5 Best Left 4 Dead 2 (L4D2) vertsservere for bedre spilling

Hvis du elsker overlevelsesspill, vil du elske å spille Left 4 Dead 2 (L4D2). Dette taktiske førstepersons skytespillet krever at du overlever zombieangrep med avanserte våpen og ferdigheter.

Nylig kan du se en rekke videospill utviklet og publisert for å holde spillerne engasjert og underholdt med kreative funksjoner, kraftig grafikk og unike strategier.

Når det er sagt, har den økende etterspørselen etter online videospill resultert i den enorme populariteten til spillservere på markedet.

Med L4D2 serverhosting kan du spille spillet med full kraft, ytelse og funksjonalitet.

Så hvis du er ny til L4D2, la oss raskt forstå noen ting om spillet, og så vil vi se på de beste L4D2-serververtsplattformene for å spille det med utrolig ytelse.

Her går vi!

Hva er en Left 4 Dead 2 (L4D2)?

Left 4 Dead er et populært førstepersons skytespill designet og utviklet av Valve i 2009. I november 2009 ble det utgitt for Xbox 360 og Microsoft Windows. For macOS ble den utgitt i oktober 2010 og for Linux ble den utgitt i juli 2013.

L4D2 er bygget på perfekt spilling og en proprietær kildemotor. Spillet fokuserer på fire overlevende etter en apokalyptisk pandemi. Disse overlevende kjemper mot en haug med zombier som omtales som «infiserte døde personer».

De overlevende må kjempe mot disse zombiene og finne veien til trygge hus som fungerer som sjekkpunkter i dette spillet. Hele spillet er endret av AI Director 2.0 som overvåker ytelsen til hver spiller og justerer scenariet for å gi dynamiske utfordringer.

Selv om du kan finne mange videospill ute på markedet som etterligner virkelige opplevelser, er det bare noen få som har klart å tilby en virkelig realistisk opplevelse som L4D2.

Gameplay

Left 4 Dead 2 er som sin forgjenger med stor vekt på samarbeidsspill. Spillet inneholder fem kampanjer og hver kampanje er sammensatt av mindre nivåer. På det første nivået vil du se hele historien som består av fire overlevende sammen med funksjoner.

I hver kampanje er den overlevendes mål å nå den sikre sonen på slutten uten å bli smittet. Prestasjonen til spilleren beregnes i henhold til taktikken de bruker for å overleve. I spillet finner du primære våpen, kastbare våpen, sekundære våpen, medisinsk utstyr og mer.

  • Primære våpen er delt inn i fire nivåer avhengig av deres egenskaper og tilgjengelighet. Hvert lag med våpen spiller sin egen rolle basert på skaden den kan gjøre.
  • Sekundære våpen er igjen delt inn i tre typer – nærkampvåpen, pistoler med stor kaliber og pistoler med liten kaliber.

Den inkluderer fem spillmoduser:

  • Kampanje
  • Enspiller
  • Mot
  • Overlevelse
  • Scavenge
  • Du vil også få en Realisme-modus, som du kan aktivere i vanskelighetsgraden for Versus- eller Kampanje-modus. Realismemodusen har noen begrensninger som overlevende kan ikke se andre over veggen og døde lagkamerater kan ikke gjenopplives senere i nivået.

      Deaktiver og koble fra kontoen din på uønskede enheter i Netlifx

    Hvorfor trenger du en L4D2-spillserver-hosting?

    Enhver avbrudd eller distraksjon mens du spiller favorittspillet ditt dreper entusiasmen din. Enten det er systemet som bremser ned, interne maskinvareproblemer, serverproblemer, forsinkelser, nedetider eller en ekstern katastrofe, påvirker spillingen negativt.

    Det er her du kan miste alt du har samlet i spillet eller posisjonen du har oppnådd. Til syvende og sist må du starte fra begynnelsen. Og når det skjer ofte, vil du bli svært skuffet og kanskje til og med avslutte spillet for godt.

    Men dette vil ikke være tilfelle hvis du har en kraftig og pålitelig L4D2-spillserver med deg.

    Det vil tilby høy ytelse, oppetid, sikkerhet, fleksibilitet og mange flere fordeler mens du spiller online. Og selv når du ikke spiller, vil det beskytte serveren og dataene dine. I tillegg vil du få sjansen til å velge datasenteret nærmest stedet ditt for å nyte større kraft og oppetid og liten eller ingen ventetid. Det vil også tillate deg å starte spillet der du er ferdig.

