Topp 20 beste alternativer til LiveLeak

LiveLeak, grunnlagt i 2006, redefinerte media ved å være vertskap for voldelige og skremmende opptak. Fra videoer om drap og terrorisme til opptak av dagligdags kriminalitet og vold. Nettstedet er også definert som et videodelingsnettsted som lar brukerne legge ut brutale opptak. Bortsett fra slike ødeleggende videoer, dekket LiveLeak også noen andre sjangre og temaer, inkludert kjendissladder, sport og politikk, noe som gjør det til en skandaløs plattform for seere som liker grafisk og urovekkende materiale. Siden har også blitt sagt å fremme ytringsfrihet for sin ikke-partisk tro på spesifikke spørsmål. Vi har samlet noen beste alternativer som vil hjelpe deg å se på lignende innhold som LiveLeak. Så la oss komme i gang med listen vår over erstatninger med en gang for å fylle ut ditt indre beist med litt brutalt innhold.

Topp 20 beste alternativer til LiveLeak

Selv om nettstedets beryktede popularitet gjorde det til et av sitt slag, ble det forbudt etter nesten 15 år i 2021. Årsaken bak nedleggelsen av nettstedet er fortsatt vagt, men er åpenbart, fra den hårreisende halshuggingsvideoen til en kjent amerikansk journalist James Foley til sensitive emner som Panorama. Også mange videoemner utløste følelsene til mange som til slutt førte til nettstedets forbud. Siden nettstedet ble forbudt, har freakshow-elskere jaktet på de beste LiveLeak-alternativene. Hvis du er noen som leter etter den samme informasjonen, så har du kommet til rett sted.

1. YouTube

YouTube er et primært og et av de beste LiveLeak-alternativene når det kommer til sjanger og flere temaer. Fra musikkvideoer, veiledninger og filmer til oppskriftsvideoer, plattformen er fylt med underholdning. Akkurat som LiveLeak kan seerne se ekstremt og makabert innhold på YouTube også. På grunn av denne grunn må imidlertid YouTube-kontobrukere være 18+ år og 13+ med samtykke fra foreldre. Det er imidlertid ikke viktig å opprette en konto på YouTube, du kan se innholdet du er interessert i uten noen konto også.

  • YouTube er en verdensberømt online videodelingsplattform som lar brukere laste opp videoer, lage sine egne kanaler, se og dele videoer.
  • Det gir også en ekstra kommentarfunksjon som er ekstremt takknemlig for rekkevidden til en video.
  • Plattformen kan nås på flere plattformer, inkludert mobiltelefoner, stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og andre Internett-kompatible enheter.

2. Xfinity Video

Den neste plattformen i listen over erstatninger for LiveLeak er Xfinity video. Det er en av de beste å se nyhetsvideoer fra store kanaler, inkludert CNN, ABC nyheter og mer. Bortsett fra dette kan du også glede deg over videoer om underholdning, sport, business, livsstil osv.

  • Xfinity fikk popularitet etter forbudet mot LiveLeak på grunn av det uendelige innholdet og ingen sensur av legalisert innhold.
  • Plattformen er kjent for sin utmerkede kategoriserte struktur for videoer som lar brukere bla gjennom innholdet de leter etter ganske enkelt.
  • Xfinity krever en konto på den som hjelper deg å logge på og se videoer uten forstyrrelser.

3. PeerTube

Et annet av de beste LiveLeak-alternativene er PeerTube, med et navn som nesten ligner på YouTube. Det er en gratis videostreamingplattform som er desentralisert og forent, i motsetning til YouTube som sentraliserer brukernes data og oppmerksomhet.

  • PeerTube er en åpen kildekode-plattform som ble opprettet i 2015.
  • Den består av videoer, lik YouTube-formatet, med aspekter som dekker språk, kategori, personvern, tittel, publiseringsdato, antall visninger, forfatter og mer.
  • Videoer på PeerTube er godt organisert i henhold til deres popularitet, trend og plassering, noe som gjør det ganske enkelt for seerne å finne foretrukket innhold.

4. Lekket virkelighet

Merk: Leaked Reality er for øyeblikket blokkert eller deaktivert på grunn av juridiske problemer. Du kan besøke Twitter-side for å vite statusen til nettstedet.

Leaked Reality er et av de beste nettstedene som fungerer som et alternativ til LiveLeak. For å gjøre det enkelt for seerne, har nettstedet Leaked Reality kategorisert videoer i henhold til Nyeste, Offentlig, Privat, Mest kommentert og mer. Nettstedet, akkurat som LiveLeak, er nok til å oppfylle ønsket ditt om å se på rystende innhold fra hele verden.

