Reparer Office 365 Filnavnet er ugyldig ved lagringsfeil

Microsoft Office 365 er en gruppe tjenester utviklet av Microsoft, Office 365 inneholder Microsoft Word, PowerPoint, Excel, Outlook og andre essensielle Microsoft Office-verktøy. Brukerne kan komponere, organisere og redigere filene sine ved hjelp av OneDrive. Imidlertid fant ofte mange brukere problemer mens de prøvde å lagre filene sine på forskjellige Microsoft-applikasjoner. Noen ganger, mens de lagrer de vedlagte filene fra Outlook, blir brukere møtt med en melding som sier at dette ikke er et gyldig filnavn Outlook-feil, dette oppstår vanligvis når det er ustøttede spesialtegn i filnavnet; Dette kan imidlertid også skyldes andre årsaker. I denne veiledningen vil vi utforske årsaker og metoder for å løse problemer med Microsoft Office 365 filnavnet er ugyldig når du lagrer problemer.

Slik fikser du Office 365 Filnavnet er ugyldig ved lagringsfeil

Det kan være flere årsaker til denne feilen, noen av de mulige årsakene er listet opp nedenfor.

  • Når det er ustøttede tegn eller symboler i filnavnet, kan Microsoft Outlook ha et problem med å lagre filen
  • Hvis skysynkronisering er på, kan feil konfigurasjon forårsake flere feil, inkludert feil under forsøk på å lagre filene
  • Ødelagte datamaskinstasjoner kan også forårsake feil mens du lagrer filene på datamaskinen

  • Flere problemer med PST-filer kan også forårsake denne feilen med Outlook
  • Feil påloggings- og profilproblemer med Outlook er også noen ganger ansvarlig for lagring av filfeilene

  • Problemer med Office 365-programvare kan også forårsake denne feilen

  • Ulike systemfeil kan også forårsake problemer med at Outlook lagrer filer på datamaskinen din

Følgende veiledning vil gi deg metoder for å løse Office 365 filnavnet er ugyldig ved lagring av filer på datamaskinen.

Metode 1: Bruk et annet filnavn

Hvis filnavnet ditt inneholder spesialtegn som punktum, komma og andre slike symboler, kan det hende du ikke kan lagre filen. Det er fordi Microsoft-applikasjoner ikke støtter filnavn som inneholder spesialtegn som resulterer i at dette ikke er et gyldig filnavn Outlook-feilmelding, for å fikse dette kan du prøve å endre navnet på filen ved å gi den nytt navn.

Metode 2: Deaktiver skysynkronisering

Hvis du bruker skylagringstjenester som Google Drive eller OneDrive for å lagre Office 365-filene dine, kan årsaken til denne feilen være relatert til disse skytjenestene. Når det er en feil med konfigurasjonen av disse tjenestene, kan Office 365-apper ha problemer med å lagre filer. Du bør vurdere å deaktivere skysynkroniseringsalternativet med dine respektive skyapplikasjoner for å unngå denne feilen.

Metode 3: Bruk en annen stasjon

Noen ganger er filnavnet for Office 365 ugyldig når et problem med lagring av filer kan være forårsaket av stasjonen der du prøver å lagre filen. Hvis den valgte stasjonen er ødelagt, kan det hindre deg i å laste ned filer på datamaskinen. For å løse dette problemet kan du prøve å laste ned filen til et annet sted på datamaskinen.

Metode 4: Bygg ny Outlook-profil

Hvis den forrige metoden ikke hjelper, er filnavnet for Office 365 ugyldig når lagringsproblemet kan være forårsaket av problemer med e-postprofilen din; du kan løse Outlook-filnavnet er ugyldig eller fillagringsfeil ved å opprette en ny e-postprofil for Outlook. Følg disse enkle trinnene for å fikse dette er ikke en gyldig Outlook-feil med filnavn.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn kontrollpanel, og klikk deretter på Åpne.

2. Angi Vis etter > Store ikoner, og klikk deretter på Mail-innstilling.

3. Velg Mail fra søkeresultatene.

4. Klikk på Vis profiler… i dialogboksen Mail Setup – Outlook.

5. I den nye Mail-dialogboksen klikker du på Legg til….

6. Gi profilen et navn og klikk OK.

7. Velg Manuelt oppsett eller flere servertyper og klikk på Neste >.

8. Velg POP eller IMAP og klikk på Neste >-knappen.

9. Skriv inn legitimasjonen din og velg Kontotype POP3.

10. Klikk på Neste og lagre denne profilen.

Metode 5: Reparer Office 365

Hvis ingen av de ovennevnte metodene fungerte for deg, er filnavnet for Office 365 ugyldig når lagringsproblemet kan oppstå på grunn av selve Microsoft Office 365-programmet. For å løse Office 365-feil ved å lagre en fil på enheten din, kan du prøve å reparere Microsoft Office 365-programvaren.

1. Åpne Kontrollpanel-appen.

2. Angi Vis etter > Kategori i kontrollpanelvinduet.

3. Klikk på Avinstaller et program.

4. Finn Microsoft Office Professional Plus 2013 og høyreklikk på den og klikk på Endre.

5. Gi tillatelser til datamaskinen.

6. I Microsoft Office-vinduet velger du Reparer og klikker på Fortsett.

Hvis reparasjonen av Office 365-programvaren heller ikke hjelper, prøv å utføre en systemgjenoppretting ved å følge neste trinn.

Metode 6: Utfør systemgjenoppretting

Hvis ingen av de tidligere nevnte metodene fungerer, og dette ikke er et gyldig filnavn, gjenstår Outlook-feilen, kan det være en mulighet for korrupsjon i systemfilene til enheten din, dette vil kreve at du utfører en systemgjenoppretting av Windows 10-datamaskinen, følg veiledningen Slik bruker du systemgjenoppretting på Windows 10 for å trygt utføre en systemgjenoppretting og fikse Office 365 filnavnet er ugyldig når du lagrer feil på datamaskinen din. Les vår guide om hvordan du bruker systemgjenoppretting på Windows 10.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor lagrer ikke MS Office filer på datamaskinen min?

Ans. Vanligvis, hvis filnavnet ditt har tegn eller symboler, vil ikke Microsoft Office-applikasjoner lagre en slik fil, siden disse appene ikke godtar slike tegn i filnavn.

Q2. Hva forårsaker fillagringsfeil i Outlook?

Ans. Det kan være flere grunner til å lagre filfeil med Outlook, inkludert profilfeil og andre systemfilfeil.

Q3. Hvordan løser jeg Office 365-feil?

Ans. Flere problemer med Office 365-programvaren kan forårsake flere feil, du kan prøve å fikse dette ved å reparere Office 365-programvaren.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig for deg og at du var i stand til å fikse Office 365 filnavnet er ugyldig når du lagrer problemer. Fortell oss hvilken metode som fungerte for deg. Hvis du har noen forslag eller spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

  De beste Siri-snarveiene for å komme i gang