Optimaliser utgående anrop med prediktiv og automatisert oppringingsprogramvare

Hvert sekund teller når det kommer til salg.

Og du vet at tid er penger. Dette er grunnen til at skybasert programvare for prediktiv oppringing og automatisk oppringing er etterspurt i disse dager.

Disse systemene hjelper deg med å spare tid og optimalisere utgående samtaler ved å koble agenter til kvalitetsemner samtidig som de tilbyr muligheter for å forbedre kundetilfredshet, agentproduktivitet og inntekter.

Tidligere måtte agenter manuelt slå hvert telefonnummer, vente på kundeemner for å delta i samtalen og administrere alt i tradisjonelle systemer. Som et resultat ble mye av tiden deres brukt på andre ting enn deres kjernejobb: å selge. Dette er grunnen til at de pleide å ringe færre hver dag, noe som kan påvirke inntektene negativt.

Programvare for prediktiv og automatisk oppringing løser disse problemene ved å automatisere manuelle, repeterende oppgaver som inkluderer automatisk oppringing, administrering av lister, planlegging, varsler, rapporter og mer med mange tilleggsfunksjoner for å hjelpe deg og agentene dine videre.

I denne artikkelen vil jeg diskutere programvaren, hvordan den kan hjelpe agentene dine og gi mer inntekt og vekst til virksomheten din.

Klar?

La oss gå! 😊

Programvare for automatisk oppringing

Autodialer-programvare er et system som ringer telefonnumre automatisk for agenter. Den tildeler enten anrop til tilgjengelige agenter eller spiller av innspilte meldinger når noen svarer på anropene.

Automatiske oppringere øker agenteffektiviteten med automatisering og kan administrere mer omfattende utgående kampanjer med store anropsvolumer. De kan også øke oppringingsfrekvensene, hjelpe til med å overvåke ytelsen, redusere uproduktive anrop og bidra til å øke konverteringsfrekvensen.

De fleste av disse løsningene er skybaserte og brukes av kundesentre for å spare tid og effektivisere prosessen med å koble til prospekter eller kunder uten manuelle metoder. Den har forskjellige brukstilfeller som telemarketing, markedsundersøkelser, politiske kampanjer, kald e-post og kringkasting av betalingspåminnelser, tjenesteavbrudd, avtalepåminnelser og mer.

fordeler

  • Programvaren reduserer agenters ledige tid ved å tilordne kun kvalitetsanrop for å spare tid og øke produktiviteten.
  • Det gir bedre konverteringsfrekvenser ved å forenkle og akselerere komplekse salgsprosesser samtidig som det viser agenter all viktig informasjon om kontakter.
  • Du får sanntidsinnsikt og rapportering om samtaleytelsen, agentaktiviteten og driften, slik at du kan forbedre hvert aspekt for bedre ytelse.
  • Det forbedrer din operasjonelle effektivitet med kraften til automatisering for oppringing, oppfølginger, påminnelser og så videre.
  • Programvaren hjelper deg med å overholde kravene og unngå risikoen for straffer.

Programvare for prediktiv oppringing

Programvare for prediktiv oppringing er et system som kan automatisere oppringing og matching av telefonnumre. Den kan automatisere anrop sømløst for å gjøre det mulig for selgere å spore alle tapte anrop, opptattsignaler, anrop uten svar og så videre.

Prediktive oppringere har flere muligheter enn bare å slå numre automatisk. De forutsier menneskelige aktiviteter og handlinger ved å bruke matematiske algoritmer for å finne ut når et prospekt eller kunde kan ta samtalene. I tillegg til det kan du ringe flere telefonnumre samtidig ved å bruke dem.

Den primære bruken av disse systemene er å øke agenteffektiviteten ved å koble dem til de riktige kontaktene på et passende tidspunkt for flere konverteringer. Prediktive oppringere brukes i telefonsentre, banksektoren og mer.

fordeler

  • Den tilbyr intelligent samtaletilordning til bare de tilgjengelige agentene
  • Programvaren lar deg organisere og administrere klientdatabasen sømløst og oppdatere den
  • Det fungerer for både utgående og inngående samtaler
  • Med utmerket rapportering kan du spore ytelsen til team og agenter og trene dem deretter.
  • Det optimerer agentene, salgsteamet og den overordnede organisasjonen ved å skape et konkurransedyktig, produktivt miljø for alle medlemmene.
  • Den tilbyr automatisk arbeidsbelastningsstyring og tildeling uten menneskelig innblanding, fordommer eller partiskhet.

