10 grunner til at du bør velge Kinsta som vert for WordPress-nettsteder

Med mindre du har tatt et oppgjør med en bestemt webvert, er det ofte tidkrevende å vurdere hostingtjenester for WordPress-sider.

Hvis du er ny på WordPress, er det lett å bli forvirret med flere valg som tilbyr et bredt spekter av funksjoner.

Og Kinsta er et av de populære navnene du må ha kommet over når det kommer til WordPress-hosting. Så, bør du velge Kinsta som din WordPress-vertsleverandør? Er det en grunn til at du ikke bør gå med billigere alternativer?

Ikke kompromiss med hosting for WordPress-nettstedet ditt

WordPress er et populært innholdsstyringssystem (CMS). Derfor tilbyr mange webhotellfirmaer støtte for det. Så det er ingen overraskelse at du vil finne så mange valg for hosting av WordPress-nettsteder.

De fleste av alternativene som er tilgjengelige gir delt hosting, mens noen tilbyr administrert WordPress-hosting. Mange rimelige valg der ute, men du bør alltid unngå billige WordPress-hostingplaner.

Du kan utforske grunnene til å ikke gå med en billig leverandør for å forstå bedre. Men, lang historie kort: å velge en rimelig webvertstjeneste kommer med ulike avveininger for sikkerhet, ytelse og støtte.

Når det gjelder premiumalternativer, Kinsta er et velkjent administrert vertsvalg for WordPress. Men hvorfor er det slik?

Grunner til å vurdere Kinsta for WordPress Hosting

Det er verdt å merke seg at Kinsta er en administrert WordPress-vertsleverandør. Så hvis du søker etter et alternativ for å konfigurere alt fra bunnen av og optimalisere back-end selv, må du kanskje se etter andre WordPress-vertsleverandører.

Enkelt å bruke grensesnitt

Kinsta tilbyr et av de mest funksjonelle og brukervennlige grensesnittene. Man trenger ikke være ekspert for å lære hvordan man får ting gjort.

  Slik utfører du WeChat-nettpålogging uten telefon

Alle tilgjengelige alternativer er bare noen få klikk unna. Bildet ovenfor illustrerer at brukergrensesnittet er akkurat den rette blandingen av brukervennlighet og en moderne opplevelse.

Dashbordet, for eksempel, gir deg all nødvendig informasjon sammen med alle funksjonene som er tilgjengelige i sidefeltet. Derfor er det en lek å gå gjennom aktivitetsloggen, legge til brukere for å få tilgang til serveren din, administrere flere nettsteder og bruke nettstedverktøyene.

Problemfrie migrasjoner

Å migrere et WordPress-nettsted høres enkelt ut på papiret, men la en ekspert ta seg av det hvis du ikke har råd til betydelig nedetid for nettstedet ditt.

Med Kinsta trenger du ikke betale for å migrere et grunnleggende WordPress-nettsted. Ikke bare det, du kan migrere alle nettstedene dine til Kinsta gratis.

Selvfølgelig er det visse begrensninger som:

  • Ikke aktuelt for nettverk med flere nettsteder
  • Komplekse nettsteder
  • Nettsteder med flere omdirigeringer konfigurert

Noen flere betingelser gjelder også.

Men for migreringer som involverer enkle WordPress-konfigurasjoner, trenger du ikke å betale noe, noe som bør gjøre byttet sømløst.

Og hvis du har mye å tape og har et komplekst WordPress-nettsted, tilbyr de også noen gratis premium migrasjonskreditter, som kan variere i henhold til vertsplanen din.

I begge tilfeller har du alltid muligheten til å kontakte dem for migrering for å redusere arbeidet med å flytte nettstedet ditt.

Ytelsesdrevet

Sammenlignet med mange andre webverter, er Kinsta en ytelsesfokusert løsning for WordPress-nettsteder.

De bruker Google Cloud Platform for hosting. Selv om GCP er en toppnivåplattform for hosting, optimaliserer de hele stabelen for å sikre at du får mest mulig ut av serveren din.

Dette er nyttig for kunder som ikke ønsker å gå ut av deres måte å konfigurere og optimalisere back-end selv. Dette betyr selvfølgelig også at du vil ha mindre kontroll, men det er hele poenget med å velge en administrert WordPress-hostingløsning.

De gjør alt arbeidet for å sikre at du får de raskeste lastetidene og best respons generelt.

Det er ikke alltid tilfelle for en hostingleverandør å stadig oppgradere/forbedre ytelsen. Men når det kommer til Kinsta, forbedrer de kontinuerlig ytelsen over tid med betydelige oppgraderinger. Derfor, med Kinsta, får du et forsprang når det gjelder ytelse.

  Hvordan lage din første NFT (og legge den ut for salg!)

Pålitelighet

Administrert WordPress-hosting anses ofte for å være pålitelig. Men Kinsta tar det opp et hakk ved å gi deg en rekke sikkerhetskopieringsalternativer sammen med proaktiv reaksjon på problemer.

