Øk klikkfrekvensen med disse 14 nettbaserte YouTube-miniatyrbildemakerne [Free & Paid]

Etter hvert som populariteten til å lage YouTube-videoer øker, innser folk viktigheten av å lage et iøynefallende YouTube-miniatyrbilde.

Jo mer kreativt og attraktivt miniatyrbildet ditt er, jo flere blir tiltrukket av videoen. Du må kanskje investere tid og krefter på å lage et godt YouTube-miniatyrbilde. Vi er her for å lette prosessen litt for deg.

Her vil vi nevne noen apper du kan bruke for å øke klikkfrekvensen din ved å lage fengende og attraktive YouTube-miniatyrbilder.

Canva

Å redigere og lage design ved hjelp av Canva er en av de beste tingene du kan gjøre for å lage et utmerket og vellykket YouTube-miniatyrbilde. For de som synes det er vanskelig å bruke Adobe Photoshop og Illustrator, er Canva den best mulige erstatningen for dem.

Canva har mange innebygde maler som kan hjelpe deg med å oppnå oppgaven og tiltrekke publikums oppmerksomhet til videoen din. Noen av disse malene er gratis, mens andre kan være en del av premiumpakken.

Du kan komme over elementer, fonter, animasjoner og alt på Canva som du ikke finner andre steder. Fra pinnebilder til Google-bilder, klistremerker og grafikk til førsteklasses elementer, Canva er den komplette løsningen for alle dine redigeringsbehov.

Velg malen du liker, og sett inn bilder etter eget valg, tilpass teksten og andre detaljer etter eget ønske, og du er klar til å imponere publikum med et av de beste YouTube-miniatyrbildene de noensinne ville ha sett.

Lagre miniatyrbildet i hvilket format du måtte ønske, del det med alle, og du vil bli overrasket over mengden kjærlighet og ros du vil motta for disse miniatyrbildene.

Picmaker

Picmaker er et velkjent verktøy for å lage og redigere YouTube-miniatyrbilder som aldri før. De har en mengde redigerbare maler som du kan tilpasse etter din smak og behov. Sett inn teksten du liker, bruk skriftstilen som behager deg, og fullfør designet med klistremerker, elementer og bilder du liker.

Appen gir deg også rett til å fjerne bakgrunnen, velge filtre, bruke gradienter, legge til konturer og alle andre flotte funksjoner.

Du får tilgang til millioner av royaltyfrie bilder, et enormt bibliotek med vakre design og unike funksjoner uten ekstra kostnad. Picmaker er appen du har lett etter hele livet. Det er her søket ditt slutter. Lag det beste YouTube-miniatyrbildet og gjør videoen din til en stor hit!

Adobe Express

Når man snakker om bilderedigering, hvordan kan noen ignorere eksistensen av Adobe-familien? Adobe har alltid spilt en nøkkelrolle i å redigere bilder og lage bannere, maler og YouTube-miniatyrbilder.

For å lage fantastiske YouTube-miniatyrbilder, vil Adobe Express være den beste og en av sitt slag. Appen er gratis for bruk, og hvem som helst kan bruke den til å lage design etter eget valg. Adobe Express gir deg rett til massevis av gratis å bruke maler.

Du kan endre disse malene som du ønsker og bruke dem for å få resultater som aldri før. Bruk Adobe Express til å lage, gjenbruke, endre størrelse og lagre spesifikk grafikk du liker.

Denne spesifikke grafikken kan være et symbol som vil gjøre videoene dine unike og isolere dem fra alle andres videoer. Adobe Express hjelper deg med å lage YouTube-maler som når et bredere publikum.

Fotor

Når du lager et YouTube-miniatyrbilde, bør du aldri glemme at designet skal være slik at det avbryter rullingen av seerne og tvinger dem til å se videoen din.

