7 verktøy for å bygge en Discord-bot

I disse dager er alle klar over den enorme kraften til internett og nettverdenen.

Enten det er en forretningsperson eller en YouTuber, vet de alle at publikum som sitter og surfer på internett kan øke inntektsgrafen.

Men for dette trenger alle en nettplattform der de forstår målgruppen deres og kan samhandle med dem.

For å oppnå dette målet, må man spørre hvilken som er den beste nettplattformen hvor de kan samhandle med andre. Svaret fra vår side er Discord-plattformen som kan være til stor nytte for deg.

Hva er Discord, og hva er fordelene med det?

Før du går til den andre delen av artikkelen, her er en kort introduksjon og forklaring av Discord. Discord er en sosial plattform for VoIP og direktemeldinger. Brukerne som bruker denne plattformen får mange fasiliteter som taleanrop, videosamtaler, tekstmeldinger og media og filer i private chatter eller til og med å sende dem i fellesskap kalt «servere.»

Discord kan installeres og brukes på Windows, macOS, Android, iOS, iPad, Linux og hvilken som helst nettleser. Noen av de viktigste fordelene med Discord er listet opp nedenfor.

Prissetting

Når du diskuterer en plattform med enorme fordeler som kan fungere godt, bør du vurdere kostnadene for å bruke plattformen. Det overraskende svaret er at flertallet av Discords tjenester er gratis. På toppen av det er prisene for de gjenværende tjenestene mye billigere enn andre plattformer.

Interaksjoner

I Discord kan du samhandle med andre gjennom videosamtaler og tekstmeldinger og til og med sende viktige filer til dem. Det er en av de beste delene av appen. Appen tillater også ubegrenset fildeling for hvem som helst. Du kan samhandle med vennene dine eller publikum gjennom Discord.

Opprettholdt personvern

Hovedproblemet er personvern når du bruker en plattform som lar deg dele hva som helst, som alle filer, og hvor du kan snakke om hva som helst. Discord har vært kjent for sitt privatliv i mange år. Plattformen kompromitterer aldri personvernet til brukerne.

Brukergrensesnitt

Brukergrensesnittet til Discord er attraktivt, men likevel enkelt å bruke. Dessuten er det ikke så mange klager på feil i appen. Plattformen er godt designet og kodet for hvert operativsystem. Enten det er Windows, macOS, Android, iOS, iPad, Linux og nettlesere, vil du ikke støte på noen problemer med plattformen.

Fellesskapsbygging

En av de beste fordelene med å bruke Discord er at du kan bygge et fellesskap her. Du kan bygge fellesskap og samhandle med folk av interesse eller snakke med publikum eller kunder mens du gjør dem oppmerksomme på de nye produktene eller prosjektene dine.

  Hva er den røde prikken på Discord-ikonet og hvordan fikser jeg det?

Nå, hvis du er interessert i å vite om fellesskapsskapende evne du vil få når du bruker Discord, bør du lese artikkelen videre.

Popularitet og fordeler ved uenighet i samfunnsbygging

Discord er kjent for mange ting, men det er viden kjent for samfunnsbygging. Folk liker denne funksjonen til Discord så godt at de alltid velger denne plattformen for å bygge et fellesskap.

Discord har over 800 000 daglige nedlastinger og er velsignet med 120 millioner månedlige aktive brukere. Mange mennesker bygger samfunn som gagner dem på mange måter. Hvis du tenker på å bygge et fellesskap på Discord, vil fordelene nedenfor gjøre det tydeligere for deg.

Tilpasset design

Når du lager et fellesskap på Discord, har du makten til å style kanalen på din måte. Du har rett til å velge hvilke funksjoner som skal legges til og hva som skal være fargetemaet til kanalen eller for eksempel serveren.

Full kontroll

I et Discord-fellesskap får du alle krefter til å kontrollere fellesskapet ditt. Fellesskapets administrator har full tilgang over fellesskapet, for eksempel hvem som kan legges til serveren, og kan også hindre fellesskapet fra feil personer ved å fjerne dem regelmessig.