    Derfor forsterkes spillingen din, og du kan spille spillene når du vil med alle disse fordelene og mer.

    Nå som du har en ide om spillet, la oss starte med noen av de beste vertsleverandørene for L4D2-spillservere.

    GTXGaming

    Spill favorittspillet ditt ved å leie en server fra GTXGaming, en førsteklasses vertsleverandør som gir den raskeste opplevelsen. Du kan sette opp en oppgave gjennom GTXGamings planlagte oppgaver og også oppdatere serveren din med de siste utgivelsene på Steam.

    Endre serverkonfigurasjonsinnstillingene enkelt med enkle ett-klikks felt. Du finner serverdetaljer-knappen på hovedkontrollpanelet der du kan se alle detaljene og statusen til spillserveren din. Med hjelpeveiledninger og 24/7 support går du ikke glipp av noe mens du konfigurerer det.

    Serverfilene dine, lagrede spill og konfigurasjoner er trygge med DDoS-beskyttelse, noe som betyr at serverne alltid er online. I stedet for å bruke billige komponenter, er GTXGaming klar til å gi kraftig maskinvare med SSD-stasjoner. Den bruker 4,2 GHz, i7-prosessorer for den ekstreme kvaliteten på serveren, og derfor vil du aldri møte nedetid.

    Det har aldri vært så enkelt å bytte mellom tilgjengelige spill. Med et par klikk kan du bytte fra en spillserver til en annen uten ekstra kostnader. Få full kontroll over spillserveren din med GTXs vakre nettgrensesnitt. Den har elegante glidebrytere og brukervennlige rullegardinmenyer. Eksperter kan få tilgang til FTP- og tekstredigerere for å konfigurere sin egen server manuelt.

    GTXGaming har verdensomspennende datasentre som inneholder sikkerhetsbeskyttelse på bedriftsnivå og er lokalisert i Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore og Sydney.

      Hvilke Wi-Fi-sikkerhetskameraer lar deg ta opp lokalt?

    Bestill Left 4 Dead 2 spillserver nå og sett opp serveren din umiddelbart. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, be om full refusjon innen 24 timer etter registrering.

    GPORTAL

    Få en førsteklasses og pålitelig server for favorittspillet ditt og opplev ytelsen og hastigheten. GPORTAL tilbyr den nyeste CPU-ene og NVMe SSD-servermaskinvaren, slik at du aldri ligger mellom spillingen din.

    GPORTAL samarbeider med Corero og Bulwark for å gi flerlags forsvar mot uønskede DDoS-angrep for den beste spillopplevelsen. Enten du velger 8 spor eller 32 spor, vil ytelsen og hastigheten forbli konstant. De raske CPUene fra Intel gir den beste ytelsen noensinne og garanterer oppetid. Du kan også enkelt få tilgang til viktige innstillinger og parametere hvis du må.

    Med GPORTALs Left 4 Dead 2-spillserver vil du finne best mulig kvalitet med vennene dine og utmerket kundeservice når det trengs. Få full fleksibilitet mens du gjør endringer i konfigurasjonsinnstillingene.

    Det huser infrastrukturen på forskjellige steder, inkludert Los Angeles, Dallas, New York, Washington, São Paulo, London, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Singapore, Taipei, Tokyo og Sydney.

    Velg din nærmeste plassering og lei spillserveren til en startpris på $4,88 for 20 spilleautomater og 3 dager. Lag din egen konfigurasjon i henhold til dine krav og bestill serveren din nå.

    Nodecraft

    Få din egen Left 4 Dead 2-spillserver med Nodecraft og benytt deg av fordeler som ingen spillergrenser, ingen begrensede innstillinger, full filtilgang og en standardport med en dedikert IP-adresse. Den forstår at en spiller aldri vil like å vente, og derfor finner du serveren online sekunder etter det vellykkede kjøpet.

    Gå aldri glipp av verden du og vennene dine har skapt ved å spille spillet i timevis. Med Nodecrafts sky-sikkerhetskopier er dine lagrede spill og konfigurasjoner alltid med deg. Opplev den lynraske maskinvaren som gir en forsinkelsesfri opplevelse til spillingen din.

