12 Pålitelige e-postvertstjenester for små og store bedrifter

E-post er fortsatt nøkkeldriveren for kundeanskaffelse og -bevaring for små og mellomstore bedrifter. Selv om sosiale medier blomstrer med sine likes, kommentarer, tweets og delinger, overstråler de fortsatt ikke viktigheten av e-poster.

I følge statistikk, 81 % av små og mellomstore bedrifter fortsatt avhengig av e-post som hovedkanal for å skaffe kunder. Funnene viser at det å sende e-post fortsatt er den beste måten for direkte rekkevidde og effekt.

Siden bedrifter trenger å sende og motta tusenvis av e-poster hver dag, er det ikke så lett å administrere dem. I tillegg inneholder bedriftens e-poster bedriftens domenenavn, som igjen bidrar til å etablere din troverdighet. Derfor er det fornuftig for bedrifter å laste e-posthosting til eksperter.

Så når en klient mottar e-posten din med firmanavnet på, kan de søke etter firmaet ditt for å få flere detaljer om produktene eller tjenestene dine som kan fange oppmerksomheten deres.

Hvorfor bør du gå for bedriftens e-postvert i stedet for gratistjenester som Gmail?

Bedrifter som bruker gratistjenester kan virke uprofesjonelle. Derfor kan det føre til at folk bedømmer legitimiteten til bedriften din. Noen mennesker har en misforståelse om at du ikke er seriøs med virksomheten din, mens andre kanskje tror at virksomheten din ikke vil eksistere i det lange løp. Det er en god sjanse for at virksomheten din blir sårbar for nettkriminelle.

Og det er det siste du ønsker for din bedrift!

Derfor, i stedet for å gå for gratis e-poster for bedriften din som Gmail, Outlook, Yahoo og mer, er det en god idé å betale og velge en pålitelig vertstjeneste. Å investere noen få dollar i bedriftens e-posthosting kan redde bedriften din fra slike negative oppfatninger og hjelpe deg med å etablere virksomheten din som legitim og pålitelig. Det er en vinn-vinn-situasjon for både bedriften din og kundene dine ved å beskytte deres interesser.

La oss finne ut noen av fordelene ved å bruke forretnings-e-post.

Bygger tillit

Hvis du vil at kundene dine skal ta virksomheten din på alvor, vil det ikke fungere å ha en anonym identitet. Å få en e-postkonto gratis er ingen brainer i disse dager, og hvis du er en bedrift som ønsker å etablere tillit, må du skille deg ut i mengden.

Med en bedrifts-e-post kan kundene gjenkjenne bedriften din som pålitelig, noe som er det første trinnet for å lede en vellykket bedrift. Selv om du har et lite team, kan du gi et variert blikk på organisasjonen din med forskjellige e-post-IDer for fakturering, salg, jobber og support.

Gir et profesjonelt inntrykk

Noen har sagt det riktig –

Førsteinntrykket er det siste inntrykket.

Det gjelder faktisk når det kommer til virksomhet. Mesteparten av tiden samhandler du med klienten din via e-post. I det øyeblikket prospektet eller kunden din åpner e-posten, må du opprette den forbindelsen for å drive virksomheten din fremover.

Å ha en bedrifts-e-post skaper et profesjonelt bilde av merkevaren din i øynene til dine målrettede kunder som kan hjelpe deg med å få et konkurransefortrinn fra resten.

Beskytter sensitive forretningsdata

Gratis e-postvertstjenester møter hyppige malware-angrep og er utsatt for spamming og målrettede annonser. De mangler de nødvendige sikkerhetstiltakene som er nødvendige for å beskytte brukernes interesser. I tillegg har du ikke full kontroll over e-postene dine også.

Hvis du driver en bedrift, må du sikre bedriften din så vel som interessene til kundene dine sammen med deres data. Derfor må du ikke risikere virksomheten din ved å bruke gratis e-posttjenester som kan gjøre virksomheten sårbar.

