Slik slår du av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger

AT&T er et amerikansk multinasjonalt telekommunikasjonsselskap, som er verdens største inntektsbringende selskap innen telekommunikasjonssektoren og det tredje største i USA. AT&T tilbyr tjenester både online og offline. Hvis du noen gang trenger å kjøpe et SIM-kort eller et annet produkt, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett, kan du besøke deres offline-butikk eller AT&T-nettstedet. Det er så enkelt og stressfritt å administrere AT&T-kontoen din. Hvis du er her ute etter å vite mer om å administrere AT&T-kontoen din og hvilke andre ting du kan gjøre med den, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Det vil hjelpe deg å forstå hvordan du slår av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger og får tilgang til tekstmeldinger fra AT&T. Du vil også lære hvordan du slår av AT&T avanserte meldinger og om du kan se ektemannens tekstmeldinger på AT&T eller ikke. Så, la oss dykke inn!

Slik slår du av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger

Når du er en AT&T-bruker, kan du administrere AT&T-kontoen din via nettstedet eller ved å bruke en Android-app og betale regningene dine gjennom den. AT&T tilbyr også tjenester for små bedrifter, mellomstore bedrifter, offentlig sektor og globale bedrifter og tilbyr partnerløsninger. Hvis du noen gang trenger å installere Wi-Fi i huset ditt. bare besøk AT&Ts offisielle nettsted/app eller ring dem. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du slår av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  Hvordan installere Gnome 40 i Ubuntu 21.04

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din.

Hva er AT&T Messages Backup and Sync?

Sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger er en integrert tjeneste i meldingsappen for smarttelefonen din som lar deg sikkerhetskopiere tekster og bildemeldinger i AT&T-skyen til AT&T-kontoen din og deretter synkronisere dem til telefonen din. Meldinger som er lagret i skyen kan når som helst lastes ned til smarttelefonen din, som støtter sikkerhetskopierings- og synkroniseringsfunksjoner. Du kan også få tilgang til meldingene dine, sende og motta meldinger med mobilnummeret ditt sømløst fra smartklokken eller nettbrettet.

Får du tilgang til tekstmeldinger fra AT&T?

Ja, du kan få tilgang til tekstmeldinger fra AT&T. Disse meldingene er bare tilgjengelige på smarttelefonen din og ikke på noen annen enhet. Hvis kontoen din ble aktivert med AT&T-sikkerhetskopierings- og synkroniseringsfunksjonen, vil alle meldingene på telefonen din være tilgjengelige på AT&T-skytjenesten. Og du kan få tilgang til dem ved å bare logge på kontoen din og gjenopprette dem på smarttelefonens meldingsapp.

Hvordan slår du på sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger?

For å slå på sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger, følg disse trinnene:

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig med utvalgte enheter nevnt på denne AT&T Messages Backup and Sync-side.

1. Åpne Meldinger-appen på enheten din.

  Slik aktiverer du rutenettvisningen for Google Meet

2. Trykk på ikonet med tre prikker > Innstillinger.

3. Trykk på AT&T Messages Backup & Sync.

4. Slå på bryteren for AT&T Messages Backup & Sync for å starte sikkerhetskopierings- og synkroniseringsprosessen.

Kan primærkontoinnehaver se tekster AT&T?

Nei, primær kontoinnehaver kan ikke se tekster på AT&T. AT&T-kontoen din viser bare nummeret og meldingstypen enten det var en innkommende melding eller en utgående melding. Selv om du logger på AT&T-kontoen din, vil det ikke være nyttig for deg. Den eneste måten å se tekster på er via en meldingsapp som bare er tilgjengelig på telefonen til eieren som har et AT&T SIM-kort.

Kan du slå av tekstmeldinger i AT&T?

Nei, du kan ikke slå av tekstmeldinger i AT&T. Hvis du vil slutte å motta meldinger fra et bestemt nummer, kan du i så fall blokkere dem. Tekstmeldinger er som standard slått på alle telefoner. Du kan slå av funksjonen for sikkerhetskopiering og synkronisering for å stoppe tekst- og bildemeldinger fra å sikkerhetskopiere til AT&T-skyen, men du kan ikke slå av tekstmeldinger.

Hvordan skjuler du tekstmeldinger på AT&T-regningen din?

Du kan slutte å bruke standard meldingsapp og bytte til andre sosiale medier-apper, som Hva skjer, Facebook Messenger, Instagramosv. Ved å bruke disse appene kan du enkelt skjule tekstmeldingene dine på AT&T-regningen og opprettholde personvernet du leter etter.

Hvordan slår du av AT&T Advanced Messaging?

For å slå av AT&T avansert meldingstjeneste, følg disse kommende trinnene:

1. Åpne Meldinger-appen og trykk på ikonet med tre prikker.

2. Trykk på Innstillinger.

3. Trykk på Avansert meldinger.

4. Slå av bryteren ved siden av Avansert meldinger.

Slik kan du slå av AT&T avanserte meldinger på Android-enheten din.

  Slik setter du opp ditt eget nettsted på den enkle måten

Hvordan slår du av meldingssynkronisering på Android?

Følg disse trinnene for å slå av meldingssynkronisering på Android:

1. Start Meldinger app på telefonen.

2. Trykk på tannhjulikonet Innstillinger.

3. Sveip ned og trykk på Synkroniser meldinger fra Xiaomi Cloud.

4. Slå av bryteren for ønsket telefonnummer for å slå av synkroniseringen av meldingene.

Deretter vil du lære hvordan du slår av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger.

Hvordan slå av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger?

For å vite hvordan du slår av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger, følg bare trinnene nedenfor:

1. Besøk AT&T nettsted på nettleseren din.

2. Fra alternativene øverst klikker du på Min AT&T.

3. Klikk på Logg på fra alternativene som er tilgjengelige på rullegardinmenyen.

4. Logg på AT&T-kontoen din med bruker-ID og passord.

5. Når du er logget på, klikk på Min konto > Gå til min konto.

6. Klikk på Administrer tillegg.

7. Velg ønsket enhet du vil slå av sikkerhetskopieringen

8. Klikk på Sikkerhetskopiering og synkronisering av meldinger > Slå av.

Dette er hvordan du slår av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger ved å bruke AT&T-nettstedet.

Kan du se tekstmeldingene til ektemennene dine på AT&T?

Nei, du kan ikke se din manns tekstmeldinger på AT&T, selv om du er den primære kontoinnehaveren. AT&T respekterer personvernet til brukerne sine, og de viser bare numrene og meldingstypen, enten det er en innkommende melding eller utgående melding. Hvis du vil lese mannens meldinger, må du sjekke telefonen hans. Bortsett fra det er det ikke noe annet alternativ tilgjengelig.

Hva gjør 662 for AT&T?

662 gjør ingenting for AT&T. Å ringe 662 fra telefonen din vil blokkere svindelanrop fordi det er en tjeneste for blokkering av svindelanrop, men den er kun tilgjengelig for T-Mobile-kunder. AT&T har sine apper og tjenester for å blokkere svindelanrop, men ikke ved å ringe 662 på telefonen.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du slår av sikkerhetskopiering og synkronisering av AT&T-meldinger med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.