    Du vil få et bransjeledende kontrollpanel fra Nodecraft, dvs. Nodepanel 2 som hjelper deg med å administrere spillinnstillingene dine på en enkel måte. Bruk derfor tiden din på å kjempe med zombier som ikke sliter med grunnleggende vedlikehold.

    Få tilgang til Nodecraft-spillserveren fra hvilken som helst enhet og last ned applikasjonen på mobilen din for å spille hvor som helst i verden. Du kan også spille andre spill når du føler deg utslitt i et enkelt spill. Du kan bytte til et annet tilgjengelig spill der du befinner deg for å unngå kjedsomhet.

    Nodecraft bruker en 3,8+ GHz prosessor, 64 GB ECC RAM, enterprise-grade SSD, kraftig harddisk, Linux-operativsystem, DDoS-beskyttelse og høyytelsesnettverk. Med alle disse fordelene vil du få en server med lav ventetid.

    Lag din egen spillserver nå eller ta den gratis prøveversjonen og se ytelsen selv.

    ZAP-Hosting

    Bestill din favoritt Left 4 Dead 2-spillserver nå og begynn å sette opp serveren din med ZAP-Hosting«s brukervennlige tilgangsserverinnstillinger. Å leke med vennene dine gir deg stor lettelse; den kommer med forhåndsbetalte servere som passer for alle spillformål og størrelser.

      En omfattende guide [+ 4 Software]

    ZAP-Hosting sine spillservere er dynamisk konfigurerbare slik at du kan tilpasse spillserveren med gratis FTP-tilgang uten en eneste begrensning. Nettgrensesnittet lar deg også administrere det fantastiske produktet ditt på en enkel måte.

    Med det automatiske oppsettsalternativet vil det igjen være en stor lettelse for deg. Når du er ferdig med kjøpet, vil du finne tjenestene dine på nettet slik at du kan begynne å spille umiddelbart. Den kraftige maskinvaren og stasjonene lar deg spille et spill med lav ventetid med høy ytelse og sikkerhet.

    Det har aldri vært så enkelt å laste opp dine egne filer; du kan enkelt laste opp mods, våpen, skins osv. med noen få klikk. Serveren din er også beskyttet mot DDoS-angrep, slik at du aldri vil gå glipp av dine lagrede filer og alltid finne serveren din online.

    ZAP-Hosting bruker Intel E5-2650v4 CPU-er for høyytelsesservere og 328 GB DDR4 RAM for høy kraft for plugins og andre elementer. Du vil også få en SSD-server for en lynrask opplevelse og InGame Console for å sende kommandoer.

    Citadel-servere

    Konfigurer og bestill din favoritt Left 4 Dead 2-spillserver fra Citadel-servere og sett den opp innen minutter for å spille. Denne plattformen tilbyr en lang liste med nyttige serverfunksjoner med leie for å gi bekvemmelighet, ytelse og sikkerhet.

    Få tilgang til spillkontrollpanelet som lar deg tilpasse og konfigurere spillserverne dine i henhold til dine krav. Du kan også installere støttede kart eller mods, endre alle innstillinger og bytte mellom tilgjengelige steder med bare et enkelt klikk.

    Få full kontroll over spillserverstatusen din og utfør handlinger som start, stopp, installer på nytt eller omstart. Du kan også planlegge oppgaver for å kjøre sikkerhetskopier og skript slik at du kan bruke mer tid på å fokusere på spillet.

    Endre spillinnstillinger, passord, navn og mer enkelt, og du kan også se serverlogger og angi administratortillatelser. Ikke bekymre deg for å miste noen av dataene dine; dine lagrede konfigurasjoner og spill er trygge med vanlige sikkerhetskopier. I tillegg får du de siste oppdateringene på modsene i spillkontrollpanelet.

    Citadel Servers gir en bred nettverksdekning på mer enn 18 steder for å la deg oppleve lav ventetid.

    Distribuer serveren din nå og få den live på få minutter.

    Konklusjon

    Med en stabil internettforbindelse og pålitelig vertskap for spillserveren vil du være på toppen av L4D2-spillet ditt. Du kan spille spillene dine non-stop når som helst og med hvem som helst over hele verden og oppleve høy ytelse og lynrask hastighet.

    Derfor, hvis du vil spille favorittspillet ditt uten avbrudd eller forsinkelser, velg en pålitelig og robust L4D2-serververtsleverandør og start ditt kraftige spill.