13 Air Fryers å kjøpe for sunnere stekte måltider

Hvis du lager mat og snacks med en luftfrityrkoker, kan du nyte flere helsemessige fordeler.

Vi er alle glad i mat, spesielt stekt mat. I de fleste hjem går en ferie aldri uten stekt snacks som chips og pommes frites. Men med den økte bevisstheten om ulike helseproblemer som hjerteproblemer og kolesterolnivåer, har folk begynt å begrense slike elementer.

Og i noen tilfeller følger folk allerede en helse- og treningstilnærming som er mer intens og fokusert. Dette er alt på grunn av den store mengden kunnskap og informasjon som er tilgjengelig som hjelper deg med å ha gode matvaner.

Noen ganger går imidlertid alle gjennom trangen til å spise stekt og krydret mat. Hvis du er en av personene som ikke kan la være å forlate slike matvarer, har vi en nyttig enhet for deg. Hvis du vil ha sunn stekt mat, ta med deg den beste luftfrityren hjem. Den lar deg holde deg og familien sunne samtidig som du kan nyte favorittmaten din.

Hvordan fungerer Air Fryers?

En airfryer er en enhet som bærer en grill på oversiden for å trekke uteluften inn. Dette bringer uteluften inn og varmer den opp. Det er en hel vifte inne i frityrkokeren som kaster varmluften rundt hele matkurven. Dette hjelper til med å tilberede mat fra alle sider uten gjentatt omrøring.

Det som er bra med en airfryer er at den lar deg bake ulike typer snacks uten olje. Smaken og fargen på maten laget i en airfryer endres heller ikke. Det er ingen forskjell mellom mat tilberedt i en airfryer og på gass.

  Hva betyr "IIRC" og hvordan bruker du det?

På grunn av bruk av minst mulig eller ingen olje, er maten tilberedt i en frityrkoker sunnere. Med slik mat kan du unngå frykten for høyt kolesterolnivå og alvorlige hjertesykdommer. Og den gode nyheten er at dette er mulig uten at det går på bekostning av de deilige rettene.

La oss nå utforske de beste airfryer-alternativene som er tilgjengelige på markedet.

Instant Pot Omni Plus 19 QT/18L Air Fryer

Instant Pot Omni Plus luftfrityrkoker kommer med en 10-i-1-funksjonalitet. Den kan luftsteke, bake, koke, dehydrere, steke, konveksjon, varsle, riste, rotisseri og varme opp på nytt. Den avanserte EvenCrisp-teknologien lar luften strømme ovenfra og ned for å få en gylden finish til snacks.

Den er større og passer perfekt til 6 brødskiver, en 12-tommers pizza og en hel kylling. Det øverste varmeelementet har en vifte som gir optimal bake- og matlagingsytelse. Den kommer med forbedret beskyttelse som automatisk av- og overopphetingsbeskyttelse.

NUWAVE Brio Air Fryer

NUWAVE Brio Air Fryer hjelper deg å nyte deilig sprø stekt mat tilberedt med minimum eller ingen olje. Denne luftfrityreren tåler oppvaskmaskin, BPA-fri og non-stick. Hele pakken kommer med 7 tilbehør. Disse inkluderer en non-stick grill og takke, nettingbrett, nettingpakke, dryppbrett, Rotisserie-spyd og digital temperatursonde.

Denne luftfrityreren har en kapasitet på 15,5 Qt, og er derfor ideell for store familier eller små sammenkomster. Denne enheten er svært enkel å rengjøre og vedlikeholde.

CHEFMAN Small Air Fryer

Denne 3,6 Qt Chefman lille luftfrityrkokeren kan steke, lage mat, bake og steke smakfulle og sunne retter for deg. Denne har en 2-i-1 kurv og tank for maksimal kapasitet. Den doble knotten er i stand til å kontrollere både temperatur og tid. Den bruker 80 % mindre olje enn tradisjonelle stekemetoder. Den leveres med en integrert timer på 60 minutter med automatisk av-funksjonalitet.

Den store kurven har en kapasitet på 3,5 liter. Denne luftfrityreren er ganske enkel å rengjøre og tåler oppvaskmaskin. Den har en plassbesparende design som gjør den praktisk å oppbevare på kjøkkenet.

Instant Vortex 4-i-1, 2-QT Mini Air Fryer

Instant Pots Vortex 2 Qt luftfrityrkoker har en 4-i-1-funksjonalitet. Disse inkluderer luftsteking, steking, baking og gjenoppvarming. EvenCrisp-teknologien bruker 95 % mindre olje enn frityrstekingsmetoder. Det krever liten eller ingen forvarmingstid og bruker mindre energi.

  Rett opp Netflix-feilkode NW-6-503

Den leveres med 4 brukervennlige etttrykkskontroller som viser trinnvise meldinger. Dens benkeplatevennlige design gjør den kompakt og enkel å håndtere.

Ninja AF101 Air Fryer

Nyt 75 % mindre fet mat med Ninja AF 101 luftfrityrkoker som ikke lar deg gå på akkord med smaken din. Den har et bredt temperaturområde fra 105 til 400 grader Fahrenheit. Dens 4-liters kurv og skarpere tallerken passer lett til 2 pund pommes frites. Den lar deg utføre 4 funksjoner som er luftsteking, gjenoppvarming, dehydrering og luftsteking.

