Fiks Killing Floor 2 Waiting for Players Issue

Hvis du er fan av Zombiespill og liker å drepe Zeds med lagkameratene dine på nettet, er Killing Floor 2 spillet for deg. Spillet ble utgitt i 2016 og har siden vunnet enorm popularitet blant nettbaserte videospillfellesskap for å være et av de beste drapsspillene for Humans vs Zeds. Spillets kjernemekanisme for flere spillere gjør det perfekt å spille med venner og andre spillere som du kan finne i spillet. Det kan imidlertid være litt vanskelig å finne en spiller i Killing Floor 2 ettersom noen brukere har slitt. Hvis du er noen som står overfor samme situasjon som du lar Killing Floor 2 vente på spillere, så har vi en perfekt guide for å fikse dette problemet. Dokumentet vårt består av alle de nødvendige punktene om å finne spillere og også Killing Floor 2 hvordan du spiller med venner. Så la oss starte med det uten å utsette noe mer.

Hvordan fikse Killing Floor 2 Waiting for Players Issue

I Drepende etasje 2, har spillere ofte funnet seg selv omgitt av problemet der spillet fryser og fortsetter å vises mens de venter på spillere på skjermen. Dette kan være irriterende, og for å fikse dette problemet, må man vite hva som forårsaker dette problemet. Så la oss se på noen av de sannsynlige årsakene som kan utløse det:

  • Serverproblemer som fører til problemer med spillsynkronisering.
  • Feil eller tekniske feil i Steam.
  • Ubekreftede spillfiler på Steam.
  • Korrupt eller utdatert grafikkdriver.
  • Tredjeparts VPN oppretter en falsk IP-adresse.
  • Windows-programmer (brannmur og antivirus) blokkerer spillet.
  • Utdatert versjon av DirectX.
  • Korrupte eller manglende spillfiler på PC-en.

Slik spiller du Killing Floor 2 med vennene dine

Killing Floor 2 er et utrolig morsomt spill å spille med venner ettersom kontinuerlige oppdateringer av spillet gir nye funksjoner og innhold som fortsetter å bli spennende. Det er ekstremt enkelt hvis du også gleder deg til spillet og vil vite hvordan du spiller det med venner. Flerspillerfunksjonaliteten på tvers av plattformer til Killing Floor 2 er begrenset til Steam og Epic Games. Du kan lage en privat kamp i spillet og legge vennene dine til i samme kamp. Ta en titt på trinnene nedenfor for å vite hvordan du kan spille med vennene dine:

  Hvordan skrive inn null før et tall i Excel

Merk: Følgende trinn er for Steam-brukere.

1. Start spillet og gå til HJEM-fanen.

2. Klikk her på Create A Match.

3. For å spille med venner, klikk på TILLATELSER og velg Offentlig.

4. Klikk nå på SPILL ONLINE NÅ i menyen.

5. Under SQUAD øverst til høyre kan du legge til vennene dine og spille spillet.

Nå som du er kjent nok med Killing Floor 2 hvordan du spiller med venner og årsaker som ofte kan resultere i en lengre periode med venting for spillere, er det på tide å se på noen passende løsninger for dette problemet.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

Følg disse grunnleggende metodene for å løse problemet.

1A. Sjekk spillservere

Et av de første problemene og en potensiell løsning som kan hjelpe deg med å fikse venter på spillere i Killing Floor 2, er å sjekke om spillserverne fungerer bra. På den offisielle Twitter-side av Killing Floor, kan du finne spillets serverstatus. Hvis spillet er under vedlikehold, kan du vente en stund og starte det når problemet er løst.

1B. Start Steam på nytt

For Steam-spillere som har problemer med Killing Floor 2 som venter på spillere, kan du prøve å starte Steam-applikasjonen på nytt på PC-en din. Noen ganger kan mindre feil eller feilproblemer avbryte spillet ditt på plattformen og føre til slike problemer. Det er en enkel, men nyttig løsning som du må prøve før du velger den neste. Selv om det å bare lukke Steam er nyttig for andre, kan noen fortsatt ha problemer med å lukke appen ordentlig. I et slikt tilfelle kan du prøve å deaktivere Steam-prosessen for å fikse dette problemet. Følg trinnene nedenfor for å prøve det samme:

1. Lukk Steam og spillprosessen ved å bruke Task Manager. Les guiden vår for å avslutte oppgaven i Windows 10.

2. Start PC-en på nytt.

3. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Steam og klikk på Kjør som administrator.

1C. Bekreft integriteten til spillfiler (på Steam)

Den neste metoden, som er ekstremt viktig å prøve i situasjoner som problemer med spillinnlasting eller venter på spillere, er å sjekke spillfilene til det aktuelle spillet. Steam er et av de foretrukne valgene for Killing Floor 2-spillere, og det er vanlig å støte på problemer der filer blir korrupte. I et slikt scenario er det veldig nyttig å sjekke integriteten til spillfiler. Du kan få hjelp fra guiden vår om hvordan du verifiserer integriteten til spillfiler på Steam når du gjør det.

  Slik setter du inn en kalender i PowerPoint

1D. Kjør dedikert grafikkort

For å kjøre et spill på en PC, kreves et dedikert grafikkort. Dette er grunnen til at systemet ditt har et diskret eller dedikert grafikkort slik at spillet kan kjøres uten lastingsproblemer. Hvis du kjører Killing Floor 2 på et integrert grafikkort, er du åpen for å møte et slikt problem. Velg derfor en dedikert hvis systemet ditt bruker to av dem.

