Skyrock Dropshipping-inntektene dine med disse 10 plattformene

Inntekter fra en enkelt kilde er ikke nok for å opprettholde dagens livsstil veldig enkelt.

Du må ha forestilt deg å prøve noe nytt ut av din daglige livsstil eller generere en sideinntekt bortsett fra din daglige 9-5 jobb. Noen tenker til og med på å starte en ny karrierevei. Ikke sant? Hvis du også er bekreftende på dette utsagnet, bør du fortsette å lese.

Hvis du gjør det du elsker, flott! Men hvis du er lei av 9-5 jobben din eller ønsker å generere en annen inntektskilde, bør du definitivt prøve noe annet. Dette er fordi det alltid er bedre å ha flere inntektskilder.

Hvis du virkelig ønsker å etablere noe eget, må du fokusere på sidemas. Noen av de allment aksepterte ideene om sidepress er dropshipping, innholdsskaping, videoredigering og så mange flere.

Du kan prøve å komme inn i dropshipping-virksomheten til en veldig nominell eller ingen startinvestering i det hele tatt. For øyeblikket er dropshipping en svært populær virksomhet. Hvis du leter etter noe nytt, bør du prøve dette.

La oss få en kort idé om dropshipping før vi går videre.

Hva er Dropshipping?

Dropshipping er enkelt som navnet selv. Det handler om å selge produktene på nett uten at du, personlig eller som butikk, eier det produktet. Det er en forretningsmodell der en ordre legges inn for et bestemt varelager eller et produkt online av kunden. Butikken får produktet sendt direkte til kunden ved å kjøpe fra en tredjepart ved bruk av dropshipping-modellen.

Her er det sentrale omdreiningspunktet markedsføring og skaffe kunder. I et nøtteskall opptrer selgeren som en mellomperson uten å fysisk berøre produktet i hele modellen. Det er en modell hvor butikkene ikke trenger å eie eller lagre produktene, men kan levere det produktet kunden krever gjennom dropshipping ved hjelp av de beste dropshipping-verktøyene.

Fordeler med Dropshipping

Dropshipping-virksomheten kommer med sine fordeler. Noen av de viktigste fordelene med dropshipping-modellen er:

  • Du trenger ikke å eie eller lagre noe fysisk. Alt du trenger å gjøre er å liste opp butikken din på de beste dropshipping-verktøyene eller nettstedene og ha flere leverandører til å sende produktet.
  • Ingen primærinvestering er nødvendig siden alt er online, og de eneste kravene er en bærbar datamaskin og en internettforbindelse.
  • Dropshipping er svært kostnadseffektivt, ikke bare på grunn av ingen direkte investeringer, men også fordi du betaler for produktet til tredjepart etter at du har fått betalt fra kunden.
  • Redusert lagring eller lager av produkter da du ikke trenger å eie noe fysisk.

Dropshipping-virksomheten har stor etterspørsel og er en av de høye inntektsgenererende virksomhetene. På grunn av den grunne baren på inngangsnivå, er nesten alle kvalifisert til å starte denne virksomheten. Dette resulterer til slutt i å slå fortjenestemarginene ettersom folk ofte har en tendens til å holde prisene lave for å komme i gang med sitt nye spark i et konkurranseutsatt felt. Dette er grunnen til at det er svært konkurransedyktig.

Vi vil diskutere hvordan du kan konkurrere i denne bransjen og dvele ut en formue i denne artikkelen senere, men det du bør vite er at det er veldig mulig ved å bruke noen av de beste dropshipping-verktøyene som vi skal bruke for å diskutere nå.

  Hvordan autentisere og autorisere bruker ved å bruke JWT i NodeJS

Spocket

Spocket regnes som et av de beste dropshipping-verktøyene som gir deg mulighet til å håndplukke de beste produktene for salg fra et stort antall dropshipping-forhandlere fra hele verden. Det er en one-stop-løsning for å øke dropshipping-virksomheten din.

Spocket har fusjonert med Shopify og WooCommerce for å gi den beste brukeropplevelsen. Anta at ditt sentrale fokus er på kundetilfredshet og ikke bare å levere et produkt til kunden. I så fall kan du også bestille prøveprodukter for å sjekke kvaliteten ved å kontakte flere leverandører. Du kan til og med møte leverandørene av originale produkter fra EU, Storbritannia og USA til du er fornøyd med kvaliteten.

Ved å legge inn en bestilling på et enkelt produkt for kvalitetssjekk kan du også forstå leveringshastigheten. Spocket fortsetter også å gi vanlige rabatter for til slutt å øke fortjenestemarginene dine. Man kan bestille forskjellige ting fra teknologi og mote til biler og husholdningsartikler på Spocket.

