Hvordan omgå tofaktorautentisering på Instagram

Instagram er en av de største sosiale medieplattformene for den nåværende generasjonen. Og for å opprettholde personvernet og sikkerheten til kontoene dine, har Instagram noen funksjoner som tofaktorautentisering, påloggingsaktivitet, sikkerhetssjekk osv. Aktivering av tofaktorautentisering på Instagram-kontoen din vil legge til et lag med sikkerhet til kontoen din. Så hver gang du logger på kontoen din, vil du motta en OTP på ditt registrerte nummer. Først etter å ha tastet inn riktig kode vil du kunne logge inn på kontoen din. Hvis du er lei av å gå inn i OTP hver gang du logger på og ønsker å slå av tofaktorautentiseringen, vil denne artikkelen hjelpe deg i den forbindelse. Den vil veilede deg om hvordan du kan omgå tofaktorautentisering på Instagram og logge på Instagram uten kode. Du vil også få lære mer om hvordan du finner din 6-sifrede sikkerhetskode for Instagram og gjenoppretter Instagram-kontoen din uten bekreftelseskode. Så, la oss dykke inn!

Hvordan omgå tofaktorautentisering på Instagram

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du kan omgå tofaktorautentisering på Instagram i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hvordan finner du din 6-sifrede sikkerhetskode for Instagram?

For å finne din 6-sifrede sikkerhetskode for Instagram, må du aktivere tofaktorautentisering på Instagram-appen din. Hvis du har aktivert tofaktorautentisering, følg disse trinnene for å få 6-sifret kode.

Merk: For begge Android og iOS Instagram-brukere.

  Hvordan hacke Instagram

1. Åpne Instagram-appen på telefonen.

2. Skriv inn telefonnummer, e-postadresse eller brukernavn og passord.

3. Trykk deretter på Logg på.

4. Du vil motta en 6-sifret kode sikkerhetskode på ditt registrerte telefonnummer.

5. Skriv inn påloggingskoden i det tilgjengelige feltet og trykk på Bekreft. Du vil komme inn på Instagram-kontoen din.

Slik kan du finne din 6-sifrede sikkerhetskode for Instagram i meldingene dine.

Hva gjør du når Instagram-kontoen din ikke sendte en 6-sifret kode?

Du kan prøve noen av disse tingene når Instagram-kontoen din ikke sendte en 6-sifret kode:

  • Hvis du ikke kan motta koden, prøv å sende en annen kode etter noen minutter.
  • Hvis det ikke fungerer å vente på koden, prøv å starte telefonen på nytt og start deretter Instagram-appen på nytt.
  • Hvis du har satt opp e-posten din eller koblet til WhatsApp, kan du bruke koden derfra.
  • Bruk VPN for å motta koden.

Her er noen raske løsninger du kan bruke for å logge på Instagram-kontoen din når du ikke kan motta den 6-sifrede koden. fortsett å lese videre for å finne ut hvordan du kan omgå tofaktorautentisering på Instagram.

Hvordan kan du logge på Instagram uten en kode?

Hvis du har merket enheten din som klarert når du har logget på tidligere, trenger du ingen kode for å logge på selv om du har tofaktorautentisering aktivert. Hvis du logger på fra en ny enhet, kan du følge de gitte metodene for å logge på uten kode.

1. Start Instagram-applikasjonen på telefonen.

2. Skriv inn påloggingsinformasjonen for Instagram-kontoen din og trykk på Logg på.

3. Deretter, fra skjermbildet Angi påloggingskode, trykker du på Prøv på en annen måte.

4. Trykk på Få støtte.

Merk: Mens du setter opp Instagram-kontoen din og aktiverer tofaktorautentisering, hvis du har lagret den 8-sifrede sikkerhetskopikoden på telefonen eller et annet sted, kan du trykke på alternativet Bruk sikkerhetskopi for å skrive inn den koden og logge på.

  Slik sjekker du seloggen på Instagram-hjulene dine

5. Skriv inn e-post, type konto og tilleggsdetaljer angående forespørselen og trykk på Send forespørsel.

6. Instagram-støtteteamet vil sende deg en oppfølgings-e-post. Følg de nevnte instruksjonene fra den e-posten for å komme inn på kontoen din uten kode.

Er det mulig å omgå OTP?