La oss nå snakke om noen av de beste prediktive og automatiske oppringingsprogramvarene som er tilgjengelige på markedet.

EngageBay

Automatiser utgående samtaler og øk agentproduktiviteten med EngageBayklarert av 15 000+ kunder over hele verden.

Begynn å ringe direkte fra EngageBays dashbord med en automatisk oppringer som gjør det enkelt og raskt å foreta et sett med anrop til flere kontakter etter hverandre eller en frittstående samtale. Med denne programvaren trenger du ikke å avslutte CRM for å motta anrop. I stedet kan du få verdifull innsikt i en anropers detaljer som er lett tilgjengelig under, før eller etter samtalen.

EngageBay varsler deg om tapte anrop med automatiske varsler når agenter er utilgjengelige for å ta anropene. I tillegg kan du legge til forskjellige tagger til kontaktene dine for å identifisere dem nøyaktig i fremtiden hver gang du sjekker anropsloggen.

  Hva du skal gjøre når Mac-en din ikke slår seg av

Bruk mute-funksjonen til å sette en samtale på vent hvis du ønsker å adressere noe viktig til kollegene dine. Du kan også ta opp samtaler for fremtidig referanse og sikre at du er fokusert på samtalene dine i stedet for å ta notater. I tillegg kan sanntidsanropslogger hjelpe deg med å spore samtalene dine og ta ansvar.

Bruk tiden som er tilgjengelig mellom samtalene dine til å ta notater om den forrige samtalen mens du forbereder deg til neste. Du får også e-postrapporter regelmessig for å spore samtaleaktivitet, administrere teamytelse bedre og lære forbedringsområder. I tillegg hjelper verktøyet deg med å redusere hviletiden for agenter som håndterer ubesvarte, opptatte og frakoblede anrop.

Identifiser uproduktive numre som fakslinjer og Ikke forstyrr (DND) og integrer skybaserte automatiske oppringere med CRM-systemer på en enkel måte. Derfor hjelper programvaren deg med å engasjere deg med flere potensielle kunder og kunder for å optimere generering og salg av potensielle kunder.

CloudTalk

Prediktiv oppringer av CloudTalk er et effektivt verktøy for å hjelpe deg med å holde kontakten med kundene dine. Det bidrar til å øke antallet anrop agentene dine foretar og teamets produktivitet ved å slå neste nummer i kø automatisk basert på agentens tilgjengelighet.

Konfigurer agentens utilgjengelighetstid etter at samtalen er fullført for hver kampanje. Med automatisk oppringing kan du spare tid og redusere agentens inaktive tid. Dette verktøyet er egnet for flere utgående kampanjer som overvåking av kundetilfredshet, pakkefraktinformasjon, telemarketing, etc.

Administrer kontaktlister effektivt for separate kampanjer og samle inn og overvåk kampanjedata som salg, produktpopularitet, kundeanropshistorikk og mer. Programvaren lar også agentene dine bruke en brukersentrisk tabell, planlegge samtaler og angi nøyaktige klokkeslett og datoer basert på kundens tilgjengelighet. Som et resultat kan de se preferansen for å ringe og kontakte riktig kunde i tide.

CloudTalk overholder telefonnumre fra et system eller nettsted og oppretter ringekøer direkte på appen din. Med strømoppringeren kan du raskt få kontakt med kunder, overvåke kampanjer og justere ting om nødvendig.

Du får funksjoner som automatisk tilbakeringing, en anropsflytdesigner for å tilpasse trinnsekvenser for hvert nummer, sende tekstmeldinger til kunder for varsler og IVR for å navigere innringerne gjennom flere alternativer for å nå riktig agent eller avdeling.

Bare ring

Bare ring«s AutoDialer sparer tid ved å la deg besvare bare tilkoblede telefonsamtaler og hjelper deg med å øke salget ved å tilordne flere anrop til hver agent. Du kan laste opp kontaktlisten din og bruke programvaren til å ringe telefonnumrene automatisk for deg.

Slipp taleposter raskt i tilfelle et anrop blir ubesvart. I tillegg inkluderer AutoDialer mange nyttige funksjoner for å lette agentens arbeid. Du kan for eksempel også lese anropsskript mens du tar anrop, merke kontakter, ta notater og legge igjen vurderinger når samtalen avsluttes.

