Hvordan endre Facebook-passord uten gammelt passord

En milliard mennesker bruker den populære sosiale medieappen Facebook hver måned. En ny historie eller innlegg legges til hvert sekund. Appen legger til tusenvis av nye brukere hver dag. Facebook er ekstremt populært blant folk i alle aldersgrupper, fra før tenåringer til eldre, fordi det gjør dem i stand til å holde kontakten og dele livserfaringer. Er du en Facebook-bruker som ønsker å holde kontakten med familie og venner på nettet og lurer på hvordan du endrer Facebook-passord uten gammelt passord? Eller hvordan finne ut hva passordet ditt er for Facebook? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Facebook, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle tvilene dine, som hvorfor du stadig får tilbakestilte passord-e-poster og hvordan du gjenoppretter Facebook-passordet ditt uten e-post og telefonnummer.

Hvordan endre Facebook-passord uten gammelt passord

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene for å endre Facebook-passord uten gammelt passord på en detaljert måte ved å bruke bildene for en bedre forståelse.

Hvordan finner du ut hva passordet ditt er for Facebook?

Det er ikke noe slikt alternativ verken på Facebook-appen eller den offisielle nettsiden for å se hva som er ditt nåværende passord på Facebook. Men det er noen få indirekte men arbeidsmetoder for å finne ut ditt nåværende Facebook-passord. De fleste av oss bruker Google Chrome for å bruke Facebook på nettet og ofte lagre passord i Google Chrome for enkel pålogging. Så hvis du har glemt ditt nåværende Facebook-passord og du ikke vil tilbakestille det, kan du finne ut ditt nåværende passord hvis du har lagret Facebook-passordet ditt i Google Chrome tidligere.

  Slik slår du av varsler i Facebook Messenger

1. Start Google Chrome-applikasjonen på telefonen.

2. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen.

3. Nå, sveip ned og trykk på Innstillinger.

4. Sveip ned og trykk på Passord.

5. Trykk på søkeikonet øverst til høyre på skjermen og søk etter Facebook.

6. Fra søkeresultatene trykker du på facebook.com-alternativet for å åpne menyen Rediger passord.

7. Trykk på øyeikonalternativet ved siden av passordet for å finne ut hva passordet ditt er for Facebook.

8. Bekreft identiteten din ved å skrive inn passordet eller skanne fingeravtrykkene for å se ditt nåværende Facebook-passord.

Sender Facebook e-post om passordendringer?

Ja. Hver gang du har glemt Facebook-passordet ditt og ber Facebook om tilbakestilling av passord, sender Facebook deg en bekreftelses-e-post til e-postadressen eller mobilnummeret som er koblet til Facebook-kontoen din. En annen e-post blir også sendt som forteller deg at passordet er endret.

Hvorfor får du stadig tilbakestilte passord-e-poster?

Hver gang du ber Facebook om tilbakestilling av passord fordi du har glemt passordet ditt eller på grunn av sikkerhetsårsaker, sender Facebook deg en bekreftelses-e-post til e-postadressen som er koblet til Facebook-kontoen din. Det kan skje hvis noen andre forsøkte å logge på kontoen din. Det kan ofte skje hvis du har et populært brukernavn eller e-postadresse. Du trenger ikke å bekymre deg for disse e-postene fordi kontoen din vil fortsette å være sikker så lenge du ikke klikker på koblingen for å tilbakestille passordet ditt.

Hvorfor blir du bedt om å endre Facebook-passordet ditt?

Det kan skyldes en skrivefeil eller en hacker som prøver å få tilgang til kontoen din. E-postbekreftelsen inneholder en lenke som du kan bruke til å tilbakestille Facebook-passordet ditt. Så du bør ikke klikke på den lenken hvis du ikke har bedt om å endre passordet.

  Hvordan finne venner i en bestemt by på Facebook

Hvordan endre Facebook-passord uten gammelt passord?

Hvis du vil endre Facebook-passordet ditt uten gammelt passord, følg de kommende trinnene.