AliDropship

AliDropship er et annet selskap med noen utmerkede dropshipping-verktøy som tilbyr fruktbare dropshipping-produkter. Det vil også hjelpe deg med å forbedre dropshipping-inntektene dine med AliExpress. Bare etter å ha klikket på noen knapper på din PC eller bærbare PC, Bang! Der er du. Du har opprettet din nettbaserte butikk. Alt man trenger er en stabil internettforbindelse og en vilje til å gjøre forretninger. Alt annet tar AliDropship seg av.

AliDropship har kombinert WordPress og WooCommerce. Den lar deg lage et nettsted for dropshipping-virksomheten din uten at du trenger å gjøre noe arbeid. På toppen av det kan du tilpasse nettstedet som du vil. Sammen med disse funksjonene hjelper det deg også med å spore bestillingen din, og systemet er helautomatisert.

Dropship.me

Dropship.me er en fantastisk plattform der du kan finne pålitelige leverandører fra hele verden. Du kan bygge butikken din på en brøkdel av minutter. Den lar deg angi prisen på settet med produkter. Men hvis du er i tvil om å sette prisen, anbefaler den riktig prising og tar fra deg den ekstra belastningen.

Du kan ende opp med å bruke din dyrebare tid på å finne et potensielt produkt å selge før du får vite at produktet du var ute etter allerede er utdatert. Dette verktøyet her sparer tid ved å hjelpe deg med å finne produkter av topp kvalitet. Dessuten er importen av de første 50 produktene gratis.

På toppen av det vil du få utmerkede resultater på grunn av de profesjonelt redigerte produkttitlene på Dropship.me. Dette er en betydelig fordel for folk som starter dropshipping-virksomheten for første gang.

Syncee

Syncee hjelper deg med å øke dropshipping-inntektene. Du kan legge til produktene du ønsker å selge enten en etter en eller i bulk. Hvis kunden har lagt inn en bestilling på forskjellige produkter på en gang, kan du fortelle forhandleren å gjøre en standard pakking av alle de bestilte produktene etter kundens behov.

Effektene vurderes jevnlig for kvalitet, og prisene er oppdaterte, slik at du ikke trenger å bekymre deg for utdaterte kostnader eller produkter.

Du kan legge til prismarginene dine som til slutt vil hjelpe deg med å øke fortjenestemarginene dine. For spørsmål fra kundesiden eller som dropshipping-gründer, er chat-støtten tilgjengelig 24/7, og svaret er raskt, pålitelig og nyttig.

Du kan finne millioner av produkter fra ulike kategorier på Syncees markedsplass. Dette gjør det enkelt for deg å velge riktig produkt du ønsker å selge. Det er leverandører av høy kvalitet tilgjengelig fra hele verden på Syncee.

  Hvordan fungerer internetthastighetstester? (og hvor nøyaktige er de?)

Nedsatt

Dropified er et annet verktøy der nesten alle de daglige oppgavene gjøres automatisk, noe som er avgjørende for å drive virksomheten uten problemer. Verktøyet gir videoopplæringer for å hjelpe nybegynnere og erfarne selgere med å forstå prosessen veldig enkelt. På toppen av det er det også en attraktiv prisplan.

Den har en enorm mengde produkter å velge mellom, og hvis du er forvirret når det gjelder å velge din nisje, er dette stoppet for å velge en uten å tenke. Dropified har integrasjoner med Zapier, Shopify og WooCommerce. Det hjelper deg også med å spore fortjenestemarginene dine og holde oversikt over det samme.

I tillegg er det enkelt å administrere og finne produktene, og Dropified sparer deg for mye tid ved å raskt legge produktene til butikken din.

Modalyst

Modalyst kobler deg raskt til toppleverandørene fra USA og EU. Den har helautomatisert programvare som sparer din dyrebare tid. Du kan også ta butikken din til et helt annet nivå ved å enkelt tilpasse den. Modalyst har integrasjoner med over 500 e-handelsnettsteder, som ender opp med å tilby deg de beste produktene å velge og selge fra.

Du kan også inkludere produktets fraktkostnad i produktprisen for å sende produktet fritt til kunden. Du har all kontroll over varelageret du har oppført på nettstedet ditt. Bortsett fra det, kan du gjøre endringer i produktlisten din når som helst for å kjenne etterspurte produkter foreslått av Modalyst.

I tillegg til disse er Modalyst den eneste kjente dropshipping-plattformen hvor du kan velge toppkvalitetsprodukter fra et bredt spekter av varianter. Det hjelper deg med å øke dropshipping-inntektene dine. På toppen av det, blir tillegg og erstatning av produkter fra butikken din raskt utført her.

Eprolo

Eprolo er en gratis plattform som kan hjelpe deg med å forbedre din dropshipping-virksomhet. Du får også kontakt med leverandører fra hele verden uten problemer.

Eprolo har et spesielt kvalitetskontrollteam som vurderer produktets kvalitet før det pakkes. Den tilbyr deg å bygge merkevaren og logoen din med sine enestående tilpasningstjenester. Det vil ta en dag eller to, og hvis du står fast et sted, kan du kontakte kundeservicen direkte, som står til din disposisjon 24/7.

