14 beste e-handelsplattformer for små og mellomstore bedrifter

I denne digitale æraen beveger bedrifter seg til en annen dimensjon der salg eller kjøp bare er et klikk unna.

Enten du ønsker å selge en penn eller eiendom, trenger du ikke nødvendigvis en håndgripelig, mursteins- og mørtelbutikk. E-handelsplattformer har dekket deg, gitt at du legger vekt på å tilføre verdi til dine målrettede kunder. Hele prosessen er kostnadseffektiv, tidsbesparende og brukervennlig!

Som et resultat av de kombinerte kreftene til e-handel og internett, er det relativt enklere å starte en bedrift i disse dager. Din virtuelle «hjemmebase» kan enkelt bygges ved å bruke de tilgjengelige e-handelsplattformene. Derfor blomstrer e-handelsbransjen raskt og åpner dører for bedrifter.

I følge statistikktjente e-handelsindustrien 2,3 billioner dollar i salg i 2017, som er anslått å dobles innen 2021.

Ta eksemplet med Amazon, eBay, Alibaba og mange flere; du kan introspektere hvordan virksomheten deres vokser på nettområdet. Disse store navnene og rosenrøde statistikkene maskerer imidlertid det enorme presset som e-handelsbedrifter står overfor. De økende forbrukerkravene og den harde konkurransen har skapt stramme marginer, noe som gjør det vanskelig for bedrifter å overleve i dette virtuelle rommet.

For å være i forkant av spillet og vinne konkurransen, trenger e-handelsbedrifter mer nettverk, holde et øye med konkurrentene sine, utnytte de nyeste teknologiene og oppgradere kundeservicen.

Men til tross for hard konkurranse, har e-handelsindustrien fortsatt et enormt potensial på tvers av mange nisjer som:

  • Miljøvennlige babytoalettsaker
  • Naturlige hudpleieprodukter
  • Håndlagde leker og andre produkter for dyreeiere
  • Print-on-demand-klær
  • Treningsutstyr
  • Glutenfri og økologisk mat på forespørsel
  • Nettkurs og mer

Hvorfor er det avgjørende for din bedrift å velge riktig e-handelsplattform?

Det ligner litt på det å velge en fysisk fysisk butikk. Mye går med når du bygger et e-handelsnettsted, det være seg kostnadene, omdømmet eller risikoen. Og hvis noe går galt, lider virksomheten din generelt. Til syvende og sist blir du tvunget til å endre plattformen, noe som igjen krever ekstra kostnader og tid, enn si problemer som påløper.

Spar derfor deg selv fra unødvendige problemer og invester i riktig plattform fra begynnelsen. Men hvordan skal du oppnå det? Vurder punktene nedenfor.

Pris

Hvis du har en liten eller mellomstor bedrift, blir prisen et avgjørende aspekt å vurdere. Velg en plattform som kan tilby de essensielle verktøyene, funksjonene og brukervennligheten som kan komme til en rimelig pris.

Back-end verktøy

Sørg for at plattformen du velger må tilby viktige backend-verktøy for å støtte nettstedet ditt. Det kan tilby funksjoner som tilgang til WP-plugins, applikasjonsadministrasjonssystemer, støtte for SKU-er og CSS og mer. Det må gi jevn tilgjengelighet fra lagerstyring til innholdsstyring, alt i back-end.

Skalerbarhet

Med veksten av bedriften din, vil nettbutikken din trenge støtte for flere produkter, flere betalingsalternativer osv. Derfor bør plattformen du velger være i stand til å gi enkel skalerbarhet, uten å hemme forretningsdriften din.

Ytelse og hastighet

Når en bruker åpner butikken din, må den gi anstendig ytelse og sidelastingshastighet. Det holder ham/henne hektet på nettstedet for å forbedre virksomheten din. Derfor må verten din tilby utmerket ytelse og hastighet selv om du bruker en rekke tilleggsprogrammer, plugins og annet.

Brukererfaring

Velg en teknologi som sluttbrukerne kan finne enkel å bruke for å forbedre brukeropplevelsen. Nettstedet må ikke gi dem vanskelig tid når de søker etter et produkt eller en tjeneste. På samme måte må du sørge for at plattformen ikke er så komplisert å administrere av teamet ditt. I stedet må det tilby enkel administrasjon uten å gå på akkord med effektiviteten.

Sikkerhet

Nettkriminalitet øker mens vi snakker. Og du vet hvor viktig sikkerheten til nettbutikken din er. Det utgjør ikke bare en alvorlig trussel mot ditt omdømme og virksomhet, men det truer også kundens data.