  • Nettstedet har noe utmerket innhold når det kommer til grafiske videoer.
  • Kategoriene som dekkes under dette nettstedet inkluderer kriminalitet, ran, ulykker, politi, ran, siste nyhetene, militær, politikk, natur, religion og mer av slikt innhold med grufulle handlinger.
  • Det har virkelig blitt en raskt voksende plattform etter LiveLeak på grunn av påstandene om å ha den største samlingen av lekkede videoer som kan streames hvor som helst i verden.
  • Det skal imidlertid bemerkes at Leaked Reality har blitt ansett som lyssky på grunn av det globale strømbruddet i noen tid nå. Bortsett fra det har det vært et flott alternativ til LiveLeak.

5. Odysee

Nettsteder som LiveLeak inkluderer et annet navn i listen, Odysee. Det er en ny åpen kildekode for videodelingsside som støtter ytringsfrihet. Plattformen er desentralisert og er basert på å løse problemer med blokkjedeteknologi.

  • Det er et flott alternativ til YouTube hvor brukere til og med kan laste opp videoer på kanalen deres slik at seerne kan se og dele.
  • Siden det er et nettsted med åpen kildekode, forblir dataene som lastes opp på det, sikre og gjennomsiktige.
  • Av denne grunn brukes siden av nesten 8,7 milliarder brukere over hele verden i henhold til en nylig beta-testing.
  • Selv om mye voldelig innhold er forbudt på nettstedet, er det fortsatt et populært navn når det gjelder streaming av underholdende videoer på nettet.

6. Daily Mail Online

Det neste alternativet for LiveLeak er Daily Mail Online. Selv om siden er fylt med videoer av forskjellige sjangere, mangler den følelsen av LiveLeak.

  • Den strømmer trendvideoer, nyhetsvideoer, showbiz-innhold, sportsvideoer, vitenskapelige ting og annet underholdende innhold som foretrekkes av et stort publikum.
  • Det er imidlertid en verdt å prøve erstatning for LiveLeak ettersom den viser frem alt det trendy, ryktede og virale innholdet på nettet.

7. EngageMedia

LiveLeak-alternativer inkluderer også EngageMedia, som er et non-profit nettsted i Asia og Stillehavet. Nettstedet ble medstiftet i 2005 av Anna Helme og Andrew Lowenthal med et motiv for å skape sosial endring ved hjelp av miljø- og menneskerettighetsvideoer.

  • Nettstedet er en åpen kildekode og gratis programvareplattform.
  • Den strømmer videoer som dekker emner som digitale rettigheter og sosiale spørsmål.
  • Den tar sikte på å styrke brukernes kunnskap om åpne og sikre teknologier, utvikle nettverk og plattformer for digitale rettigheter, og bringe endring på sosiale, kulturelle og offentlige politiske nivåer.

8. Dtube

Desentralisert rør, også kjent som Dtube streamer trendvideoer og aktiverer også voksent innhold i hovedpanelet på nettstedet. DTube er et kjent og gunstig nettsted over LiveLeak som krever en konto for å se innhold lastet opp til den.

  • DTube er en annen desentralisert videodelingsplattform som er basert på et nettverk som opererer på blokkjeden.
  • Ideen bak denne nettsiden er stemmer som gis av seerne på videoene for å belønne kuratorene.
  • Siden dataene som lastes opp på nettstedet er trygge og sikre, passer de bedre for skapere enn YouTube.
  • Nettstedet er ikke underlagt noen begrensninger og har utsøkte videoer på trend.
  • Som en åpen kildekode-plattform opererer den på Steem-blokkjeden der belønninger utbetales i kryptovaluta.

9. Ebaums verden

Hvis du leter etter de beste LiveLeak-alternativene da Ebaums verden er et must-navn. Hvis du ser etter en flott tid på et videonettsted, vil du definitivt ta en titt på det.

  • Nettstedet har alt som er blodig, inkludert sjokkerende filmvideoer som får seere av brutalt innhold til å gå tilbake til det.
  • Dette utmerkede alternativet streamer også morsomme videoer fra hele verden, noe som gjør det til et underholdende nettsted.
  • Kategoriene som vanligvis dekkes på stedet inkluderer morsomme memer, virale videoer, nyhetshendelser, skumle videoer og mye mer grusomt som LiveLeak-seere foretrekker.
  • Ebaum’s World er et morsomt nettsted å utforske på grunn av den uvanlige variasjonen av videoer du kan finne i den.