Lagrer e-postene dine fra å gå inn i spamfiltre

Skadelig programvare og spammere kan enkelt målrette mot gratis e-poster. Hvis du bruker e-postmarkedsføringstiltak for å øke salget, kan bruk av gratis e-poster ta en toll på inntektene dine. Det er fordi dine sendte e-poster kan vises som spam. Så hvis kundene dine ikke sjekker spam-mappene deres, vil all innsatsen gå forgjeves.

  Hvordan laste ned og installere Lunar Client for Minecraft?

Men hvis du tar e-posthosting fra eksperter, sparer det e-postene dine fra å bli returnert eller gå inn i spam-mapper. Dermed kan du glede deg over å samhandle med kundene dine via e-post og fortsette å utnytte fordelene.

Sikkerhetskopiering og personvern

Gratis e-poster har en tendens til å medføre høy risiko for å krasje ned, lukkes uten forvarsel eller til og med hackes. Når dette skjer uten sikkerhetskopiering, kan det koste bedriften din i form av viktig forretningsinformasjon som ikke kan hentes. Du mister konfidensiell informasjon og viktige e-poster fra dine kunder og potensielle kunder.

Merkevarebygging

Profesjonell e-post skaper en sterk merkevareidentitet for bedriften din ved å annonsere navnet på bedriften din. Det gjør merkevaren din pålitelig i kundenes øyne ved bare å se på navnet.

Nå som du har en god idé om hvor viktige forretningse-poster er for bedriften din, er oppført nedenfor noen av de pålitelige e-postvertstjenestene du har til rådighet.

Google Workspace

Lag en profesjonell e-postadresse for bedriften din ved hjelp av Google Workspace (tidligere kjent som G Suite), som er Gmail du allerede elsker. Den tilbyr adminkontroller og en haug med interessante funksjoner uten irriterende annonser. E-postverten er utstyrt med verktøy designet for å øke bedriftens produktivitet ved å la deg jobbe raskere og smartere!

Google Workspace har ikke bare gjort e-postkommunikasjon enkel, men også nyskapende, der du kan samarbeide i sanntid om filene dine og få tilgang til kalenderen for å planlegge møter. Bygget på den svært sikre infrastrukturen til Google, beskytter alle bedriftsdata, brukere og enheter. Den sikkerhetskopierer også dataene dine i skyen, og du får full kontroll over e-posten din.

Funksjonene den tilbyr er Gmail, Kalender, strøm, chat, Meet, Dokumenter, Regneark, Skjemaer, Slides, Nettsteder, Apps-skript, Disk, Cloud Search, Keep, Admin, hvelv, Endpoint og tillegg.

A2 Hosting

A2 Hosting er fullpakket med nyttige e-postverktøy og funksjoner som hjelper deg med e-postmarkedsføringen din. Du kan bruke IMAP eller POP3 til å sende eller motta e-post. Og hvis du ønsker å bruke webmail, er RoundCube og Horde forhåndsinstallert til din disposisjon. I tillegg inkluderer den Mailman for å hjelpe deg med å kontakte fra en opt-in e-postliste.

E-postvertstjenesten gir deg større oppetidsforpliktelse for å utnytte pålitelig ytelse. Hver e-postvertskonto er lastet med en haug med e-postressurser gratis. Du kan finne og administrere disse ressursene fra kontrollpanelet kalt cPanel.

Disse gratis ressursene inkluderer følgende.

  • E-postvertskontoer for å administrere kontoene og passordene dine og konfigurere POP3- eller IMAP-innstillinger.
  • Webmail gjennom Roundcube og Horde
  • BoxTrapper for å bekrefte avsenderen
  • SpamAssassin for å filtrere spam
  • Barracuda for forbedret spamfiltrering ved å sjekke hver innkommende e-post
  • E-postautentisering og videresending
  • MX Entry for å sende e-poster
  • Autosvar, e-postliste, kryptering og mange flere

ScalaHosting

ScalaHosting er en sikker e-postvertsleverandør for din bedrift som gir maksimal leveringsdyktighet og sikkerhet. Det er mange fordeler med å ha e-postbokser i et eget skymiljø med ScalaHosting.

ScalaHosting tilbyr den beste måten å unngå spamfiltre og bygge merkevarebevissthet.

