8 beste GPU-støttebrakett

Graphic Processing Units (GPU) er i ferd med å bli diamanten i teknologi- og gadgetverdenen. Selv når hele markedet var nede under lockdownen, kysset prisene på GPU-er himmelen på grunn av en enorm mangel på distribusjon per enhet. Årsaken var overdreven utvinning av kryptovaluta og gruvearbeidere som kjøpte et stort antall grafikkort for å utnytte tiden med lavkonjunktur i markedet. Dermed møtte spillbutikkene og nettstedene som selger dem for spillformål mye knapphet, og mange spillere ville til og med kjøpe ganske dyre GPUer, og til og med de dyreste gikk ut av lager i løpet av minutter etter påfylling. Imidlertid vil folk som bruker 2 eller flere grafikkort i systemene sine i hovedsak kreve en GPU-støttebrakett. Slik at den kan holde flere grafikkort sammen i en pen og ren setting for å fungere effektivt uten å varme opp seg selv og systemet. Hvis du også er den som leter etter hengebraketter for systemet ditt, vil denne artikkelen være nyttig for deg ettersom vi deler de beste GPU-støttebrakettene som er tilgjengelige på markedet for deg å velge mellom for din innstilling. Men før det, la oss kort forstå hvordan de fungerer.

Beste GPU-støttebrakett

Begrepet GPU-sag beskriver seg selv perfekt. PC-konstruksjon er et forfengelighetsprosjekt selv om det først og fremst er opptatt av å oppnå utmerket ytelse ut av spesiell programvare. Hobbyister og praktiske byggere setter ofte opp riggene sine for stil og praktisk, noe som står for den ganske absurde mengden RGB-belysning vi ser på PC-utstyr i disse dager. Vanligvis, av estetiske og plassbesparende årsaker, er hovedkortet på datamaskinen montert slik at kontaktene går vertikalt.

Med dette oppsettet blir deler som grafikkortet ofte koblet til sidelengs i motsetning til å være festet til chassisbasen. Denne plasseringen forårsaker GPU sagproblem og tvinger forbrukere til å kjøpe en støttebrakett. Som man kunne forutse, gir disse enhetene grafikkortet ditt noe å hvile på, så det er ikke bare avhengig av I/O-tilkoblingen for å forhindre at det beveger seg ut av plass. Selv om det ikke er et obligatorisk krav, er det en smart forsikring som også kan se bra ut. Følgende er litt mer informasjon om GPUer.

  • Flertallet av folks GPU-er vil fungere uten ytterligere hjelp av en rekke årsaker.
  • Mer kostbare GPUer har også ofte større kjølesystemer, og GPU-sag er ofte et problem med disse modellene.
  • Heldigvis tar Nvidia og AMDs dyrere grafikkort ofte hensyn til tyngdekraften når de designer dem.
  • Du bør ikke kreve en støttebrakett fordi de fleste moderne kort er designet for å fordele vekten jevnt. Dette burde ikke være et problem fordi de er tilstrekkelig komprimert, har forsterkede tilkoblingspunkter og er utstyrt med lette vifter.
  • Det ble vurdert spesielt under design. I tillegg, snarere enn integriteten til kortets arkitektur, har GPU-sag ofte å gjøre med monteringsprosedyren.
  • Folk hevder å ha byttet til en annen sak og oppdaget at GPU’en deres ikke falt i det hele tatt i flere internettsamtaler om emnet.
  Hvordan kopiere og lime inn tekst på Linuxs Bash Shell

Avhengig av din situasjon og hvordan ting er installert, er en viss tilt vanligvis uunngåelig, men med dagens avanserte teknologi er det uvanlig med et alvorlig nedfall som kan føre til store skader. I tillegg risikerer visse braketter å svekke luftstrømmen til en GPU, noe som ytterligere styrker grunnlaget for å teste oppsettet ditt uten en først, med mindre du allerede vet at du vil ha mer attraktiv belysning. Nå som du vet hva som er, hvordan og hvorfor GPU-sigging og bruken av braketter, la oss fortsette til de forskjellige GPU-sag-brakettene som kan foretrekkes for forskjellige systemer.