De overvåker nettstedene dine jevnlig for å sjekke om de er tilgjengelige. Så i tilfelle en feil, vet de sannsynligvis om det før du trenger å ta opp et problem.

Imponerende sikkerhetsfunksjoner

Med administrert WordPress-hosting får du begrenset kontroll over serveren din, noe som gjør dem i stand til å sikre sikkerhet. Du får imidlertid fortsatt tilgang til viktige funksjoner som tofaktorautentisering, passordbeskyttelse og IP Deny for å forsvare serveren/nettstedet ditt.

Kinsta håndterer de kritiske konfigurasjonene som trengs for en hacksikker server. I tillegg til det, bruker de også Cloudflares effektive brannmur for å overvåke og beskytte nettstedet ditt mot potensielle trusler.

Og i tilfelle nettstedet ditt blir berørt, vil kundestøttelederne hjelpe deg med å løse problemet så tidlig som mulig.

Utviklervennlig

Selv om det er en administrert plattform, får du all nødvendig tilgang som SSH, SFTP og støtten for WP-CLI, Git, etc., som trengs for å utvikle nettstedet sømløst.

Merk at de ikke støtter FTP-tilkoblinger av sikkerhetsgrunner.

Kinsta er også ansvarlig for et av de mest populære lokale WordPress-utviklingsverktøyene, dvs. DevKinsta. Så Kinsta bør være et fantastisk valg for utviklere som ønsker å få de riktige verktøyene for å jobbe med å bygge et nettsted sømløst.

Avansert analyse

Kinsta tilbyr et Application Performance Monitoring (APM)-verktøy for å hjelpe deg med å overvåke ytelsen til WordPress-nettstedet ditt og feilsøke eventuelle problemer for å forbedre responsen.

Alt fra databasespørringene til alle transaksjonene, får du detaljene for forskjellige ting. Det burde være nyttig å se WordPress-plugins som også påvirker nettstedets ytelse.

Selv om verktøyet er i den åpne betafasen når dette skrives, bør det spare deg for mye tid og penger sammenlignet med å bruke et tredjepartsverktøy.

  Hvordan dele opp tekst i Google Sheets

Som du kan legge merke til i skjermbildet ovenfor, får du en rekke statistikker for ressursbruk, cache-treff, responstid, CDN-bruk og mer.

Totalt sett, med Kinsta, får du detaljert innsikt om nettstedet ditt som bør hjelpe deg å ta bedre beslutninger for WordPress-nettstedet ditt.

Trives med å ta i bruk den nyeste teknologien

I motsetning til mange andre vertsleverandører, gjør Kinsta sitt beste for å holde tritt med de nyeste teknologitrendene og oppdateringene. For eksempel var Kinsta raske med å legge til støtte for PHP 8.0.

På samme måte, inkludert et gratis verktøy for overvåking av applikasjonsytelse, hjelper dem å skille seg ut fra andre generiske tilbud.

Totalt sett har de en bevist merittliste når det gjelder å legge til nye funksjoner til plattformen deres mens de holder tritt med den nyeste teknologistabelen.

Optimalisert for WooCommerce

Vanligvis tilbyr vertstjenesteleverandørene støtte for WordPress som plattform. Men med WooCommerce vil du ha utallige ting å ta vare på for å vedlikeholde e-handelssiden din.

Ikke bare begrenset til optimaliseringer for WooCommerce, du vil også finne skalerbare alternativer skreddersydd for å imøtekomme alle typer WooCommerce-krav i Kinsta.

Selvfølgelig, hvis du følger noen av de beste sikkerhetstipsene for WooCommerce, bør du ha dekket det meste. Men ytelsen til nettverten din er kritisk, og det er der Kinsta gir deg et forsprang.

Premium Support

De raskeste lastetidene og den mest overlegne teknologistabelen betyr ingenting hvis du ikke får skikkelig kundestøtte.

Med Kinsta kan du forvente støtte av god kvalitet med de raskeste responstidene.

Enten du har et teknisk spørsmål eller et generelt spørsmål, svarer teamet deres raskt og informerer deg om en løsning.

Å investere i en god vertsleverandør lønner seg 🧑🏾‍💻

Mens fokuset i denne artikkelen er Kinsta, bør du alltid vurdere å investere i en god vertsleverandør som oppfyller dine behov. Et administrert vertsalternativ som Kinsta bør spare deg for mye tid og la deg fokusere på å bygge nettstedet, selge produktet ditt eller administrere innholdet.

Med mindre du har en evne til feilsøking og foretrekker en DIY-tilnærming, kan det hende at delt hosting og ulike skyvertsalternativer ikke er den ideelle løsningen for deg.

Hvis du sliter med andre hostingleverandører, synes jeg du bør finne lyset i enden av tunnelen med Kinsta.