  Slik slår du av begrenset modus på YouTube Network Administrator

Dette er kanskje bare mulig når YouTube-miniatyrbildet ditt er attraktivt nok til å fange folks oppmerksomhet. Derfor kan det hende du planlegger å bruke Fotor-appen for å lage slike miniatyrbilder som helt sikkert vil tiltrekke seg et stort publikum.

Du kan hente inspirasjon fra de forhåndsdesignede malene og lage miniatyrbildet ditt eller bruke alle innebygde maler for å kaste magien. Når du bruker Fotor, er et godt YouTube-miniatyrbildedesign bare noen få klikk unna deg.

Det er ikke nødvendig å bruke timer på å tenke og planlegge et YouTube-miniatyrbilde. Disse malene som Fotor tilbyr vil spare deg for tid og hardt arbeid. Appens grensesnitt er brukervennlig; Derfor kan alle enkelt bruke det til å lage YouTube-miniatyrbilder som aldri før.

Renderskog

Når du lager en video, løper en million ideer i hodet ditt om hvordan miniatyrbildet av videoen skal se ut nøyaktig. Men noen ganger vet du ikke hvordan du konverterer den tilgjengelige ideen til utdata.

Dette er når du kan bruke Renderforest til å lage YouTube-miniatyrbilder som en profesjonell. Selv om du ikke har noen erfaring innen design, kan du fortsatt lage attraktive YouTube-miniatyrbilder.

Du kan bla gjennom biblioteket deres eller søke fra søkefeltet for å velge en mal som best dekker alle dine behov. Her er arbeidet halvt gjort.

Nå er alt du trenger å gjøre å tilpasse malen etter din smak og bli overrasket over de endelige resultatene som Renderforest har å tilby. Appen har også et arkivbildebibliotek som lar deg velge arkivbilder etter motivet og din smak.

Visme

Visme har et omfattende utvalg av redigerbare YouTube-miniatyrmaler. Du kan bla gjennom disse for å søke etter den malen du liker best. Du kan legge til bilder, fonter, tekster, klistremerker og alt annet. De endelige resultatene du vil få for hånden vil være forbløffende.

Du vil bli imponert over den utmerkede kvaliteten og finishen til disse fantastiske malene som Visme har å tilby.

Appen har mange attraktive maler og lar deg tilpasse disse så mye du vil. Match disse med merkevaren din og formålet med videoen, og sørg for å tiltrekke mange mennesker til videoen din.

Pixelied

Alle bekymringene og spørsmålene dine bak å lage en god YouTube-miniatyravslutning med Pixelied. Du kan lage et godt YouTube-miniatyrbilde ved å bruke Pixelied i løpet av et sekund. Gi opp å bruke kompliserte apper som Illustrator eller Photoshop og bytt til den brukervennlige Pixelied for å oppnå formålet ditt.

Ikke bekymre deg hvis du er en nybegynner innen design; du kan fortsatt lage iøynefallende YouTube-miniatyrbilder ved hjelp av denne appen.

Når du oppretter YouTube-miniatyrbilder, må du ha flere apper tilgjengelig. Du må fjerne bakgrunnsbilder, ha realistiske mockups, bruke arkivbilder, utføre teamsamarbeid og laste opp vektorer samtidig.

Selv om det er flere apper for formålet, kan det være slitsomt å administrere så mange abonnementer samtidig. Derfor tilbyr Pixelied alle disse funksjonene under en enkelt app. Alt du trenger å gjøre er å laste opp ønsket bilde eller velge malen du liker og redigere den som du vil ved å bruke alle premiumfunksjonene.

PicsArt

YouTube-miniatyrbildet gir seerne det første inntrykket av videoen din, og du vil at den skal være den beste. Derfor kan du bruke PicsArt for å oppnå formålet i løpet av minutter.

Du kan velge fra deres brede utvalg av attraktive maler og fullføre den du liker best. Det neste trinnet er å legge til andre elementer som klistremerker, tekst, font, sitater og andre små elementer som vil spille en enorm rolle i å bestemme publikumstrafikken på videoen din.