Målrett den rette målgruppen

Med et Discord-fellesskap kan du målrette deg mot den rette målgruppen. Som YouTuber kan du samhandle med abonnentene dine, og som online forretningsmann kan du regelmessig dele produktene dine i fellesskapet. Det kan bidra til å øke salget og kan være til stor nytte.

Kunngjøringskanaler

På Discord kan du også lage kunngjøringskanaler der du kan opprette et bestemt publikum og informere dem om de nye produktene dine i tide. Publikum vil også se produktene med høye sjanser for konvertering.

Sikkerhet

Discord er kjent for sine personvern- og sikkerhetstjenester. Det er nesten umulig å hacke en fellesskapsserver, og det er også veldig vanskelig å spamme en server også. Med dette deles ikke alle chattene på plattformen hvor som helst og er helt private, og opprettholder ens personvern.

Hindringer i vedlikehold av lokalsamfunn

Likevel, med alle disse fordelene med fellesskapsservere, er det noen hindringer for å opprettholde en server når serveren er velsignet med et godt publikum. Administratorer av servere med mange medlemmer klager ofte over at det noen ganger er vanskelig å administrere en server. Noen av hindringene du kan støte på mens du opprettholder et fellesskap er:

Spammy-lenker

Det er et stort problem for en serveradministrator å håndtere spammy-lenker. Vanligvis, i større samfunn, sendes det mange søppelpostlenker, og det blir så vanskelig for en å håndtere disse koblingene.

Feil medlemmer

Noen ganger blir feil medlemmer lagt til i en Discord-server, og det er vanskelig å plukke dem ut og fjerne dem. Disse dårlige medlemmene kan hengi seg til kamper med et hvilket som helst annet medlem eller kan forringe omdømmet til serveren.

  Hvordan aktivere eller deaktivere utviklermodus på Discord

Upassende meldinger

Noen ganger sendes det også mange upassende meldinger til serveren som kan tvinge andre medlemmer til å forlate serveren, noe som til slutt påvirker virksomheten din og serveren.

Hvordan overvinne disse hindringene?

Som du er klar over, har det mange vanskeligheter å vedlikeholde en server, men når det er et problem, er det også en løsning. Så la oss diskutere nøklene til å overvinne hindringene og gjøre serveren din til en av de beste.

Lei en Mod

Å ansette en Mod er et utmerket alternativ for å motvirke alle problemene med å administrere et Discord-fellesskap. For dette trenger du en investering, som ville virke litt vanskelig i utgangspunktet. Du kan begynne å administrere alt selv, men du trenger et team nedover.

Bygg Discord-bots

Den neste løsningen på problemet er å bygge discord-roboter, som er et billigere alternativ og enkelt å lage.

Fordeler med Discord-bots

Discord-roboter kan hjelpe deg med å vedlikeholde Discord-servere. Noen av fordelene med Discord-roboter er som følger.

Velkommen til nye medlemmer

Discord-roboter kan brukes til å ønske nye medlemmer velkommen til fellesskapet. Du kan hilse på dem med en melding, og når de ankommer, vil Discord-roboten informere de nye medlemmene om reglene og forskriftene til serveren og vil også definere fellesskapet.

Reguler samtalene

Discord-roboter vil også hjelpe med reguleringen av samtalen. Hvis en samtale strider mot fellesskapets regler og forskrifter, vil medlemmet bli informert om det og vil bli advart til neste gang.

Fjern spammere

Discord-roboter kommer godt med for å fjerne alle medlemmene som legger til spam-lenker eller spam-samtaler. Dette er en av de beste fordelene med en Discord-bot som kan avlaste serverens manager betydelig.

Engasjerer samfunnet bedre

Discord-roboter hjelper også med å engasjere fellesskapet ved å gi dem nye og spennende funksjoner som å lytte til musikk og mye mer. Det vil skape et lojalt fellesskap og vil knytte et sterkt bånd i samfunnet.

Etter å ha lest opp fordelene med Discord-roboter, tenker du kanskje på hvor du kan bygge Discord-roboter. Her er de beste plattformene du kan bygge Discord-roboter fra for å få litt hjelp til å administrere serveren din.

Autokode

Autocode-plattformen vil hjelpe deg med å lage en Discord-bot med alle dine krav oppfylt. Du kan lage en Discord-bot her selv om du ikke har noen teknisk kunnskap. Det vil bare ta noen få minutter å bygge en bot her. På toppen av dette kan du også bli lagt til fellesskapet til Autocode og lære mye om Discord-roboter.

