Slik tilbakestiller du Mophie trådløs lader

Hvis du har en Mophie trådløs lader eller bruker Mophie power station bærbar lader og ønsker å lade telefonen trådløst? Og lurer du også på hvordan du fikser din trådløse Mophie-lader? Ikke bekymre deg, vi er her for deg! Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Mophie trådløse ladere, gir vi deg denne nyttige guiden som vil løse alle tvilene dine, som om Mophie-ladere er dårlige for telefonen din og hvordan du tilbakestiller Mophie trådløs lader. Du vil også få lære hvordan du kan fikse den trådløse Mophie-laderen din.

Slik tilbakestiller du Mophie trådløs lader

Du vil lære hvordan du tilbakestiller Mophie trådløs lader videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvordan slår du på din Mophie bærbare lader?

La oss se hvordan du kan slå på den bærbare Mophie-laderen.

1. Først kobler du en lynkabel til den bærbare Mophie-laderen for å lade den.

2. Etter at den er ladet opp, trykk på Batteristatus-knappen for å sjekke batteriprosenten.

Nå er den bærbare laderen din fra Mophie kraftstasjon slått på, og du kan koble den til hvilken som helst telefon og lade telefonen hvor som helst uten en faktisk strømplugg.

Hvor lang tid tar det å lade en Mophie-lader?

Ladetiden avhenger av hvilken type lader du bruker for å lade den.

  • Hvis ladeeffektiviteten er 100 prosent og du bruker en 1 Amp lader, vil det ta ca. 12 timer, da Mophie-laderen har et batteri på 12Ah kapasitet.
  • Det vil imidlertid ta mindre enn 6 timers ladetid hvis en 2,1 Amp lader brukes, og enda mindre ladetid hvis en bedre lader med mer kapasitet brukes til å lade den.
  8 Programvare for kontraktsadministrasjon for å strømlinjeforme arbeidsflyten din

Mophie-laderen krever mindre ladetid hvis du allerede har noe batteri på Mophie-laderen. Batteristatus-knappen bruker lyse prikker for å indikere batteriprosent. Slik kan du bestemme batteriprosenten i henhold til lyspunktene:

  • 1 lys prikk indikerer 0 til 25 prosent batteri
  • 2 prikker indikerer 25 til 50 prosent batteri
  • 3 prikker indikerer 50 til 75 prosent batteri
  • 4 prikker indikerer batteriprosent mellom 75 og 100

Er Mophie-ladere dårlige for telefonen din?

Nei, enhver type trådløs lader er ikke dårlig for deg mobilens batterihelse.

  • Trådløse ladere har en fordel fremfor konvensjonelle ladere da det gir en stabil ladning. Men det er en vanlig misforståelse at trådløse ladninger produserer mer varme under lading, så det vil påvirke telefonens helse negativt. Det er ikke slik at telefonens batteri varmes opp mens den lader trådløst, men bare kobberspolen inne i telefonen varmes opp.
  • Den trådløse laderen bruker elektromagnetisk induksjon for å lade og overoppheting er en av de negative effektene av elektromagnetisk induksjon. Men smarttelefonbatteriet ditt er ikke direkte truet av varmen så lenge varmen holdes inne og holder seg innenfor trygge grenser.
  • Batteriladingssykluser blir ikke påvirket av typen lader som brukes, så trådløs lading og kablet lading er ikke annerledes i dette aspektet.

Mophie-ladere er top-of-the-line og gjør en god jobb med å håndtere varmen som produseres. Så Mophie-ladere er trygge å bruke og har ingen dårlige effekter på din iOS- eller Android-smarttelefon. Så nå vet du om Mophie-ladere er dårlige for telefonen din eller ikke.

Foto av Chris Lynch på Unsplash

Hvor lenge varer Mophie-ladere?

Mophie Portable PowerStation-ladere gir deg en effekt på 100 watt og kan lade opptil 3 enheter samtidig. I tillegg kan den brukes til å lade bærbare datamaskiner og mobiler. Mophie Portable PowerStation XL-lader kan lade for 96 pluss timer med iPhone-bruk og 12 pluss timers bruk på store enheter som Macbook. Mophie-ladere kan tilby deg mer enn 500 hele sykluser (fra 0 prosent til 100 prosent) med 100 prosent effektivitet. Ettersom tidseffektiviteten til alle litiumbatterier reduseres, kan Mophie kraftstasjonsbatteri bare tilby mindre enn 75 % av den opprinnelige kapasiteten etter 500 komplette sykluser.

  Zip, Unzip, Beskytt og Del filer på Mac med WinZip

Har Mophie livstidsgaranti?

Mophie-ladere kommer med en garanti på 2 år fra kjøpsdato. Sørg for at du registrerer Mophie-ladeenhetene dine for garanti etter at du har kjøpt dem. Slik at, hvis under garantiperioden din, enheten din er ødelagt eller ikke fungerer, kan du bestille en erstatning uten ekstra kostnad.