Velg derfor en plattform som kan tilby deg sikkerhet på toppnivå for å redusere sikkerhetsbrudd av noe slag i det lange løp.

Kundeservice

Mange bedrifter har en tendens til å overse dette aspektet. Som bedrift vet du hvor viktig kundeservice er til fordel for bedriften din. Du må alltid være klar til å svare på spørsmålene til kundene dine og hjelpe dem.

På samme måte, sørg for å velge den som kan tilby deg rask kundeservice i tilfelle du trenger hjelp.

La oss deretter finne ut noen av de beste løsningene for bedriftene dine.

Adobe Commerce (tidligere Magento)

Den åpne kildekode-e-handelsplattformen, Adobe Commerce, tilbyr en myriade av nyttige og spennende funksjoner. Fra små bedrifter til bedriftsnivå, mange selskaper drar nytte av nettbutikkene sine fra Adobe Commerces fleksibilitet og kraft.

  7 beste programvare for kravhåndtering for alle bedriftsstørrelser

Den bygger butikken din effektivt slik at du kan drive virksomheten din godt. Det gir uendelige muligheter for tilpasning for å forme virksomheten din slik du har drømt om. Du får mange maler, widgets, tillegg og mange flere som stadig oppdateres.

For å øke din online synlighet, presterer Adobe Commerce eksepsjonelt godt innen SEO. Og den høyytende plattformen er også rask med å fikse feil, hvis noen. I tillegg kjører nettbutikker som bruker denne plattformen jevnt på tvers av forskjellige enheter, inkludert mobiltelefoner.

Dessuten støtter Adobe Commerce-plattformen også salgskanaler som Amazon. Adobe Commerce er ideell for å levere den ultimate salgsopplevelsen i tillegg til å laste ned programvaren gratis. Hvis du går for en åpen kildekode-løsning, kan du enten installere og sette opp selv eller gå for en pålitelig vertsplattform.

Ecwid

Selg hvor som helst, når som helst, og se bedriften din vokse med Ecwid av Lightspeed.

Ecwid av Lightspeed gjør det enkelt å selge på nettet for eiere av små bedrifter. For å starte en nettbutikk trenger du ikke ansette en dyr utvikler eller ha noen spesielle ferdigheter. Selv et barn kan sette opp nettbutikken sin på under en time. Du trenger bare å opprette en gratis Ecwid-konto og følge veiviserens trinn.

Ecwid av Lightspeeds gylne regler er:

Enkelhet. Du kan opprette en nettbutikk og begynne å selge ved å bruke Ecwid-løsningen på kort tid. Selv om du aldri har solgt noe på nettet før.

Rimelig for små bedrifter. Med Ecwid får du gratis FOR EVIGT. Sett opp gratiskontoen din én gang, og behold den så lenge du vil; oppgrader til premium-planer når du er klar. Bonus: i motsetning til mange andre e-handelsplattformer, krever ikke Ecwid transaksjonsgebyrer, så du eier fortjenesten din.

Selg hvor som helst. Med Ecwid kan du selge på forskjellige plattformer som nettsteder, sosiale medier (Instagram, TikTok, Facebook, etc.) og markedsplasser (som Amazon). Og administrer alt fra ett enkelt dashbord.

Weebly

For små og mellomstore bedrifter som ønsker å bygge et budsjettvennlig nettsted, Weebly er et flott alternativ.

For å komme i gang med det, trenger du ikke å være teknisk kunnskapsrik, bare det grunnleggende vil være tilstrekkelig. Den tilbyr også blogging for å markedsføre og markedsføre produktene dine ved å legge til relevante artikler. I tillegg får du tonnevis av spennende og profesjonelle temaer.

Å bygge, administrere og redigere nettstedet ditt er uanstrengt selv fra en mobilenhet. Den tilbyr full tilpasning og et bredt utvalg av profesjonelt utformede maler. Du kan lage gallerier, tilpasset bakgrunn og lysbildefremvisninger som passer for din bedrift. Det gir deg også tredjepartsintegrasjoner for butikken din sammen med SEO-verktøy for å hjelpe deg med å bli lagt merke til.

Square driver Weeblys transaksjoner; derfor kan du stole på plattformen for alle betalingene dine. Den brukervennlige plattformen tilbyr gratis tjeneste for grunnleggende bruk, men du kan oppgradere den til Pro-versjon med $12/måned og få $100 Google-annonsekreditt sammen med et gratis domene.

