Kan du logge på PS4-kontoen din på en annen PS4?

Designet av Sony Computer Entertainment, er PlayStation 4 (PS4) en hjemmevideospillkonsoll. Moderne personlige datamaskiners maskinvare og teknologien til PlayStation 4 er identiske. Ved å bli mer vant til det, vil spillutviklere finne det enklere og mindre økonomisk å lage PS4-titler. Siden den inneholder påloggingsinformasjonen for profilen din og de kjøpte spillene dine, er PlayStation- eller PS Network-kontoen din en viktig del av PlayStation-spilletiden for fansenes bekvemmelighet. Én PlayStation Network-konto er unødvendig, så ta det som du vil. Du kan ha flere PlayStation-kontoer, spesielt hvis du eier flere systemer. Dette er fordi hvert system du bruker krever en PlayStation-konto for å fungere. For noen mennesker er det vanlig praksis å registrere flere kontoer slik at de kan bruke så mange PlayStation-konsoller som mulig så lenge de også har samme antall kontoer, som hver tilsvarer en enkelt plattform. Hvis du er noen som leter etter tips om hvordan du kan logge på PS4-kontoen din på en annen PS4 og logge på eksisterende konto på PS4, følg med til slutten. Du vil også lære hvordan du logger på en annen PS4 og legger til en annen PSN-konto til PS4 fra denne artikkelen.

Kan du logge på PS4-kontoen din på en annen PS4?

Fordelen med en primærkonsoll er at den kan spille nedlastede spill normalt uavhengig av om den er koblet til PS Network-kontoen eller bruker en separat konto. I likhet med en utvidelse av den primære konsollen er den sekundære konsollen. Så lenge den andre PS4-en allerede er satt som hovedkonsoll, kan du merke den sekundære PS4-en som den andre konsollen når du logger på med samme legitimasjon. Forskjellen er at tilleggskonsollen alltid må være knyttet til kontoen. Den sekundære konsollen kan utføre de samme nedlastbare spillene som PS Network-kontoinnehaveren kjøpte. Det betyr at du også må være online for å bruke den kontoen for å spille spillene. Ulempen er at den sekundære konsollen vil bli avlogget når den primære konsollen er logget på samme konto.

Du kan imidlertid bruke flere separate PlayStation Network-kontoer under én enkelt PlayStation-maskin, for eksempel en PS4, selv om du bare eier én. Å bytte mellom kontoer når som helst er alt som kreves. I den forstand kan du ha mange PlayStation Network-kontoer. Så fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer det samme i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  10 IQ-tester for å måle intelligenskvotienten din

Kan du ha 2 primære PS4?

Nei, du kan bare ha én primær PS4. Bare én primær PS4 og én primærkonto kan brukes sammen. For sømløs tilgang til alle spill og applikasjoner er en primær PS4 avgjørende. Det kan også gjøre det mulig for deg å tjene på funksjoner i de andre kontoene dine knyttet til hovedkontoen din på PS4. Du må sette opp PS4 som den primære konsollen ved å bruke kontoinformasjonen din for å få ubegrenset spilling og eksklusiv tilgang til nesten alt. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du logger ut av kontoen din eller deaktiverer konsollen som en primær konto, vil alle kontoer miste tilgangen til den.

Hvor mange PS4 kan aktiveres på én konto?

Hver konto har kun lov til å aktivere ett PS4-system. Mens du aktiverer et system, selv når brukeren ikke er logget på, kan andre systembrukere bruke programmer og bruke ulike PlayStation Plus-funksjoner. Du må være servicemedlem for å dra nytte av noen PlayStation Plus-fordeler.

Kan du logge på en eksisterende konto på PS4?

Ja, du kan logge på eksisterende konto på PS4. Du kan gjøre det via påloggingssiden på systemet ditt. Det kan også gjøres hvis du allerede har en PSN-konto og legger den til i en ny PS4. Dette ville ha svart på spørsmålet ditt: Kan du logge på PS4-kontoen din på en annen PS4.

Hvordan logger du på PS4-kontoen din på en annen PS4?

Etter å ha lært hvordan du kan logge på PS4-kontoen din på en annen PS4, følg trinnene nedenfor for å logge på PS4-kontoen din på en annen PS4:

1. Trykk og hold inne PSN-knappen på kontrolleren for å åpne hurtigmenyen.

2. Velg alternativet Strøm fra listen.

3. Velg deretter Logg ut av PS4-alternativet.

4. Trykk nå på alternativet Ny bruker for å logge på eksisterende konto på PS4.

5. Velg alternativet Opprett en bruker.

6. Velg Godta.

7. Trykk deretter på Neste.

8. Skriv inn påloggings-ID (e-postadresse) og passord og velg påloggingsalternativet for å logge på PS4-kontoen din.

Merk: Du kan også velge alternativet Opprett en konto for å opprette en ny PSN-konto hvis du ikke har en for å logge på eksisterende konto på PS4.