Hvordan vet du om den trådløse Mophie-laderen din fungerer?

For å sjekke om den trådløse Mophie-laderen din fungerer, kan du koble den trådløse Mophie-laderen til en veggplugg og plassere smarttelefonen på den, som støtter trådløs lading på ladeputen. Hvis du ser et popup-varsel om trådløs lading på telefonen eller ladeikonet, betyr dette at den trådløse Mophie-ladingen din fungerer som den skal. Hvis dette ikke fungerer, kan du også prøve å koble din Mophie trådløse ladepute-adapter direkte inn i stikkontakten i stedet for å koble den til en strømpinne eller skjøteledning. Du kan også prøve å koble den til flere veggplugger for å sikre at laderen er defekt, ikke en veggplugg.

Foto av Onur Binay på Unsplash

Hvis den trådløse Mophie-laderen din ikke fungerer etter å ha prøvd alle disse metodene, kan det være noen interne problemer som funksjonsfeil på en kontakt, brikke eller eksterne komponenter, som en ladedokking. For ytterligere hjelp til å undersøke den trådløse laderen for skadet ladeport eller brikke, ta kontakt med Mophie Support.

Hva betyr det når den trådløse Mophie-laderen din blinker?

Hvis den trådløse Mophie-laderen din blinker, betyr det:

  • Den trådløse juicepakken fungerer enten ikke som den skal. Så det kan skje når juicepakkens trådløse deksel og baseladeputen ikke er riktig tilkoblet.
  • Det er et problem med dagens forsyning.

Hvorfor den trådløse laderen din blinker og lader ikke?

Hvis den trådløse Mophie-laderen din blinker og ikke lader det trådløse dekselet eller telefonen, betyr det at den trådløse dekselet eller telefonen til juicepakken enten ikke lader ordentlig eller ikke får nok strøm.

  Hvordan få en PRINCE2-sertifisering på en effektiv måte

Hvordan kan du fikse Mophie trådløs lader?

Mophie trådløse ladere gir deg 100 watt effekt og kan lade 3 enheter samtidig. I tillegg kan den brukes til å lade bærbare datamaskiner og mobiler. Men hvis den trådløse laderen din blinker og ikke lader verken din trådløse ladeveske eller mobiltelefon, her er en guide til hvordan du kan fikse din Mophie trådløse lader i noen få enkle trinn.

Alternativ I: Rengjør den trådløse ladeputen

Støv kan samle seg på den trådløse puten og kan hindre den elektromagnetiske induksjonen som fører til problemer med den trådløse ladetilkoblingen. Rengjør ladeputen regelmessig med en ren klut fikse ladeproblemene.

Alternativ II: Plasser telefonen riktig på ladeplaten

Pass på at du plasserer telefonen forsiktig og riktig på den trådløse ladeputen, slik at ladetilkoblingen kan gjøres riktig og det ikke er noen hindring i ladeprosessen. Noen ganger kan vibrasjonen fra varslingen din feiljustere telefonen på ladeputen. Trådløs lading fungerer etter prinsippet om elektromagnetisk induksjon, så sørg for at det ikke er metalliske ting i nærheten av telefonen eller mobildekselet. Så det anbefales å fjerne dekselet mens du lader telefonen trådløst.

Forhåpentligvis, etter å ha lest denne veiledningen, vet du nå hvordan du fikser den trådløse Mophie-laderen din hvis den ikke lader ordentlig. Les denne artikkelen fra starten for å finne ut er Mophie-ladere dårlige for telefonen din.

Hvordan tilbakestille Mophie trådløs lader?

Mophie trådløse ladere gir deg 100 watt effekt og kan lade opptil 3 enheter samtidig. I tillegg kan den brukes til å lade bærbare datamaskiner og mobiler. Men hvis den trådløse laderen din blinker og ikke lader verken din trådløse ladeveske eller mobiltelefon, er det første trinnet i feilsøkingen du bør prøve å tilbakestille den trådløse laderen. Her er en guide for hvordan du tilbakestiller Mophie trådløs lader i noen få enkle trinn.

  • Langt trykk på tilbakestillingsknappen på baksiden av Mophie trådløs ladeveske for å tilbakestille Mophie trådløs lader.
  • Koble fra Mophie-ladebasen og koble den til igjen. Dette tilbakestiller også din trådløse Mophie-lader.

Hvordan kan du tilbakestille en bærbar lader?

For å tilbakestille din Mophie bærbare kraftstasjonslader, trykk og hold tilbakestillingsknappen på baksiden av din Mophie bærbare lader. Etter noen øyeblikk slipper du knappen for å tilbakestille den bærbare laderen.

***

Vi håper du har lært om Mophie-ladere er dårlige for telefonen din og hvordan du tilbakestiller Mophie trådløs lader. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.