Fix Opplastingsprogrammet har ikke gjort denne videoen tilgjengelig

YouTube er unektelig en veldig kjent plattform for å streame og se videoer fra hele verden. Med videoer av alle slag, det være seg sanger, filmer, matlaging, morsomme, lærerike, you name it og YouTube har alt for deg. Den har blitt brukt av milliarder av mennesker over hele verden og fungerer utvilsomt som den mest foretrukne applikasjonen for videoer. Akkurat som alle andre digitale plattformer der du kan få tak i nettinnhold, møter YouTube også tekniske problemer eller restriksjoner når det kommer til å spille av videoer på appen. Et slikt problem er at opplasteren ikke har gjort denne videoen tilgjengelig i ditt land feil. Det kan sikkert være irriterende når du prøver å se favorittvideoen din på YouTube, og hvis du har det samme problemet på plattformen en stund og ønsker lindring fra det, så er vår perfekte guide her for å hjelpe deg. Med enkle og perfekte reparasjoner kan du nå streame ønskede videoer på én gang uten å måtte møte noen feil.

Hvordan fikse opplastingsprogrammet har ikke gjort denne videoen tilgjengelig i ditt land

Hvis du sliter med å se en bestemt video på YouTube og ikke har vært i stand til på grunn av dens utilgjengelighet, kan det skyldes noen årsaker nevnt nedenfor:

  • Den første grunnen som kan føre til at opplasteren ikke har gjort denne videoen tilgjengelig i ditt land, er et åpenbart problem, og det er problemer med geografisk plassering. Det er mulig at videoopplasteren har begrenset videoen til et bestemt geografisk sted, og at du ikke er på samme sted, hindrer deg fra å se den videoen.
  • En annen mest innflytelsesrik årsak bak dette problemet er restriksjoner på video. Det er mulig at YouTube blokkerer noen videoer på grunn av myndighetenes juridiske retningslinjer eller lisensrettigheter.
  • En av de andre årsakene til utilgjengelighet for video kan også være restriksjoner i et bestemt land. Hvis videoen du prøver å se er utestengt i et spesifikt lands IP-adresse, vil du ikke kunne se den.
  6 beste apper for å beskytte dine personlige data på telefonen din

Hvordan kan jeg se videoer som ikke er tilgjengelige i mitt land

Selv om det er grunner som begrenser deg fra å se visse videoer i landet ditt, er det noen få metoder som kan overvinne disse årsakene og hjelpe deg med å se favorittvideoene dine med letthet. Så, uten ytterligere forsinkelse, la oss begynne med disse metodene med en gang:

Metode 1: Bruk proxy-server

Den første metoden er ekstremt nyttig og også en av de mest valgte for å laste ned en video i tilfelle opplasteren ikke har gjort denne videoen tilgjengelig, oppstår et problem på enheten din. Proxy er en serverapplikasjon som skjuler din virkelige IP-adresse og endres med et annet lands IP-adresse. Proxy hjelper med å opprettholde personvernet og hjelper i dette tilfellet med å fjerne landsspesifikke begrensninger.

1. Start nettleseren din og åpne en proxy-server, i dette tilfellet åpen ProxySite.com.

2. Skriv nå inn video-URLen på hjemmesiden til proxy-nettstedet.

Når du får en ny URL, vil du kunne se videoen som var begrenset.

Metode 2: Bruk nettleserutvidelse

Nettleserutvidelsen hjelper deg med å få tilgang til de blokkerte nettstedene. Disse utvidelsene kan lastes ned på nettleseren og hjelpe til med å endre IP-adressen til forskjellige listede land som lar brukere se YouTube-videoer som er begrenset for ditt land.

1. Last ned utvidelse (f.eks Hei) for å endre nettleserens IP-adresse. Klikk på Legg til i Chrome for å installere utvidelsen.

Merk: Vi har brukt Google Chrome som eksempel. Du kan bruke en annen nettleser.

2. Når den er installert, klikk på Hola-logoen og åpne YouTube-videoen du vil se.

3. Klikk deretter på Hola-utvidelsesikonet.

4. Naviger til følgende URL i søkefeltet.

www.youtube.com

5. Sørg også for å velge landet der du vil bruke IP-adressen.

6. Når landet er angitt, last inn YouTube-siden på nytt.

Nå vil du kunne se den begrensede videoen, og opplasteren har ikke gjort denne videoen tilgjengelig i landet ditt problemet vil bli løst.

Metode 3: Bruk VPN

Virtual Private Network, også kjent som VPN, er en fin måte å dekke IP-adressen din på. VPN hjelper med å omgå begrensningene for YouTube-videoer ved å skjule IP-adressen din. VPN gir også god sikkerhet mens du prøver å surfe på nettet. Alt i alt er bruk av VPN et flott privat nettverk som du kan bruke for å få tilgang til det offentlige nettverket.