Åpen vogn

Få full kontroll over utformingen av nettbutikken din ved å velge Åpen vogn.

Det er en åpen kildekode-plattform som hjelper deg med å skape, drive og skalere virksomheten din slik du forestilte deg. Den enkle å kjøre og enkle å starte plattformen hjelper deg med å komme i gang med din digitale butikk smertefritt. Nyt åpenheten, gratis oppdateringer og nedlastinger som plattformen tilbyr med null månedlige avgifter.

Den kraftige administrasjonen lar deg ta vare på dine produkter, bestillinger, kunder, kupongkoder, skatteregler og mer sammen med en innebygd SEO. Utvid funksjonaliteten til butikken din ved å velge mellom over 13 000 temaer og moduler. Den dedikerte kundestøtten til Opencart er alltid klar til din disposisjon i tilfelle problemer.

Opencart har integrert de mest kjente betalingsgatewayene i verden, inkludert PayPal, Amazon Payments, FedEx, Skrill og mer for sikre transaksjoner. Sjekk ut pålitelig Opencart-hosting for nettbutikken din.

WooCommerce

Liker du WordPress?

Bruk WooCommerce for å legge til en handlekurv på ditt eksisterende WordPress-nettsted. Du kan bruke denne WP-pluginen i stedet for å bygge en annen plattform.

Den tilbyr konfigurerbare alternativer for å sende produktene dine og 140 regionspesifikke sikre betalingsalternativer gjennom PayPal, Stripe, Google Pay, Apple Pay, etc. Den fullt tilpassbare plattformen lar deg utvide butikkens funksjonalitet ved å bruke offisielle WooCommerce-utvidelser, inkludert markedsføringsintegrasjoner, butikk forbedring, multikanal, salgssted og mer.

Laget ved hjelp av REST API, kan plattformen integreres praktisk talt med alle tjenester og er skalerbar med veksten av merkevaren din. Du kan enkelt føre opp produktene dine på Google Shopping, markedsføre butikken på sosiale medier som Facebook og sende e-post til kunder via MailChimp. Rapporter og spor markedsføringstiltak via Google Analytics.

  Hvordan fungerer GOAT?

WoCommerce-siden krever mer serverressurser enn vanlige blogger, så velg vertsplattformen med omhu.

BigCommerce

Skap en differensiert og robust digital butikk uten å gå på akkord med skalerbarhet, stabilitet og sikkerhet BigCommerce. Det gir bedriften din mulighet til å klatre over kompleksiteten ved å tilby omfattende og spesialiserte tjenester fokusert på å optimalisere merkevaren din for vekst.

Bygg en tilpasset butikkdesign gjennom egendefinerte temaer med innebygd HTML, Javascript og CSS. Du kan til og med tilpasse utsjekkingsopplevelsen gjennom server-til-server utsjekkings-SDK og API. Gjør butikken din mobil responsiv, forhåndsvis før du publiserer, og bygg butikken på WordPress. Berik nettstedet ditt med mer trafikk gjennom SEO-vennlige URL-er og metadata.

BigCommerce gir nettstedet ditt en lynrask hastighet ved å utnytte Google Cloud-infrastruktur, Akamai Image Manager og Google AMP. Tilpass produktene dine med en dra-og-slipp-funksjon og lag 70+ innfødte kampanjer og rabatter. Den inkluderer en haug med digitale lommebøker som Apple Pay, PayPal, Amazon Pay, etc.

Andre funksjoner:

  • ISO/IEC 27001:2013 sertifisering
  • PCI DSS 3.1 Nivå 1 sertifisering
  • 99 % oppetid
  • Støtter over 250 valutaer i 129+ land

Prestashop

Med tanke på de ulike kravene til ulike virksomheter, Prestashop hjelper deg med å lage en fullt tilpasset butikk av dine drømmer! Den tilbyr funksjoner, funksjoner og ytelse som trengs for å skape og utvide merkevaren din. Legg til produktene dine raskt, konfigurer funksjonene og tilpass dem enkelt.

Du kan opprette prisregler, konfigurere kuponger, velge rabattmoduser og tilpasse frakt. Prestashop tilbyr også SEO-vennlige butikker hvor du kan sjekke SEO-poengsummene dine, og den lar deg koble din digitale butikk til sosiale medienettverk for bedre engasjement og trafikk. Du kan også måle markedsføringsinnsatsen din gjennom periodiske rapporter og besøksinnsikt.

