13 beste tegneapper for iPad i 2022

Lær om de beste tegneappene for iPad for å kickstarte karrieren din.

Når en kunstner går ned for å bringe fantasien inn på et papir, tar det form av kunst. Denne kunsten kan vise frem det dypeste ønsket eller en historie på en bemerkelsesverdig måte som trenger et øye for detaljer for å forstå.

Vi lever imidlertid i en tid med digitale dingser og applikasjoner som har fått kunstnere til å velge en i stedet for papir, penn og maling. Superverktøyene eller tegneappene er de beste løsningene for teknologikyndige kunstnere som ønsker å høste fordeler av digitalisering.

De kraftige tegneverktøyene kommer med funksjoner som muligheten til å lage raster- eller vektorbilder, spesialeffekter og 3D-modellering. Flere verktøy er tilgjengelige i skisseapper, maleapper, kunstapper og tegneapper dedikert til å etterligne håndtegning og bildemanipulering.

Det er mange kunstdrevne applikasjoner for mobiltelefoner, nettbrett og stasjonære datamaskiner. Tidligere var iPads begrenset til grunnleggende dataaktiviteter og strømming, men nå utforsker den nesten alle feltene. iPad støtter Apple Pencil, og blir en ideell måte for kunstnere å nøye seg med å designe.

Imidlertid er det tilfeller når Apple Pencil ikke er nok for kunstneren, og de krever noe konkret for å starte den digitale kunsten. Det er viktig å skille mellom verktøyene for profesjonelle eller amatører som planlegger å lage kunst.

Med dette sagt, her er de beste tegneappene for iPad som kan hjelpe deg med å kickstarte karrieren.

Forplante seg

Få den kreative opplevelsen med det riktige digitale kunststudioet, Procreate. Programvaren fungerer på de helt nye dimensjonene for kunstnere, noe som gjør det enkelt for dem å lage noe ekstraordinært. Kunstnere kan bruke Forplante seg å lage, skissere og male vakre animasjoner og illustrasjoner.

Verktøyet er fullpakket med intuitive, kreative og unike funksjoner som lar brukerne lage fantasien sin. Det inkluderer et bibliotek med børster som består av blekk, blyanter, kull og annet for å gi maleriske teksturer til de kunstneriske penslene. Kunstnerne kan male og tegne med fargeharmoni, dynamikk og historie som gir flere fargevalg og enestående kontroll.

Fargefølgealternativet lar også brukere velge den perfekte fargen som passer deres behov. Berørings- eller multi-touch-bevegelsene gjør det enkelt å lage arbeidsflyt og grensesnitt på et minimum. Den omfatter 3D-modellmaling, slagstabilisering og sideassistent, sammen med Valkyrie-motoren og 120hz ytelse.

Adobe Illustrator

Adobe er et populært designverktøy for å lage bilder og videoer, inkludert Adobe Illustrator for iPad, et tegneverktøy for kunstnere. Adobe Illustrator lar kunstnere naturlig trekke fantasien inn i nettbrettet med jevne kurver og skarpe linjer ved hjelp av Apple Pencil.

Kunstnerne kan lage vakre mønstre og fargepop med gradienter med en enkel berøring, pek eller trykk. Man kan også transformere monogrammer, ordmerker og annen tekst til designet. Programvaren har 17 000 fonter for å utforske flere designalternativer og skissere dem i illustratørene. Kunstnere kan utnytte kreative skybiblioteker for å få tilgang til fargepaletter.

Flere funksjoner er inkludert i Adobe Illustrator, for eksempel enkel vektorisering, optimalisering for Apple Pencil, endring av verktøy, Bezier-kurver, kalligrafiske børster, blob-pensel og enkelt lag opp tegningen. Med Adobe Illustrator Template-filer (AIT) kan kunstnere begynne med illustrasjonene for å bringe karakterer til live og skape lunefulle miljøer.

