Beskytt nettapplikasjonene og API-ene dine med G-Core Labs Web Protection

G-Core Labs WAF er en robust og funksjonsrik brannmur for nettapplikasjoner (WAF) som kan oppdage og blokkere ondsinnet nettrafikk.

Med økende cybersikkerhetsrisiko rådende overalt, holder teknologier som WAF effektivt angripere i sjakk.

Men hvis du ikke bruker noen sikkerhetsteknologi, kan du risikere nettstedet ditt, applikasjonene og nettverket ditt for angripere. Som et resultat kan du miste dataene dine og kundenes tillit, nok til å forårsake tap når det gjelder omdømme og økonomi.

Men hvis du bruker sikkerhetsteknologier som G-Core Labs WAF, kan du forbedre organisasjonens sikkerhetsstilling og beskytte data, nettverk og ressurser.

I denne artikkelen skal jeg gjennomgå G-Core Labs WAF og hjelpe deg med å bestemme om du skal investere i det eller ikke.

G-Core Labs WAF: En oversikt

G-Core Labs WAF er en robust, moderne løsning for å beskytte nettapplikasjonene, nettstedet og API-en din mot roboter og distribuert tjenestenekt (DDoS) angrep.

G-Core Labs er en leder innen CDN-området, og er kjent for å tilby tjenester med enestående ytelse, funksjonalitet og sikkerhet til en overkommelig pris.

Siden cybersikkerhetsrisikoen øker for hver dag, er sikkerhetsløsninger som en brannmur for nettapplikasjoner nødvendige for å sikre at bare legitim trafikk tillates inn og ut av nettappen og nettstedene dine. Den har som mål å gi sikkerhet mot uautorisert tilgang og hacking av dataene dine.

Det er ikke lurt å blokkere alle IP-adresser, porter og protokoller fordi det vil bety blokkering av legitim trafikk også. Derfor trenger du et kvalitetsbeskyttelsessystem for å analysere datapakker og tillate bare de som er legitime.

G-Core Labs WAF er utmerket på det. Det gir ikke bare fullverdig sikkerhet, men også nyttige funksjoner for å forbedre funksjonaliteten. Sammen med å oppdage og forhindre angrep på nettapper og nettsteder i tide, reduserer det også sannsynligheten for at angripere utnytter sårbarhetene dine.

Noen av kundene deres er Avast, Redfox Games, TEDx, Sandbox Interactive, Bandai Namco, nettforhandlere AWOK, Joom, etc.

G-Core Labs WAF: Funksjoner

Her er noen av funksjonene til G-Core Labs WAF:

L7 beskyttelse

Applikasjonslaget er på toppen av OSI-modellen og er viktig siden det samhandler med brukerne. Og beskyttelse på dette laget er også avgjørende fordi hvis et angrep skjer, vil det risikere brukernes data og applikasjonstilgjengelighet. Det kan forstyrre den stabile driften og føre til at ryktet ditt blir svekket.

G-Core Labs WAF gir deg beskyttelse mot applikasjonslag (L7) mot DDoS-angrep. Angriperne kan prøve å gjengi responsen til serveren din ved å oversvømme den med et overveldende antall forespørsler enn den kan håndtere.

Men med G-Core Labs WAF kan du avskrekke disse risikoene. Det vil nøytralisere angripere, selv de som har lav frekvens på nettsidene og appene dine, som mange andre sikkerhetsløsninger ikke klarer å oppdage.

NG-WAF fra Wallarm

Du vil få Wallarm-drevet NG-WAF for å aktivere beskyttelse mot manuelle hackingforsøk for å oppdage og utnytte smutthull og sårbarheter på nettstedet ditt uten å bruke en tredjeparts SDK eller utføre kodeendringer i applikasjonen din.

I stedet for å gå inn i disse kompleksitetene, overlat alt til NG-WAF by Wallarm og hold deg avslappet, vel vitende om at nettstedene og APIene dine er trygge.