I tillegg hjelper den deg med å sette opp salgs- og e-postadresser som hjelper teamet ditt med å nærme seg hver enkelt kundeemne eller forespørsel raskt. Videre bruker den SShield, som er den ultimate cybersikkerhetsløsningen som er utviklet internt av dem. SShield følger enkel logikk, sjekker og inspiserer kode, og fanger opp ondsinnede aktiviteter for å redde bedrifter fra hackere.

Du vil få SPanel og SWordPressManager designet og utviklet internt basert på forskning og praktisk erfaring fra ScalaHostings team i mer enn 11 år. Hver plan inkluderer grunnleggende funksjoner, for eksempel gratis e-postdomene, gratis migrering, dedikert miljø, dedikert IP-adresse, pro spambeskyttelse, daglige sikkerhetskopier, sikkerhet fra blokkeringslister og mange flere.

Velg planen din fra $9,95/måned, inkludert 1 CPU-kjerne, 2 GB RAM, 20 GB SSD og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Titan

Titans forretningse-postpakke er utviklet for å hjelpe små bedrifter med å vokse merkevaren sin og bygge meningsfulle relasjoner med kundene sine ved å tilby e-post på domenet deres og verktøy som effektiviserer produktiviteten.

Titans omfattende pakke med verktøy inkluderer e-post, en delbar kalender og rikelig med lagringsplass, samt nyttige funksjoner som for eksempel:

  • E-postmaler for å lagre og gjenbruke vanlige sendte e-poster. Dette hjelper brukere med å spare tid når de sender repeterbare e-poster som påminnelser om avtaler eller salgsoppfølging.
  • Schedule Send som lar brukere skrive en e-post og planlegge at den skal sendes på et optimalt tidspunkt.
  • Lesekvitteringer som varsler brukere når deres sendte e-post er åpnet – en ideell funksjon for å vite når de skal følge opp.
  • Oppfølgingspåminnelser kan settes for å presse brukeren til å følge opp i tilfelle ingen svar.
  Hvor er administrasjonsverktøyene for Office 365?

Titan gjør det også enkelt å importere kontakter fra andre e-posttjenester og administrere flere kontoer innenfor et enkelt grensesnitt. I tillegg er deres vennlige og kunnskapsrike kundestøtteteam tilgjengelig 24/7 i tilfelle assistanse er nødvendig. Med en oppetidsgaranti på 99,99 % kan små bedrifter være trygge på at e-postene deres alltid vil bli mottatt.

DreamHost

Benytt deg av de profesjonelle e-postvertstjenestene fra DreamHost å gi et sterkt forretningsbilde på både kunder og potensielle kunder. Du vil kunne sende meldinger fra e-postadressen din som samsvarer med nettstedet ditt.

For å starte med DreamHost trenger du ikke nødvendigvis å endre hostingplanen. Denne pålitelige, enkle, men likevel solide plattformen fungerer med hvilket domenenavn du eier.

Du kan dra og slippe e-poster mellom forskjellige mapper, rute meldinger gjennom egendefinerte navn og sette opp leveringsfiltre automatisk. Som et resultat av innovativ IMAP-støtte synkroniserer den alltid e-postene dine, enten du bruker en bærbar PC, smarttelefon, nettbrett, smartklokke, skrivebord og så videre.

DreamHost gir automatisk et innkommende spamfilter gratis for å holde kontroll på trusler på nettet og beskytte innboksen din mot phishing-angrep, virus osv. I tillegg inkluderer vertsplanen også en annonsefri innebygd webmail.

Den kraftige e-postvertsplanen til DreamHost er rimelig og starter på bare $1,67/måned/postboks, inkludert 25 GB lagringsplass. Du har også en mulighet til å abonnere på Google Workspace.

Zoho Mail

Vil du nyte kryptert, sikker og tilleggsfri hosting?

Zoho kan dekke dem alle sammen med garantert personvern. Med denne e-posthostingen kan du oppnå smidig og forbedret beskyttelse mot skadelig programvare og spam. Den gir profesjonelle e-post-IDer for å gi merkevaren din høyere synlighet og autentisitet.

Datasentrene til Zoho Mail har høyverdig overvåking og sikkerhet for å gi deg pålitelig oppetid. Både ende-til-ende og hvile-kryptering gjøres for å sikre e-postene dine sammen med meldingskryptering gjennom S/MIME.

