Slik ser du hvem som har lagret Instagram-innlegget ditt

Instagram ble lansert i 2010 av Kevin Systrom og Mike Krieger. Instagram er en gratis bilde- og videodelingsapp for både iPhone og Android. Tjenesten lar brukere laste opp og dele bilder og videoer med vennene sine. I midten av 2017 introduserte Instagram en helt ny måte for engasjement, som lar brukere lagre innlegg etter eget ønske, som de kan se igjen senere, etter deres vilje og ønsker. Disse lagrede innleggene er kun synlige for brukeren. I likhet med bokmerkealternativet på andre sosiale nettverkssider kan du fortsette å gå tilbake til innholdet du liker. Vil du se hvem som stalker Instagramen din mest? Vil du vite om noen tar skjermbilder av Instagram-historien din eller når noen lagret innlegget ditt på Instagram? Fortsett deretter å lese denne artikkelen for å svare på alle spørsmålene nevnt ovenfor. Vi vil også fortelle deg hvordan du kan se hvem som lagret Instagram-innlegget ditt.

Slik ser du hvem som har lagret Instagram-innlegget ditt

Du vil videre lære hvordan du kan se hvem som lagret Instagram-innlegget ditt i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

  Hvordan se usendte meldinger på Instagram

Kan noen se hvor mange ganger du har sett Instagram-historien deres?

Nei. I august 2016 ble Instagram-historier født. Den lar brukere legge ut bilder og videoer i en begrenset periode på 24 timer sammen med forskjellige filtre, klistremerker osv. I henhold til spørsmålet kan ingen se hvor mange ganger du har sett Instagram-historien deres, men du kan se navnene av profilene til følgere og venner som har sett eller likt historien din.

Kan noen fortelle om du har sett på Instagramen deres?

Nei, ingen kan si om du har sett på Instagram-profilen deres eller ikke. Brukere har ikke mulighet til å se hvem som har sett profilen deres på Instagram. Derfor, hvis du blar gjennom noens profil og ikke liker eller kommenterer et innlegg, vil de ikke kunne fortelle om du har sett bildene deres.

Vet noen om du lagrer bildet deres på Instagram?

Nei, Instagram varsler ikke andre hvis du lagrer noen av bildene deres uten deres samtykke. Vi fraråder imidlertid å gjøre det.

Kan folk se hva du søker på Instagram?

Nei. Bekymret for hvem som ser på eller er redd for om personvernet ditt er i fare? Frykt ikke. Søkene dine, som inkluderer steder, personer, profiler, hjul og lyd, er ikke synlige for andre. Ingen av vennene dine eller følgerne dine kan se søkeloggen din.

Hvordan kan du vite hvem som forfølger Instagramen din mest?

Ved å bruke Instagram er det vanskelig å forstå hvem som stalker Instagram-innleggene dine. Siden Instagram ikke varsler deg når noen lagrer innleggene dine eller ser på profilen din, har vi listet opp noen metoder som kan hjelpe deg med å finne stalkerne dine:

Merk: For begge Android og iOS Instagram-brukere.

Metode 1: Gjennom Instagram Story

1. Start Instagram på enheten din.

2. Trykk på Din historie.

  Slik slår du av foreslåtte innlegg på Instagram

3. Trykk på Galleri-ikonet i nedre venstre hjørne.

4. Trykk på ønsket bilde/video du vil legge ut.

5. Til slutt trykker du på Del > Ferdig for å legge ut videoen på Instagram-historien din.

6. Åpne historien din når den er lagt ut.

7. Sveip oppover på historien din for å få en liste over seere.

Gjør dette daglig for å få en ide om hvem som ser på historiene dine regelmessig. Folk som ofte ser på historiene dine, er dine stalkere.

Metode 2: Gjennom Post-interaksjoner

1. Åpne Instagram-appen på telefonen.

2. Gå til profilen din ved å trykke på profilikonet nederst i høyre hjørne.

3. Åpne ditt siste innlegg.