  10 beste C++ IDEer å bruke i 2022

Adobe Fresco

Et annet primært Adobe-verktøy er Fresco, som lar kunstnere umiddelbart male favorittrommet og tegne. Adobe Fresco kobler artister med lerret med berøringsenheter og den nyeste pennen. Den gir tilgang til omfattende raster- og vektorbørster og leverer realistisk maling og revolusjonerende nye levende børster.

Alle kan bruke Adobe-verktøyet for å oppdage gleden ved å male og tegne, fra animatører til illustratører, skisser til kunstnere. Børstene kan hjelpe til med å jevne ut oljene og akvarellene, og utnytte kraften til Sensei. Det gir et utseende og følelse av håndlagde tegninger, blandinger og blomstrende farger. For en 3D-effekt kan den smøre ut og virvle kremaktige oljer på lerretet for tykkelse.

Med denne programvaren kan artister isolere delene og bruke markeringer til lagene og maskene for å tilpasse brukergrensesnittet. Det vil eliminere distraksjoner i fullskjermmodus og gi bedre berøring med en pekepenn. På grunn av skydokumentene vil designene automatisk synkroniseres med enkle integrasjoner med fonter, børster og lager.

snøkano

Hvis du ønsker å bli inspirert, kan snowCanoe Inspire Pro for iPad være en flott plattform. snowCanoe Inspire Pro tilbyr en rask og realistisk tegne-, male- og skisseopplevelse, og gir inspirasjon til å slå til. Plattformen lar kunstnere designe overbevisende og intuitiv kunst ved hjelp av spennende funksjoner og utallige timer uten å kreve noen manual.

Verktøyet er enkelt å lære for å lage kunsten uten at det er noen utfordringer som påvirker kvaliteten. Det er lett å nå neste nivå med sine malerpensler og strøk av topp kvalitet for å legge til myk uskarphet og gresse lerretet og skape nye design. Den ultraraske gjengivelsen holder tritt med 30 bilder per sekund med 120 FPS penselstrøk.

Inspire Pro lar brukere lagre malerier i galleriet deres, gi dem en hooking-tittel, spille inn en avspillingsvideo og sveipe gjennom miniatyrbildene. Kunstnere kan starte med å velge lerretsstørrelse eller tilpasse det, importere et bilde fra forskjellige kilder og skalere, rotere og plassere det på lerretet.

Astropad Studio

Start med et profesjonelt tegnebrett med et Astropad Studio som tilbyr full tilpasningsfunksjoner. Astropad Studio hjelper artister umiddelbart å tilpasse seg deres unike arbeidsflyt med fullt tilpassbare trykkbevegelser og skiftende verktøy.

Den tilbyr også snarveier før app, bruker elementer for hvert slag, tilpassede trykkkurver for å tilpasse tegnestilen og jevne design. Artistene kan bruke de gratis prøveversjonene på 30 dager før de velger den betalte versjonen. Verktøyet er designet for de tilpassbare sinnene, slik at artister kan tilpasse arbeidsområdet sitt og bygge funksjoner for å oppnå resultater.

Start appen, koble til datamaskinen og nettbrettet via USB og Wi-Fi, og speil skrivebordet til nettbrettet for å tegne inn verktøyet direkte. LIQUID-teknologi gir respons og kvalitet til bildet med Retina-oppløsning og fargekorrigert utgang. Den gir krystallklare bilder, hastighetskontroll, GPU, 60 FPS og ubegrensede oppgraderinger.

Linea Sketch

Få de beste resultatene med Linea Sketch, som gir kontroll for å tegne uanstrengt og gir en balanse med digital kunst. Den er fullpakket med førsteklasses funksjoner som lar artister velge fra et bredt spekter av forhåndsdefinerte farger, genererer nyanser eller nyanser, bruke forenklede sett o flayers og komme i gang med en superladet skissebok.

Linea Sketch lar kunstnere justere, slå sammen og omorganisere design for å oppnå fleksibilitet for prosjektet. Det fungerer på ZipShade-regler som gjør det enkelt å tegne figurer og gjøre endringer på de endelige plasseringene etter behov uten å bruke sjablonger eller linjaler. Kunstnere kan endre størrelse, gjenbruke og reposisjonere kunsten for å transformere lag.

