapsbase for å hjelpe kundene dine mer med alternativer for sosial deling, analyser og tilbakemeldinger.

Bruk fellesskapsfora slik at kundene dine kan koble seg sammen og hjelpe hverandre. Gjennomgå støtteytelse, forbedre CSAT-poengsum og spor SLA gjennom innstrømningsrapport, agentaktivitetsrapport, tilfredshetsundersøkelser osv. Strømlinjeform arbeidsflyten med automatisering gjennom smarte regler, billetttildelinger, automatisering av eskaleringer, sanntidsoppdateringer, standardsvar, maler og agenter skript.

HappyFox er en flerspråklig helpdesk-støtteprogramvare for å hjelpe kundene dine fra hvor som helst i verden. Den støtter 35 globale språk, inkludert engelsk, store europeiske språk, hindi, arabisk, japansk, kinesisk og mer.

Konklusjon

Kunder driver e-handelsvirksomheten din. Selv ditt produkt/tjeneste er flott, uten god kundeservice faller ting av. Så hvis du ønsker å oppnå store høyder for virksomheten din, hold dem glade.

Bruk helpdesk-programvare til å administrere alt fra kommunikasjon til å løse problemer og engasjere dem mer.

Jeg er sikker på at kundene dine vil sette pris på det og fortsette å rote for virksomheten din.