1. MHQJRH støttestøtte

Standard, horisontal GPU-avstivning er det du får med MHQJRH støtte for støtte. De er de vanligste, men vertikale GPU-seler er også tilgjengelige og har noen kule funksjoner. For det første er horisontale GPU-braketter perfekte for alle kort uavhengig av tykkelse siden støtten enkelt kan justeres til dine preferanser gjennom den vertikale aksen. Deretter er vertikal GPU-avstivning universell og kan brukes med grafikkort i alle størrelser.

  • MHQJRH gjør den øverste vertikale GPU-skinnen.
  • Den er rimelig, konstruert av anodisert aluminium, og inkluderer en liten gummipute i bunnen av støtten for å beskytte mot GPU-skader.
  • Foten er ikke magnetisk og har ikke gummisåle, men etter montering er den ganske stabil.

2. MSI Gaming grafikkortstøtte

MSI er kjent for en rekke produkter som de har sluppet på markedet med stor suksess. MSI Gaming grafikkortstøtte støtter tre GPUer og er en vertikal støtte.

  • Denne bolsteren er et fantastisk alternativ for de fleste hovedkort siden den inkluderer en justerbar stang som muliggjør installasjon i hovedkort med et høydeområde på 390 mm til 680 mm.
  • Etter å ha plassert den vertikalt, kan du justere gummiputene langs stangen slik at de holder GPUens vekt uten å sette hovedkortet i fare for skade.
  • Denne støttebøylen yter det minste og mangler noen iøynefallende funksjoner.
  • Denne MSI-støtten er like effektiv som enhver annen støttestøtte for GPUer, til tross for sin unike form.
  • Den støtter tre GPUer samtidig, og forhindrer at vekten av GPUen hviler på hovedkortet.

3. Cooler Master ELV8

Selv om Cooler Master er kjent for sine CPU-kjølere, kabinettvifter og noe gode strømforsyninger. Firmaet har begynt å utvide sin produktlinje, og som et resultat har vi nå Cooler Master ELV8en iøynefallende ARGB GPU-støttestøtte.

  • ELV8 er for øyeblikket den fineste ARGB GPU-braketten som er tilgjengelig.
  • Denne braketten vil utvilsomt være et flott tillegg til ethvert RGB-prosjekt på grunn av sin høykvalitetskonstruksjon og nydelige RGB-stripe.
  • De lengste kortene som er tilgjengelige på markedet er ikke designet for denne bøylen.
  • Det er best å unngå denne hvis du har en RTX 3090 eller en AIB RTX 3080.
  • Cooler Master ELV8s pris er en av ulempene. Det koster mye mer enn vårt RGB-utvalg for et stramt budsjett.
  • I tillegg er denne modellens plaststøtte av dårligere kvalitet enn de fleste andre modellers metall. Men den har den fineste generelle designen og RGB-utførelsen av en hvilken som helst GPU-skinne vi noen gang har sett.
  Hvordan eksportere kontakter fra et Excel-regneark til Outlook

4. EZDIY-FAB GPU-holder

De EZDIY-FAB GPU-holder er neste på listen vår over GPU-støttebrakett. Denne rimelige, enkle tannreguleringen kan støtte vekten til de fleste GPU-er samtidig som den er lett på lommeboken. Det er ikke nødvendig å utforske dypere hvis alt du trenger er en tannregulering som fungerer. Dette kan være et ganske rimelig og fornuftig valg hvis GPUen din ikke er veldig kraftig.

  • 3 mm aluminium på EZDIY-FAB GPU-holderen beskytter din GPU fra å henge og belaste hovedkortet.
  • Denne bøylen er horisontal og har bare litt vekt og strukturell integritet fordi de fleste tunge grafikkort trenger mer.
  • Det er å foretrekke å bruke denne GPU-støtten med middels vekt grafikkort.
  • EZDIY-FAB GPU-bøylen er en rimelig holder for GPU-en din og får alt rett.

5. UpHere Adresserbar RGB Brace

En støttebøyle laget av oppe her er det neste elementet på listen vår over GPU-støttebrakett. Denne støtter også adresserbar RGB, omtrent som CoolerMaster-modellen som ble diskutert før. Du har en GPU-støttebøyle som uten tvil vil bære selv de tyngste kortene med letthet uten å ofre på noen fronter.