  Slik kontrollerer du iPhone-kameraet manuelt (og hvorfor du vil)

Organisk kan kunstnere fylle skissene eller male lerretet med malerstreker, enkle teksturer og teksturerte merkelapper. Det er enkelt å legge til etiketter og tekst til maleriet, velge mellom dynamisk skala tekst, fonter, angi farger, justere justeringer og mye mer. Den kan også registrere den kreative prosessen hvis du ønsker å publisere den på sosiale medieplattformer.

ArtRage Vitae

Med den realistiske maleapplikasjonen til ArtRage Vitae er det mulig å tegne realistiske tegninger. Den er fullpakket med teksturert lerret med oljemaling, bruker realistisk papir med pasteller eller blyanter, og en delikat gradient med blandede akvareller. De digitale verktøyene inkluderer blandingsmoduser, lag, referanser, opplæring og forhåndsinnstilte verktøy som er ideelle for profesjonelle og barn.

ArtRage Vitae støtter uttrykksfulle funksjoner til Apple Pencil og Samsung S-Pen. Den har større lerreter, verktøy, ny kloner, fargeblanding, lag, utallige variasjoner, luftbørster, spesialeffektverktøy, verktøy og mange flere. Det er mulig å lagre innstillinger som egendefinerte forhåndsinnstillinger, bruke tekstur, lageffekter, fargeblanding og bruke en digital børste for å få ideelle resultater.

Affinitetsdesigner

Ikke bare tegn; bringe fantasien til virkelighet og utover ved å bruke Affinity Designer. Den er full av funksjoner som lar fagfolk lage merkevarebygging, illustrasjoner, UI/UX-design, ikoner, konseptkunst, typografi og utskriftsprosjekter, for å nevne noen.

Affinitetsdesigner er en applikasjon for profesjonelle uten abonnement, men behov for å kjøpe produktet. Kunstnerne kan lage perfekte vektorer med komplekse boolske operasjoner og kombinere former/objekter for å danne robuste design. Man kan lage offset-baner og abstrakte former ved hjelp av konturverktøyet.

Den dekker alt fra isometriske planter til å bruke rutenett, gråtoner til CMYK og blandingsmoduser til lag. Programvaren lar brukere raskt legge til flere streker, fylle ut et objekt og organisere tegnebrettet. Ved å bruke OpenType kan man inkludere tekstfunksjoner i blandingen og gi designmarkedsføringen deres et helt nytt utseende.

innsjø

Vær kreativ, men ikke vær oppmerksom på et avslappende miljø. Lake lar kunstnere fargelegge designene og slappe av fra stress og spenning. innsjø er ditt første skritt fremover hvis du ønsker å lindre angsten, trene oppmerksomhet og etablere en sengetidsrutine.

Farging kan hjelpe deg med å øve oppmerksomhet og slappe av hjernen din, på samme måte som meditasjon, for å holde spenningen og stressen i sjakk. Det sikrer at brukere kan fokusere på det nåværende scenariet uten noen dom. Den fordyper og engasjerer sansene i hjerneopplevelser og prosessen med å fargelegge, få oppmerksomhet og lære flyttilstanden.

Betrakt det som et fellesskap av talentfulle mennesker som tilbyr kunstverk for å la brukerne male dem og avsløre en unik historie. Den dekker alle temaene for farger, for eksempel morsomme, vakre hus, fancy og andre 800+ illustrasjoner. Abonnementsavgiftene går til Lake-artistene som en modus for å hjelpe dem med å tjene.

WeTransfer papir

Tenk ut av boksen og begynn å lage toppdesign til fingerspissene. Det er mulig med WeTransfer Paper som vil polere opp ideene med et sveip, trykk og klype, og speiler naturlige bevegelser. 3D-interaksjonene gir brukerne en førsteklasses opplevelse, sammen med livaktige journaler.