Eprolo har også varehus i tre land, med produkter klare for salg. Dessuten kan man alltid finne brukervennlige produkter prismessig ettersom de lagerførte produktene har engrospriser.

Det er gratis å bruke, og verktøyet gir deg den sårt tiltrengte støtten som kreves når du setter opp butikken din. Bestillingene behandles raskt, og ordresporing er også uanstrengt.

Repricer

Repricer er et av de beste verktøyene for raskt å sette opp dropshipping-virksomheten din gjennom Amazon. Du kan administrere produktprisene på tvers av mer enn 14 Amazon-markedsplasser og ha en sjanse til å ta virksomheten din til utlandet. Du kan gjøre svingninger i prisene i henhold til konkurrentene, og du kan også tjene penger på hvert salg.

Repricer vil føre en oversikt over produktene som selges og antall ganger du endret prisen på et bestemt produkt. Det gir en bulk action-funksjon som du kan bruke til å tildele minimum og maksimum prisklasse til produktene dine. I tillegg lar Repricer deg lage dine egne salgsstrategier for å gi deg et forsprang til å konkurrere mot dine rivaler.

  En omfattende guide til CryptoPunks NFT-er

Med Repricer kan du ta dropshipping-virksomheten din til neste nivå og slå konkurrentene dine med superrask reprising. På toppen av det kan du også bruke Google Campaign for å superlade salgskraften din.

InventorySource

InventorySource er et annet verktøy for å forbedre dropshipping-inntektene. Den lar deg tilpasse produktdata og priser, synkronisere deretter og gjøre nødvendige oppdateringer til butikken din. Du kan velge mellom ulike nisjer oppført på InventorySource å selge fra.

Det gir direkte tilbud fra USA, som hjelper deg med å få tilgang til leverandørene uten godkjenning av leverandørtilgang. Den tilbyr også 24/7 kundestøtte for alle hindringer du kan komme over mens du driver forretninger.

På toppen av det synkroniserer InventorySource automatisk produktdataene slik at du enkelt kan sette opp virksomheten din, og den sørger også for å holde produktlisten synkronisert. Det fungerer som en venn og en guide for nybegynnere for å skyte opp dropshipping-virksomheten sin på kort tid.

Shopify

Shopify er en av de beste dropshipping-plattformene som brukes for å forbedre dropshipping-virksomheten. Det er superenkelt å bruke og starte dropshipping-reisen med. Du kan til og med lage endringer på nettstedet ditt og tilpasse det i henhold til dine preferanser fra Shopifys gitte standardtemaforslag. Shopify har en rekke forskjellige fraktalternativer tilgjengelig, noe som gjør det enkelt for deg å skrive ut etiketten og sende den.

For å se hva som virkelig fungerer for deg, kan du teste ulike strategier for dropshipping-virksomheten din på Shopify.

Måter å konkurrere i Dropshipping-virksomheten

I begynnelsen snakket vi om konkurransekraften til dropshipping-virksomheten. La oss nå diskutere hvordan du kan takle det positivt. Noen av de beste måtene er listet opp her:

  • Oppdag din nisje: Dette er et førsteklasses skritt for å gjøre enhver forretning og ikke bare denne. Hvis du er tydelig med din nisje, vil du være tydelig på hvordan du skal gå frem, med tanke på etterspørselen og bruken av produktet.
  • Vær unik i din nisje: Vær annerledes. Selg noe etterspurt, men svært få mennesker er villige til å selge det.
  • Velg dine priser: Dette avhenger helt av individet, men bruk forslagene som tilbys av forskjellige nettsteder. Et produkt selges kun hvis det har riktig pris. På denne måten vil det vise seg å gi utmerket valuta for pengene.
  • Be om en prøve av produktet og vurder det: På denne måten vil du vite om vedlikehold og kvalitet.
  • Be kunden vurdere og vurdere produktet: Andre mennesker vil raskt bestemme seg for å bestille det produktet.
  • Lever varen raskt: Ha god kontakt med leverandørene dine og be dem høflig om å levere bestillingene dine raskt.
  • Press dine grenser: Dette er business, og business får deg alltid til å flytte grensene dine hvis du er villig til å tjene høye fortjenestemarginer for et bedre liv for deg selv og din familie.

Konklusjon

Dropshipping handler om salg, og hvis du er en god selger kan du selge alt du vil. Mens du starter en ny ting, i dette tilfellet en dropshipping-forretningssatsing, kan ting virke litt vanskelig å takle i begynnelsen.

Det handler om utholdenhet når det kommer til virksomheten. Ting kan imidlertid gjøres enkelt hvis du velger de riktige og beste dropshipping-verktøyene eller plattformene som kan ta deg steder bare ved å bruke dem og sette riktige verdivurderinger av produktet ditt som vil tjene deg. De sier ta små skritt, men ta det spranget av tro en gang når det er rett tid.

Du kan også ta en titt på tips for å bygge et enkeltpersonselskap.