8 beste VPS-vertsløsninger med en gratis prøveversjon i 2022

Den beste vertsløsningen for Virtual Private Server (VPS) vil tilby deg mer kontroll, sikkerhet og upåklagelige funksjoner for å drive nettstedene og applikasjonene dine.

Den gir deg et eget virtuelt servermiljø der du kun kan bruke serverressursene, som RAM, CPUer, lagring osv., som er tildelt deg uten å dele dem med andre.

Nå er problemet når fagfolk velger en VPN-hosting, de fleste av dem går enten med en delt hostingplan eller en dedikert hostingplan. Mens førstnevnte er egnet for nybegynnere og er rimelig, er sistnevnte bra for bedrifter, men er kostbar.

Så, hva om kravene dine faller i mellom?

Hvis du er en virksomhet i vekst der delt hosting ikke er nok, men dedikert er kostbart og komplekst, kan du gå med VPS-hosting.

Det vil gi deg den rette blandingen av kompleksitet, funksjonalitet og sikkerhet til en moderat pris.

Så hvis du leter etter en slik hostingplan, har vi listet opp noen av de beste VPS-hostingløsningene for å lette søket ditt.

Hva er VPS Hosting?

En Virtual Private Server (VPS) er en virtuell beholder eller maskin konfigurert til å kontrollere en fysisk maskin under virtualiseringsteknologi for å gi brukerne dedikerte ressurser.

Så en hostingløsning som bruker en VPS for å kjøre brukernes nettsted eller applikasjon er VPS-hosting. Det er en mer stabil, ytelse, pålitelig og sikker løsning enn delt hosting og er rimeligere enn dedikert hosting.

I denne hostingen vil du fortsatt dele ressurser med andre som delt hosting, men med et mindre antall personer. Og serverressursene som er tildelt deg vil bare være tilgjengelig for deg, ikke for andre.

VPS-hosting er et flott alternativ for spillprodusenter og voksende virksomheter hvis krav overstiger tilbudene til delte hostingplaner. Det er også et levedyktig alternativ for SaaS-leverandører, programmerere og selskaper som krever en rimelig og sikker vertstjeneste.

VPS dupliserer ulike egenskaper til den fysiske serveren uten å endre prosessene og funksjonalitetene. Den brukes vanligvis til å være vert for nettsteder, webservere, e-post, databaser og lagring av firma- og kundefiler som du kan få tilgang til fra hvor som helst i verden.

Hvis du vil ha mer fleksibilitet og kraft sammen med rimelighet, er VPS-hosting noe for deg. Du kan benytte deg av overlegne funksjoner som dedikert serverhosting, men til en lavere kostnad.

Hvorfor anses VPS som et sikkert alternativ?

Sikkerhetsproblemene er skyhøye, og det er derfor du må være forsiktig for å sikre at nettstedet ditt og applikasjonene dine, sammen med dataene deres, er trygge. Du må ta godt vare på bedriftsdataene dine og kundenes. Til dette er VPS-hosting fordelaktig.

Du får flere sikkerhetsfunksjoner og kan installere sikkerhetsprogramvare og brannmurer for å gjøre VPS-serveren din tryggere og sikrere. Hvis det er noen sikkerhetspåvirkning på et annet nettsted på den samme fysiske serveren, vil nettstedet ditt ikke bli påvirket. Når databasene og filene dine er trygge for andre brukere, betyr det at du har den riktige løsningen for virksomheten din.

Videre kan du velge mellom administrert og uadministrert VPS-hosting. La oss raskt forstå dem.

Administrert VPS-hosting

I denne typen VPS-hosting vil tjenesteleverandøren ta seg av alt fra å kjøre, konfigurere og oppdatere serveren til å vedlikeholde den. Og hvis du ikke er komfortabel med å jobbe på en Linux-server, spør vertsleverandøren din om å løse spørsmålet ditt.