  Hvordan få YouTube-videoer til å gå i sløyfe kontinuerlig

Du trenger ikke være en proff på å redigere og lage design. Selv om du er nybegynner, kan du fortsatt lage vakre YouTube-miniatyrbilder ved å følge enkle trinn.

PhotoADKing

Det er ikke lenger vanskelig å lage fantastiske YouTube-miniatyrbilder. Selv om du er nybegynner og ikke har kunnskap om hvordan et YouTube-miniatyrbilde skal være, kan du bruke PhotoADKing-appen til å lage et godt YouTube-miniatyrbilde.

Dashbordet til denne appen er veldig detaljert og brukervennlig, slik at du unngår forvirring mens du prøver å lage et vellykket YouTube-miniatyrbilde. Hvis du ønsker å tiltrekke mye trafikk til videoene dine, bør miniatyrbildet ditt se bra ut.

Du kan bruke PhotoADKing-appen og lage miniatyrbilder som en profesjonell designer for å tjene formålet.

PhotoADKing tilbyr redigerbare maler som kan tilpasses for å lage et godt miniatyrbilde. Du kan legge til klistremerker, arkivbilder, ikoner og bilder innebygd i appen for å lage et av de beste YouTube-miniatyrbildene.

Malene som tilbys av PhotoADKing kommer i så mange bakgrunner, design og filtre at de helt sikkert vil være en kilde til attraksjon for videoen din.

Søk etter bedriftskategorien din i søkefeltet og oppdag relevante maler i løpet av sekunder. Rediger disse malene i henhold til kravet, og du er klar til å stjele showet med ditt flotte miniatyrbilde.

Miniatyrbildemaker

Thumbnail Maker tilbyr et dusin funksjoner for å lage strålende YouTube-miniatyrbilder. Installer denne appen fra Play Store og rediger de innebygde malene for å lage et godt miniatyrbilde. Appen har også funksjonen til å lage en collage av bilder som du kan bruke som et miniatyrbilde.

Du kan bla gjennom flere oppsett for collage og deretter fullføre den du liker best. Legg til alle bildene som best beskriver videoen din, og lag en collage.

Collasjen vil være den beste definisjonen av videoen din og formidle nyttig informasjon om innholdet du planlegger å tilby. Appen har forhåndsinnstilte tekstdesign som du kan legge til direkte over miniatyrbildet ditt og gi det det beste utseendet.

Alle disse funksjonene er gratis og hjelper deg å gi et godt inntrykk på publikum og tiltrekke dem til videoen din. Når miniatyrbildet ditt ser estetisk fabelaktig ut, vil folk bli tiltrukket av å se innholdet i videoen din og dele gode anmeldelser om den.

Befunky

Befunky er en av de mest ideelle og brukervennlige appene for å lage profesjonelle YouTube-miniatyrbilder. Ved å bruke Befunky kan du lage miniatyrbilder som perfekt definerer merkevaren din og hjelper deg å tiltrekke deg riktig publikumsbase. Et YouTube-miniatyrbilde spiller en betydelig rolle i å avgjøre om folk vil bli tiltrukket av videoen din eller ikke.

Derfor må du designe et YouTube-miniatyrbilde som publikum ikke kan ignorere. Du trenger ikke være en proff på å designe ved å bruke Befunky-appen.

Alt du trenger å gjøre er å velge en mal du liker og dra og sette inn ønsket bilde på malen. Fullfør deretter redigeringen ved å tilpasse malen ved å legge til alle de siste detaljene. Høres ikke det så lett ut?

Når du er ferdig, kan du laste opp YouTube-miniatyrbildet og være sikker på at folk vil sette pris på malen din og klikke på videoen din for å se den umiddelbart.

