6 beste varslingsinfrastruktur for moderne applikasjoner

Selv siden menneskeheten gikk inn i Internett-æraen, har varslinger blitt en iboende del av livene våre som holder oss til å levere informasjon om som skjer i den virtuelle verdenen.

Varsler om ventende e-poster, ankommende bestillinger og mottatte meldinger lander stadig på smarttelefonene våre, og vi kan ikke fatte hvor mye vi vil gå glipp av hvis det ikke var for dem.

Utvilsomt er varslinger det som raskt leverer viktig informasjon på enhetene våre og forhindrer at viktige oppgaver sklir ut av hodet vårt.

I den raskt bevegelige verdenen setter brukere pris på å motta varsler på flere plattformer, ikke bare én. For eksempel vil brukere ønske å bli varslet om et forsinket fly, ikke bare via SMS, men også en e-post. Siden individuelle API-er kreves for hver plattform, fortsetter listen å vokse i løpet av de kommende årene. Ting blir ekkelt for utviklerne ettersom de må integrere og administrere hver API separat, noe som bremser arbeidsflyten.

Manuell opprettelse av varslingsinfrastrukturen er en tidkrevende prosess som avleder utviklerne fra kjerneprosjektet og er nødt til å hemme den eksisterende produktkodebasen.

Selv om varslingsinfrastruktur i organisasjonen din er en tungvint oppgave, er implementering av den viktig for å levere en sømløs opplevelse til brukerbasen din og øke brukerengasjementet.

For å løse problemet for utviklere, er flere forhåndsbygde varslingsinfrastrukturer tilgjengelige som kobler sammen flere meldingsplattformer ved hjelp av en enkelt API.

De er enkle å distribuere og tilbyr bemerkelsesverdige varslingsleveringsfunksjoner som automatisering, rutinger og preferanser. De kan være det beste alternativet hvis du vil gi kundene dine en herlig varslingsopplevelse uten å forstyrre prosjektflyten.

Den beste av varslingsinfrastrukturen som er tilgjengelig er nevnt nedenfor.

Novu

Novu er en åpen kildekode-varslingsinfrastruktur som bruker en utviklersentrisk tilnærming for å forenkle kommunikasjonen mellom systemet og dets brukere.

  Hvorfor refunderte Amazon til gavekort i stedet for kredittkort?

Den integreres med alle meldingsplattformene som Twilio, SendGrid, MailChimp og andre ved å bruke en enhetlig API som effektivt administrerer alle varslingskanaler som e-post, SMS, direktemelding, push og web og leverer de foretrukne varslene til brukerne.

API-en spiller også en nøkkelrolle i å lese malkonfigurasjon, finne kanaler og leverandører og sende varsler.

Motoren administrerer de logiske reglene, som prioritet, timing og kanalvalg som er avgjørende for å rute varslene. Den gir innebygd beskyttelse til de manglende variablene, og dens intuitive CMS støtter avansert layoutdesign og systemadministrasjonsfunksjoner.

Novu inkluderer et administrasjonsdashbord og et sentralisert sted for å levere sanntidsoppdateringer til utviklerne og forbedre varslingsleveringen. Novu er en åpen kildekode-teknologi, og er gratis å bruke og tilbyr bedre sikkerhet og åpenhet enn sine motparter.

Slå

Knock er det kraftigste varslingssystemet, i stand til å skalere med brukernes krav. Dens enhetlige API håndterer uanstrengt de mest komplekse brukstilfellene og tilbyr fleksibilitet i å gi brukerengasjement, administrere arbeidsflyter på tvers av kanaler og velge varslingspreferanser.

Knock er bygget med en rekke primitiver som bidrar til å skape varslingslogikk og overføre varsler med høy relevans på det tidspunktet brukerne foretrekker.

De viktigste funksjonene til Knock er som følger:

  • Varslingsbatching grupperer meldingene sammen og varsler brukeren én gang i stedet for å sende et varsel for hver melding.
  • Forsinkelsesfunksjonen lar deg sende betingede påminnelser for å unngå spamming av brukerne med varsler om meldingene som allerede er lest.
  • Preferansemodellen lar brukerne angi varslingspreferansene de ønsker å bli varslet om.
  • Knocks objekter forenkler ikke-varslingsarbeidsflytene for per-ressursfeeder og Slack-kanalintegrasjoner.

kurer

Courier gir en robust varslingsinfrastruktur til produkt- og ingeniørteamene for å hjelpe fascinerende designvarslinger med å fascinere kundene. Det tilbyr den smarteste og mest problemfrie måten å bygge multikanalsrapporter for alle plattformene, det være seg – nett-, skrivebords- og mobilapper.

Courier følger Design Once Deliver to Many-tilnærmingene, som gjør det mulig å designe varsler ved hjelp av et enkelt API og levere dem til flere kanaler som push-varslinger, direktemeldinger for Slack eller Facebook Messenger, SMS og e-post. Det eliminerer behovet for å integrere APIer for hver leverandør separat.