Administrert VPS tilbyr:

  • Jevn støtte
  • Regelmessige oppdateringer
  • Nødvendige lapper i tide
  • DDoS- og Cloudflare-beskyttelse
  • Antivirusbeskyttelse
  • Maskinvareoppgraderinger
  • Sikkerhetskopier

Uadministrert VPS

Hvis du er en utvikler eller vet hvordan du skal drive nettstedet ditt, er dette alternativet for deg. Her må du administrere konfigurasjonen, vedlikeholdet, serveradministrasjonen osv. Det vil gi deg større frihet til å lage et nettsted eller en applikasjon du drømmer om.

  Bevegelsesbasert notatapp med tekst, bilde, talememo og påminnelse

Du kan vurdere noen alternativer for å beskytte dataene dine:

  • Revisjon: Du må vite hva som skjer i systemet ditt, og derfor er periodisk revisjon avgjørende.
  • Konfigurer en brannmur: Filtrer ut uønsket trafikk ved å installere en brannmur på serveren din. Populære brannmurer er Config Server Firewall og Advanced Policy Firewall.
  • Se etter sårbarheter og lukk dem: Sørg for at alle tjenestene og applikasjonene som kjører på systemet ditt er nødvendige. Ved å kjøre uønskede applikasjoner risikerer du. Se etter de åpne nettverksportene ettersom nettkriminelle målretter mot dem for å utnytte hele systemet.
  • Implementer noen beste fremgangsmåter: Legg til noen gode fremgangsmåter til planen din, for eksempel å sjekke sikkerhetsloggene dine, registrere deg med DDoS-beskyttelse, fjerne uønskede moduler, kjøre vanlige virusskanninger, etc.
  • Passord: Sørg for at passordene dine er sterke. Oppdater passordene dine regelmessig for å unngå sikkerhetsbrudd.

Fordeler og ulemper med VPS Hosting

Fordeler med VPS Hosting 👍

  • VPS-hosting er en mer stabil og skalerbar løsning for din bedrift. Du kan oppgradere ressurser når som helst med VPS-vertsleverandører og enkelt skalere VPS-vertsplanen din i henhold til veksten din. Enten du trenger plass eller trafikk, kan du alltid oppgradere til flere ressurser.
  • VPS-hosting gir de beste sikkerhetsalternativene, og du vil ikke bli påvirket på grunn av andres feil handlinger. For eksempel, hvis naboens nettsted blir sittende fast, vil nettstedet ditt fortsatt kjøre uten blink.
  • Du kan velge administrert VPS-hosting for å sette nettstedet ditt i autopilotmodus. Fra oppdatering til oppgradering og vedlikehold til konfigurering, vil tjenesteleverandøren din ta seg av alt.
  • Forholdsvis rimeligere enn dedikert hosting.
  • Du vil finne et nivå med høy ytelse sammen med utmerket hastighet. Når det kommer til nettsidens lastetid, forblir VPS-hosting alltid på toppen.
  • VPS-hosting tilbyr bedre SEO og tilgjengelighet over hele verden.

Ulemper med VPS Hosting 👎

  • VPS-hosting er dyrere enn delt hosting.
  • Det krever høyere teknisk forståelse dersom du ønsker å administrere serveren på egenhånd. Selv om du har muligheten til Managed VPS-hosting, kan du velge det, men det er litt dyrere enn Unmanaged hosting.
  • Hvis du velger Managed VPS-hosting, må du planlegge for riktige konfigurasjoner for å sikre nettstedet ditt.

Fordeler og ulemper med delt hosting

Fordeler med delt hosting 👍

  • Delt hosting er billig, eller du kan si, det rimeligste blant de andre hostingtypene.
  • Det er enkelt å sette opp og administrere nettsidene dine med delt hosting.
  • Ingen problemer med vedlikehold og administrasjon.

Ulemper med delt hosting 👎

  • Administrasjonsoppgaver er ikke i dine hender,
  • Du vil ikke umiddelbart vite hva som skjer på serveren siden den har mange nettsteder.
  • Hvis du feilkonfigurerer filtillatelsen ved en feil, vil det gi andre brukere tilgang til filene dine.
  • Fravær av dedikert IP.
  • Ingen dedikert SSL.