10. Vimeo

Vimeo er en annen videodelingsplattform der medlemmer kan se og laste opp videoer. Nettstedet ble grunnlagt i 2004 av Anjali Sud som også lar medlemmer gjøre kreative endringer i videoer som forbedrer dem og legge til musikk til videoen også.

  • Nettstedet tilbyr gratis tjenester så vel som betalte tjenester som gir kontroll over hvordan videoer vises på internett.
  • Vimeo er et brukervennlig videonettsted akkurat som YouTube hvor du kan laste opp en video, se den, lagre den, kommentere den, like den, dele den og mange flere ting du kan gjøre.
  • Med en stor fanskare allerede vokser nettstedet i popularitet, noe som gjør det til et engasjerende fellesskap.

11. Veoh

Hvis du er noen som leter etter nettsteder som LiveLeak for noen videoer av god kvalitet samtidig som du holder underholdningsnivået høyt, Veoh er stedet for deg. Selv om siden ikke inneholder like mye grafisk innhold som LiveLeak. Det kan fortsatt være ekstremt nyttig for å drepe kjedsomheten din, takket være den brede variasjonen som tilbys av plattformen.

  • Veoh gjør det mulig for seerne å velge sin foretrukne kategori for videoene de vil se.
  • Kategorien deres inkluderer videoinnhold som komedie, reise, tegneserie, anime, kultur, nyheter og mer.
  • Disse videoene kan enkelt streames på forskjellige enheter, som mobiltelefoner, stasjonære datamaskiner, nettbrett og iPader. I motsetning til de fleste andre nettsteder kan seere på Veoh også se filmer og episoder i full lengde.

12. AOL-video

AOL-video er et lignende nettsted for videodeling som LiveLeak når det gjelder innhold. Seerne kan streame videoer etter eget valg uten å måtte registrere seg.

  • Nettstedet er kjent som en one-stop for alle videoelskere som elsker å overskue på YouTube.
  • Sammen med videoer serverer AOL Video også seerne med filmer, brukerskapt innhold og TV-serier.
  • Med over 14000 videoer er den satt til å oppnå sin sårt tiltrengte popularitet.
  • Det kan enkelt streames på bærbare enheter med internett.
  • Dette godt organiserte nettstedet består av nettverk som FOX, MTV og History Channel, som tilbyr mangfoldig innhold å se på.

13. BitChute

BitChute er en videovertstjeneste som ble lansert i 2017 og vokser i popularitet for sitt karakteristiske fokus på videoinnhold. Hvis du er en person som leter etter LiveLeak-alternativer, vil du garantert like BitChute siden den er kjent for å imøtekomme konspirasjonsteoretikere og hatefulle ytringer.

  • Det er en peer-to-peer videodelingsplattform med et motiv for å sette mennesker og ytringsfrihet først.
  • Nettstedet er ganske kontroversielt for hatytringene på plattformen, på grunn av at produsentene av nettstedet har blitt utestengt fra andre plattformer, inkludert YouTube.
  • Alt i alt kan dette omstridte nettstedet være din neste favoritt etter LiveLeak, hvis du er interessert i tvilsomt innhold.

14. OMG Nyheter

Akkurat som navnet, OMG Nyheter kommer virkelig til å gi deg noen fryktinngytende nyheter. Nettstedet består av noen sinnssyke videoer som vil blåse deg.

  • Fra å gi triks til å advare foreldre om barna deres, har nettstedet en bisarr samling videoer som et nysgjerrig sinn helt sikkert vil elske.
  • Hovedformålet med nettstedet er å skape en faktor av forundring og overraskelse for seerne, noe den gjør med stor perfeksjon.
  • Hvis du er en kontroversiell person og liker den typen videoer som etterlater tankene dine fulle av nysgjerrighet, så er OMG News noe for deg.

15. Dailymotion

Listen over beste LiveLeak-alternativer kan ikke være komplett uten å nevne Dailymotion. Dailymotion er en verdenskjent videodelingsplattform som strømmer videoer relatert til sport, musikk, underholdning og musikk. Nettstedet ble opprettet i 2005 og har tjent brukere som en enkel plattform for brukere å laste ned, dele og lage videoer.