Mål kampanjens ytelse sammen med agentene dine ved å bruke deres omfattende rapporterings- og analysedashboard. AutoDialer hjelper også med å minimere inaktiv tid for agenter og forbedrer anropsforbindelsesforholdet for bedre produktivitet. I tillegg lar den deg administrere kontaktlistene dine sømløst på ett enkelt sted mens du sporer deres individuelle ytelse.

Importer kontakter fra din CRM direkte eller last opp kontaktlistene, i tillegg til å angi anropsdisposisjonskoder og vurderinger for hver samtale og legge dem inn i CRM automatisk. Du kan også sette opp arbeidsflyter for disposisjonskoder for bedre kampanjeutgang.

AutoDialer tilbyr mer personvern til kundetelefonnumre ved å ringe dem automatisk uten å vise de faktiske numrene til agentene. Programvaren registrerer også samtaler for opplæring, kvalitetskontroll og evalueringsformål og lagrer opptakene i CRM.

Spor agentaktivitet for prediktiv oppringing ved hjelp av AutoDialer-dashbordet og få liveoppdateringer om agenters livestatus og nåværende/tidligere kampanjer. I tillegg til dette kan du enkelt nå kontakter fra Zoho CRM med AutoDialer for å spare tid.

Talkdesk

Talkdesk tilbyr et bredt sett med native applikasjoner for å gi utmerkede kundeopplevelser og bygge merkevarelojalitet. Det fungerer på tvers av telefon- og digitale kanaler, og sikrer at kundene ikke trenger å gjenta spørsmålet eller annen informasjon.

Hold kundene dine engasjert med tydelig stemmekvalitet, personalisering og uovertruffen pålitelighet for å hjelpe merkevaren din til å skille seg ut. Talkdesk Omnichannel tilbyr effektivt kundeengasjement med chatbots, SMS-er, meldingsapper og sosiale mediestrømmer. Samtalekvaliteten er en av de beste i bransjen med avansert global arkitektur med lav latens, så samtalene skjer jevnt uten hindringer.

  Sette opp Mac-en for produktivitet uten tredjepartsapper

Den tilbyr også kraftige digitale og stemme selvbetjeningsverktøy for å sikre lavere kostnader og bedre opplevelser. Bruk dessuten deres Predictive Dialer til å proaktivt få kontakt med potensielle kunder og kunder, med betydelig lavere priser enn manuell oppringing.

Få varsler for å sende personlig tilpassede, rettidige og relevante varsler automatisk via SMS eller telefon i en agentløs modus. Du kan også integrere den med Salesforce Dialer for å ha strømoppringing og native forhåndsvisningsfunksjoner fra Salesforce sømløst. Den har andre funksjoner som tilpassbar stemme og intelligent anropsruting.

Rut innkommende anrop til agentene dine avhengig av oppringerdata, åpningstider, agentferdigheter og IVR-valg for å optimalisere oppringeropplevelsen. Du kan skalere volumet av utgående samtaler og tilkoblingspriser for opptil 300 %. Og nå kundene dine eller svare på spørsmålene deres gjennom deres valgte kommunikasjonskanal.

Fem9

Ring kun identifiserte kontakter effektivt og forutsigbart ved hjelp av Fem9. Den prediktive oppringeren øker antallet direkteforbindelser du har for agentene dine og bruker en matematisk algoritme for å finne kvalitetsforbindelser og redusere ubesvarte og opptatte anrop.

Programvaren kan redusere eller øke hastigheten på oppringingshastigheten ved å forutse tilgjengeligheten av agenter. Den synkroniserer også oppringingslister som salesforce-kontaktlister for å identifisere mislykkede anrop og bestemme om nummeret skal slettes eller følges opp igjen.

Five9 tilbyr flere ringemoduser, slik at du kan velge den beste som passer kampanjen din. Oppringeren deres tar også hensyn til forskjellige tidssoner, og du kan tilpasse den basert på virksomheten din og krav til samsvar.

Programvaren støtter prediktiv, kraft, progressiv, forhåndsvisning og manuell oppringingsmodus for å opprettholde TCPA-overholdelse. Andre funksjoner i Five9 er CTI-skjermpop, nettoppringing, DNC-listeadministrasjon i sanntid, agentskripting, import av FTP-data og prioritet for utgående anrop.