Det er klart at VPS-hosting er et bedre valg hvis du vil ha bedre kontroller, funksjonalitet og sikkerhet, noe som gjør kjøpet verdt. La oss nå se på de beste VPS-hostingløsningene.

Kamatera

Kamatera tilbyr en utmerket VPS-vertsløsning for å lage serveren din og distribuere skyinfrastrukturen din raskt. Den kommer med en 30-dagers gratis prøveversjon. Du vil dra nytte av en skalerbar løsning, førsteklasses menneskelig støtte og en enkel administrasjonskonsoll.

Kamatera tilbyr verdifulle API-funksjoner og lar deg tilpasse serveren basert på dine krav. Du kan starte med en liten server og skalere i henhold til veksten din og oppgradere eller klone dine eksisterende servere via administrasjonskonsollen.

Kamatera har 13 datasentre på fire kontinenter med høy ytelse og tilgjengelighet over hele verden. Legg raskt til brannmurer, lastbalansere, private nettverk, etc., og kjør på alle Linux- og Windows-operativsystemutgaver.

Kamatera er pålitelig siden den er spesialbygd og garanterer 99,95 % oppetid. Du vil aldri møte noen form for feil med Kamatera, siden den har avanserte datasentre. Den bruker også de raskeste og beste Intel Xeon Platinum/Cascade Lake-prosessorene på 2,7 GHz.

  Hvordan sette opp grupper med Google Assistant

Få den raskeste nettverkshastigheten på 40 Gbit/s for hver server og kjør databasene og applikasjonene dine med null ventetid og ingen I/O-flaskehalser. Start i det små og skaler opp til den robuste bare metall-maskinen med et enkelt klikk.

Velg servertype fra A, B, T eller D, antall vCPU-prosessorer, operativsystem, minne, SSD-lagring, tilleggsprogrammer, offentlige IP-er, datasenter osv. Opprett serveren din i dag for $4/måned.

Linode

Få fart på innovasjonen din med tilgjengelige, enkle og rimelige Linux-skytjenester og -løsninger. Utviklere over hele verden stoler på at Linode enkelt distribuerer lagring, nettverk og skydatabehandling på sekunder med Cloud Manager-grensesnittet, CLI og fullt utstyrt API.

Kontroller infrastrukturen din programmatisk for å forbedre ytelsen og få kommandolinjetilgang til serverne. Linode tilbyr ulike tjenester, som markedsplass, e-læring, maskinlæring, videostreaming, Kubernetes og mer.

Med sin containerorkestreringsmotor kan du enkelt distribuere Kubernetes-klynger. Få WebRTC-livestreaming med lav ventetid via Red5 og bruk GPU-optimaliserte virtuelle maskiner drevet av NVIDIA Quadro RTX 6000. Ved å bruke Linode kan datamaskiner levere løsninger med maskinintelligens, DevOps og dataanalyse.

Ved hjelp av Linode App Marketplace kan du distribuere fullt konfigurerte applikasjoner på noen sekunder. Kraft til eLearning-applikasjonene dine over hele verden og få funksjoner som DDoS-beskyttelse, overføring, medfølgende støtte og mer.

Linode har 11 datasentre på tvers av regionene med høy ytelse og tilgjengelighet. Få en 99,99 % oppetidsgaranti med pakken du velger, og benytt deg av $100 kreditt, en 60-dagers gratis prøveperiode med et gyldig kredittkort og en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Prøv Linodes priskalkulator og få den beste prismodellen.

DigitalOcean

Få en rekke passende VPS-vertsalternativer for dine behov med DigitalOcean for å drive prosjektene dine gjennom virtuelle maskiner. Det finnes forskjellige Droplet-typer, spesielt for brukstilfeller som spenner fra enkle nettsteder til svært lønnsomme og skalerbare applikasjoner, som spill- og videostreaming-apper.