Slik kan du logge på PS4-kontoen din på en annen PS4.

Hvis du logger på en annen PS4, kan du spille spillene dine?

Ja, du kan spille spillene dine på en annen PS4. Ved å velge et annet system som primær PS4 eller slå på Share Play, gir PS4 to alternativer for å dele spill. Det samme spillet kan nytes på mange kontoer selv om ingen av dem har kjøpt det, men du bør logge på med kontoen som kjøpte spillet og angi PS4-en du nå bruker som din primære PS4. PS4 vil synkronisere spillene, PS Plus og DLC ​​fra kontoen på tvers av alle kontoer.

Hvordan legge til en annen PSN-konto til PS4?

Hovedkontoer og underkontoer er de to typene kontoer som kan opprettes. Foreldrerestriksjoner kan fås fullstendig med en hovedkonto. Etterpå kan underkontoer dannes med de nødvendige grensene spesifisert av hovedkontobrukeren (for eksempel for barn). Når en underkontoinnehaver fyller 18 år, kan de velge å oppgradere kontoen sin. Sony råder brukere til å bruke en annen e-postadresse og et sterkt passord som ikke er knyttet til andre nettjenester. Følg en av metodene for å legge til en annen PSN-konto til PS4:

  Din One-Stop-guide for å bli en bedre YouTuber

Alternativ I: Gjennom nettleser

1. Gå til Sony påloggingsside i en nettleser.

2. Klikk på Opprett ny konto.

3. Klikk på Opprett.

4. Skriv inn din personlige informasjon, inkludert påloggings-ID, passord, fødselsdato, adresse og e-postadresse, i henhold til instruksjonene og klikk på Neste.

5. Skriv deretter inn ønsket online-ID, fornavn og etternavn og klikk på Neste.

6. Merk mottaksfeltene, om nødvendig, og klikk på Godta og opprett konto.

Merk: Når du får en e-post fra Sony, sørg for at e-postadressen din er riktig.

7. Klikk på Neste for å oppdatere kontoen din.

8. Fortsett deretter med å bekrefte den angitte e-posten og legg til en annen PSN-konto på PS4-en.

Alternativ II: Via PS4-konsollen

1. Trykk og hold inne PSN-knappen på kontrolleren og velg Strøm > Logg av PS4-alternativet fra hurtigmenyen.

2. Klikk nå på Ny bruker > Opprett en bruker.

3. Velg Godta > Neste.

4. Skriv deretter inn påloggings-ID (e-postadresse) og passord og velg påloggingsalternativet for å logge på PS4-kontoen din.

Merk: Du kan også velge alternativet Opprett en konto for å opprette en ny PSN-konto hvis du ikke har en.

Hvordan legge til PS4-brukerkontoer?

Mange funksjoner, som flerspiller, PlayStation Plus og muligheten til å kjøpe spill, er ikke tilgjengelige for bruker-IDer som disse. Ekte PSN-kontoer kreves for å få tilgang til flerspiller, PlayStation Plus og muligheten til å kjøpe spill. Slik legger du til PS4-brukerkontoer:

1. Trykk og hold inne PSN-knappen på kontrolleren for å åpne hurtigmenyen.

2. Velg alternativet Strøm > Logg av PS4 fra listen.

3. Velg alternativet Ny bruker.

4. Trykk nå på alternativet Opprett en bruker.

5. Velg alternativene Godta >Neste.

6. Skriv inn påloggings-ID (e-postadresse) og passord og velg påloggingsalternativet for å logge på eksisterende konto på PS4.

Merk: Du kan også velge alternativet Opprett en konto for å opprette en ny PSN-konto hvis du ikke har en.

Kan du bruke PS4-kontoen din på 2 konsoller?

Nei, du kan ikke bruke en PS4-konto på to konsoller. En enkelt PSN-konto kan brukes på to PS4-systemer. Muligheten til å logge på to konsoller samtidig er imidlertid ikke tilgjengelig. Den første konsollen må logges på, etterfulgt av en utlogging, før den andre konsollen kan logges på. Du kan fordele bruken på én enkelt konsoll blant alle kontoene dine.

Kan du dele PSN-kontoen din med en annen PS4?