Du kan også lage en standard mal for bruk i alle YouTube-videoene dine. Velg en mal som passer dine behov og som matcher stilen din. Deretter kan du lagre denne malen som en redigerbar ved å bruke Befunky. Hver gang du oppretter en ny video, endre denne redigerbare malen for å lage et nytt miniatyrbilde for den nye videoen.

  Lag GIF-bilder med YouTube og legg til tekst til dem

Forenklet

Som appens navn antyder, gjør Simplified det enklere å lage YouTube-miniatyrbilder. Det er ingen hastverk, ingen å kaste bort tid her og der; last ned appen og få tilgang til alle funksjonene gratis.

Appen har så mange innebygde maler at hver gang du planlegger å lage et nytt miniatyrbilde, vil du ha en mengde ideer tilgjengelig. Legg til bildet som best beskriver videoen din, og tilpass deretter miniatyrbildet etter dine behov.

Fra tekster, logoer, fonter og design til alt, kan du gjøre YouTube-miniatyrbildet ditt så attraktivt at folk blir tvunget til å klikke på videoen din og se den.

Appen tilbyr også et gratis AI-tekstforfatterverktøy som hjelper deg med å skrive ned den beste tittelen og sitatene for YouTube-videoene dine. Hva mer trenger du når en app har så mye å tilby? Bare len deg tilbake, lag de beste designene og overlat tilpasningen og maloppgaven til appen.

Streamlabs

Etter å ha lykkes med å lage en god YouTube-video med fantastisk innhold, er det neste viktige trinnet å tenke på en attraktiv tittel og lage et fengende YouTube-miniatyrbilde. Du kan bruke Streamlabs til å lage miniatyrbilder som vil være bedre enn resten og tiltrekke publikum til videoen din.

Streamlabs har et stort antall innebygde maler som kan hjelpe deg med enkel redigering og opprettelse av et godt miniatyrbilde.

Legg til bilder, tekst, GIF-er, tegneserier, emojier og alt du liker for å tilpasse disse malene etter din smak. Du kan også lage en standard mal for alle YouTube-videoene dine og deretter endre hver av disse i henhold til de forskjellige videoene dine.

Streamlabs gjør det enklere å lage en standard mal etter eget ønske hver gang du lager og laster opp en ny video. Du kan velge å bruke Streamlabs prime for å bruke premium-elementer og maler som vil være profesjonelt utformet.

Offeo

Du kan tiltrekke folk til videoen din ved å lage vakre YouTube-miniatyrbilder ved å bruke malene som er tilgjengelige med Offeo. Appen tilbyr et bredt utvalg av fargerike og fengende maler. Du kan endre disse malene etter behov og lage et miniatyrbilde som passer for videoen din. Legg til all teksten, videoene og elementene du vil ha, og se hvordan de endelige resultatene vil få deg til å bli gal.

Du vil bli imponert over det store antallet publikummere som berømmer miniatyrbildet ditt og blir tiltrukket av å klikke og se videoen din. Det som tiltrekker det menneskelige øyet gir et godt inntrykk av seg selv i deres sinn.

Derfor vil å lage vakre miniatyrbilder ved hjelp av Offeo hjelpe deg med å øke antall seere og øke klikkfrekvensen din. Et godt miniatyrbilde er like viktig som en god tittel på videoen. Derfor må du anstrenge deg for å lage et perfekt miniatyrbilde.

Konklusjon

Mange alternativer er tilgjengelige når du søker etter måter å lage et godt YouTube-miniatyrbilde på. Det ville hjelpe om du hadde en grov ide om et godt YouTube-miniatyrbilde.

Du kan søke etter apper og nettsteder som gir deg tilgang til miniatyrbilder av beste kvalitet og lage de beste mulige. Når du er ferdig, last opp disse til YouTube-kanalen din med videoen din og nyt mens publikum setter pris på videoene og designferdighetene dine.

Og hvis du trenger hjelp med å starte kanalen og utvide dem, så sjekk ut de beste YouTube-verktøyene.