Velg mellom dedikert CPU og delte CPU-tilbud basert på bruken din. Velg det riktige VPS-tilbudet for virksomheten din som teamet ditt kan bruke uten problemer for å stimulere veksten din. DigitalOceans premium Droplets bruker de nyeste CPUene og NVMe SSD-ene for å levere den raskeste ytelsen.

De dedikerte CPU-tilbudene sikrer at du kan utnytte serverens fulle kraft. Du vil få ulike dedikerte CPU-dråper som kan være CPU-optimalisert, lagringsoptimalisert, minneoptimalisert og generell bruk. Dette er ideelt for servere med middels til høy trafikk, databaser, e-handelssider og SaaS-applikasjoner.

Hver gang du finner en tung belastning på dråpen når som helst, vil ekstra strøm automatisk bli tildelt den dråpen. Dette er ideelt for testmiljøer, personlige nettsteder og mer.

Du kan starte på $0/måned. Den kommer med $100 gratis kreditt når du registrerer deg og en 60-dagers gratis prøveperiode.

VPSServer

Distribuer din administrerte og skalerbare VPS innen et minutt på VPSServer skyplattform som tilbyr høy sikkerhet og serverytelse med vertsredundans. Du vil få lyshastighets VPS-vertstjenester og native SSD NVMe, som er fem ganger raskere enn vanlig hosting.

VPSServer har en førsteklasses hosting-infrastruktur på grunn av sin pålitelige og raske ytelse med et 40 Gb SSD-nettverk. Den bruker Intel Gold-maskinvareprosessorer slik at det ikke vil være noen flaskehalser og nedetid. Den tilbyr en dedikert servertilgjengelighet på skyteknologien sammen med kontrollpanelfunksjoner, for eksempel omstart, omstart, visning av konsollen og mer.

Du vil finne full root-tilgang til vertskontrollpanelet, for eksempel endring av operativsystem, serveradministrator, brannmur osv. Opplev den beste kvaliteten med mer enn 100 maler som støtter Debian, CentOS 7, Arch Linux, Ubuntu og mer.

Få et bredt spekter av ressurser fra fellesskapet for hostingen din og en treveis lagringsplass på nettskyen VPS-hosting for ethvert nettsted. Velg mellom 15+ vertssteder rundt om i verden og få den nærmeste serveren basert på ventetiden. Du vil også få en ytelsesgaranti, 99,99 % oppetidsgaranti, nettverktøy og en skalerbar server.

  Hvordan lage kalenderhendelser fra Mail på iPhone og iPad

Start din 7-dagers gratis prøveperiode i dag eller ta en tur for $3,99 for 1 GB minne, 1 kjerneprosessor, 20 GB diskplass og 500 GB overføring.

Hostinger

Kontroller VPS-hostingen din med Hostinger og få hastigheten, kraften og fleksibiliteten du trenger med VPS-hosting. Alle serverne kommer med Intel Xeon-prosessorer, 512 GB RAM per server og terabyte med NVMe SSD-diskplass.

Du får nok prosessorkraft til nettprosjektet ditt, enten det er lite eller stort. Opplev raske lastetider for nettsider og en garanti på 99,99 % serveroppetid. La de besøkende nyte nettstedet deres uten å forstyrre nedetiden.

Utvid serverplassen din ved å montere et ekstra eksternt nettverksfilsystem (NFS) og glem begrensninger på data og filer. Du kan kontrollere serveren din via full root-tilgang og tilpasse den etter din smak og spore alle ressursene.

Unngå nettverksproblemer, blokkering og ventetid med Hostingers opprinnelige /64 IPv6-infrastruktur. Hold tilkoblingene dine sikre og raske mens du bruker den nyeste teknologien. Med manuelle øyeblikksbilder og automatiserte sikkerhetskopier kan nettstedet raskt gjenopprettes.

