16 beste tilknyttede programmer for Pinterest

Er du en affiliate markedsfører? Ser du etter nye måter å tjene penger på markedsføring på sosiale medier? Prøv tilknyttede programmer på Pinterest.

Tilknyttet markedsføring gjennom sosiale medier har blitt en blomstrende sidebedrift der folk kan tjene penger gjennom provisjoner ved salg. I likhet med Facebook og Instagram er Pinterest også en lukrativ plattform for tilknyttet markedsføring.

Selv om det er uendelige muligheter til å tjene penger gjennom affiliate markedsføring, vil bare de beste tilknyttede programmene for Pinterest garantere deg enorm fortjeneste.

Hva er Pinterest Affiliate Marketing?

Pinterest er en annen type sosiale medier der brukere pinner eller deler favorittbildene sine. Folk kan lage forskjellige samlinger av bilder de vil dele med følgerne sine.

Siden denne plattformen først og fremst brukes til å hente inspirasjon til kreative arbeider, arrangementer, mat, mote, livsstil og så videre, besøker folk vanligvis Pinterest for å få ideer før de kjøper et produkt eller lager en oppskrift.

Og her er sjansen din for å bruke en tilknyttet lenke til et selskap på et festet bilde. Hvis brukere liker det, kan de få det direkte fra selskapets e-handelsnettsted ved å bruke tilknyttede lenke. I så fall får du også provisjon av produktprisen.

Å legge ut tilknyttede lenker på Pinterest er fullstendig akseptert. Så hver gang noen ser PIN-koden din, øker sjansen for å få tilknyttet provisjon. Imidlertid bør man alltid nevne deres tilknyttede partnerskap med merkevarer for å ha et transparent forhold til publikum.

Tips for å tjene penger ved å feste tilknyttede produkter

Hvis du vil at Pinterest skal være din beste markedsføringskanal for tilknyttede markedsføringsvirksomheter, bør du følge disse tipsene for de beste resultatene.

#1. Onlinetrender endrer seg stadig, og du må holde styr på det for å få mest mulig ut av tilknyttet markedsføring. Bruk populære søkeord og legg ut om emner som folk søker etter.

#2. Du må også finne ut hvem målgruppen din er. Avhengig av deres interesse, må du feste bildene.

#3. Pinterest-algoritmen prioriterer ferskt og eviggrønt innhold. Å feste originalt innhold øker sjansen for å få flere visninger.

#4. Planlegg pins på forhånd slik at det når ut til flest mulig interesserte når de er online. Dette vil også hjelpe deg å eliminere bryet med å huske å legge ut i tide.

#5. Ikke glem å bruke funksjoner som rike pin- og gruppetavler. Disse vil sørge for at flere ser pinnene dine.

Nå, sjekk ut den kirsebærplukkede listen over de beste tilknyttede ordningene som kan brukes på Pinterest:

Tripadvisor

Først kan du begynne med Tripadvisors tilknyttet program for å tjene henvisningsinntekter fra hotellbestillinger fra reisesektoren. Når du bruker denne tilknyttede partneren, improviserer du innholdet ditt med reisesteder og anmeldelser av høy kvalitet.

Videre er dets tilknyttede program svært tilgjengelig siden dommerne dine ikke trenger å gjøre faktiske bestillinger. De trenger bare å bruke lenken din for å besøke hoteller og andre bookingpartnere som samarbeider med Tripadvisor.

  Pinterest-lignende Chrome Bookmark Manager med smartere søk

Det er ikke alt! Du har en sjanse til å tjene opptil 50 % av Tripadvisors provisjon fra hotellbestillingspartnere for spesifikk eiendom. Dessuten lar multitouch-attribusjonsmodellen deg tjene ekstra provisjon fra returkunder innen et tidsrom på 14 dager fra første kontakt.

Amazon

Amazon er verdensledende innen e-handel og er en god plattform for affiliate markedsføring og å tjene til livets opphold. Du kan ganske enkelt lage Pinterest-innhold for å foreslå de beste forbruksvarene til dine følgere og andre tilfeldige brukere. Dermed får du en provisjon (opptil 10%) fra Amazon når brukeren bruker din affiliatelink og kjøper noe.

Programmet er enkelt, og du trenger ikke opprette en utgiverkonto gjennom tredjeparts tilknyttede partnere. Amazon administrerer selv Amazon Associates, også kalt tilknyttede program. Alt du trenger å gjøre er å bruke linken ovenfor og registrere deg. Begynn deretter å lage kreative Pins, legg ved tilknyttede lenker og publiser innholdet for å tiltrekke brukere.

Wayfair

Wayfair transformerer hjemmene ved å tilby en one-stop-shop for alt hjemme. Hvis du liker å hengi Pinterest-publikummet ditt med hjemmeinnredning, utemøbler, belysning, hvitevarer og hjemmeforbedringsprodukter, må du samarbeide med Wayfair.

