Slik utfører du Xbox Gamertag-gjenoppretting

Microsoft grunnla og eier videospillmerket Xbox. Hvis du spiller Xbox-spill, er du kanskje allerede klar over hvor viktig det er å sette opp en Microsoft Live-konto slik at du kan koble til dataene dine. Nå for tiden holdes alt i skyen, så å miste en Xbox Live-konto kan være et mareritt for enhver spiller. Men takk og lov, da Microsoft gjør det enkelt å hente Xbox Gamertag-e-poster og annen informasjon. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en guide som vil lære deg hvordan du utfører Xbox Gamertag-gjenoppretting uten e-post. Du vil også lære hvordan du logger på med Xbox med Gamertag og finner Xbox Gamertag.

Slik utfører du Xbox Gamertag-gjenoppretting

Onlinealiaset ditt på Xbox er kjent som en Gamertag. Den består av et alias, et spillerbilde, en avatar eller et bilde, og noe informasjon som fungerer som din online identitet. Samtidig kan du spille spill og samhandle med andre Xbox-brukere. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du utfører Xbox Gamertag-gjenoppretting i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  Bygg en mobilapp uten koding med disse 9 plattformene

Hvordan finner du den gamle Xbox-kontoen din?

Heldigvis er det mulig å gjenopprette tapte data og fortsette å bruke Xbox. Å overføre informasjonen til en alternativ Xbox er en annen mulighet. Det er et kontogjenopprettingsverktøy integrert i Xbox. Det er den enkleste og mest brukte metoden for å gjenopprette kontoen din. Microsoft tilbyr deg et kontogjenopprettingsskjema hvis du har glemt ditt forrige Xbox-kontopassord og ikke får tilgang til kontoens sikkerhetsdetaljer. Du har muligheten til å legge til data i verktøyet som kan bidra til å bekrefte identiteten din. Hvis du har aktivert totrinnsverifisering for den forrige kontoen din, kan det hende du ikke får tilgang til bekreftelsesskjemaet. Følg disse trinnene for å finne den gamle Xbox-kontoen din ved å få en gjenopprettingskode:

Merk: Du må ha en aktiv e-postkonto. Før du starter prosedyren, må du ha en gyldig e-postadresse. Gjennom den oppgitte e-postadressen vil du lære mer om forespørselen din. Gjenopprettingsinformasjonen din vil bli sendt til e-postadressen du oppgir, så husk det.

1. Besøk Microsoft-kontogjenopprettingsside i nettleseren din.

2. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Neste.

Merk: Du kan også angi telefonnummeret for å motta en gjenopprettingskode på det tilknyttede telefonnummeret i tillegg til e-post-IDen din. Du har muligheten til å motta gjenopprettingskoden på telefonen og bekrefte den ytterligere mens du får tilbake tilgang til Xbox Live-kontoen din.

3. Velg gjenopprettingsadressen, skriv inn gjenopprettingsadressen og klikk på Hent kode.

4. Skriv inn bekreftelseskoden som ble sendt til gjenopprettings-e-posten din, og klikk på Neste.

5. Nå, skriv inn og skriv inn det nye passordet på nytt og klikk på Neste.

  Hvordan logger jeg på Amazon Chime

6. Klikk på Logg på. Nå kan du logge på kontoen din og finne den gamle Xbox-kontoen din.

Hvis metoden ovenfor ikke fungerte for deg, kan du fullføre skjema for utvinning gitt i Xbox-støtte. Gjør ditt beste for å være nøyaktig. Fortsett å lese for å lære hvordan du utfører Xbox Gamertag-gjenoppretting.

Hvordan kan du logge på Xbox med Gamertag?

Du trenger e-postadressen din for å logge på Xbox. Heldigvis kan du få e-postadressen til kontoen din via Gamertag. Slik kan du utføre Xbox-pålogging med Gamertag:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.

2. Velg deretter ønsket profil for å logge på.

Gamertaggen og avataren din skal være uthevet. E-posten din vises under Gamertag-en din i påloggingslisten. Nå kan du logge på med de gitte detaljene.

Kan du miste Xbox Gamertag?

Nei, du kan ikke miste Xbox Gamertag. Det er din online identitet å spille spill og samhandle med andre Xbox-brukere. Men du må logge på regelmessig hvis du ikke vil at kontoen din skal deaktiveres.

Hvordan finner du Xbox Gamertag?

Nedenfor er de mulige måtene å finne Xbox Gamertag:

  • Gamertaggen din vil være synlig øverst til venstre i kontoprofilen din på Xbox-konsollen.
  • Når du logger på Xbox-nettstedet med Microsoft-kontoen din i en nettleser, kan du finne Gamertag-en din øverst til høyre.

Finner du Xbox-kontoen din med Gamertag?

Ja, du kan finne Xbox-kontoen din med Gamertag.

Kan du gjenopprette Xbox Live-kontoen din med Gamertag?

Nei, gjenoppretting av Xbox Gamertag eller live-kontogjenoppretting er ikke mulig med Gamertag. Du trenger en e-postadresse eller tilgang til detaljene dine for å gjenopprette Xbox Live-kontoen din.

  Fiks Roku Low Power Feil

Hvordan gjenoppretter du den gamle Xbox Gamertag?

Følg trinnene nedenfor for den gamle Xbox Gamertag-gjenopprettingen:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.

2. Under Profil og system velger du Min profil > Tilpass profil.

3. Skriv inn din nye gamertag under Velg din nye gamertag og velg Sjekk tilgjengelighet.

Merk: Hvis Gamertag ikke er tilgjengelig, fortsett å endre den til du får en.

4. Se gjennom gamertag i neste vindu og velg ENDRE GAMERTAG.

Hvordan gjenoppretter du gamertaggen din hvis du har glemt e-posten din?

Du kan ikke gjenopprette Gamertag hvis du har glemt e-posten din. Hver Xbox Gamertag er knyttet til en Microsoft-konto, som bare kan opprettes med en e-postadresse. Du kan prøve å endre e-post-ID-en din på kontoen din gjennom annen legitimasjon og deretter gjenopprette Gamertag-en din. Gjenoppretting av Xbox Gamertag uten e-post er ikke mulig. Så du vet nå at Xbox Gamertag-gjenoppretting uten e-post ikke er mulig.

Hvordan gjenopprette Gamertag Xbox Series X?

Følg trinnene nedenfor for gjenoppretting av Xbox Gamertag på Xbox Series X:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.

2. Under Profil og system velger du Min profil.

3. Velg deretter Tilpass profil.

4. Skriv inn din nye gamertag under Velg din nye gamertag.

5. Velg Sjekk tilgjengelighet.

Merk: Hvis gamertag-en ikke er tilgjengelig, fortsett å endre den til du får en.

6. Velg ENDRE GAMERTAG.

Hvordan logger du på Xbox Live-kontoen din med en ny gamertag?

Hvis du har lagret mer enn én profil på konsollen, kan du bytte mellom dem fra startskjermen eller registrere deg for en ny konto. Slik logger du på med en ny gamertag:

1. For å få tilgang til håndboken, trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.

2. Velg Profil og system > Legg til eller bytt.

3. Skriv inn legitimasjonen til den nye kontoen.

Du vil bli logget på med din nye Gamertag.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne lære hvordan du gjenoppretter Xbox Gamertag. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.