Roter eller snu videoer med disse 6 verktøyene

I denne innholdsdrevne verden er videoer sannsynligvis den mest kreative formen for markedsføring. Videoer er engasjerende, lærerike, emosjonelle, empatiske og mer.

Det har blitt en forutsetning for innholdsskapere, bedrifter og enkeltpersoner å markedsføre sine produkter, ferdigheter, tjenester og informasjon. Det er imidlertid ikke en lett oppgave å lage en video. Bortsett fra ferdighetene som kreves for å lage en video, kan du også bruke spesifikke verktøy som hjelper deg å snu et videokamera med et øyeblikks varsel.

Hva er behovet for å rotere eller snu videoer?

Noen ganger tar du opp video i portrettmodus, men kamerasensoren oppdager ikke at du har filmet i en annen retning. Dette fører til at videoen kommer ut sidelengs eller opp ned.

I disse situasjonene er det viktig å rotere en video for å øke tilgjengeligheten til videoene dine. Hvis du er ute etter å finne unike kameravinkler, må du lære å snu en video.

Det er vanskelig å se en video tatt i feil retning. Uansett hvor mye du planlegger et skudd på en bestemt måte, noen ganger, er det bedre å følge strømmen. I det øyeblikket, når du ringer om du vil ta opp videoen i liggende eller stående retning, kan du bruke verktøy som hjelper deg å snu videoen horisontalt eller vertikalt raskt.

La oss sjekke ut noen av de beste verktøyene som kan hjelpe deg å snu eller rotere videoen din.

  Hvordan filme med din egen grønne skjerm ved hjelp av iPhone

Filmora

Filmora er en kreativ redigeringsplattform for alle skapere. Den har et mylder av verktøy som hjelper deg å lage videoer raskt og effektivt. Videostabilitet, videoopptak og tilbakestilling av video er dens få funksjoner. Med Filmora kan du uttrykke deg bedre.

Du kan få tilgang til verktøy og veiledninger og dele videoer med plattformens innebygde fellesskap. Denne programvaren lar deg endre videoretning like enkelt som ABC. Funksjonene hjelper deg å rotere videoen til de forskjellige forhåndsdefinerte vinklene for å passe til det horisontale formatet. Videoen din kan rotere 90 eller 180 grader i hver retning.

InVideo

InVideo er et videoredigeringsverktøy som kan hjelpe deg å rotere videoen din på nettet. Den høye kvaliteten på videoen din forblir den samme når du bruker dette verktøyet. Du kan også rotere mp4-filer. Du kan rotere hvert bilde eller tekst separat og hele MP4-filen for å passe dine behov.

Med InVideo trenger du ikke å bekymre deg for vannmerker. Du kan rotere videoer uten vannmerke for verktøyet du bruker. Den er enkel å bruke. Du må registrere deg og åpne lerretet ditt. Last opp filene ved å klikke på «Last opp media.» Du finner rotasjonsalternativet øverst på bildet/videoen.

Clideo

Clideo er kompatibel med alle formater som MP4, MOV, WMV, VOB, AVI osv. Det gir førsteklasses sikkerhet. Når du laster opp filer, sikrer høynivåkrypteringen at du er den eneste som har tilgang til dem før de slettes fra serveren deres. Den roterer i løpet av sekunder. Den snur en video sidelengs med et klikk på en knapp.

  15 beste Galaxy Note 3 tilpassede ROM-er

Dessuten trenger du ikke å laste ned clideo til telefonen, Mac eller PC fordi den lar deg rotere videoer rett i nettleseren din. Den elektroniske videorotatoren lar deg konvertere en fil til et ønsket format. Du vil ikke ha noen problemer med å bruke Clideo fordi grensesnittet er helt intuitivt.

Fastreel

Fastreel er et gratis online rotasjonsverktøy. Den lar deg raskt og trygt redigere videoer på nettet. Roter klipp enten 90, 180 eller 270 grader i alle retninger for å lage vertikale eller horisontale videoer. Takket være det brukervennlige grensesnittet er deres online videorotator en lek å jobbe med.

Å bruke Fastreel er trygt, og filene dine kommer aldri i feil hender. Du må legge til filen og laste opp videoen for å rotere den ved hjelp av Fastreel og lagre resultatet. Lagre ønsket videoklipp gratis (med vannmerke) eller prøv de betalte eksportalternativene.

Kapwing

Kapwing er et enkelt og gratis verktøy for å rotere og speile videoer på nettet. Det er et skybasert verktøy, noe som betyr at du kan få tilgang til videoer fra hvor som helst. Dette er det riktige verktøyet hvis du vil rotere videoen din før du legger ut den. Dette verktøyet lar deg speile, snu og endre retningen til en video uten å laste ned noe komplisert programvare.

  5 mindre kjente fantastiske AWS-tilbud

Last opp en video, GIF eller bilde. Du kan også lime inn en videolink. Bruk kontrollene til å speile, snu eller rotere videoen. Bruk prikkene for å justere videoen litt. Bare trykk på Eksporter, og den endelige utdatavideoen din vil bli produsert på bare noen få minutter.

Veed.io

Veed.io er et gratis online verktøy for å rotere, snu og invertere hvilken som helst video. Det er en videoredigeringsprogramvare som lar deg snu videoene dine på nettet. Last opp filen, klikk på videoens bilde og dra den for å rotere. Veed.io lar deg invertere, rotere og endre en vertikal video til en horisontal og omvendt.

Denne editoren fungerer med ulike filformater, inkludert GIF-er og MOV-er, og kan også beskytte sideforholdet til videoene. Lagre de roterte mediefilene dine og sørg for at klippene du legger ut på YouTube, Facebook og Instagram er akkurat slik du vil ha dem.

Sammendrag

Denne artikkelen har diskutert noen av de beste verktøyene for å snu videoer. Når du lager en video, må du sørge for at den er tatt i riktig retning. Ingen ønsker å se en opp-ned video. Hvis du har filmet den på feil måte, kan du bruke disse verktøyene som raskt roterer, snur og fikser videoretningen med bare noen få klikk. Disse verktøyene er enkle, krever ingen profesjonelle ferdigheter, og kan ta din videoskapende opplevelse til neste nivå.

Du kan også se på disse verktøyene som hjelper deg med å lage annonsevideoer.