Metode 2: Logg på Steam på nytt

Hvis du har problemer med Steam-kontoen din, kan du også få problemer mens du spiller med vennene dine. Så, for å fikse Killing Floor 2 venter på spillerproblem, prøv å logge på Steam på nytt som vist nedenfor.

1. Start Steam-appen og naviger til menylinjen.

2. Klikk her på Steam etterfulgt av alternativet Endre konto… som uthevet nedenfor.

3. Bekreft forespørselen ved å klikke på LOGG AV-knappen.

4. Lukk nå Steam-klienten og start PC-en på nytt.

5. Åpne Steam-appen igjen.

6. Logg på med ditt kontonavn og passord i Steam-applikasjonen.

7. Til slutt, start Killing Floor 2 og koble til vennene dine.

Metode 3: Oppdater grafikkdriveren

Mens du velger et dedikert grafikkort for systemet ditt for å kjøre et bestemt spill, er det samtidig viktig å sørge for at grafikkdriverne dine er oppdatert med den nyeste versjonen. Hvis de er utdaterte, kan de påvirke spillets ytelse og føre til problemer som Killing Floor 2 som venter på spillere. Så sørg for å være utstyrt med den nyeste grafikkdriveren, og for å gjøre det kan du sjekke vår grundige veiledning om emnet, 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10.

Metode 4: Deaktiver VPN og proxy-server

Som nevnt tidligere kan VPN også spille en utløsende rolle i å forårsake problemer med å vente på spilleren i Killing Floor 2. For alle VPN-brukere er det viktig å vite at VP på datamaskinen din kan resultere i en feil IP-adresse. Derfor, for å koble til spillet og spille det uten lasteproblemer, må du deaktivere det. Vår guide om hvordan du deaktiverer VPN og proxy på Windows 10 vil hjelpe deg med å gjøre det trygt på din PC.

Metode 5: Deaktiver antivirus (hvis aktuelt)

Det er ingen fordel å vite om Killing Floor 2 hvordan du spiller med venner hvis spillet ditt ble forstyrret av tredjeparts antivirusprogramvaren installert på datamaskinen din, og forårsaker problemer med å vente på spillere. Derfor anbefales det å deaktivere antivirusprogrammet hvis det er aktuelt. Du kan sjekke guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 for det samme.

  Legg til, fjern eller utsett autokjøring for programmer ved oppstart

Metode 6: Deaktiver Windows-brannmur (anbefales ikke)

Bortsett fra tredjeparts antivirusprogrammer, leveres Windows forhåndsinstallert med en brannmur som beskytter systemet ditt mot trusler. Imidlertid kan slike programmer vurdere apper eller spill, som Killing Floor 2, som en trussel og blokkere dem. Å deaktivere den kan være til hjelp for spillere som står fast og venter på spillere i Killing Floor 2. Vår guide om hvordan du deaktiverer Windows 10-brannmuren kan hjelpe deg med å løse denne oppgaven på en trygg måte.

Merk: Ved å deaktivere Windows-brannmuren utsetter du systemet for virus og skadelig programvare. Derfor anbefales det ikke å gjøre det.

Metode 7: Oppdater DirectX

DirectX er et Windows-verktøy som hjelper forskjellige programmer i systemet å kjøre og hjelper også operativsystemet til å behandle problemfritt. Dette verktøyet er helt avgjørende for spill på en datamaskin også. Hvis du står overfor Killing Floor 2 som venter på spillerproblem, er det et must at du sjekker om du kjører den nyeste versjonen av Direct X. Hvis du ikke er det, sørg for å oppdatere den, du kan få hjelp av guiden vår om hvordan du oppdaterer DirectX i Windows 10 for å gjøre det.

Hvis du fortsetter å møte problemet med å vente på spillere og sliter med å oppdatere DirectX, kan du sjekke guiden vår om hvordan du installerer DirectX på nytt i Windows 10 for å installere verktøyet igjen med den nyeste versjonen.

Metode 8: Installer Killing Floor 2 på nytt

Vi har kommet til siste utvei for å løse problemet med å vente på spillere i Killing Floor 2. Det innebærer å slette og installere spillet på Steam eller via Epic Games. Problemet oppstår vanligvis på grunn av korrupte eller manglende filer i spillet. Derfor må du avinstallere spillet fullstendig fra Steam og programfilene på systemet ditt. Alt dette er grundig forklart og gitt ved hjelp av trinnvise instruksjoner i vår guide, Hvordan avinstallere Steam-spill. Så gå gjennom veiledningen og avinstaller Killing Floor 2.

Når spillet er fjernet fra systemet og dets filer, er det på tide å installere Killing Floor 2 på nytt. Så for å avinstallere det, følg trinnene nedenfor:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Steam og klikk på Åpne.

2. Nå, på hjemmesiden til Steam, klikk på BUTIKK-fanen.

3. Gå inn på Killing Floor 2 i søkefeltet og klikk på det øverste resultatet.

4. Til slutt, reinstaller spillet på Steam.

***

Vi håper legen vår kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for å fikse problemet med Killing Floor 2 venter på spillere, og at du kunne vite hvordan du spiller med venner på Killing Floor 2. Fortell oss hvilken av metodene som hjalp deg godt i den. For flere spørsmål eller forslag, kan du kontakte oss ved å legge igjen kommentarer nedenfor.