Fiks Premiere Pro Error Code 3 i Windows 10

Adobe Premiere Pro er videoredigeringsprogramvare som utfører nødvendige oppgaver for å produsere video med høy oppløsning og god kvalitet. Programvaren er et ikke-lineært redigeringssystem som passer perfekt til profesjonelle og amatører. Denne prisbelønte programvaren er utmerket på det den gjør, inkludert import av videoer, lyd og grafikk, legge til effekter, eksportere videoer i ulike formater og ordne alle elementene sammen for å passe til en visuell tidslinje. Den kan dermed brukes til nesten alle de vanlige redigeringsoppgavene, selv om det er en hake med programvaren under eksport av videoer: Premiere Pro feilkode 3. Denne feilkoden har mange brukere støtt på når de prøver å eksportere videoen eller innholdet sitt etter redigerer den. Hvis du også har møtt det samme problemet og leter etter rettelser, har du kommet til rett sted. Vi har en perfekt guide for å løse feilkode 3 i Premiere Pro, og vil underveis også gjøre deg kjent med årsakene bak feilen. Så la oss komme i gang med dokumentet vårt med en gang for å fikse feilkode 3 feil kompileringsfilm.

Hvordan fikse Premiere Pro Error Code 3 i Windows 10

Feilkode 3 tommer Adobe Premiere Pro oppstår på et system når innstillingene som kreves for Premiere Pro ikke er riktig konfigurert. Feilkoden ses vanligvis når en video gjengis i H264-format, noe som gjør at all redigering blir ufullstendig, og videoer blir ufullstendig kompilert. Det kan også være en feil ved kompilering av film, eksportfeil eller feil ved fullføring av gjengivelse på Windows 10/11.

Hva forårsaker feilkode 3?

Noen årsaker til problemet ovenfor er listet opp nedenfor:

  • Utdaterte grafikkdrivere
  • Utdatert Premiere Pro-programvare
  • Duplikatfil med samme tittel og format
  • Ikke nok plass på harddisken
  • Ugyldig utgangsstasjon
  • Lav eller middels GPU-bruk
  • Korrupt projeksjonsbelastning

Nå som du vet årsakene som vanligvis resulterer i feilkode 3 når du eksporterer en video på Premiere Pro, er det på tide å se på noen av de beste feilsøkingsmetodene som er perfekte løsninger for de ovenfor angitte årsakene.

  Hvordan fikse Adobe-programvare er ikke ekte på Windows 10

Metode 1: Gi nytt navn til fil

Den grunnleggende metoden for å fikse feilkode 3 er å gi nytt navn til filen du prøver å gjengi. Mange feilkoder er vanligvis relatert til filnavn som har spesialtegn. Et spesialtegn kan også stoppe filen fra å kompilere siden systemet ikke kan lese den. Derfor må du sørge for at filnavnet ditt har et vanlig alfabet og ingen spesialtegn.

Å gi nytt navn til filen er også flott for å løse problemet med dupliserte filer. Hvis det allerede er en fil med lignende navn, format og tittel på systemet ditt, kan det bli en veisperring i eksporten av gjeldende fil. Så sørg for at du endrer navnet ved å legge til en bokstav eller et ord.

Metode 2: Start Adobe Premiere Pro på nytt

En annen metode som er enkel, men effektiv, er å starte programmet på nytt. Det er ganske nyttig i tilfeller der en mindre feil eller en feil forårsaker problemer med videogjengivelsen.

Merk: Lagre den redigerte filen før du lukker den for å unngå å miste endringene som er gjort.

1. Trykk Ctrl + Shift + Esc-tastene sammen for å åpne Oppgavebehandling.

2. Finn Adobe Premiere Pro-prosessen og høyreklikk på den.

3. Velg alternativet Avslutt oppgave for å lukke appen.

4. Start nå appen på nytt og sjekk om du nå kan eksportere videoen uten feilkoden.

Metode 3: Fjern effekter

Hvis du har brukt overdreven effekter i videoen og lagt til spesialfunksjoner som smart gjengivelse eller GPU-gjengivelse, kan de forårsake Premiere Pro feilkode 3. Derfor må du fjerne overdreven effekter og spesialfunksjoner for å sikre at du får den gjengitte videoen uten en feil. Du kan også prøve å fjerne klippene mellom videoene, da de kan være inkompatible. Så pass på at du ikke legger til unødvendige effekter til videoen din.

Metode 4: Sjekk Eksporter krasjplassering

Du kan også løse Premiere Pro feilkode 3 mens du eksporterer videoen hvis du vet nøyaktig hvor krasjen førte til feilen. Dette kan gjøres ved å ramme videoen tilbake noen bilder eller noen få bilder fremover ved hjelp av menyen nederst på skjermen. Du kan eksportere det lille segmentet først for å sjekke om problemet vedvarer. Hvis ikke, kan du ikke eksportere resten av filen også. Gå videre til neste metode.

  Hvordan fikse WDF_VIOLATION-feil i Windows 10

Metode 5: Endre plassering av prosjektfil

Følgende metode for å vurdere om du fortsatt har problemer med feilkode 3, er å endre prosjektfilens plassering. For mange brukere har det også vært svært nyttig å endre plasseringen av den eksporterte videoen sammen med prosjektfilen. Så la oss se på metodene som kan hjelpe deg med det samme:

1. Når prosjektet er klart, velg Fil-alternativet i øvre venstre hjørne og klikk på Lagre som.

2. Sett deretter filens plassering til skrivebordet eller et annet sted og klikk på Lagre.

3. Åpne nå Eksportinnstillinger, velg kategorien Utdata og klikk på Eksporter.