Sanntids botforebygging

Angrep distribuerer ondsinnede roboter som kryper overalt for å finne sårbarheter og utføre svindel. Ved å bruke G-Core Labs WAF får du botbeskyttelse i sanntid for å forhindre annonsesvindel, analysering og datatyveri av kundene dine.

  Topp 5 beste Kodi-tillegg for trening og trening

Som et resultat kan du ikke bare beskytte systemene og dataene dine, men også opprettholde kundenes tillit til deg og holde hodet høyt i bransjen.

Støtter HTTP/2, Web Sockets og IPv6

G-Core Labs støtter de nyeste protokollene og teknologiene for å øke sikkerheten. I stedet for å støtte bare vanlig HTTP og IPv4, støtter den de nyeste versjonene av HTTP/2 og IPv6.

Den støtter også web-sockets for å muliggjøre toveis interaksjon mellom klientene og serveren – en full-dupleks-tilkobling. Det muliggjør raskere kommunikasjon, ytelsesoptimalisering og ekte samtidighet for å resultere i rike og responsive nettapper.

Støtter HTTPS

Bruk av HTTPS i stedet for HTTP gir mer sikkerhet til nettstedet ditt, applikasjonene og API-en din. Du kan gjøre det ved å aktivere et SSL-sertifikat på systemene dine. Det er mange gratis og betalte SSL-sertifikater tilgjengelig som du kan velge mellom.

I stedet for HTTP tilbyr du mer sikkerhet til nettstedet ditt, applikasjonene og API. Du kan gjøre det ved å aktivere et SSL-sertifikat på systemene dine. Det er mange gratis og betalte SSL-sertifikater tilgjengelig som du kan velge mellom.

Men hvis du bruker G-Core Labs WAF, støtter de HTTPS og gir deg muligheten til om du vil avsløre SSL-sertifikatene eller ikke.

Som et resultat vil nettstedet og applikasjonene dine bli ansett som tryggere, og folk vil gjerne ha tilgang til det for deres bruk.

Lastbalansering

Lastbalansering hjelper til med å distribuere innkommende nettrafikk mellom backend-servere på en måte som optimaliserer kapasitetsutnyttelse og hastighet. Dette sikrer også at ingen enkelt server er overbelastet med forespørsler den ikke kan oppfylle. En overarbeidet server kan vise dårlig ytelse og brukeropplevelse.

Dette er grunnen til at G-Core Labs WAF tilbyr effektiv lastbalansering, som IP-hash, Weighted Round Robin og Round Robin. Det vil bidra til å sikre at alle serverne dine, inkludert hovedservere og backend-servere, fungerer godt og behandler forespørsler. Dette vil også bidra til å forbedre brukeropplevelsen.

Statistikk

Du vil få detaljert statistikk over alt som skjer i applikasjonen, nettstedet eller API-en din sikkerhetsmessig. Det vil fremheve unormalitetene oppdaget av WAF og blokkert risiko og angrep også. På denne måten kan du måle hvor godt WAF fungerer for deg og om investeringen din er verdt det eller ikke.

IP-tillatelseslister og blokkeringslister

G-Core Labs WAF støtter IP-blokkeringslister og godkjenningslister slik at du kan definere hvem som har tilgang til applikasjonen, API-en og nettsiden din og hvem som ikke kan. Hvis du oppdager en mistenkelig IP-adresse som ønsker å bryte seg inn i systemet ditt, kan du legge dem til i blokkeringslistene slik at de aldri kan komme inn på systemene dine.

På samme måte kan du lage en liste over IP-adresser som er viktige for deg og som er ekte, slik at du alltid kan gi dem tilgang til nettstedet eller appen din.

API-sikkerhet

G-Core Labs WAF beskytter API-ene dine mot OWASP Topp 10 sikkerhetsproblemer, påloggingsfylling og API-misbruk. Derfor, enten du utvikler eller bruker APIer, kan du sikre dataene og holde deg sikker.