Ved å bruke Zohos kraftige og enkle kontrollpanel kan du utføre alle innstillingene, tilpasningen og konfigurasjonen. Du kan enkelt legge til brukere, sette opp retningslinjer, administrere gruppenavn og mye mer. Oppbevar e-postene dine i en viss periode for å motvirke lovlige angrep. Den tilbyr også e-Discovery for å hjelpe deg med å oppdage dine lagrede e-poster raskt.

Administrering av forretningskommunikasjon er sømløs ettersom Zoho Mail-appen kan lastes ned på Android- eller iOS-enhetene dine. Interessant nok kan du også legge til sosiale medier direkte i postkassen din ved å bruke strømmer og tagge team, kommentere, dele filer og administrere oppgaver enkelt.

Rackspace

Hvis du ser etter rimelig e-posthosting for bedriften din, Rackspace er et av de beste alternativene du har. Små bedrifter kan gi e-postene sine et profesjonelt utseende uten å investere mye. Gjennom premiumfiltrering vil innboksen din være fri for spam og ondsinnede aktiviteter. Dessuten gir det deg fullstendig personvern og sikkerhet til dine sensitive forretningsdata.

Rackspace gir deg også jevn migrering fra dine tidligere e-poster til nye profesjonelle e-poster med deres svært dedikerte eksperter. Bare husk hvor du hadde registrert domenenavnet ditt og overlat resten til Rackspace-eksperter.

Til en rimelig pris på bare $2,99 per bruker hver måned, tilbyr Rackspace alt du trenger for sømløs drift av bedriftens e-poster, inkludert:

  • 25 GB postkasse
  • Outlook, webmail og mobiltilgang
  • Ubegrenset gruppeliste, aliaser og videresending
  • E-postarkivering

Microsoft 365

Lag e-poster i forretningsklassen ved å velge Microsoft 365 som din e-postvert og alltid synkronisert. Få tilgang til e-poster, delte kalendere og kontakter fra hvor som helst ved hjelp av enheten, enten det er datamaskinen eller mobiltelefonen.

Ikke få panikk i tilfelle du mister telefonen med alle dine forretnings-e-poster på den! Du har fortsatt muligheten til å slette e-postene eksternt for å holde bedriftsinformasjonen din trygg. Microsoft 365 gir deg friheten til å tilpasse hver e-post ved å lage egendefinerte formater, bruke domenenavnet og bildene dine osv.

Du kan sende filer på opptil 150 MB ved å bruke denne e-postverten. Den gir også 100 GB lagringsplass slik at du kan lagre e-postene dine med tilpassede bilder og formater. Med et enkelt administrasjonssenter kan du administrere e-postene dine bedre, inkludert opprettelse av nye kontoer, sletting, opprettelse av tilpassede skript og så videre.

  Hvordan eksportere kontakter fra et Excel-regneark til Outlook

Microsoft 365 gir deg den beste anti-spam-filtreringen og anti-malware-beskyttelsen for å beskytte e-postene dine mot potensielle nettkriminalitet. Dessuten får du også arkivfunksjoner og eDiscovery.

Gå pappa

Gjør et evig inntrykk på kundenes sinn ved å bruke profesjonelt utseende e-poster fra Gå pappa som komplimenterer virksomheten din. Den inkluderer brukervennlige funksjoner som kontakter, kalendere, en nettpostportal og oppgaver. E-postene fungerer utmerket på tvers av et bredt spekter av enheter, inkludert datamaskiner og mobiltelefoner, og synkroniseres automatisk for å holde e-postene dine oppdatert.

GoDaddy inkluderer et industristandard spamfilter for å gi deg en ren innboks og kan blokkere mer enn 300 millioner potensielt skadelige e-poster hver dag med antivirusfiltrene og 256-biters kryptering. Den kombinerer automatiserte trusselovervåkere, sofistikert dataanalyse og et spesielt team med sikkerhetseksperter for å tilby det høyeste sikkerhetsnivået.