Commission Junction (CJ) er tredjepartspartneren som behandler tilknyttede onboarding og administrerer kontoer. Derfor må du besøke lenken ovenfor eller CJs nettsted for å registrere deg for Wayfair-tilknyttede plan.

Wayfair tilbyr en anstendig 7% provisjon på alle bekreftede kjøp som bruker din tilknyttede lenke. Videre kan du referere til produkter fra en enorm database med 2+ millioner produkter. I tillegg får du en syv-dagers henvisningsperiode for å tjene ekstra på returkundekjøp.

belle og juni

Nok et enestående alternativ for tilknyttede inntekter fra boliginnredningssektoren er belle og juni. Hvis du er en Pinterest-influencer og elsker å veilede følgere til å kjøpe det rette hjemmeinnredningsproduktet på nettet, må du sjekke ut dette programmet.

Hjemmeinnredningsgiganten bruker CJ for sitt tilknyttede markedsførings- og reklameprogram. Dermed kan du besøke lenken ovenfor og bruke CJ-registreringslenken som deles av e-handelsplattformen. Alternativt kan du logge direkte på CJ-kontoen din og se etter tilknyttede programmer fra denne selgeren.

Canva

Pinterest handler om visuell kreativitet, og Canva passer perfekt for alle de grafiske designene du gjør for Pins. Hvis du vet så mye om Canva, hvorfor ikke markedsføre det til følgere og brukere for å tjene en tilknyttet provisjon som en belønning for din lojalitet og kreativitet.

Hvis du utdanner andre i grafisk design eller har etablert deg som en designpåvirker, ønsker Canva å ta deg med i det tilknyttede reklameprogrammet. Det er også bra å ha en stor følger og et stort publikum på nettet som setter pris på forslagene dine om grafisk designverktøy og apper.

Reiseutbetalinger

Reiseutbetalinger jobbe som en digital partner for å bygge bro mellom reisemerker, reisende og innholdsskapere for å gjøre det praktisk, hyggelig og minneverdig å reise rundt i verden. Ulike merkevarer kommer til Travelpayouts for å kjøre sine tilknyttede annonseringsprogrammer for å outsource markedsføringsmuligheter til kreative innholdsskapere som deg.

  Hvordan lage et brett privat i Pinterest

Derfor kan du åpne en tilknyttet utgiverkonto på denne plattformen for å sømløst samarbeide med mange merker. Du vil finne muligheter for tilknyttede partnerskap med bedrifter som hoteller, bilutleie, flyreiser, reiselivsbyråer, reiseforsikringsleverandører og mange flere.

I tillegg tilbyr den brukervennlige tilknyttede verktøy for å skalere opp dine tilknyttede markedsføringsengasjementer med ulike merker. Dermed kan du og teamet ditt fokusere på Pinterest-innholdsskaping mens Travelpayouts tar seg av alt annet.

Expedia Group

Expedia Group er populært for reise-metasøkemotorer og aggregering av reisepriser. Det hjelper små bedrifter og forbrukere å reise trygt over hele verden til en rimelig pris. Derfor bør det være på listen over partnermarkedsføringspartnere hvis du er en reiseinfluenser på Pinterest.

Når du går sammen med Expedia Group for å akseptere outsourcing av deres behov for tilknyttet annonsering, får du tilgang til alle andre reisegrupper og merkevarer som er datterselskaper av dette reiseteknologiselskapet.

Det hjelper deg også med å maksimere inntektene dine gjennom tilknyttede teknologiprodukter som backend-APIer, dyplenker, grensesnitt-widgets, krysssalg og mange flere.

Booking.com

Booking.com er et stort navn fordi millioner av uformelle eller profesjonelle reisende bruker denne e-handelsplattformen til å bestille hoteller, bed & breakfast (BnB), biler osv. Og heldigvis lar selgeren også innholdsskapere og utgivere bli partneren gjennom tilknyttet markedsføring i reiselivssektoren.

Plattformen har mer enn 2,5 millioner eiendomsoppføringer. Bare bruk disse stedene til å foreslå forskjellige reisemål til følgerne dine og bli belønnet pent. Du vil imidlertid kun få betalt når dommeren bestiller en flyreise, bil, reisepakke, hotellrom, BnB eller et annet produkt på selgerens nettsted.

Hagetårn

Er du en ekspert gartner som påvirker andre til å dyrke grønne ting i hjemmet deres? Bruker du den sosiale medieplattformen Pinterest for å engasjere deg med dine hagearbeidere og følgere? Deretter, Hagetårnprosjektet ønsker deg som deres tilknyttede markedsføringspartner.

Bare opprett en tilknyttet konto på ShareASale for å delta i dette lukrative programmet som lar deg gjenopplive grøntområder over hele kloden. Ordningen lar deg tjene en flat 16% provisjon på hvert referert salg. Videre kan du henvise nye tilknyttede selskaper og få en flat utbetaling på $20. Det er ikke alt! Du får også 15 % provisjon fra henviste tilknyttede selskapers inntekter.