I tillegg vil du få JSON-basert API-støtte, som REST og CRUD, sammen med tilpassede APIer. IT støtter også tilpassede XML-baserte APIer og XMLRPC.

G-Core Labs WAF: Hvordan fungerer det?

G-Core Labs har en skyplattform med egne netttrafikkfiltreringssentre lokalisert i Europa, USA og Asia.

Hver av nodene kan behandle minimum flere hundre Gbps aktiv nettrafikk, noe som gjør totalsummen på over dusinvis Tbps aktiv trafikkfiltrering. I tillegg har den koblet sine noder til forskjellige tjenesteleverandører over hele verden som vedlikeholder sikkerhetskopier av hvert av systemene og dataene. Derfor er alle dataene som ligger i administrasjonsservere, renseservere, nettverksutstyr og datalagringssystemer helt trygge.

Når du har registrert deg hos G-Core Labs WAF, trenger du ikke å beskytte infrastrukturen din selv. De vil gjøre det for deg slik at du kan slappe av. De vil sikre at ingenting kan hindre forretningsprosessene dine. Selv om noe går galt av en eller annen grunn, vil ikke kundene og brukerne dine vite om det siden de vil oppleve den samme ytelsen på høyt nivå.

  Fiks Google Voice Vi kunne ikke fullføre samtalen din

La oss forstå trinn for trinn prosessen for hvordan deres unike sikkerhetsteknologi fungerer.

Analyse av ressurser

G-Core Labs WAF utfører ressursbelastningsanalyse i sanntid. Det hjelper til med å oppdage statistisk abnormitet. Når du finner et problem på dette tidspunktet, blokkerer det raskt og holder systemene dine sikre.

Teknisk analyse

WAF utfører teknisk analyse av hver nye forespørsel som mottas. Det gir en dypere forståelse av datapakkene en klient har sendt og ser etter ethvert underliggende problem som kan lurer.

Atferdsfaktorgjenkjenning

WAF analyserer klientens oppførsel og hvem som har sendt datapakken. Den begynner hvis de har sendt flere forespørsler innenfor en gitt periode under overvåking. Det kan være tiden mellom en underspørring og en spørring.

Spørresjekk

Deretter sjekker beskyttelsessystemet spørringen mot mistenkelige digitale signaturer som er relevante i sanntid for ressursen. WAF sjekker spørringen for både nærhets- og tilfeldighetstilfeller.

Søkevalidering

Etter å ha utført alle kontrollene og analysene, kombinerer beskyttelsessystemet all informasjon til en enfaktorvektor. Dette beregner gyldigheten av hver spørring. Som et resultat vil WAF konkludere om spørringen må gis et pass til nettverket, systemet eller applikasjonen eller ikke.

Hvis den består valideringen, vil spørringen gå inn i nettverket ditt og returnere den spurte informasjonen. Men hvis den ikke gjør det, vil spørringen bli blokkert med en gang.

Videre bruker G-Core Labs WAF:

  • Proaktivt filter: Det kan blokkere et flertall av angrep og fungerer med store trafikkvolumer. Dens uovervåkede treningsalgoritmer kan redusere falske positiver.
  • Sårbarhetsdeteksjonssystem: Det oppdager underliggende sikkerhetsfeil i nettappene dine. Den tilbyr også data om identifiserte sårbarheter og anbefaler å eliminere disse problemene.
  • Virtuelt banesystem beskytter apper mot sikkerhetssårbarheter ved å identifisere og blokkere trusler og hacking i sanntid.

G-Core Labs WAF: Støtte

Kundestøtte er en viktig faktor hvis du velger en tjenesteleverandør. Du kan få problemer når som helst, og hvis du ikke vet hvordan du skal fikse det, vil kundestøtte hjelpe deg.