Det er en oppvaskmaskinsikker enhet og ganske enkel å rengjøre. Det anbefales å forvarme den i ca. 3 minutter for best resultat.

Ultrean AF01 Air Fryer

Ultrean AF01 luftfrityrkoker tilbyr 360 grader raskt for varmesirkulasjon, og hjelper deg med å spare olje og tid. For deilige resultater må du lage mat til den er gyldenbrun. Den kommer med et timerområde på 0-30 minutter og et temperaturområde på 180 Fahrenheit til 400 Fahrenheit.

Den kommer med en flat kurvdesign og en non-stick-stekegryte som gir større plass. Designet gjør det superenkelt å rengjøre og oppbevare. Den har avansert hurtigluftteknologi og LCD.

Chefman multifunksjonell digital luftfrityrkoker

Denne allsidige luftfrityrkokeren fungerer som et grillspytt, en luftfrityrkoker, en dehydrator og en bakeenhet. Det hjelper deg med å tilberede sunn stekt mat ved å bruke minimum olje som frityrsteker. Det kraftige varmesystemet støtter rask matlaging. For enkel visning og matlaging har den innvendig lys.

Den har et romslig interiør som kan passe til en 8×8 stekepanne. Dens automatiske av-funksjonalitet øker sikkerheten. Dette kommer med tilbehør som en rotisseriekurv, dryppbrett, avtakbare stativer og henteverktøy. Den har en kapasitet på 10 liter og 17 forhåndsinnstilte alternativer.

COSORI ‎CAF-L501 Air Fryer

Denne Cosori luftfrityrkokeren har en vakker og kompakt design med en maksimal temperatur på 450 grader Fahrenheit. Selv etter sin kompakte design har den stor kapasitet. Den har plass til 1 lb pommes frites, 4,5 lb hel kylling, 8,5″ pizza og 12 kyllingvinger.

AirWhisper-teknologien som den har, holder kjøkkenet stille og uforstyrret. Glassskjermen er slitesterk og ripebestandig.

  11 Skybasert logganalysator for IT-driftsinnsikt

Chefman ‎TurboFry 2-Quart Air Fryer

Denne ‎TurboFry 2-Quart luftfrityrkokeren har en kapasitet på en 2-liters frityrkurv. Den bruker 80 % mindre olje enn våre tradisjonelle stekemetoder. Den plassbesparende designen gjør den til et ideelt valg for personer med lite lagringsplass. Den justerbare temperaturkontrollen har maksimalt 60 minutters timer med automatisk av-funksjonalitet.

Dens 2-kvarts frityrbrett og -kurv tåler oppvaskmaskin og kan tas av. Det er en allsidig luftfrityrkoker som perfekt kan bake, steke, lage mat og luftsteke for deg.

Ninja DZ401 Foodi 10 Quart Air Fryer

Ninja DZ401 kommer med 2 uavhengige kurver som lar deg lage 2 matvarer samtidig. IQ-boostsystemet fordeler kraften jevnt over disse 2 kurvene, og har 6 matlagingsprogrammer som er luftsteking, steking, baking, luftsteking, dehydrering og oppvarming.

Det gjør mat 75 % mindre fet enn den som er laget med tradisjonelle stekemetoder. Kurvene og skuffene er svært enkle å rengjøre og tåler oppvaskmaskin.

NUWAVE Brio 6-i-1 luftfrityrkoker

NUWAVE Brio er en 8-liters digital luftfrityrkoker som leveres med 6 matlagingsprogrammer. Disse programmene inkluderer steking, luftsteking, grilling, steking, dehydrering og baking. Den tilbyr 360 grader jevn varmefordeling dunk forbereder, perfekt tilberedt sunnere og mindre fet mat. Den røykfrie grillingen gjør at du tilbereder sprø og smakfulle oppskrifter uten søl.

Den har en kokekapasitet på 1800 watt støttet av en vifte på 2500 rpm. Den lar deg tilberede mat med 75 % færre kalorier.

Ninja DZ201 Foodi 6-i-1 Basket Air Fryer

Denne Ninja DZ201 luftfrityrkokeren kommer også med 2 uavhengige kurver. Ved å bruke disse uavhengige kurvene kan du lage 2 matvarer samtidig. Dualzone Technology-funksjonen lar to matvarer bli ferdige samtidig. Kontrollene inkluderer en Match-knapp for å kopiere den samme innstillingen på tvers av disse to sonene.

Ved å bruke denne frityrkokeren kan du enkelt tilberede familiemat på opptil 4 kg kyllingvinger eller pommes frites.

Deco Chef XL 14,5 kopp 3,7 QT Digital Air Fryer

Denne luftfrityreren hjelper deg å gi sprø og velsmakende mat med 80 % færre kalorier. Den raske luftteknologien hjelper til med å omgi maten din med jevn varme, og tilbereder den dermed perfekt fra alle vinkler. LCD-skjermen har en berøringsskjerm som lar deg velge ønsket program med et enkelt trykk.

Den har en 30-minutters timer med innebygd alarmindikator. Det skaper en vakker gyllenbrun og sprø tekstur for maten din med bare en skje olje.

Konklusjon

Vil du nyte snacks som i tillegg til å være velsmakende, også er næringsrike og sunne? Gå for en airfryer. Velg blant de ovenfor oppførte, siden disse er et av de beste alternativene du kan vurdere.

Det kan også være lurt å utforske de beste robotmoppene for et knirkende rent gulv.