Agoda

Du kan begynne å tjene penger på trafikken din i dag ved å bli en affiliate partner for Agoda. Det er en plattform hvor reisende kan bestille hus, leiligheter, leiligheter, hoteller eller andre eiendommer.

Den gir deg 5 % provisjon på hver bestilling. Med flere bestillinger blir prisene enda bedre. Kampanjeverktøyene til denne plattformen er enkle å integrere, og kampanjene er tilgjengelige på 38 språk.

Legge ut på

Legge ut på er på et oppdrag, og det er å beskytte hunder mot sykdommer som kan forebygges. Du kan hjelpe dem i oppdraget deres og tjene penger på samme tid ved å bli deres partner. Når du blir en Embark-partner, får du en unik, men delbar lenke.

Bruk denne lenken på Pinterest for å markedsføre produktene sine. Du kan tjene opptil 10 % provisjon hver gang noen kjøper fra nettstedet deres ved å bruke din unike tilknyttede lenke. Hvis du er en kjæledyrelsker, vil dette programmet definitivt tilby deg trygghet også.

  Bla gjennom Instagram i en Pinterest-liknende layout

Semrush

Semrush er et ikonisk navn innen digital markedsføring. Det tilbyr et attraktivt affiliateprogram hvor du får betalt for hvert trinn. For eksempel vil det å registrere et nytt medlem gi deg en provisjon på 0,01 USD, mens du ved hvert nytt abonnementssalg kan tjene 200 USD.

Funksjoner som 120 dagers levetid for informasjonskapsler og siste-klikk-attribusjon gjør det til et unikt program for markedsførere. Du kan til og med markedsføre Semrush på Pinterest ved å bruke eksklusive. Semrush-reklamer. Dedikerte og erfarne kontoadministratorer er også alltid der for å hjelpe deg.

Priceline

Priceline er et pålitelig og pålitelig verdensomspennende nettverk for flyreiser, hoteller, gjestgiverier, BnB-er, leiebiler og reiseforsikringsselskaper. Merkevarer som ønsker å utvikle en reisefokusert e-handelsløsning samarbeider med Priceline for å ta appen eller nettsiden deres raskt ut på markedet.

Du kan koble til og markedsføre produktene på Pinterest-tavlene og pinnene dine. Hvis følgerne dine eller noen andre bruker lenken til å kjøpe reiserelaterte produkter, belønner Priceline deg med en lukrativ provisjon. For å øke inntektene fra tilknyttet markedsføring, kan du også sjekke ut API-ene og private merker.

B&H

B&H er en leverandør av bilder, lydfiler og teknisk utstyr som dekker behovene til millioner av profesjonelle og amatørteknofiler. Bli en Pinterest-tilknyttet markedsfører for dette selskapet og tjen 2 % provisjon på 450 000+ produkter med en sjanse til å tjene en høyere prosentandel basert på ytelsen din.

Videre tilbyr den 8 % provisjon på 3000+ produkter. B&H tilbyr også råd om å legge til følgere, optimalisere reklameinnhold og få maksimalt utbytte av hver kampanje gjennom ekspertkampanjeledere.

Hjemmekokk

Hjemmekokk leverer måltidssett med ferdigporsjonerte ingredienser og oppskrifter til millioner av mennesker med alle nivåer av matlagingserfaring hver måned. Du kan bli deres Pinterest-tilknyttede partnere og tjene attraktive provisjoner ved å hjelpe dem med å utvide tjenesten deres.

Du må bli med i partneren Commission Junction og inkludere godkjente medier for tilknytning. For hver ny kunde som bestiller fra Home Chef ved å bruke lenken din, får du en attraktiv provisjon.

WP-motor

Du kan også tjene på å selge WordPress-hostingløsninger og -temaer som tilbys av WP-motor. Det tilbyr et enkelt program der du kan selge WP Engine-vertsplaner og StudioPress premium WordPress-temaer.

Den tilpassbare og integrerte reklamen til denne plattformen gir deg alle nødvendige verktøy for tilknyttet markedsføring. Du kan velge mellom forhåndsdesignede landingssider og bannere eller få mest mulig ut av egendefinerte co-branded eiendeler.

Dessuten har WP Engine en rekke eksklusive og personlige tilbud og rabatter som du kan tilby til publikum. På toppen av det belønner denne plattformen sine tilknyttede selskaper for flere henvisninger per måned, noe som vil øke utbetalingene dine.

Konklusjon

Som mange andre sosiale plattformer kan Pinterest være en inntektskilde for deg gjennom affiliate markedsføring. Hvis de brukes smart, kan Pinterest-tilknyttede programmer hjelpe deg med å tjene en god sum penger hver måned.

Vær imidlertid oppmerksom på søppelprodukter og unngå dem for enhver pris. Nå som du kjenner de beste Pinterest-tilknyttede ordningene, kan du velge i henhold til favorittnisjen din og begynne å tjene med en gang.

Hvis du føler deg komfortabel med å jobbe i et nettverk, sjekk ut de beste tilknyttede nettverkene for å bli med.