G-Core Labs har kunnskapsrike og erfarne ingeniører som hjelper deg når du trenger det. De er profesjonelle, men vennlige til å gi hjelp uansett hvor komplekse spørsmålene dine er. Du kan nå dem via e-post, billett og chat. Hvis du velger STARTER-planen, kan du benytte deg av deres 8/5 kundestøtte, og hvis du velger høyere planer får du 24/7 support.

I tillegg kan du henvise til kunnskapsbasen deres for å søke svar på noen vanlige spørsmål.

G-Core Labs WAF: Brukstilfeller

Her er noen av brukstilfellene der du kan bruke G-Core Labs WAF.

Banker

Banksektoren er tungt målrettet av angripere. De kan stjele databasene dine med passord- og påloggingskombinasjoner for å få tilgang til systemene dine. De kan også hacke kontoer, skaffe debetkort- og kredittkortinformasjon og videreselge dataene. Angripere kan til og med svindle med kreditter og kuponger.

Derfor, hvis du ønsker å sikre dataene og systemene dine, trenger du robuste bankteknologier.

G-Core Labs kommer til unnsetning her. Banker kan utnytte G-Core Labs WAF til å overvåke enkeltforespørsler, oppdage cybertrusler og redusere angrep. Det vil blokkere roboter som prøver å få tilgang til passord og pålogginger.

Annonsenettverk

Ondsinnede roboter er overalt på nettet og spammer også annonsenettverk. De kan hemme troverdigheten til annonsenettverk, forsyne brukere med skadelige annonser og lenker, og lure dem til å avsløre informasjonen sin.

Ved å bruke G-Core Labs vil WAF hjelpe med å oppdage risikofylt trafikk og automatisk blokkere kilden som genererer annonsevisninger for roboter. Det vil rense den betalte nettrafikken din og analysere kilder av lav kvalitet for å optimalisere markedsføringsbudsjettet ditt.

Nettbutikker

WAF i nettbutikker

Netthandelsbedrifter er også målrettet av angripere siden de tiltrekker seg mange besøkende og i salgstider oversvømmes av besøkende. Dette øker mulighetene for angripere til å oversvømme serverne med illegitim trafikk og utføre angrep. De vil også oversvømme større veier for å utnytte brukerdata på slike tidspunkter. I tillegg, uten beskyttelse, kan parsere fritt samle inn data om prisene dine og levere data til konkurrentene dine.

  Slik legger du til CAGR-formelen til Google Sheets-regneark

Så nettbutikker kan bruke G-Core Labs WAF til å oppdage bot-spørringer og blokkere dem. Det bidrar til å gi pålitelig beskyttelse mot både angripere og konkurrenter. Det vil også sikre salg ved å stenge manipulatorer ved bruk av falske kjøp.

Medieressurser

Medieressurser som nye kanaler, blogger, sosiale medieplattformer, etc., er et annet favorittsted for angripere. De surrer alltid med brukere som besøker disse nettstedene for å søke informasjon og underholdning. Artikler, infografikk, bilder, kommentarer, beskrivelser osv. genererer salg, øker søkeresultatene og forbedrer merkevarens image. Derfor må disse beskyttes mot roboter som kopierer disse innholdsdelene.

G-Core Labs WAF tilbyr overlegen beskyttelse mot angripere ved å analysere trafikk og forhindre ondsinnede roboter fra automatisk kopiering. Det hjelper også med å holde nettstedet ditt tilgjengelig hele tiden, selv under DDoS-angrep.