Etter at trinnene er utført, sjekk om handlingen du prøvde å behandle tidligere nå kan utføres uten feilkode 3.

Metode 6: Oppdater Premiere Pro

Hvis du fortsatt sliter med å fikse feilkode 3 feil ved kompilering av film, kan du prøve å oppdatere selve applikasjonen. Hvis hele problemet er forårsaket av en feil, kan det enkelt løses ved å installere den nye versjonen av Premiere Pro. For å gjøre det manuelt, må du først avinstallere applikasjonen fra systemet og installere den nyeste versjonen fra den offisielle nettsiden. Du kan enkelt følge trinnene nedenfor for det samme:

1. Trykk på Windows-tasten. Skriv inn Creative Cloud og klikk på Åpne.

2. Klikk på de tre horisontale linjene øverst i venstre hjørne.

3. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer.

4A. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, klikker du på Oppdater ved siden av Premiere Pro.

4B. Hvis programvaren er oppdatert, vil den vise Oppdatert ved siden av Premiere Pro.

Merk: Alternativt kan du oppdatere appen direkte ved å gå til Hjelp > Oppdateringer…-menyen i Adobe Premiere Pro-appen.

Metode 7: Opprett nytt prosjekt

Du kan også prøve å lage et nytt prosjekt for den samme filen, siden det er en praktisk og nyttig løsning. Følg trinnene nedenfor for detaljer:

1. Åpne Adobe Premiere Pro og gå til Fil og velg Ny > Prosjekt… alternativet.

2. Gi prosjektet et navn og klikk på OK.

3. Når det nye prosjektet er opprettet, importerer du det forrige prosjektet til det nye med dra og slipp-funksjonen.

Etter at du er ferdig med å importere, sjekk om du står overfor den samme feilkoden når du gjengir eller eksporterer videoen.

  (FAST) Lydkontakt fungerer ikke på bærbar Windows 10

Metode 8: Endre kodingsinnstillinger

For brukere som har slitt med en videoeksport i Premiere Pro, har deaktivering av innstillinger for maskinvarekoding vært til stor hjelp for å løse Premiere Pro feilkode 3. Du kan gjøre det samme ved å bruke trinnene som er instruert nedenfor:

1. Rull ned Video-delen i veiviseren for eksportinnstillinger.

2. Velg Programvarekoding under Ytelse: i delen Kodingsinnstillinger.

3. Klikk deretter på Eksporter-knappen.

Metode 9: Endre videorenderer

Hvis du støter på Premiere Pro-feilkode 3 mens du gjengir videoen, kan du løse problemet ved å endre videogjengivelsen. Det er en effektiv løsning å prøve ut hvis ingen av metodene har hjulpet deg til nå.

Merk: Mercury Playback Engine-programvaren kan forårsake stabilitetsproblemer i enkelte PC-konfigurasjoner.

1. Åpne videoen i Premiere Pro som forårsaker feilen og klikk på Fil øverst til venstre.

2. Velg Prosjektinnstillinger og klikk på Generelt.

3. Gå deretter til delen Videogjengivelse og avspilling og klikk på Renderer for å åpne rullegardinmenyen.

4. Velg deretter Mercury Playback Engine Software Only-alternativet og klikk på OK.

5. Gjengi videoen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Metode 10: Oppdater grafikkdriveren

Det er også mulig at systemets grafikkdriver er en underliggende årsak bak feilkode 3 i Premiere Pro. Hvis dette er tilfelle, er det viktig å oppdatere dem. Selv om drivere for systemet ditt får nye oppdateringer hver gang, installerer du en ny oppdatering for Windows. Hvis oppdateringen deres blir hoppet over av en eller annen grunn, kan du gjøre det manuelt ved å bruke vår guide om 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10. Generelt anbefales det alltid å holde systemets grafikkdriver oppdatert for å opprettholde stabilitet, sikkerhet, og optimalisert ytelse av systemoppgavene.

Metode 11: Sett strømstyringsmodus til Maksimum

For brukere med NVIDIA-kontrollpanel eller AMD Radeon-programvare kan det å sette strømstyringsmodus til maksimum i GPU være svært nyttig for å fikse feilkode 3 i Premiere Pro. Så hvis du er en NVIDIA-bruker, følg trinnene nedenfor:

1. Høyreklikk på skrivebordet og klikk på NVIDIA Kontrollpanel.

2. Velg alternativet Administrer 3D-innstillinger fra panelet til venstre.

3. Finn Strømstyringsmodus under Innstillinger og utvid menyen.

4. Velg nå Foretrekk maksimal ytelse fra rullegardinmenyen.

***

Adobe Premiere Pro er det ultimate programmet for profesjonell redigering av videoer. Applikasjonens funksjoner og innhold gjør den til et av de ultimate redigeringsprogrammene. Imidlertid kan problemer som Premiere Pro feilkode 3 være spoilere for redaktører som bruker timer på å legge til effekter og ender opp med å få en feilkode mens de eksporterer arbeidet sitt. Vi håper at vår guide kan hjelpe mennesker i nød på jakt etter en løsning for å takle dette problemet. Fortell oss hvordan legen vår kan være til hjelp for deg. For spørsmål eller forslag kan du kontakte oss ved å legge igjen kommentarer nedenfor.