6 måter å få gratis Discord Nitro på

I dag er spill uten Discord-server på en måte ufullstendig. Gaming er i sin beste fase nå, med så mange alternativer for å sosialisere mens du spiller spill eller streamer. Hvis du er en profesjonell spiller som leter etter tilpasning og funksjoner for spillfellesskapet ditt, bør du sjekke ut Discord Nitro. Det er et premium-abonnement som tilbyr ytterligere Discord-funksjoner, som vil forbedre spillfellesskapet ditt og hjelpe deg med å øke kanalen din og populariteten din. Men før du bruker noen få dollar på et abonnement, hvis du vil ha en gratis prøveversjon og vil prøve Discord Nitro gratis, er du på rett side. Vi gir deg en perfekt guide for å hjelpe deg med å få gratis Discord Nitro, funksjonene, og om det er verdt det sammenlignet med gratis Discord-tjenester og funksjoner. Du vil også lære om den episke gratis Discord Nitro og 3 måneders gratis Discord Nitro.

Hvordan få gratis Discord Nitro

Discord Nitro kommer med to planer. Den første er Nitro, som starter på $9,99/måned, og det er Nitro Classic på $4,99/måned. Du kan få ekstra rabatt på abonnementet ditt hvis du velger en årsplan. Før vi går inn i detaljer om hvordan du får Discord Nitro gratis, la oss raskt gå gjennom noen av de spennende funksjonene til Discord Nitro og Nitro Classic:

  • Custom Tag: Velg ditt eget tilpassede brukernavn med mindre en annen bruker tar det.

  • Profilmerker: Du vil motta en ny batch på profilen din angående din støtte for Discord.

  • Større opplastinger: Vanligvis kan du laste opp og dele filer på opptil 8 MB. Samtidig tillater Nitro filopplastinger på opptil 100 MB og 50 MB på Nitro Classic.

  • Mer moro med emojier: Du kan lage dine egne tilpassede animerte emojier og dele dem på en hvilken som helst Discord-server. Den låser også opp animerte GIF-emojier.

  • HD-streaming: Høykvalitets direktestrømming med Go Live-streaming. Du kan streame opptil 1080p-oppløsning med 60 bilder per sekund på Nitro Classic-planen. På Nitro er det ingen begrensning, og du kan enkelt streame i 2k eller 4k oppløsning.

  • Skjermdeling: Del skjermen din med alle fellesskapets medlemmer med opptil 1080 oppløsning ved 30 FPS.

  • Animert avatar: Bruk en animert gif i stedet for et uinteressant grønt botserver-profilbilde.

  • Gratis serverskryt: Opptil 2 servere kan skryte og 30 % rabatt for neste skryt. Og en enkelt skryte av klassisk plan.

  • Forbedrede kommunikasjonsverktøy: Det er flere alternativer for tale- og videosamtaler.

Følgende er de mulige måtene å få Discord Nitro gratis.

Metode 1: Gjennom Discord Partner Program

En annen flott funksjon i Discord Nitro-abonnementet inkluderer å lage flere profiler på serverne dine med forskjellige bannere, avatarer og bios. For å få gratis Discord Nitro, kan du begynne med å bli med i Discord Partner Program. For å bli med, er det noen kriterier:

  • Du må ha en aktiv server.
  • Du bør ha minst 500 medlemmer.
  • Den bør være minimum to måneder gammel.
  • Den skal være fri for støtende språk.

For å bli med i Discord Partner Program, er en server et must; uten det kan du ikke melde deg på programmet. For å opprette en ny server, gjør følgende:

1. Start Discord nettapp i en nettleser.

2. Klikk på plussikonet for å legge til en ny server.

3. Velg kategorien i henhold til dine krav og velg deretter For meg og mine venner eller For en klubb eller fellesskap.

4. Last opp et serverbilde ved å klikke på Last opp og oppgi et nytt navn for serveren. Etter det klikker du på Opprett.

Merk: Tilgjengeligheten av Discord Nitro gratis med programmet endres fra tid til annen. Sjekk den ukentlig hvis den ikke er tilgjengelig.

Følg disse trinnene for å bli med i Discord-partnerprogrammet:

1. Gå til Discord nettapp i en nettleser.

2. Klikk på serverikonet.

3. Klikk på pil ned-ikonet ved siden av servernavnet.

4. Klikk deretter på Serverinnstillinger.

5. Rull ned, gå til Fellesskapsdelen og klikk på Partnerprogram.

6. Klikk deretter på Søk om partnerskap.

7. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen, og klikk på Fullfør prosess.