  Lag analoge, monokrome, triade- og firefargeskjemaer

1. Last ned DroidVPN på systemet ditt.

2. Installer produktet på systemet ditt for å starte det.

3. Sett opp et land i VPN.

4. Last ned YouTube-innhold som du ikke hadde tilgang til tidligere.

Metode 4: Last ned blokkert YouTube-video

En annen løsning på hvordan jeg kan se videoer som ikke er tilgjengelige i landet mitt, er å laste ned den begrensede YouTube-videoen som du ikke har tilgang til. Dette er nok en av de enkleste metodene for å fikse begrensningsproblemet. Det er flere nettsteder som hjelper deg med å laste ned YouTube-videoer som du kan se offline. Du kan sjekke ut trinnene nedenfor for å laste ned YouTube-video på systemet ditt for å fikse opplasteren har ikke gjort denne videoen tilgjengelig feil.

1. Åpne YouTube og gå til blokkert videoside.

2. Kopier URL-en til videoen på YouTube som du prøver å få tilgang til.

3. Erstatt nå http://www. i URL-en med ss og trykk enter.

4. Det vil omdirigere deg til saveform.net hvor du finner nedlastingslenken til videoen.

Metode 5: Omgå YouTube-regionfiltrering

Å omgå YouTube-regionfiltrering er en annen måte som kan være effektiv for å løse problemet med opplasteren som ikke har gjort denne videoen tilgjengelig i ditt land. Du kan prøve omkjøringsmetoden ved å følge trinnene nedenfor:

1. Åpne YouTube og kopier nettadressen til videoen du prøver å få tilgang til.

2. Bytt ut klokken?v= med v/.

Forsøk på denne metoden kan fikse at du ikke kan se videoen og lar deg se den i nettleseren din.

Metode 6: Bruk Google Translate

Den siste metoden som kan hjelpe deg med å se en blokkert video i landet ditt er Google oversetter. Hvis du ikke allerede har brukt denne metoden, bør du gjøre det fordi ved hjelp av Google translate kan du se videoen du ønsker på et annet språk og deretter oversette resultatet.

  En introduksjon til SAFe for nybegynnere

1. Søk etter videoen du prøver å få tilgang til på et annet språk.

2. Bruk Google Oversetter for å få en forklaring på et søk på et annet språk.

3. Velg å vise nettstedet på ditt foretrukne språk ved å klikke på Oversett denne siden.

Disse trinnene vil hjelpe deg med å laste inn lenker fra Google Translate ved å omgå landsrestriksjonene og dermed gjøre det tilgjengelig for deg å se videoen.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva betyr det at video ikke er tilgjengelig?

Ans. Hvis du prøver å se en video på YouTube og den er begrenset av en eller annen grunn, kan det skyldes videoforbud i landet ditt på grunn av juridiske årsaker, eller den kan ha blitt blokkert på enheten du prøver å spille den av på.

Q2. Hvordan kan jeg se en video som ikke er tilgjengelig?

Ans. Du kan prøve forskjellige metoder nevnt ovenfor for å se en video som ikke er tilgjengelig for deg. Bortsett fra det kan du også prøve å starte YouTube på nytt, enheten din, nettleseren din eller til og med ruteren din.

Q3. Hvorfor sier YouTube stadig at video ikke er tilgjengelig på enheten min?

Ans. Hvis du gjentatte ganger ser en video utilgjengelig feil på enheten din mens du blar gjennom videoer på YouTube, må det være et problem med JavaScript-filene eller Flash-programmene dine. Hvis JavaScript er deaktivert på enheten din, vil du ikke kunne se YouTube-videoer.

Q4. Hvordan kan jeg fikse at denne videoen ikke er tilgjengelig på din nåværende stedsfeil?

Ans. Hvis en bestemt video ikke er tilgjengelig på din nåværende plassering, må du sjekke din foretrukne serverplassering og se om ønsket innhold er tilgjengelig for din nåværende plassering. Koble til serveren for å la videoen strømme fra posisjonen din.

Q5. Kan jeg se en begrenset video på YouTube?

Ans. For å se en begrenset video på YouTube, må du appellere til Retningslinjer for fellesskapet og send inn grunnen til å se den begrensede videoen.

***

Vi håper at vi klarte å rydde opp i alle tvilene dine om at opplasteren ikke har gjort denne videoen tilgjengelig i ditt land, og du var i stand til å fikse det ved hjelp av metodene gitt ovenfor. Hvis ja, fortell oss hvilken av metodene som hjalp deg grundig med å oppnå det. For flere spørsmål og for å gi dine verdifulle forslag, legg igjen en kommentar nedenfor.