Nei, det er ikke mulig å omgå OTP og det er ingen annen måte å omgå det. Hvis du logger på kontoen din og trenger OTP for å logge på, kan du prøve en hvilken som helst annen måte å logge på kontoen din på, eller du kan deaktivere funksjonen som gjør at du mottar OTP. For nettbetalinger må du angi OTP for bekreftelse som kun vil være tilgjengelig for deg, og det er derfor du ikke kan omgå den. Les videre seksjoner for å lære hvordan du omgår tofaktorautentisering på Instagram.

Kan 2-faktorautentisering omgås?

Nei, 2-faktor autentisering kan ikke omgås. Men bare for pålitelige enheter kan du omgå det. Det er en sikkerhetsfunksjon som legger til et ekstra lag med beskyttelse til kontoen din, enten det er en sosial konto, en e-post eller en hvilken som helst annen konto. Bortsett fra kloning, er det ingen måte å omgå 2-faktor-autentisering. Hvis 2-faktor-autentisering er aktivert på kontoen din, trenger du ikke å deaktivere den, fordi hvis noen prøver å bryte seg inn på kontoen din, vil ikke den personen være i stand til det fordi bekreftelseskoden bare kommer til ditt registrerte telefonnummer.

Kan du omgå Instagram 2-trinns bekreftelse?

Nei, du kan ikke omgå Instagram 2-trinns bekreftelse hvis du logger på fra en enhet som ikke er klarert. Hver gang du prøver å logge på Instagram-kontoen din med en ny enhet, må du skrive inn bekreftelseskoden hvis du har aktivert 2-trinns bekreftelse. Hvis noen prøver å hacke Instagram-kontoen din, vil personen trenge koden du vil motta på telefonen din. Ikke engang hackerne kan omgå 2-trinns bekreftelse, men de kan bare klone enheten din for å motta koden for pålogging.

  Slik arkiverer eller avarkiverer du Instagram-innlegg

Hvordan omgå tofaktorautentisering på Instagram?

Hvis du ikke har tilgang til det registrerte telefonnummeret for å motta en tofaktorautentiseringskode, følg de kommende trinnene for å omgå det.

1. Åpne Instagram-appen på telefonen.

2. Logg på Instagram-kontoen din med riktig legitimasjon.

3. Trykk på Prøv en annen måte fra skjermbildet Angi påloggingskode.

4. Trykk deretter på Få støtte.

5. Skriv inn e-post, type konto og tilleggsdetaljer og trykk på Send forespørsel.

6. Du vil motta en oppfølgings-e-post fra Instagram som nevner trinnene for å gjenopprette kontoen din.

Slik kan du omgå tofaktorautentisering på Instagram.

Hvordan gjenoppretter du Instagram-kontoen din uten bekreftelseskode?

Du kan følge de ovennevnte trinnene for å gjenopprette Instagram-kontoen din uten en bekreftelseskode.

Hva om du mister telefonen med tofaktorautentisering?

Hvis du mistet telefonen og har tofaktorautentisering, er det ingen mening med det, for selv om du er logget ut av kontoen din, kan personen fortsatt logge på kontoen din fordi bekreftelseskoden sendes til telefonen din. Du kan umiddelbart låse sosiale kontoer og bankkontoer for å være sikret mot svindel eller andre brudd.

Kan multifaktorautentisering hackes?

Ja, multifaktorautentisering kan hackes. Den eneste måten å hacke multifaktorautentisering på er ved å klone enheten din som vil gi tilgang til fingeravtrykk, e-poster, meldinger og hver eneste bit av data som er på telefonen din. Hackere kan hacke seg inn på telefonen din og klone den på enheten deres og kan komme inn på kontoene dine som er beskyttet av multifaktorautentisering.

Hvorfor kan du ikke logge på Instagram igjen?

Her er noen grunner til at du ikke kan logge på Instagram-kontoen din igjen:

  • Kanskje du skriver inn feil påloggingsinformasjon.
  • Det kan skje at kontoen din har blitt utestengt på grunn av brudd på Instagrams retningslinjer.
  • Instagram-serveren kan være nede eller du har noen nettverksproblemer.
  • Kontoen din ble hacket og hackeren har endret påloggingsinformasjonen.
  • Hvis du logger på med Instagam-appen som ikke er oppdatert eller kan ha noen problemer.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du kan omgå tofaktorautentisering på Instagram med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.