Ja, du kan dele PSN-kontoen din med en annen PS4. Du kan hente de kjøpte spillene dine og lagre data ved å bruke PS plus-medlemskap hvis du er logget på en annen PS4. Dessverre er det ikke mulig å bruke samme PSN-konto for å logge på to eller flere PS4-konsoller samtidig.

  Hva er rotårsaksanalyse? [+3 Template Resources]

Hvordan overfører du PS4-kontoen din til en annen PS4?

Et nyere PS4-system kan motta tidligere lagrede data på ditt eksisterende PS4-lagringssystem. Det nye PS4-systemet ditt må ha data overført til det for å bli initialisert, så gjør det før du begynner å bruke det. Ditt nåværende PS4-system vil fortsette å lagre data etter overføringen. Denne typen data kan overføres: alles innstillinger og brukere. Sørg for å vurdere advarslene før du overfører PS4-kontoen din til en annen PS4:

  • All data som er lagret på den nye PS4-maskinen din blir ødelagt under overføringen. Før du starter denne prosessen, må dataene sikkerhetskopieres til en USB-lagringsstasjon, og trofeene dine må synkroniseres med PlayStation Network-servere på forhånd. Denne operasjonen kan ikke angres.
  • Mens du overfører dataene, må du ikke slå av noe PS4-system. Systemet ditt kan bli skadet av å gjøre dette.
  • Disse bestemte kategoriene med data kan ikke flyttes: Installert i utvidet lagring er trofédata som ikke er synkronisert med PlayStation Network-applikasjoner.
  • Familieadministratoren må legge til slettede familiemedlemmer etter flyttingen.
  • Bare en PlayStation4 Pro-konsoll kan brukes til å se høyoppløselige bilder og videoer tatt med den.

Slik overfører du PS4-kontoen din til en annen PS4:

Alternativ I: Gjennom trådløst nettverk (Wi-Fi)

På ditt eksisterende PS4-system må du utføre følgende trinn før du overfører data:

  • Logg på PlayStation Network.
  • Programkoden bør oppdateres til siste versjon.

Følg disse trinnene for å overføre PS4-kontoen din til en annen PS4 via Wi-Fi:

1. Koble ditt gamle og nye PS4-system til samme nettverk.

2. Logg på PlayStation Network på din nye PS4-enhet.

Merk: Et skjermbilde vises for å lede deg gjennom oppdateringsprosedyren hvis en oppdateringsfil med den nyeste systemprogramvaren er tilgjengelig. For å utføre oppdateringen, følg instruksjonene på skjermen.

3. Bruk en LAN-kabel til å koble din gamle PS4 til din nye PS4.

4. Gå til Innstillinger på det splitter nye PS4-systemet ditt.

5. Velg deretter System.

6. Fortsett til å trykke på Overfør data fra en annen PS4-alternativ.

7. Følg instruksjonene som vises på skjermen.

Merk: Dataoverføringssiden vises umiddelbart når du logger på PlayStation Network hvis du bruker det nye PS4-systemet ditt for første gang.

Alternativ II: Gjennom kablet nettverk (LAN-kabel)

På ditt eksisterende PS4-system må du utføre følgende trinn før du overfører data:

  • Det må være to nødvendige LAN-kabler (selges separat).
  • Logg på PlayStation Network.
  • Systemprogramvaren bør oppdateres til den nyeste versjonen.

Følg disse trinnene for å overføre PS4-kontoen din til en annen PS4 via en LAN-kabel:

1. Koble begge systemene til samme ruter ved hjelp av LAN-tilkoblingene.

2. Logg på PlayStation Network på din nye PS4-konsoll.

Merk: Hvis en oppdateringsfil som inneholder den nyeste versjonen av systemprogramvaren er tilgjengelig, følger du instruksjonene på skjermen.

3. Bruk en LAN-kabel og koble til ditt gamle og nye PS4-system.

4. På det nye PS4-systemet ditt velger du Innstillinger > System > Overfør data fra en annen PS4.

5. Følg deretter instruksjonene på skjermen.

Kan to PlayStations bruke samme konto samtidig?

Nei, du kan ikke bruke en PS4-konto på 2 konsoller samtidig. En enkelt PSN-konto kan brukes på to PS4-systemer. Muligheten til å logge på to konsoller samtidig er imidlertid ikke tilgjengelig. Du må logge ut fra den første konsollen før du logger på den andre konsollen.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne lære hvordan du kan logge på PS4-kontoen din på en annen PS4. Du kan gi oss spørsmål om denne artikkelen eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.