G-Core Labs WAF: Priser

G-Core Labs tilbyr en fleksibel og transparent prispolitikk. Det gir mange kostnadsfordeler, for eksempel:

  • Den beregner trafikk basert på 95. persentilen.
  • Den belaster deg ikke for 5 % av ressursens maksimale nettrafikk
  • Det krever ikke at du betaler noe ekstra for trafikkøkninger under nødsituasjoner og salg
  • Garanterer minst 99,5 % tilgjengelighet av ressurser
  • Du kan også konfigurere DNS-poster for å aktivere sikkerhet
  • Hvis de ikke klarer å beskytte deg, kan du be om refusjon

G-Core Labs WAF prisen er som følger:

  • START: $52,8/måned for én beskyttet ressurs, 8/5 teknisk støtte og 3 Mbps legitim trafikk.
  • PRO: $147,8/måned for én beskyttet ressurs, 24/7 teknisk støtte og 5 Mbps legitim trafikk.
  • VIRKSOMHET: Kontakt deres salgsteam for tilbud.

Merk: Du kan be om WAF-hackingbeskyttelse som en tilleggsplan på toppen av en av de ovenfor valgte planene. Det vil koste $739,3 for START- og PRO-planene og $1373 for ENTERPRISE-planen. Det er andre planer tilgjengelig til høyere kostnader.

G-Core Labs WAF: Hvorfor bør du velge det?

Selv om du vil finne mange WAF-leverandører, har det mange fordeler å velge G-Core Labs WAF. Det er mange punkter som denne WAF sjekker, men ikke alle andre WAF gjør det. I tillegg, hvis du allerede bruker en CDN eller vertsløsning fra G-Core Labs, kan du også nyte WAF for å beskytte systemene dine.

Her er noen av fordelene ved å bruke G-Core Labs WAF.

Omfattende beskyttelse

I tillegg til å oppdage og blokkere vanlige sikkerhetsangrep, kan G-Core Labs WAF identifisere og blokkere selv lavfrekvente angrep. Det vil starte arbeidet rett fra den første spørringen selv, og sikrer at ingenting blir oversett. Som et resultat vil du få overlegen beskyttelse for nettstedet ditt, API og nettapplikasjoner.

Blokkerer økter

Blokkering av IP-adresser er ikke så effektivt, gitt at angripere kan bruke mange IP-adresser for å distribuere deres skadelige hensikter. Det er mange proxy- og VPN-løsninger tilgjengelig som er vanskelige å spore og verifisere om de er ekte eller ikke. Og angriperne kan bruke det til å lure deg til å tro at forespørselen kommer fra en ekte bruker fra et tillatt land eller en tillatt region.

Men hvis du kan blokkere økter på grunn av mistenkelig aktivitet, vil det være effektivt og til og med nøyaktig.

G-Core Labs WAF gjør nettopp det. I stedet for å blokkere IP-adresser, som mange andre WAF-løsninger gjør, blokkerer G-Core Labs WAF økter umiddelbart etter å oppdage noe mistenkelig eller unormalt.

Detaljert statistikk

Ved å bruke detaljert statistikk levert av WAF kan du forstå hvor mange trusler og sårbarheter den har oppdaget og hindret. Du vil også få vite hva alle nettsteder og applikasjoner er mest målrettet mot, slik at du kan forbedre deres sikkerhetsstilling.

Samsvar

Personvern har blitt avgjørende på grunn av utbredte cyberangrep. Derfor er det viktig å overholde regelverket som gjelder i din region eller land.

G-Core Labs er kompatibel med PCI DSS. Dette hjelper deg med å unngå straffer og forbli en pålitelig figur i din bransje og blant kunder som vil stole på deg med sine data.

Konklusjon: Er G-Core Labs WAF verdt å investere i?

Bruke sikkerhetsteknologier som G-Core Labs WAF er et godt skritt mot å sikre dine data, systemer og nettverk. Denne WAF har gode maskinvare- og programvarekonfigurasjoner sammen med funksjoner for å beskytte nettstedet og applikasjonene dine uansett hvilken bransje du betjener, fra banktjenester til annonsenettverk, media og nettbutikker.

Dermed ser det ut til å investere i G-Core Cloud WAF å være en god avtale gitt dens imponerende funksjoner og rimelige priser.