Du kan enkelt tilpasse e-postadressen din for å gjøre den iøynefallende og unik for å skille seg ut i mengden, samtidig som du opprettholder et profesjonelt utseende med annonsefrie planer. Få et glimt av innholdet i e-postvedleggene dine før du sender dem, bruk en nettpostportal for å administrere nettområdet ditt med tilpassede widgets, inkludert sport, vær, nyheter osv.

Amazon Workmail

Amazon Workmail tilbyr en sikker og enkel å administrere e-posttjeneste for bedrifter, i tillegg til støtte for eksisterende e-postklientapper for mobil og skrivebord. Få tilgang til e-poster, kalendere og kontakter smertefritt ved å bruke klientappene du velger, inkludert Outlook og andre opprinnelige Android- eller iOS-e-postapper som støtter IMAP-protokollen. Du kan også få tilgang til dem ved å bruke din foretrukne nettleser.

Integrer e-postene dine sømløst med din nåværende bedriftskatalog. Det gir deg også muligheten til å kryptere data sammen med lagringsstedet. I tillegg kan du sette opp Microsoft Exchange Server interoperabilitet og administrere brukerne, ressursene og gruppene dine gjennom SDK.

Amazon Workmail gir sikkerhet på bedriftsnivå til dataene dine gjennom AWS Key Management Service. Den lar deg få full kontroll over e-postene og dataene dine og lar deg administrere slik du vil. Det gir 50 GB lagringsplass for e-postene og dataene dine.

Fastmail

Fastmail lar deg lage e-poster for bedriften din som kan matche nettstedet ditt ved å tilby enkel tilpasning. Du kan administrere e-postene dine på en smart måte ved å bruke én innboks hver gang du sender og åpner e-post. Du kan dele e-postmapper, kontakter og kalendere med teamet ditt for jevn informasjonsflyt og planlegge møtene dine raskt.

Den tilbyr Topicbox der teamene dine kan dele ressurser og innsikt og lar deg nå hele teamet på ett sted. Du kan også bygge bedriftsarkivet ditt ved å bruke denne funksjonen og administrere det. Ved å bruke Fastmail kan du administrere e-posttilgangsnivåer og bruke avanserte innstillinger for å holde dataene dine sikre.

Prøv dens 30 dagers gratis prøveversjon og velg deretter en passende plan i henhold til dine krav.

Namecheap

Namecheap er en rask, pålitelig og sikker vertstjeneste for e-post designet spesielt for å møte bedriftens behov. Det er enkelt å administrere e-post, kalender, kontakter og generell e-postmarkedsføring ved å bruke denne tjenesten.

Du kan til og med få en gratis prøveversjon av Namecheap i to måneder for å oppleve effektiviteten til denne plattformen og deretter velge en plan for å fortsette å utnytte fordelene på hele virksomheten din. Den er raskt kompatibel med enhetene dine, inkludert Android, Windows eller iOS. Den tilbyr domenebaserte e-poster, enhetlig innboks, anti-spam-beskyttelse, HTML-signaturer, POP3- eller IMAP-tilgang og sikker e-posttilgang med alle abonnementer.

Nyt sømløst og sikkert samarbeid med bedriftens e-post ved å dele e-poster, kontakter, dokumenter, avtaler, regneark og oppgavelister. Du kan forvente høy ytelse fra vertstjenesten som du ikke trenger å bekymre deg for om e-postene dine gikk til destinasjonen eller ikke, Namecheap tar seg av det!

Tofaktorautentiseringen gir ekstra sikkerhet til e-postene dine samtidig som legitimasjonen din er trygg. Det gir førsteklasses sikkerhet gjennom Universal 2nd Factor (U2F) og tidsbasert engangspassord (TOTP).

Konklusjon

E-post utvikler seg med nye og innovative funksjoner som hjelper deg å kommunisere sømløst med dine kunder og potensielle kunder. Bedrifts-e-poster gir ikke bare et profesjonelt preg til bedriften din, men utvider også merkevaretilstedeværelsen din. Med e-postvertstjenestene ovenfor kan du enkelt administrere e-postene dine, sikre dataene dine og bygge tillit hos kundene dine.

Deretter vil du kanskje også finne ut om e-post spamfiltreringsløsninger.