Prestashop er for tiden tilgjengelig på over 75 språk for å hjelpe deg med å utvide brukerbasen din. Kjør flere digitale butikker ved å bruke ett enkelt back-office for å redusere kostnadene og øke brukervennligheten. Bli med i gruppen med over 300 000 selgere og selg produktene dine utover grensene.

Sjekk ut disse pålitelige PrestaShop-vertsplattformene for å være vert for nettbutikken din.

Shopify

Du forventet, gjorde du ikke?

Ser du etter en løsning der du kan finne alle salgsstedsfunksjonene for å starte, drive og utvide merkevaren din under én paraply?

Shopify har dekket deg. Kom i gang med forretningsreisen din og selg produktene dine hvor som helst, inkludert sosiale medier, online markedsplasser og mer.

Shopify tilbyr innebygde verktøy for å hjelpe deg med markedsføringstiltakene dine med å lage, utføre og analysere kampanjene dine på Google og Facebook. Administrer alle dine bestillinger, betalinger og frakt ved å bruke det samme dashbordet for enkelhets skyld. Tilpass nettstedet ditt enkelt ved å få tilgang til CSS- og HTML-kodene.

Du kan legge til imponerende funksjoner og funksjoner på nettstedet ditt med over 3200 apper som kan integreres med Shopify direkte. Den tilbyr mer enn 70 profesjonelle temaer skapt av anerkjente design som Pixel Union, Happy Cog, etc. Shopify tilbyr en bloggplattform hvor du kan informere og utdanne publikum ved å publisere artikler av høy kvalitet.

Shopify gir deg et 256-bits gratis SSL-sertifikat for å beskytte all informasjonen på nettstedet ditt. Den tilbyr også sikre betalingsgatewayer og en mulighet for kredittkortbetalinger fra Visa, AmEx, Mastercard, etc. Bli med i fellesskapet av 1M bedrifter basert på 175 land som allerede har tjent over 155 milliarder dollar i salg ved å bruke Shopify.

Drupal

Bygg en ambisiøs digital butikk med Drupal ved å integrere de perfekte verktøyene for markedsføring, oppfyllelse og betaling for å overbevise en bredere kundebase. Du kan administrere innholdet ditt sammen med produktdatamodeller, inkludert produktsider og søkegrensesnitt.

Over 1 million utviklere over hele verden bidrar med sin innsats til Drupal, og gjør det til en stabil og sikker plattform. Det sikrer butikken din gjennom databasekryptering, tilgangskontroll, sikkerhetsrapporter, automatiske oppdateringer og forebygging mot ondsinnede aktiviteter og DoS-angrep.

Drupal tilbyr markedsføringsautomatisering gjennom sosiale medier, e-post, CRM, optimaliseringer og mer. Den fungerer også som et innholdslager tilgjengelig via en API og lar deg tilpasse informasjon som geolokalisering, enhetstype, nettleserhistorikk, atferdstaksonomi osv. for å levere relevant innhold til de besøkende. Plattformen er flerspråklig og tilbyr over 100 språk.

Siden den er åpen kildekode, må du administrere installasjonen og konfigurasjonen. I stedet kan du gå for administrert hosting slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Sylius

Presenter butikken din med et unikt utseende og touch ved å utnytte åpen kildekode-plattformen Sylius. Det er fullstendig basert på et PHP-rammeverk kalt Symfony. Den inkluderer høy kodekvalitet, solide prinsipper og testpraksis for å gjøre det enkelt for utviklere og brukervennlig for kundene dine.

  Lær om lingvistikk med disse 6 online språkidentifikatorene

Plattformen tilbyr innebygde API-er slik at du enkelt kan bygge mobilapplikasjoner, inkludert Android og iOS, sammen med progressive nettapplikasjoner. Derfor kan du selge produktene dine på hvilken som helst enhet de målrettede kundene bruker. Integrer nettstedet ditt med forskjellige verktøy som trengs for å trives i virksomheten din, for eksempel CRM, ERP, inventar, e-poster og så videre.

Sylius kan enkelt distribueres på ulike vertsplattformer, inkludert Skyveier, Nexcessetc.

Sellfy

Sellfy tilbyr en enkel, men kraftig plattform for å lage din nettbutikk for salg av fysiske varer, abonnementer eller digitale produkter. Hvis du er en som hater kompleksitet og fortsatt ønsker effektive resultater, er Sellfy noe for deg!

Du kan selge produktene dine på YouTube, Instagram eller Soundcloud gjennom nettstedet ditt ved å inkludere en «Kjøp nå»-knapp eller dele en enkel lenke.