I tillegg får du også alternativer som disposisjonstidtakere og gjenoppringinger, automatiske taleposter, gjenkjenning av telefonsvarer, vertikal oppringing, lokal oppringer-ID, kvalitetsovervåking, eksterne agenter, rapporter og CRM-integrasjoner med Salesforce, Zendesk, Oracle, Microsoft, ServiceNow og NetSuite .

PhoneBurner

Lukk avtaler 4 ganger mer samtidig som du styrker representantene dine med PhoneBurner som kan gjøre dine utgående samtaler mer lønnsomme. Den lar deg foreta 60-80 samtaler i timen uten tilkoblingsforsinkelser, noe som resulterer i økt kvalitet på samtaler og lukkede avtaler.

Få fullstendig prospekteringsfrihet uten gebyrer per minutt, og det lar deg også logge notater og anrop, sende oppfølgings-e-poster og legge igjen taleposter, minus å vente på pipelyden. Du kan også blande e-post, telefon og SMS for å få en strømlinjeformet omnikanal-salg, pluss distribusjon av potensielle salg, tråkkfrekvensbygging og mer.

Lær teamets aktivitet og beste prestasjoner med automatiske samtalelogger, analyser og samtaleopptak og ha solide bevis for å holde de rette representantene ansvarlige for handlingene deres. PhoneBurner er enkel å bruke og svært tilpassbar, slik at du kan begynne å ringe med en gang uten noe spesielt utstyr mens du legger til brukere når som helst med lite oppsett.

Ring med lokale retningskoder, overfør anrop raskt til et hvilket som helst telefonnummer, få dedikerte innkommende numre og bruk hvilken som helst programvare eller telefon du liker. Dessuten tilbyr de 100 % forsinkelsesfri tilkobling og 99,9 % oppetid.

Selg fra hvilken som helst del av verden med internettilgang, siden de er 100 % eksterne organisasjoner som tilbyr skybaserte plattformer med viktige verktøy for å øke salgsopplevelsen din. Videre, integrer den med 150+ verktøy, inkludert Salesforce, Zapier, Zoom, Zoho og HubSpot. De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Lukk

Øk samtalevolumet til flerfoldinger med Lukk uten å forlate CRM-en din, og nå ett skritt nærmere å tjene mer. Det er en av de best kallende løsningene, som lar deg tjene flere potensielle kunder med minimal innsats.

Ring automatisk med Power Dialer ved å bruke kundeemnelistene dine og gi representantene dine mulighet til å foreta over 300 samtaler per dag med letthet. I tillegg kan du øke rekkevidden for samtaler umiddelbart med deres Predictive Dialer og ringe flere numre samtidig. Den ruter også en samtale umiddelbart til tilgjengelige agenter.

Tilpass anropsinnstillinger og benytt lokale numre fra 200+ land for å oppnå utgående rekkevidde. Close hjelper deg også med å spore anropsaktivitet ettersom den logger alle mottatte og foretatte anrop med varigheten. Videre kan du viderekoble anrop til andre numre hvis du er borte fra skrivebordet.

Overfør samtaler enkelt hvis kundene ønsker å snakke med andre medlemmer, og du kan også aktivere samtaleopptak for å gjennomgå samtaleaktiviteter, overvåke fremdrift og lære opp nye medlemmer. I tillegg kan du laste ned og lytte til disse opptakene med et enkelt klikk og dele dem.

  Hvordan laste ned Telegram-videoer

Close tilbyr automatisering av talepost slik at du kan legge igjen forhåndsinnspilte meldinger og fortsette med neste samtale. Få umiddelbar innsikt i anropsaktivitetene til salgsteamet ditt for å lære antall utgående anrop, hver samtalevarighet og anrop fra en agent.

Fortsett å bruke gjeldende nummer med Lukk. Dessuten tilbyr programvaren krystallklar lydkvalitet som aldri går glipp av et slag og har globale telefonnumre på alle planene deres. Close tilbyr også robuste lytte-, prut- og hviskefunksjoner i appen uten ekstra kostnad, i tillegg til samtaleveiledning i sanntid for trening i appen.

LeadDesk

LeadDesk er en perfekt power dialer-løsning for å oppnå mer utgående salg, kundetilfredshet og agenteffektivitet. Den lar deg komme i kontakt med kunder jevnt og effektivt med det utmerkede brukergrensesnittet.