4. Trykk på ikonene ved siden av alternativet Likt av.

5. Gjenta trinn 4 for noen få innlegg.

Hvis du finner noen mennesker som hele tiden liker innleggene dine, betyr det at de forfølger deg.

Metode 3: Bruk Instagram Stalker-applikasjoner

Et bredt spekter av tredjepartsapper og -verktøy er tilgjengelig på internett for å identifisere forfølgerne dine. Disse appene holder styr på hvor ofte noen samhandler med kontoen din. Disse appene kan hjelpe deg med å lære om stalkerne dine. Et par apper er listet opp nedenfor:

  • InStalker – IG Profile Tracker (Android)
  • Analyzer Plus – Insta-følgere (iOS)

Hvordan kan du fortelle hvem som ser på Instagram 24 timer i døgnet?

Å finne ut hvem som ser på Instagramen din hele dagen er nesten umulig bare ved hjelp av Instagram-appen. For voksende influencers eller folk som ønsker å opprette en følge, følger flere apper nøye med på interaksjonene på kontoen din og forteller deg navnene på de som ser på Instagramen din hele dagen. Noen av disse er nevnt nedenfor:

  • Analyzer Plus – Insta-følgere (iOS)
  • InStalker – IG Profile Tracker (Android)

Kan du se om noen tar skjermbilder av Instagram-historien din?

Nei, i motsetning til andre apper, for eksempel Snapchat, blir du ikke varslet når noen tar skjermbilder av Instagram-historien din.

  Hvordan beskjære bilder og videoer for Instagram-historier

Kan vi se hvem som har lagret innlegget ditt på Instagram?

Hvis du vil lære hvordan du kan se hvem som lagret Instagram-innlegget ditt, er det ingen definitiv måte å gjøre det på. Den eneste måten du kan finne ut hvem som har lagret Instagram-innlegget ditt, er ved å spørre følgerne dine ved å bruke en Instagram-historie.

Hvordan kan du vite om noen har lagret innlegget ditt på Instagram?

Instagram lar ikke brukerne vite hvem som har lagret innleggene deres. Men hvis du eier en bedrifts- eller skaperkonto, kan du finne ut hvor mange personer som har lagret innlegget ditt på Instagram ved å bruke den innebygde Insights-funksjonen. For å lære hvordan du vet om noen har lagret innlegget ditt på Instagram, følg instruksjonene nevnt nedenfor:

Merk: Instagram Insights er en funksjon som kun er tilgjengelig for bedrifts- og skaperkontoer.

1. Åpne Instagram-applikasjonen og gå til profilsiden din.

2. Trykk på alternativet Insights under Instagram-biografien din.

3. Velg Innlegg.

4. Trykk på Reach for å åpne en rullegardinmeny, som vist nedenfor.

5. Trykk på Lagrer.

6. Antall personer som har lagret innlegget ditt på Instagram vil vises i innlegget, som vist nedenfor.

Hvordan se hvem som lagret Instagram-innlegget ditt etter ny oppdatering?

Hvis du lurer på hvordan du kan se hvem som lagret Instagram-innlegget ditt, er det ingen måte å gjøre det på. Instagram-brukere blir ikke varslet om hvem som lagrer innleggene deres. Med den nye oppdateringen kan imidlertid følgende gjøres under en bedrifts- eller skaperkonto for å vite hvor mange personer som har lagret innlegget ditt på Instagram:

1. Få tilgang til Instagram på smarttelefonen eller nettbrettet.

2. Gå over til profilen din.

3. Velg Innsikt > Innlegg.

4. Trykk på Rekkevidde > Lagrer. Et tall i det innlegget indikerer antall personer som har lagret innlegget ditt på Instagram.

Hva skjer når noen lagrer innlegget ditt på Instagram?

Når noen lagrer Instagram-innlegget ditt, blir det automatisk lagret på Instagram-appen deres i Lagret-mappen. De lagrede innleggene kan nås ved å gå til profilen og klikke på de tre linjene øverst til høyre. De kan bare se en brukers lagrede innlegg.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne finne ut hvem som forfølger Instagramen din mest og hvordan du kan se hvem som har lagret Instagram-innlegget ditt. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.