  Slik deaktiverer du primær PS4-konsoll

Courier tilbyr følgende funksjoner:

  • Et varslingsdesignstudio for å definere meningsfulle varsler ved å bruke dra-og-slipp-metoden.
  • Dataloggene og funksjonene for sporing av engasjement på tvers av kanaler gir dyptgående innsikt i ytelsen til varslingen din.
  • Bruk leveringsreglermotoren til å rute meldingene til varslingskanalen de er ment for.

SuprSend

SuprSend er den neste infrastrukturen på listen som dyktig administrerer produktvarslinger på tvers av forskjellige kanaler. Tilbyr en enkelt API for alle kanalene, den er utstyrt med et intuitivt dashbord som gjør det mulig for utviklerne å sende varsler på tvers av kanaler til sluttbrukerne og skalere med kravene.

Dens omfattende dataanalysemodul er designet for ingeniørteamene og produktsjefene, og gir handlingsinnsikt på tvers av kanaler på et sentralisert sted.

SuprSend tilbyr følgende funksjoner:

  • Pålitelig og lav latens varslingsinfrastruktur som skalerer med virksomheten din.
  • Handlingsbar innsikt og endringslogger som hjelper til med å feilsøke kanalfeil.
  • Hendelsesbasert integrasjon av et enkelt API for å kringkaste varsler på tvers av flere kanaler.
  • Varslingsintegrasjoner på tvers av flere kanaler som SMS, e-post, mobil- og nettpush og slack.
  • Grafiske maler hjelper med å designe og redigere varsler uten å måtte kode.
  • Automatisert leveringsnode for å optimalisere varslingsleveringsprosessen i stedet for å bombardere brukere med varsler.
  • Sentralisert dashbord for å analysere, revidere og feilsøke varslene fra ett sted.

Ravn

Raven er en sofistikert infrastruktur for bedrifter som har til hensikt å designe og administrere meningsfulle varsler for å levere en førsteklasses varslingsopplevelse til sine kunder på tvers av kanaler som SMS, e-post, Push, WhatsApp, Slack og mange flere.

Plattformen forener mer enn 40 meldingsapper som Twilio, Messagebird, Gupshup, SendGrid, Firebase og mange flere med ett enkelt API, og forenkler dermed varslingsleveringsprosessen.

  Hvordan installere MySQL Workbench på Ubuntu

Dens innsiktsfulle dashboard i et enhetlig oppsett lar deg utlede handlingsvennlig innsikt om ytelsen til varsler på tvers av forskjellige meldingskanaler. Denne tilnærmingen forenkler også administrasjonen av maler, logger og leveringsmålinger, og gir dermed produktteamene mulighet til å optimalisere varslingsleveringen og redusere redundansen til meldinger.

Å administrere alle appvarslene fra ett sted reduserer de totale kostnadene og reduserer risikoen involvert i meldingsleveringsprosedyren ved å varsle lederne om mislykket levering. Raven gir også varslingshistorikk på tvers av forskjellige kanaler takket være de avanserte filtrene, en grundig analyse av loggene er mulig.

Amazon enkel varslingstjeneste

Til slutt, la oss ikke glemme Simple Notification Service fra Amazon, en nettjeneste som støtter applikasjon-til-applikasjon (A2A) og applikasjon-til-person (A2P) kommunikasjon mellom distribuerte miljøer, mikrotjenester og hendelsesdrevne serverløse applikasjoner.

Amazon SNS tilbyr funksjoner som pub/sub-meldinger, SMS, e-post og mobil-push-varsler, og automatiserer push-baserte mange-til-mange meldinger i A2A pub/sub kommunikasjonsmedium for å levere høy gjennomstrømning.

Amazon SNS bruker Topics, et logisk tilgangspunkt som fungerer som en kommunikasjonskanal for å kringkaste meldinger til en rekke abonnentsystemer – de fremtredende er Amazon SQS-køer, AWS Lambda-funksjoner, HTTPS-endepunkter og Amazon Kinesis Data Firehose.

Den støtter meldingsbatching, slik at utgiversystemer kan sende ti notater i en enkelt API-forespørsel. På samme måte leverer meldingsfiltrering bare de varslene til kundene de har abonnert på.

Amazon SNS minimerer tap av data ved å lagre meldingsdataene i flere tilgjengelighetssoner. Netttjenesten er svært kostnadseffektiv og er det beste alternativet for å implementere forenklet og rimelig meldingsinfrastruktur, spesielt i mobile meldingsscenarier.

Siste ord

Meningsfulle varsler er drivkraften bak brukerengasjementet til moderne applikasjoner, og de omfattende varslingsinfrastrukturene som er oppført ovenfor, hjelper til med å levere dem til brukerne ved å redusere den tekniske kompleksiteten samtidig. Å velge infrastrukturen som fungerer for deg er litt av en utfordring, men det kommer ned til funksjonene du trenger, tilgjengelige ressurser og budsjettet ditt.