1. Besøk Facebook nettside på nettleseren din Logg inn på kontoen din med e-post eller telefonnummer og passord.

2. Klikk nå på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Klikk på alternativet Innstillinger og personvern.

4. Klikk deretter på Innstillinger.

5. Klikk på alternativet Sikkerhet og pålogging fra venstre rute, som vist nedenfor.

6. Klikk nå på Rediger-alternativet ved siden av Endre passord for å endre Facebook-passordet ditt.

7. Klikk på Glemt passord?

8. Merk nå alternativknappen Send kode via e-post og klikk på Fortsett.

Merk: Du kan også merke radioknappen Send kode via SMS hvis du har tilgang til det nevnte mobilnummeret.

9. Skriv inn sikkerhetskoden du mottok i e-postkontoen din og klikk på Fortsett.

10. Deretter skriver du inn et nytt passord du har opprettet.

11. Klikk på Fortsett, som vist ovenfor, for å endre FB-passordet.

Hvordan kan du gjenopprette Facebook-passordet ditt uten e-post og telefonnummer?

Du kan gjenopprette Facebook-kontoen din uten e-post og telefonnummer hvis du har glemt passordet. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det:

1. Åpne ønsket nettleser på smarttelefonen.

2. Besøk Facebook påloggingsside og trykk på Glemt passord?

3. Skriv inn mobilnummeret knyttet til den gamle kontoen din og trykk på Søk.

4. Trykk på Prøv på en annen måte.

5. Trykk nå på Har du ikke lenger tilgang til disse? som vist.

6. Trykk på alternativet Jeg får ikke tilgang til e-postkontoen min.

7. Skriv inn den nye e-postadressen din to ganger og trykk på Fortsett.

8. Skriv inn ditt fulle navn, legg ved et ID-bevis og trykk på Send.

Merk: ID-bevis må være offisielt bevis som pass, førerkort eller annen offisiell ID på engelsk.

  Hvordan laste opp en video til Facebook

Innen en eller to virkedager vil du motta en e-post for å gjenopprette kontoen. Følg instruksjonene nevnt i e-posten for å gjenopprette kontoen din med et nytt passord.

Hvorfor prøver folk å tilbakestille passordet ditt?

La oss se hvorfor folk prøver å tilbakestille passordet ditt for sosiale medier eller nettkontoer.

  • Folk, spesielt hackere, prøver å tilbakestille passordet ditt, og de fortsetter å sende deg e-poster om tilbakestilling av passord for å komme inn på kontoen din med ondsinnede hensikter.
  • Hvis en forespørsel om tilbakestilling av passord gjentatte ganger gjøres av hackere, kan de kanskje få tilgang til Facebook-kontoen din eller e-postkontoen din som kan brukes av hackere til å sende skadelig programvare, phishing-e-post eller ondsinnede nettstedkoblinger.
  • Når de har tilgang til kontoen din, har de også tilgang til din personlige informasjon, som de kan bruke uetisk til sin egen fordel.

Hvis du uventet mottar en e-post for tilbakestilling av Facebook-passord, er det sannsynlig at noen andre har forsøkt å logge på kontoen din. Så du bør bare ignorere alle e-postene for tilbakestilling av passord fra Facebook som du ikke ba om, og kontoen din forblir trygg. Du trenger ikke å bekymre deg for disse e-postene fordi kontoen din vil fortsette å være sikker så lenge du ikke klikker på koblingen for å tilbakestille passordet ditt fra disse e-postene.

Kan en hacker endre passordet ditt?

Nei, hackere kan ikke endre passordet til Facebook-kontoen din selv om de har fått tilgang til Facebook-kontoen din. De vil også trenge tilgang til e-posten eller telefonnummeret ditt for å tilbakestille passordet.

Kan noen andre endre e-postpassordet ditt?

Nei, noen andre kan ikke endre e-postpassordet ditt. Men hvis noen har tilgang til e-postkontoen din eller telefonnummeret ditt, kan de enkelt endre passordet ditt.

Hva skal du gjøre hvis du får en e-post for tilbakestilling av passord du ikke har bedt om?

Du trenger ikke å bekymre deg for disse e-postene fordi kontoen din vil fortsette å være sikker så lenge du ikke klikker på koblingen for å tilbakestille passordet fra de tilbakestilte e-postene som ber om tilbakestilling av passord.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du endrer Facebook-passord uten gammelt passord med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.