Foreta et fast antall utgående anrop automatisk, og tilordne dem deretter til de tilgjengelige agentene. Dermed kan du enkelt designe samtale-agent-forhold og justere nummervolumet som ringes samtidig. På denne måten slipper agentene å vente på at potensielle kunder tar samtalen, noe som sparer tid.

Denne Power-oppringeren fungerer best for små til mellomstore salgsteam med maksimalt 15 agenter, sammenlignet med en prediktiv oppringer som kan romme en stor gruppe agenter. Den er også utmerket for lengre samtaler og kontaktlister av middels til høy kvalitet der sannsynligheten for å få svar er større.

LeadDesk har ultrasterk infrastruktur for Call Center-as-a-Service med 99,95 % oppetid og høykvalitetslyd. I tillegg lagrer de alle dataene dine på ett sted uavhengig av oppringingsmodusen som brukes, noe som resulterer i enkel rapportering.

Aloware

Optimaliser salget ditt ved å bruke Aloware, en oppringer som kan integreres med CRM, automatisere arbeidsflyten og kombinere SMS og samtaler. Det gir teamene dine evner som hjelper dem med å yte ekstraordinært, slik at du kan oppnå mer inntekt og vekst.

Power dialeren lar deg koble til et høyere antall potensielle kunder per dag og øke salget. Den tilbyr også øyeblikkelig synkronisering og integreres godt med verktøy som Pipedrive, HubSpot og andre. Deretter kan den logge tekst og anrop i CRM-en din, synkronisere kontaktstadier og eier, administrere kundeemneinformasjon og utløse utgående anrop.

Automatiser salgsstyrken din enkelt og begynn å sende en tekstmelding eller ringe rett etter at du har mottatt et kundeemneskjema. I tillegg kan du sende kunder en sekvens med samtaler, tekstmeldinger og talemeldinger i henhold til utløsere eller definerte regler. Du kan også sette opp parameterne for å automatisere arbeidsflytene, utløse webhooks eller sende dryppkampanjer.

Få funksjoner for automatisering av arbeidsflyt som automatisk interessegenerering, aktivering av kundeemner, personlig tilpassede tekster og arbeidsflyter uten agenter. Aloware er en komplett programvare for å nå kunder på flere kanaler mens du administrerer potensielle salg, samtaler og tekstmeldinger på ett enkelt sted. La dem dessuten dele bilder, meldinger på Facebook eller svare på avtalepåminnelser via tekst.

Aloware har flere funksjoner som enkel opplasting og synkronisering av potensielle kunder, progressive og forhåndsvisningsoppringere, samtale- og kontaktdisponering og automatisk oppfølging via SMS. De tilbyr også en mobilapplikasjon og nettleserbasert ringefunksjon, matching av anrops-ID til retningsnummeret til potensielle kunder automatisk, interaktivt og sanntids dashbord, IVR-verktøysett og kontaktadministrator hvis du ikke bruker CRM.

Aircall

Styrk og hjelp representantene dine med Aircalls strømoppringer for å ringe raskere samtidig som man reduserer manuelle CRM-oppføringer. De kan raskt sette sammen en kvalitetsliste over telefonnumre ved hjelp av programvaren og ringe dem med et klikk.

Den identifiserer numre fra et prospekts nettsted for å legge dem til i ringekøen og synkroniserer dem deretter som kontakter i CRM. I tillegg kommer skjermer med data fra CRM-en din som gir kontekst for hver samtale. Den tilbyr også raskere oppfølging ved å la agentene ta notater og gå gjennom trinnene i appen for å aktivere automatisering for å håndtere resten.

Programvaren vil gi alle nødvendige data slik at du kan følge opp til rett tid. Du får også funksjoner som varm overføring for å gi teamet muligheten til å snakke med hverandre raskt før de overfører direkteanrop. Videre kan de tilordne samtaler til lagkamerater, legge igjen forklarende kommentarer til dem, og deretter vil samtalen gå inn i oppgavelisten deres.

Ta opp samtaler og gå gjennom dem for å bekrefte detaljer, lære opp nykommere og overvåke kvaliteten. I tillegg sparer du tid ved å integrere det med CRM-er og forretningsverktøy som Salesforce, Intercom, Zendesk, HubSpot, Shopify, Slack, Zapier, Freshdesk, Zoho, Kustomer og mer.

Konklusjon

Jeg håper denne artikkelen om prediktive oppringere og programvare for automatisk oppringing hjelper deg med å velge en passende løsning for virksomheten din basert på organisasjonens størrelse, antall agenter og type kampanje.