Hostinger støtter ulike operativsystemer, inkludert Ubuntu, Debian, Suse, CentOS og Fedora. Få nok kraft til å ha full fleksibilitet og kontroll over serveren din uten å bekymre deg for nettstedtrafikk. Med datasentre i Singapore, USA, Nederland, Storbritannia og Litauen, sikrer Hostinger full tilgjengelighet og pålitelighet med lavest mulig ventetid.

Start på $2,99/måned og få en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

CloudSigma

CloudSigma tilbyr skyservere som tilbyr utmerket ytelse, skalerbarhet og funksjoner. Neste generasjons teknologi lar deg kjøre ditt isolerte operativsystem med dypere konfigurerbarhet, sterkere isolasjon og bedre sikkerhetsgarantier.

Velg mellom Windows- eller Linux-skyhosting og bruk ledende pakker som CPanel og Plesk for å lage en skalerbar server. CloudSigma bruker Virtuozzo-teknologi for å isolere forskjellige brukere på samme fysiske server og kjøre en enkelt delt forekomst.

Du vil få 128 GB RAM per server og 40 CPU-kjerner sammen med en elegant API for kontrollpanelet, som er enkel å bruke og funksjonsrik. CloudSigma beskytter også dine data og filer med den nyeste teknologien.

Få en 7-dagers gratis prøveperiode og få tilgang til CloudSigma uten å gi opp noen kredittkortdetaljer.

IONOS

Prøv en risikofri virtuell server for din voksende virksomhet med VPS-løsninger av IONOS. Den tilbyr en 30-dagers gratis prøveversjon av de beste tjenestene for virksomheten din. Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med tjenesten, kan du også be om refusjon.

Velg din robuste SSD VPS basert på en rekke kjerner og få dedikerte ressurser, ubegrenset trafikk, valgfri Plesk-nettvertsutgave og mer. Før du går inn, kan du sjekke kvaliteten på serverens plasseringer, sikkerheten og ytelsen til serverne.

IONOS tilbyr omfattende IT-sikkerhet og produktspesifikke funksjoner og har toppmoderne datasentre. Få kraftig og fleksibel hosting med IONOS til en rimelig pris for å drive nettsidene dine uten å bremse dem. Bytt mellom operativsystemer og få nyttige råd fra eksperter når det er nødvendig.

IONOS VPS-vertsløsning starter på $2/måned for 1 vCore, 512 MB RAM, 10 GB SSD, etc.

ClubVPS

Start private nettverk, lagring og skyservere på sekunder med ClubVPS. Den kan hjelpe deg med å distribuere din egen skyinfrastruktur og produksjon i bedriftsklassen, og kommer med en 30-dagers gratis prøveversjon.

Få umiddelbar tilgang til ClubVPS-vertsløsningen med en enkel administrasjonskonsoll. Start terminen din gratis og nyt den brukervennlige skytjenesten. Plattformen er bygget for systemadministratorer, sluttbrukere, IT-ledere og utviklere.

ClubVPS drives av avanserte servere som kjører på Intel Xeon Platinum CPUer, 40Gbit/sek nettverk, SSD-lagring og mer. Konfigurer serveren din i henhold til spesifikasjonen slik at du kan betale for tjenestene du trenger og spare penger.

Du kan starte en komfortabel tur med en liten server og utvide virksomheten din. Oppgrader eller klon flere servere når du vokser ved å bruke ClubVPS sin administrasjonskonsoll. ClubVPS vedlikeholder servere, databaser, e-postservere, brannmurer, lastbalansere, webservere, operativsystemer og andre komponenter for å tilby høy tilgjengelighet og oppetid.

Opplev det beste for $9/måned og få ekstra trafikk for $0,01/GB og ekstra lagringsplass for $0,10/GB/måned.

Konklusjon

VPS-hosting er et utmerket alternativ for deg hvis du er en voksende bedrift. Det vil ikke være kostbart som en dedikert hostingløsning eller mindre fleksibel som delt hosting. Velg derfor den beste VPS-hostingløsningen fra listen ovenfor og nyt verdifulle funksjoner, ytelse, sikkerhet og kraft for å kontrollere serveren din slik du vil.