Metode 2: Gjennom Mobile Discord-appen

En annen måte å få gratis Discord Nitro-abonnement på er ved å laste ned Discord-appen (Android eller iOS) på smarttelefonen og logger på kontoen din. Igjen, det er noen kriterier:

  • Du skulle aldri ha abonnert på noen Nitro-plan.
  • Du skulle aldri ha installert Discord-appen på mobilen din. I utgangspunktet er det for førstegangsbrukere.

Installer Discord-appen. Når du logger på kontoen din, vil du se en popup-melding om en gratis en-måneds Nitro-plan. Og der, trykk på Krev din gratis måned og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre registreringsprosessen for nitro.

Metode 3: Følg Discord-hendelser

Discord arrangerer offisielt mange arrangementer som Kahoot-quizer, talentshow, jubileumsøkter, Snowsgiving (førjulsarrangement), og mange flere, hvor de gjør gratis Nitro-utdelinger for deltakerne. I fjor inkluderte de også et spilltastatur, hodetelefoner, Xbox og PlayStation 5 som gaver. Så hold et øye med deres sosiale mediekontoer (Twitter, Facebookog Instagram) for de siste giveawayene eller givende arrangementer.

Metode 4: Delta i Discord Server Giveaways

Nitro-gaver er vanlige på mange servere, ettersom alle Discord-brukere vil ha Nitro-planen. Men konkurransen der er ganske høy, og vinnersjansene er lave. Så prøv lykken ved å delta i det og hold øye med slike giveaway-arrangementer. Noen populære giveaway-servere er Åpne Annonser og Nitro Giveaways, Planeten Roonie, Jets Dreams World, Selvpromotering sentraltog Customs magiske verden. Når du deltar i en giveaway, følg alle reglene deres, og øke sjansene dine for å vinne.

Metode 5: Delta i Discord-servere

For å få gratis 3 måneders gratis Discord Nitro, trenger du bare å chatte på serverne, som har et utjevningssystem. Mange Discord-servere tilbyr gratis Nitro-planer og premier etter hvert som du går opp i nivå ved å snakke/chatte oftere på serverne deres. Kort sagt, du må være en aktiv deltaker på serveren. Med hver melding du legger ut vil du motta visse poeng som er forskjellige fra server til server. Så, samle poengene, og du kan få Discord Nitro gratis. Bare husk, ikke legg ut noe tilfeldig eller upassende, ellers kan administratoren fjerne deg fra serveren, og du vil miste poengene.

Metode 6: Få gratis nitro med medfølgende gave/kampanje

Søkte du etter en episk gratis Discord Nitro-plan for å få et gratis abonnement på Nitro og fant ikke tilbudet? Vel, tilbudet er ikke tilgjengelig akkurat nå. Epic Games lanserte et tilbud som ga gratis Discord Nitro Pass som en velkomstgave til abonnentene deres. Vel, ikke bekymre deg; tilbudet kan komme tilbake. Her er Link til Epic Games-siden. Hold øye med det. Som sådan tilbyr flere merker en gratis nitro-plan med tjenestene deres. Xbox Game Pass-abonnement, Steel Series inkluderer en gratis Discord Nitro-plan.

Er Discord Nitro verdt det?

Etter vår forståelse er Nitro svært egnet for alle som eier en personlig server eller er ansvarlig for noen, som trenger å dele store filer, ekstra tilpasningsfunksjoner, HD-streaming av skjermopptak, lange meldinger på opptil 4000 tegn og en server skryte. Vanligvis er kostnadene for to servere lik den månedlige Nitro-planen. Derfor, i stedet for å kjøpe skryte, bør du definitivt gå for Nitro-planen, som tilbyr ekstra fordeler. Anta at du bruker Discord til personlig bruk og kommuniserer med en begrenset eller innenfor en liten gruppe. I så fall trenger du ikke et Nitro- eller Nitro Classic-abonnement med mindre du trenger noen ekstra premiumfunksjoner.

Merk: Vær oppmerksom på alle som tilbyr gratis Discord Nitro. De ber deg klikke på en ukjent lenke, fylle ut et Google-skjema eller fylle ut en undersøkelse som ber om personlig informasjon for å få gratis Discord Nitro-abonnement. Og hvis du ikke kansellerer planen innen abonnementsperioden, vil du bli belastet automatisk for den påfølgende måneden. Så sørg for å avbryte planen.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne lære om hvordan du får gratis Discord Nitro. Fortell oss hvilken metode som fungerte for deg for å få episk gratis Discord Nitro. Du kan prøve forskjellige metoder hver gang for å få ytterligere 3 måneder gratis Discord Nitro. Hvis du har spørsmål eller forslag angående teknologirelaterte problemer, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet nedenfor.

  Hvordan installere Discord-temaer