  6 beste eDiscovery-programvare for advokatfirmaer

WeTransfer papir, en av de beste tegneappene for iPad, fungerer med uanstrengte uttrykk som kan holde designet perfekt innstilt for å skrive, skissere, tegne og male ideene. Den tilbyr triks og tips for å lage tegninger som kan hjelpe deg å kickstarte din karriere. Det gir et nytt bilde til de tomme sidene uten noen komplekse lag for å få ideene til å flyte.

Verktøyet lar kunstnere bringe ideene til virkelighet på papir ved å skrive, skissere, tegne og male. Den kan dekke alt, for eksempel storyboards og moodboards, for å få ideene til å flyte. Man kan også organisere sider med journalfunksjoner slik at de kan liste ned ideene når inspirasjonen slår til.

Pixelmator

Hvis du vil kickstarte din karriere innen digital kunst, må du finne en av de beste tegneappene for iPad. Det er best å starte med Pixelmator, som hjelper kunstnere med å designe fullfunksjonsbilder umiddelbart. Artister kan redigere, lage og forbedre bilder nå fra nettbrettene sine.

Pixelmator støtter styreflate, Magic-tastatur og mus med betydelige funksjoner og mer enn 70 nye tastatursnarveier. Det er et kraftig verktøy som kommer med forhåndsdesignede forhåndsinnstillinger for fargejustering. Verktøyet inkluderer funksjoner som kurver, nivåer og flere fargejusteringer og har potensial til å legge til fantastiske effekter.

Berik opplevelsen med de forhåndsdesignede malene for å lage unike collager og legge til effekter og rammer. Noen av de mest fremtredende funksjonene til dette verktøyet er nyskapende fargevalg, børster med dobbel tekstur, Pixel Brush og Apple Pencil.

Tegnebord

Gi inspirasjonen din et nytt utseende med Tegnepulten som består av mer enn 3500 fargeleggingssider og mer enn 30 skisseverktøy, og gi kreativiteten din et helt nytt utseende. Det er en av de beste tegneappene for iPad som tilbyr noen førsteklasses funksjoner for hånden.

Tegnebord kommer med funksjoner som:

  • Mer enn 100 øyeblikkelige formerbibliotek
  • Kraftig Apple Pencil for å lage finjustert arbeid
  • Ubegrenset lag med et avansert system
  • Helt nye oppdateringer av 3D-børster
  • Et ferskt sett med frimerker og klistremerker

Appen styrer markedet med sine førsteklasses funksjoner som lar brukerne lage en realistisk tegneopplevelse.

Begreper

Start med fleksible og uendelige skisser for å dele toppideer umiddelbart ved å bruke Concepts-apper. Det vil bidra til å bringe inn nye design raskt for å vokse over tid ved å bruke skissepapir for digital kunst. Det naturlige verktøyet fungerer som en tradisjonell skissebok for raskere iterasjon av kreativ, fleksibel kunst.

Begreper kommer med flere funksjoner som:

  • En høyytelses 120Hz-skjerm med Surface Pen og Apple Pencil gir en papirlignende opplevelse
  • Multi-threaded gjengivelse og skarpe slag med hybrid vektor-raster Fluid Engine
  • Uforpliktende skisser som kan kopiere mål og endre farge og linjevekt med tradisjonelle verktøy og kraftig vektor

Konsepter lar kunstnere begynne å skissere for å lage den beste digitale kunsten med kraftige tillegg, presisjonsverktøy, avanserte transformasjoner, høy oppløsning og uendelige lag.

Start med de beste tegneappene for iPad

Nå vet du de beste tegneappene for iPad som er tilgjengelige på markedet for å møte alle vesentlige krav. Å lære nye applikasjoner for å kickstarte digital kunst er morsomt, og kose deg med tiden. Det er viktig å kjenne til de fantastiske applikasjonene for å lage personlige og profesjonelle prosjekter. Så kom deg ned for å slippe løs potensialet og kreativiteten din.

Lær mer med disse beste tegnekursene på nettet og øv deg på disse beste tegneappene for iPad.