Når vil Discovery Plus være tilgjengelig på PS4?

Vanligvis kommer Discovery Plus alltid på en strømmeapplikasjon med et betalt abonnement. Denne artikkelen guider hvordan du får mest mulig ut av det med PlayStation. Her er en kort forklaring på hvordan du kan se Discovery Plus og få Discovery Plus-appen på PS4. Les artikkelen til slutten for å vite at PS Plus-samlingen fortsatt er tilgjengelig. Dette er for å gjøre opplevelsen din med PS4, PS5 og Discovery Plus mer praktisk, slik at du kan nyte mer og bekymre deg mindre. La oss begynne og grave mer for å vite når vil Discovery Plus være tilgjengelig på PS4.

Når vil Discovery Plus være tilgjengelig på PS4?

Du kan registrere deg for Discovery+ og bruke den på enheter som Amazon Fire TV, Apple eller Android TV, iPhone eller iPad, Windows, Xbox, Android telefon/nettbrett, Mac eller mange andre enheter. Så, hva med PS4 og PS5? Fortsett å lese!

  Slik kansellerer du app-abonnementer på iPhone eller iPad

Hvordan kan du se Discovery Plus?

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for et abonnement på Discovery Plus-nettstedet. Alle de nyeste enhetene støtter dette, sammen med internett- og digitale leverandører. Du kan se Discovery+ på Amazon Fire TV, Apple eller Android TV, iPhone eller iPad, Windows, Xbox, Android-telefon/nettbrett og Mac.

Er Discovery Plus-appen gratis?

Nei, Discovery Plus har ikke en gratis app eller kanal. Det gis kun gratis de første 14 dagene eller en måned etter at du har kjøpt abonnementet. Discovery Plus koster for tiden rundt $4,99 per måned å se med reklamefilmer. Du kan også oppgradere til en annonsefri pakke og ekstra funksjoner for $6,99/måned.

Er Discovery Plus på Amazon Prime?

Ja, du kan se Discovery Plus på Amazon Prime med et tilleggsabonnement som vil koste deg rundt $6,99 per måned. Per nå er bare den annonsefrie versjonen tilgjengelig.

  Alt du trenger å vite om co-authoring i Excel

Når vil Discovery Plus være tilgjengelig på PS4?

Det er stor etterspørsel etter Discovery Plus på PS4, men det er ingen bekreftelse på lanseringen ennå. Det var forventet å bli utgitt høsten 2019, men det er fortsatt under behandling. Dette ville ha svart på spørsmålet ditt om Når vil Discovery Plus være tilgjengelig på PS4?

Hvordan kan du få Discovery Plus-appen på PS4?

Etter å ha visst når Discovery Plus vil være tilgjengelig på PS4, kan du spørre hvordan du får det. Siden vi vet at det ikke finnes Discovery Plus på PS4, vil du ikke kunne få appen på PS4 før den er lansert på PS4.

Hvorfor er Discovery Plus ikke på PS4?

Discovery Plus er ikke tilgjengelig på PS4 fordi det er en kabel-TV-app. Det støttes kun av strømmeapplikasjoner som krever et kabelabonnement. Så uten abonnement kan du ikke se Discovery Plus.

Er Discovery Plus på PS5?

Nei, Discovery Plus er ikke tilgjengelig på noen av PlayStation. Den kommer bare med et abonnement på en kabel-app eller en annen strømmeenhet.

  Hva betyr "TFW" og hvordan bruker du det?

Er PS Plus-samlingen fortsatt tilgjengelig?

Ja, PS pluss-samlingen er der fortsatt. Sony har bekreftet at ingen planer om å fjerne PS Plus-samlingen fra PlayStation.

Hvordan kan du få PlayStation Plus?

Følg trinnene nedenfor for å få PlayStation Plus:

1. Velg PlayStation Plus fra funksjonsskjermen.

2. Velg Bli med i PS Plus.

3. Foreta deretter betalingen ($4,99/måned) for å kjøpe abonnementet.

Merk: Medlemskapet fornyes automatisk ved slutten av abonnementsperioden.

Fjernet de PS Plus gratis prøveversjon?

Ja, den fjernet sin 14-dagers gratis prøveversjon for de som ikke betalte for abonnementet. Dette har blitt gjort fordi folk har utnyttet tjenestene deres og redusert abonnementene sine. Les denne artikkelen fra starten for å lære mer om når vil Discovery Plus være tilgjengelig på PS4.

Hvorfor kan du ikke kjøpe PS Plus på PS4?

Det kan være flere grunner til at du ikke kan kjøpe PS Plus på PS4:

  • Abonnementsperioden din kan ha utløpt.
  • Det kan være et problem med betalingsmåten din.
  • Sjekk kortets utløpsdato og PIN-kode.
  • Lisensen din kan ha utløpt. Bekreft å gjenopprette lisensen på PS4-systemet ditt, og prøv deretter kjøpet på nytt.

***

Vi håper denne artikkelen var nyttig for alle PlayStation-entusiastene der ute. Det vanligste spørsmålet om når Discovery Plus vil være tilgjengelig på PS4 har blitt besvart ovenfor. Dette var et innblikk i den enorme verdenen til PlayStation- og Discovery-fans. Gi oss beskjed hvis du har noen tvil eller forslag, og kommenter nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære videre.