4 beste programvare for videotekstgenerator med flerspråklig støtte

Hvis du er en videoskaper, må du bruke teksting for å maksimere potensialet til innholdet ditt.

Teksting er ganske enkelt tekstversjonen av videoen din. Den kan inneholde det taleren sier og til og med uttrykkene deres, som latter, gråt, tung pust osv.

Den ble introdusert hovedsakelig for folk som er tunghørte for å forstå hva videoen handler om. Det er en betydelig fordel i seg selv. Men hvis vi ser det fra et markedsføringssynspunkt, gir det ekstra fordeler å legge til bildetekster i videoen din. Her er noen av dem.

Forbedrer SEO og synlighet 🔎

Hvis du skal laste opp videoene dine på plattformer som YouTube, vil det å legge til bildetekster bidra til å gjøre videoene dine mer synlige via søk. Søkerobotene deres kan ikke se eller lytte til videoene dine, men de kan indeksere tekst. Ved å gi bildetekster gjør du det lettere for algoritmen deres å behandle transkripsjonen.

YouTube konverterer automatisk videoene dine til tekst uansett, men det er ikke den mest nøyaktige hele tiden. Det kan også være nyttig å lage teksting når du vil laste opp videoen utenfor YouTube også.

Målretter mot folk som foretrekker å lese fremfor å se video 📖

En fersk undersøkelse konkluderte med det 47 % av menneskene foretrekker å lese fremfor å se på videoer for å lære ting, spesielt de som er mellom 14 og 23 år. Dette betyr at når du legger til bildetekster til videoene dine, retter du deg også mot folk som foretrekker å lese. Det er som å skyte en pil som treffer to mål.

  Slik fjerner du aktiveringslås på en iPhone

Øker publikums oppmerksomhet 🧠

Å lese tekstingen mens du ser på videoen kan gjøre det lettere for publikum å forstå innholdet og forstå budskapet som blir levert. Dette kan resultere i at publikum føler seg tilfredse med innholdet ditt.

Det gjør ting praktisk 👍

Det er tider når vi er i et miljø der vi ikke kan spille av videoer med lyd på, spesielt på et bibliotek eller på reise. Og det er ikke alltid vi har med oss ​​øretelefonene/podene våre, så i lignende situasjoner kan det å ha bildetekster hjelpe deg med å forstå videoen.

La oss nå ta en titt på noen av løsningene som vil hjelpe deg med å generere bildetekster fra videoen din.

Veed

En annen brukervennlig løsning for å generere bildetekster for videoer automatisk, Veed tar ikke mer enn noen få minutter å få arbeidet gjort.

Den kan oppdage over 100 språk sammen med aksenter og transkribere dem nøyaktig, alt takket være sin banebrytende AI-teknologi.

Dette nettbaserte verktøyet kan legge til bildetekster til videoene dine med bare ett klikk uten å laste ned noe kompleks programvare. Før du eksporterer resultatet, kan du gjøre endringer som å endre stil, størrelse, skrift og andre korrigeringer om nødvendig.

Veed har tre forskjellige eksportformatalternativer, som er TXT, VTT og SRT. Du kan bruke dem avhengig av hva du vil gjøre med bildetekstene. For eksempel, hvis du skal lagre bildetekstene for å legge til videoen, senere, kan du gjøre det ved å bruke TXT-filformatet. Derimot er VTT og SRT riktige undertekstformater og flotte for å lagre klare filer.

En annen veldig kul funksjon ved denne løsningen er muligheten til å oversette bildetekstene dine når de er generert. Så hvis du føler at det endelige resultatet skal være tilgjengelig på mer enn ett språk, kan du oversette det til så mange forskjellige språk du vil.

  Slik fikser du CE-34788-0 PS4-feilkoden

Kapwing

Gratis å komme i gang og uten vannmerker, Kapwing lar deg legge til undertekster direkte til videoene dine, uansett format eller størrelse.

Den har et brukervennlig grensesnitt og er helt nettleserbasert, noe som betyr at du kan gjøre alt på nettet uten å måtte laste ned noe på datamaskinen.

Kapwing kan være egnet for videoer du vil laste opp på YouTube eller til og med sosiale medier som Facebook, LinkedIn og Instagram.

Du kan starte med å laste opp videofilen eller lime inn lenken på boksen for å laste videoen på serveren. Du kan deretter bruke det enkle undertekstverktøyet til å time tekstingen til riktig posisjon i videoen din.

Siden dette verktøyet er automatisert, genererer det automatisk bildetekstene, men før du eksporterer resultatet, kan du redigere det for å sikre at det er helt nøyaktig. Du kan endre skrifttype, tekststørrelse, farge og plassering av bildetekstene. Den lar deg også leke med tilleggselementer, for eksempel å legge til en bakgrunn til undertekstene, trimme videoen slik at den passer til teksten, etc.

Når du er fornøyd, kan du trykke «Opprett», og videoen din behandles umiddelbart. På en sidenotat, hvis du allerede har en SRT-fil, kan du importere den til dette verktøyet, og den vil legge den til videoen din og gjøre resten av arbeidet.

Clideo

Et annet gratis verktøy for å legge til bildetekster til videoene dine, Clideo er super hendig når du vil ha noe enkelt, men likevel veldig nøyaktig.

Tekstskaperen deres er helt online og lagrer videoen din i bare 24 timer, hvor du kan eksportere den til hvor du vil. Den er også fri for irriterende annonser, som dessverre kan sees i de fleste gratisverktøyene i dag (men ikke med dette og de andre verktøyene i denne listen).

  11 beste programvare for åpen kildekode for prosjektstyring [Self-hosted]

Clideo er et manuelt verktøy, noe som betyr at du må spille av videoen og skrive bildetekstene selv eller importere en SRT-fil. Den lar deg time det til perfeksjon, og du kan redigere dem etterpå for å gjøre det litt mer avansert ved å legge til bakgrunnsfarge, endre justering, skriftstørrelse, plassering osv.

Den støtter alle de store videoformatene for eksport, inkludert MP4, MKV, MOV og MPEG. En veldig kul funksjon er muligheten til å endre størrelsen på de endelige videoene for å passe inn i ulike sosiale medier-krav, for eksempel for Instagram. Den har forhåndsinnstillinger for størrelse som du kan bruke med en gang.

Glad skribent

Jeg måtte nevne Glad skribent først fordi det er et så fantastisk verktøy som er klarert av over 100 000 brukere over hele verden, inkludert BBC, Forbes og Spotify.

Dette verktøyet tar videoen din og trekker ut talen fra den for å lage teksting på mer enn 120 forskjellige språk. Og alt dette innen noen få minutter med ventetid! Bortsett fra engelsk inkluderer noen av de mange språkene finsk, tysk, zulu, vietnamesisk og arabisk. Den fanger også opp dialektene og aksentene for å transkribere dem nøyaktig.

Alt du trenger å gjøre er å laste opp videoen din, velge ønsket språk og til slutt velge «Maskingenerert» for å ha bildetekstene klare på et blunk. Du kan deretter eksportere den til forskjellige tilgjengelige formater.

Happy Scribe gir deg 85 % nøyaktighet, noe som er ganske bra for et automatisert verktøy som også er lynrask.

Konklusjon 👩‍💻

Det anbefales sterkt å legge til bildetekster til videoene dine, spesielt i denne alderen hvor konkurransen er hard i den digitale verden. Du må bruke alt tilgjengelig for å hjelpe til med å skyve videoene dine foran seerne.

Verktøyene ovenfor vil få jobben gjort sømløst med minimal innsats fra din side.