Etter å ha laget en Discord-bot, kan du dele boten med andre. Autocode tilbyr også koderedigeringstjenester. Brukergrensesnittet til plattformen er perfekt og enkelt å bruke, uten funksjonelle feil på nettstedet.

BotGhost

BotGhost vil lage en Discord-bot med full tilpasningsfunksjoner. Du kan designe kommandoene dine med dette verktøyet. Brukere liker denne plattformen og legger alltid inn positive anmeldelser for tjenesten deres. Du kan lage din Discord-bot gratis her på under 5 minutter uten noen kodekrav.

  Slik installerer du Discord på PS4

Plattformen har skapt mer enn en million bots til nå og er dedikert til å lage flere Discord-bots. Du kan lage en bot for enhver anledning her, og plattformen vil gi deg over 300 kommandoer. Det beste er at du til og med kan designe dine egne kommandoer her.

Discord Bot Studio

Discord Bot Studio er en annen god plattform du bør velge for å bygge Discord-roboter. Å lage tilpassede roboter for Discord er superenkelt med denne plattformen. Dra-og-slipp-editoren gjør det superenkelt å lage en Discord-bot.

Det er mange forhåndsbygde elementer som du raskt kan lage en Discord-bot gjennom, og også deler plattformen en evne til å laste ned koden til Discord-boten som er opprettet sammen med egendefinert kommandoopprettelse.

Discord Bot Builder

Discord Bot Builder vil bygge en Discord-bot ved å oppfylle alle dine krav og tilby mange førsteklasses funksjoner med et prisverdig støtteteam og god produktkvalitet. Du vil få overlegen kvalitet til en rimelig pris når du arbeider med denne plattformen. Plattformen tar også tilpassede bestillinger fra sine abonnenter.

Med denne plattformen kan du enkelt bygge en Discord-bot med enorme funksjoner, og plattformen vil også gi deg den komplette koden. Du kan til og med velge fra de tilgjengelige tilpassede robotene for selgere, streamere, tradere og vanlige brukere.

Botdesigner for Discord

Bot Designer for Discord vil lage en fullt funksjonell og tilpasset bot. Plattformen lar deg bygge en bot på en mobiltelefon også. Det er gratis å bruke, hvor du enkelt kan bygge Discord-roboter, selv uten å vite koden som ble brukt i opprettelsen.

Plattformen vil ta seg av hostingen og vil kode boten med et enkelt og enkelt skript, sammen med å legge til en rekke kommandoer. Du kan kjøre denne botdesigneren på både Android- og iOS-enheter.

DBB.programvare

DBB vil bygge en Discord-bot som vil hjelpe deg på mange måter. Her kan du lage din Discord-bot i enkle trinn, og plattformen vil også gi deg skriptet. Det lar deg også bli med i fellesskapet deres og lære nye ting.

Denne plattformen har en rekke kommandoer lastet inn i den som du raskt kan designe en bot. Den lar deg også bruke tilpassede kommandoer for boten i henhold til dine krav.

Dbot Maker

Det siste verktøyet for å bygge en Discord-bot er Dbot Maker. Denne vil hjelpe deg å lage en bot med full funksjonalitet uten noen tekniske feil. Plattformen har en rekke kommandoer og vil lage en Discord-bot om noen få minutter.

Du kan til og med lage egendefinerte kommandoer i plattformen og bruke dem i bot-byggingsprosessen. Plattformen vil også gi deg skriptet til Discord-boten din. Dette er en utmerket funksjon i dette verktøyet.

Konklusjon

Mange mennesker der ute leter stadig etter plattformer der de kan bygge et fellesskap. Når et fellesskap er bygget, kan det hjelpe deg på flere måter, som å øke virksomheten din og hjelpe deg på YouTube. Discord er det riktige valget for å bygge et fellesskap.

På Discord bruker mange bots for å administrere fellesskapet enkelt og effektivt. For dem er de beste verktøyene for å bygge Discord-roboter gitt i artikkelen.

Du kan også se på hvordan du installerer Discord på Windows og Linux.