12 beste online lydkutter- og trimmerverktøy og apper

Vil du bruke en del av favorittsangen din som ringetone? Trenger du en karaokebane å synge med? Eller fjerne en irriterende introtale før starten på en sang? Vi har de beste verktøyene for deg!

Hvis du er en musikkentusiast, vil du ha en stor samling sanger du elsker å høre på.

Men det blir ofte vanskelig å lagre alle lydfilene på harddisken. Det blir også vanskelig å administrere store MP3-filer. Det er her en lydtrimmer vil hjelpe deg. Tidligere måtte du laste ned forskjellige verktøy og finne ut hvilket som fungerer for deg. Nå trenger du ikke gjøre det fordi du direkte kan bruke lydtrimmere som er tilgjengelige online.

Når du ønsker å kutte visse deler av lyden, kan du direkte bruke den elektroniske MP3-kutteren og få arbeidet gjort. Dette vil gjøre det enkelt å spare plass på harddisken og ikke kreve noen nedlasting og installasjon.

Det er visse filer med mye tale før sangen starter, og det kan være lurt å kvitte seg med talen. Det kan være lurt å klippe en del av en sang og bruke den som ringetone. Ved hjelp av en MP3-kutter på nett kan du få disse oppgavene gjort på et blunk. Det er mange lydtrimmere tilgjengelig på nettet. Du må laste opp MP3-filen og få den redigerte versjonen ved å kutte av de uønskede delene fra lyden.

Det viktigste å vurdere når du bruker en hvilken som helst online lydtrimmer, er at kvaliteten skal forbli intakt. Hvis nettverktøyet ikke kan opprettholde lydkvaliteten, er det ikke verdt å bruke.

Her er en liste over noen av de beste online lydkuttere og trimmerverktøyene for å gjøre det enkelt for deg.

Rev

Rev er et helt gratis lydtrimverktøy. Du må laste opp lydfilen og bruke verktøyet for å trimme ut den uønskede delen av lyden. De vertikale drafeltene gjør det enkelt for deg å velge den delen du ønsker å beholde.

tipsbilk.net-lesere får 10 % rabatt på Rev.

Rev Online Audio Trimmer-verktøyet støtter ulike lydfilformater, som MP3, WAV, AAC, M4A, OGG, ALAC og FLAC. Utgangen leveres i mp3-format.

Du kan stole helt på dette nettbaserte verktøyet når det kommer til kvalitet og personvern. Enhver lydfil du laster opp her sendes ikke til serverne. Den er bare tilgjengelig på enheten din.

WeVideo

WeVideo online videotrimmer er enkel å bruke og hjelper brukere å kutte lengden på en video med noen få klikk. Nettverktøyet lar brukere legge til video fra enheter eller sosiale nettsteder, dra og slippe videoen for å trimme, velg sakseikonet for å klippe delen, markere klippet som skal slettes, og bruke musikk eller effekt for å fullføre videoen.

  18 lukrative krypto-tilknyttede programmer for å bli med og tjene penger i 2022

Når videoen er opp til merket, kan brukere eksportere filen til systemet sitt. WeVideo kommer med flere funksjoner som å legge til musikk eller tekst til den polerte videoen, enkle å dra og slippe elementer for å redigere den, og trimme videoen på noen få sekunder for å få resultatet.

Clideo

Clideo er en av de raskeste MP3-kutterene med to måter å kutte og trimme på. Du kan enten dra de to markørene eller angi den nødvendige tiden i sekunder for å hente utdatafilen direkte. Du vil ikke møte noen problemer mens du redigerer MP3-filene dine på grunn av det brukervennlige grensesnittet.

Du kan også bruke tilleggsinnstillinger for å sette inn fade-in og fade-out-effekter i sporet. Du kan konvertere filen til et hvilket som helst ønsket format. Clideo er fleksibel nok og lar deg jobbe med populære lydformater som MP3, WAV, OGG og mer. Filene du laster opp er ikke tilgjengelige for noen andre på internett.

Clideo er nyttig som både MP3-lydkutter og ringetonemaker. Det beste her er at det ikke vil være noen negativ innvirkning på kvaliteten. Så du kan nyte høykvalitetslyd med mindre lagringsplass.

MP3-klipp

MP3-klipp er et enkelt elektronisk trimmingsverktøy der du må laste opp lydfilen, dra glidebryterne for å velge delen og klikk på «Klipp ut». Dette verktøyet er det perfekte for å lage ringetoner. Fade inn og fade ut-effekten lar deg lage den perfekte ringetonen for telefonen din. Du kan til og med trekke ut lydsporet fra videoen eller filmen.

Du trenger ikke å installere programvare eller redigeringsverktøy på datamaskinen. Du kan redigere hvilken som helst sang og trimme den med høyeste kvalitet med bare noen få klikk. Plattformen støtter mer enn 300 filformater. Det beste her er at du til og med kan lage en perfekt ringetone for din iPhone i M4R-formatet. Du kan lage en nøyaktig 40 sekunder lang lydfil for å laste opp direkte til iTunes ved å trimme lyden.

Vokalfjerner

Vokalfjerner er en rask og brukervennlig lydkutter for trimming og kutting av lydspor. Du kan enkelt fjerne visse fragmenter fra lyden med noen få klikk. Du kan også fjerne vokalen for å lage et karaokespor å synge med. For bedre resultater kan du til og med bruke funksjonene for inn- og uttoning. Lydfilene kan lagres i alle formater i henhold til dine krav.

  Hvordan uskarpe bakgrunn på Microsoft Teams

Filene dine forblir kun i nettleseren din uten problemer med personvern og sikkerhet. Det forenklede brukergrensesnittet legger opp til denne lydkutteren.