  • Den upHere-adresserbare RGB-skinnen for GPU-en din er likeledes stilig og moteriktig og er konstruert av det samme robuste og holdbare metallet som før.
  • Noen ganger tenker vi på om det å legge til en ny komponent i PC-dekselet vårt vil forringe estetikken. Du kan imidlertid være trygg på at upHeres GPU-støtte ikke vil oppnå dette, siden den bruker den samme RGB-stripen og 16,8 millioner farger for å lyse opp skjermen.
  • Den har seks skruer og en enkelt 5-volts 3-pinners tilkobling for strøm.
  • En glidende gummipute brukes i stedet for en glideskrue for å forhindre skade på din GPU.
  • Mens bøylen støtter vekten, forhindrer gummiputen skade på din GPU.
  • De fleste hovedkort kan støttes av den upHere-adresserbare RGB GPU-skinnen, som gjør det mulig å synkronisere RGB-lysene med dem og gjør det enkelt å kontrollere RGB-lysene i tillegg til å gjøre det enklere å bruke.
  • Installasjonen er enkel, men i utgangspunktet kan det være vanskelig å håndtere de seks skruene. På grunn av hvordan det ser ut, blander det også veldig fint med RGB RAM og andre komponenter.

6. Glotrends Bærestøtte

En annen på listen over GPU-sag-braketten er Glotrends Brace Support. Sjekk ut Glotrends brace støtte for SLI-rigger hvis du bruker SLI. Denne GPU-skinnen fra Glotrends er i hovedsak den største støtten du kan finne uten fancy frills.

  • Den har to fullstendig vertikalt justerbare aluminiumsstøtter.
  • Den har også en magnetisk base, som er utmerket for å forhindre glidning.
  • Toppen av denne GPU-støtten har en liten gummipute, og det ser ut til at skruene som brukes til å endre høyden er solide og godt laget.
  Hva er domeneutbredelse? [+ 6 Tools to Track]

7. oppHere Vertikal Brace

Samtidig som oppHer Vertikal Brace tjener samme formål som den vi tidligere snakket om fra oppefra, det er en litt annen GPU-sag-brakett. Denne støtten er vertikal med en enkel design i stedet for horisontal støtte med RGB-lys og andre dekorasjoner. Denne bolsterets base er magnetisk og fester seg til bunnen av datamaskindekselet.

  • Opptil 2 GPU-er kan støttes vertikalt, og dermed eliminerer all vekten som kan skade hovedkortet ditt.
  • På grunn av sin sterke konstruksjon og bruk av aluminium, kan den enkelt bære den store vekten.
  • Denne bolsterets største egenskap er at den kan installeres uten behov for skruer.
  • Du kan sette opp alt på et par minutter med bare en magnetisk base og noen enkle, justerbare puter for å holde GPUene.
  • Selv om den er litt unik, er den vertikale GPU-skinnen fra upHere utvilsomt et klokt kjøp.
  • Det er ikke bare rimelig, men det gjør også sin funksjon feilfritt.

8. DeepCool GH-01

De DeepCool GH-01 RGB GPU-skinne er det mest kostnadseffektive alternativet hvis du har et begrenset budsjett. Denne RGB GPU-støtten kan skjule PCIe-ledninger i tillegg til å ha en flott ARGB LED-array, som forbedrer det generelle utseendet til bygget ditt.

  • På grunn av baseforlengeren kan holderen fleksibelt justeres vertikalt og installeres i tilfeller med eller uten PSU-deksel.
  • For å beskytte mot å skade kortet, inneholder støtten små gummiputer på toppen.
  • Til tross for at den ikke er gummiert eller magnetisk, ser fundamentet ut til å være tungt og vanskelig å flytte.
  • De adresserbare RGB-hodene på hovedkortet er påkrevd fordi dette er en ARGB-enhet.

***

Dette var noen av de beste GPU-støttebrakettene du kan få på nettet, spesielt med tanke på Amazons butikk. I dag er alle de oppdaterte GPU-ene bygget på en måte at de neppe kan føre til slike problemer, spesielt hvis du kjøper fra produktet fra et kjent selskap som de som er nevnt ovenfor og andre. Dette er også en av hovedgrunnene til at GPU-sagbraketter vanligvis ikke kjøpes, men hvis du føler behov for å installere en, kan listen ovenfor enkelt hjelpe deg med å velge det beste blant mange andre alternativer i dette domenet. Håper denne artikkelen hjalp deg til en viss grad, del tilbakemeldinger og erfaringer, og nevne også andre slike produkter som burde ha gjort opp til denne listen som vi kanskje har gått glipp av på en eller annen måte. Fortsett å lese, så ser vi deg med et annet emne i en annen artikkel.