  • Den har blitt vurdert som den nest mest sette videoplattformen og er også en av de største konkurrentene til YouTube.
  • Siden består av videoer og bilder av høy kvalitet som oppdateres hver dag.
  • Flere kategorier som dekkes i Dailymotion inkluderer musikk, komedie, sport, tegneserier, nyheter, politikk, direktesendinger og mange andre. Så sett i gang med en av de mest kjente videoplattformene gjennom tidene.

16. Rumble

Rumble er nok en videoplattform som kan være en erstatning for LiveLeak. Plattformen som ble grunnlagt i oktober 2013, er populær blant amerikanske brukere.

  • Innholdet på nettstedet er ordnet kronologisk for å la brukerne velge sin foretrukne video med letthet.
  • Med færre begrensninger kan brukere opprette og laste opp innhold på Rumble.
  • Som nettstedet hevder, fremmer det kun ytringsfrihet og ingen annen form for feilinformasjon eller konspirasjonsteorier.
  • Eventuelt videoinnhold som inneholder pornografi eller mobbing går ikke gjennom den redaksjonelle vurderingsprosessen til Rumble.
  • Mens du laster opp videoer på nettstedet, kan brukere også tjene penger i form av penger fra Rumble. Så, sammen med å være en underholdningsside, tjener den definitivt et alt-i-ett-formål for videoavhengige.

17. ItemFix

Den neste på listen over nettsteder som LiveLeak er ItemFix, som har overtatt LiveLeak som hånd i hanske. Nettstedet er for ekstreme videoelskere som elsker korte klipp som inneholder noe underholdende innhold.

  • I motsetning til LiveLeak, har brukere forbud mot å laste opp blodige og overdrevent voldelige videoer på plattformen.
  • Den består av tilfeldige og morsomme videoer som fungerer som et godt tidsfordriv.
  • Bortsett fra det, består nettstedet også av videoer som involverer problemer i et land.
  • Etter at LiveLeak ble stengt, omdirigerte den brukere til ItemFix for pålitelig og rimelig lasteinnhold.

18. YouPHPTube

YouPHPTube er en gratis løsning som er tilgjengelig for alle å laste ned videoer. Det er et av de sjeldne komplette systemene som består av komplett online videostreaming, videoer på forespørsel og live casting.

  • Dette åpen kildekode-nettstedet er gratis for alle på nettet hvor brukere kan lage og laste opp videoer.
  • Den er skrevet i PHP og lar brukere laste ned og kode videoer fra andre nettsteder.
  • Streaming av live-videoer gratis er nå enkelt mulig med YouPHPTube.

19. Streamtape

LiveLeak-alternativer kan ikke navngis uten Streamtape. Streamtape er en videodelingstjeneste som tilbyr ubegrenset lagring og båndbredde til brukerne.

  • Hvis du vil oppleve rask og ubegrenset nedlastingshastighet, er Streamtape et nettsted som er lett å håndtere.
  • Ikke bare kan du laste ned, men du kan også laste opp, dele, strømme og tjene penger på videoer.
  • I motsetning til andre nettsteder, kan du også finne vokseninnhold på den.
  • Med et enkelt brukerpanel gir nettstedet også god undertekststøtte på flere språk.
  • Sammen med å være et nettsted som tjener penger, er det en flott plattform for å dele videoer med hvem som helst i verden.

20. FreeSpeech Tube

Den siste på listen over alternativer som finnes online for LiveLeak er FreeSpeechTube.

  • FreeSpeech Tube er en ikke-partisan videodelingsplattform som fokuserer på ytringsfrihet, akkurat som navnet representerer.
  • For folk som er opptatt av å bryte et tabu eller offentlig dele kontroversielle ideer eller meninger, så er FreeSpeech Tube et perfekt sted.
  • Uten hensyn til grafisk vold på nettstedet, tilbyr det et stort utvalg av videoer for brukere.

***

LiveLeak var et nettsted kjent over hele verden for sitt grafiske innhold og noen grusomme videoer som ville gi en skummel følelse til brukerne. Selv om mange syntes nettstedet var nedsettende av mange grunner, hvorav en er usensurert innhold, syntes andre det var ganske fortryllende. Nå som siden er forbudt, finner LiveLeak-seere seg ofte på jakt etter et perfekt nettsted som kan underholde dem på rare måter, akkurat som LiveLeak. Vi håper at guiden vår hjalp deg med LiveLeak-alternativer, og at du klarte å finne et passende nettsted som du kan bli besatt av. Du kan legge igjen spørsmål og forslag, hvis noen, i kommentarfeltet nedenfor.

  7 måter å fikse det på