MP3-kutter

Med Online MP3 Cutter, får du funksjonen for presisjonsskjæring. Du kan enten dra glidebryterne til start- og sluttposisjoner eller skrive inn start-/sluttidspunkt direkte i boksen. Sangens bølgeform gir deg en visuell visning for å se hvor du kanskje må kutte lydfilen.

Den nye lydfjernerfunksjonen lar deg kutte ut og fjerne spesifikke uønskede deler fra lyden. Den valgte delen vil bli fjernet, og lydfilen vil bli lagret uten den delen av lyden.

For å få den trimmede lyden til å høres naturlig ut, kan du bruke inn- og uttoningsalternativene. Verktøyet lar deg til og med konvertere lyden til et hvilket som helst annet filformat etter å ha kuttet det. Verktøyet støtter de fleste filformatene du kanskje jobber med.

Audio Trimmer

Audio Trimmer er et ganske enkelt verktøy som lar deg trimme lyden med noen få klikk. Filene du laster opp for kutting og trimming, lagres i en midlertidig mappe og fjernes fra serveren innen to timer. Alle de populære lydformatene støttes med denne lydtrimmeren.

Det beste her er at denne lydtrimmeren er designet for å fungere selv på mobiltelefonens nettleser. Så du kan enkelt laste opp sangen direkte til mobiltelefonens nettleser og kutte den angitte delen av lyden.

Wincreator

Wincreator er en ganske enkel online MP3-kutter med et brukervennlig grensesnitt. Du kan enten bla gjennom filene fra datamaskinen din eller til og med dra dem direkte på nettsiden for å komme i gang mens du markerer start- og sluttpunktene på bølgelinjemarkørene. Nå kan du forhåndsvise lydklippet og trykke «OK» hvis alt er riktig for å la lyden lages.

Når det er gjort, må du laste ned lydfilen og nyte den. Annet enn det, kan du også sjekke ut flere andre funksjoner på Wincreator, som å laste ned videoer, lage memes, klippe ut videoer, konvertere videoer til MP3 og mer.

Audio Alter

De Audio Alter online MP3-kutter og trimmer støtter mange filformater med en maksimal filstørrelse på 50 MB. Du kan bruke denne nettbaserte lydtrimmeren til å trimme bestemte utvalgte porsjoner og lagre dem. Enten det er favorittdelen av sangen eller du vil beholde en ny ringetone, kan du enkelt gjøre det med denne nettrimmeren.

Du kan trimme med presisjon ettersom den interaktive lydtrimmeren viser en bølgeform av sangen. Dette gjør det lettere for deg å bestemme hvilken porsjon du vil kutte ut. Alt du trenger å gjøre er å laste opp filen, justere håndtakene på lydspilleren for trimming og laste ned den trimmede filen etter at den er behandlet.

  Slik bruker du iTunes Music i PowerPoint-presentasjoner

Kapwing

Kapwing vil se ganske avansert ut, men det er et enkelt lydtrimmingsverktøy. Du kan bruke denne online lydtrimmeren på alle enheter som støtter en nettleser. Det er mange alternativer å utforske når du åpner Kapwing Studio for å klippe eller trimme en lydfil.

Hvis du er en podcaster, kan du dele en snutt online på sosiale medier før du slipper fullversjonen. Sangere kan forhåndsvise en del av sangen før de slipper hele sangen. Du kan trimme lyden og lage ringetoner, lydeffekter og mer med bare noen få klikk.

Det er et helt gratis online trimmeverktøy uten annonser. Det vil ikke være noen kvalitetsproblemer med lydfilene dine.

Wondershare

De Wondershare Online UniConverter gir en lydkutter for å kutte MP3-filer enkelt. Du kan enkelt bygge en ny ringetone fra favorittsangen din. Verktøyet gjør det enkelt å få den trimmede lydfilen i løpet av få sekunder. For å få det til å høres perfekt ut, kan du til og med legge til inn- og uttoningseffekter til lydsporet.

Online UniConverter støtter alle de populære lydformatene, så du trenger ikke å bekymre deg for systemets formatkrav. Dette nettbaserte verktøyet gir også muligheten til å trekke ut lyd fra en hvilken som helst videofil. Du kan også laste opp filer fra Dropbox, Google Drive, eller til og med legge inn en YouTube-URL. Personvernet er fullstendig garantert siden alle opplastede filer slettes innen 24 timer fra serverne.

Apple MP3 Cutter

Hvis du er en iPhone-bruker, da Apple MP3 Cutter på App Store er et perfekt valg. Du kan enkelt kutte hvilken som helst MP3- eller M4A-fil på enheten din. Den resulterende lydfilen kan være din ringetone, alarmtone, varslingstone eller til og med en favorittdel av en sang. Du kan til og med dele den trimmede lydfilen med vennene dine på nettet.

Appen lar deg også ta opp live lyd og redigere den ved å kutte de uønskede delene. Du kan enkelt stille inn start- og sluttdelen av lydfilen ved hjelp av berøringsgrensesnittet. Redaktøren gir deg også en mulighet til å angi hvilken som helst redigert lydfil som kontaktringetone direkte gjennom appen.

Siste ord 🎶

Hvis du er interessert i musikk, vil du definitivt trenge en lydkutter og trimmer. Online lydtrimmere vil spare plass og gi deg rask redigering. Du trenger bare å komme til et lydtrimmingsverktøy, laste opp lydfilen din og få den trimmet i henhold til delen du velger.

Les deretter om de beste online stemmeopptaksverktøyene.