Du kan øke salget ditt ved å bruke e-postmarkedsføring, mersalgsfunksjoner og rabattkoder uten ekstra integrasjoner. Tilpass butikken din slik du vil ved å legge til logoen din, lage layouter og endre farger for å komplimentere merkevaren din. Den flerspråklige plattformen tilbyr optimalisering for mobilbrukere slik at de kan få tilgang til butikken din via mobil og desktop.

Sellfy aksepterer betalinger fra over 200 land og bruker trygge betalingsgatewayer som PayPal og Stripe. Få en kraftig innsikt gjennom analyser for å spore de beste produktene, se trafikkkanaler og de beste bedriftsbeliggenhetene.

Saleor

Distribuer nettbutikken din enkelt ved å bruke Saleor og dra nytte av førsteklasses ytelse og fleksibilitet for å administrere og drive virksomheten din. Den tillater sømløs integrasjon av butikken din med forskjellige systemer som CRM, CMS, oppfyllelses-APIer, etc. gjennom sin innovative GraphQL API.

Det gir deg full front-end frihet til å bruke PWA butikkfront eller JavaScript SDK sammen med alternativene til å velge en ny plattform eller språk etter eget valg. Administrer produktpakkene, gruppene og konfigurasjonene dine slik du vil. Den tilbyr støtte for flere valutaer, språk og oversettelser.

Spor virksomhetens vekst ved å utnytte data og analysere dem for å forme virksomheten din på lang sikt. Fremtidssikre merkevaren din ved å lage en robust og sikker butikk med moderne verktøy. Den tilbyr også sømløs Magento-migrering og bruker rene koder for å legge til nye og spennende funksjoner til fordel for butikken din.

3dcart

Få et konkurransefortrinn ved å utnytte den robuste og sikre e-handelsplattformen til 3dcart. Den tilbyr en alt-i-ett-løsning for å lage en robust butikk med passende verktøy for lagerstyring, design, sporing av salg og mer. Koble butikken din til Amazon, eBay, Facebook osv. for å maksimere kundene dine og få fordeler.

Utvid virksomheten din med innebygd e-postmarkedsføring og mål kundeinnsikt gjennom pålitelige analytiske verktøy. Interessant nok tilbyr den verktøy for gjenoppretting av handlekurv som kan engasjere de besøkende automatisk og oppmuntre dem til å komme tilbake. Plattformen optimaliserer også nettstedet ditt for SEO for å generere mer trafikk og bli lagt merke til.

3dcart har en Visa PCI-sertifisering sammen med kraftige sikkerhetsattributter for å sikre alle transaksjoner. Den støtter mer enn 200 betalingsleverandører, inkludert PayPal, Stripe osv. Du kan også integrere butikken sømløst med FedEx, UPS, Royal Mail, USPS osv. for å tilby sikker frakt.

Wix-butikker

Lag en profesjonelt utseende og effektiv nettbutikk ved hjelp av Wix å selge produktene dine på ulike salgskanaler, inkludert Instagram og Facebook. Velg mellom 500+ maler og tilpass butikkdesignet ditt med effektive verktøy for å nå en bred kundebase både på mobil og desktop. Den tilbyr 100+ designfunksjoner, effekter og fantastiske produktgallerier for å eskalere din online tilstedeværelse for vekst.

Angi og administrer butikkfronten din basert på virksomheten din ved å velge en ønskeliste, mini-vogn, rask tillegg i handlekurv og mer. Du kan tilpasse hver side på nettstedet ditt for å møte behovene til virksomheten din. Utnytt drop-shipping-plattformen – Modalyst for å skaffe tusenvis av høykvalitetsprodukter for å utvide tilbudene dine.

Du kan til og med sette opp fraktregler og velge globale transportører som FedEx, USPS, etc. for å tilby sanntidsforsendelsesestimater til kundene dine ved kassen. Wix tar seg av betalingssikkerheten ved å la deg velge mellom ledende betalingsleverandører som PayPal, Wix Payments, kreditt-/debetkort osv., og aksepterer 40+ valutaer. Du kan også migrere produktkatalogen til Wix ved hjelp av CSV-filer.

Konklusjon

Hvis du er klar til å surfe utover den fysiske virksomheten, er det på høy tid for deg å bygge en skalerbar digital butikk ved hjelp av en pålitelig og funksjonsrik e-handelsplattform. Velg riktig tjenesteleverandør basert på bedriftens krav og budsjett for å få brownie-poeng som kan spare deg for fremtidig problemer og gi en lønnsom virksomhet i det lange løp.