12 beste gratis Android-spill i 2022

Android har noen av de beste gratisspillene på alle plattformene. La oss se på topplistene og se om vi kan hjelpe deg med å velge de beste.

Spill er fascinerende og representerer bemerkelsesverdige 43 % av den totale smarttelefonbruken. I tillegg er 78 % av disse spillerne Android-brukere. Så det er ganske åpenbart for Android å ha noen av de beste spillene i klassen.

Men la oss holde denne oppbyggingen til et minimum og hoppe direkte til de beste gratis Android-spillene.

Spesielt er denne listen i ingen spesiell rekkefølge og er ikke basert på en bestemt sjanger. Dette er gratis spill, men kan ha kjøp i appen.

Altos Odyssey

Du må spille Altos Odyssey hvis du spiller for å slappe av. Den ekstraordinære bakgrunnsmusikken og de tiltalende bildene vil roe den mest rastløse spilleren.

Oppe i fjellet begynner du å gå nedoverbakke på sandbrettet ditt, gjøre flips, samle mynter og gjøre Altos Odyssey til et syn å se.

Du hopper bekymringsløst inn for å triumfere over hvert nivås utfordringer mens du holder øye med hindringer som steiner, brann osv.

Det er flere førstepersonsfigurer du kan låse opp mens du avanserer. I tillegg kan du forbedre dine evner med kjøp i spillet eller mynter.

Avslutningsvis, med over 10 millioner nedlastinger og 241k 4.5 vurderinger, er det liten grunn til å hoppe over Altos Odyssey.

Dungeons of Dreadrock

Din bror – den utvalgte – gikk inn for å drepe den døde kongen i Dreadrock-fjellet. Det tok en levetid med venting, så følelsen tok over årsaken, og du valgte å følge etter for å finne ham.

Dette gratis Android-spillet–Dungeons of Dreadrock– er en fortelling om 100 nivåer som du må modige for å finne lillebroren din.

Dette er et puslespill og (noen) handling samlet i ett. Traileren kan se lett ut, men et enkelt slurvet øyeblikk vil sende deg tilbake for å starte nivået igjen.

  Fiks Sling TV Down på Android

Med en gang er dette tøft, og du bør gjøre deg klar til å dø utallige ganger mens du avanserer i fangehullene.

Brawl Stars

Brawl Stars er en 3-mot-3 flerspiller, som kan spilles med venner eller solo.

Brawl Stars tilbyr et ekstremt fartsfylt spill som nesten ikke lar deg puste. Spesialarrangementene tilbyr massevis av gratis ting, som tillater oppgraderinger som ellers er betalt.

Dette har flere moduser, inkludert multiplayer, survival, bounty, osv. Til slutt er dette 100 millioner+ nedlastingsspillet fra den svært populære utvikleren, Supercell – produsent av Clash of Clans, Clash Royale og Boom Beach.

Subway surfere

Det er svært usannsynlig at du ikke har hørt om Subway surfere ennå.

Nei! Du kan gå glipp av en all-time great med over en milliard nedlastinger.

Subway-surferen er den endeløse løperen, som hopper over togene, plukker opp mynter og prøver å unnslippe den konstant jagende politiinspektøren.

Du løper vanligvis i en 3-felts T-bane med tog som kommer inn fra motsatt side for å knuse deg. Løpehastigheten øker gradvis, noe som gjør det vanskelig å unngå hindringene.

Så lite som å blinke til feil tid kan få deg til å begynne på nytt. Til slutt, ta det en tur og se hvorfor dette gratis Android-spillet er elsket overalt.

Legends of Runeterra

Legends of Runeterra er et kortstrategispill som krever førsteklasses ferdigheter og flaks for å oppnå suksess.

Du spiller med vinnere, trollformler og allierte fra forskjellige regioner i Runeterra.

Men alt koker ned til hvor kreativ du kan bli. Brukere i lekebutikken beskriver dette spillet som «Uforutsigbart», noe som ikke presser et økosystem som betaler for å vinne.

I tillegg gir brukerbasen massevis av lovord for sine kunstverk og animasjoner.

Så fortsett, prøv det!

Pokémon GO

Pokémon GO er en annen fra partiet som ikke trenger introduksjon. Basert på utvidet virkelighet, ber dette om bevegelser fra den virkelige verden for å fange Pokémon.

Du tilpasser avataren din og starter fra din fysiske plassering. Hold øynene på skjermen, og du vil se pokemoner lure der inne, siden de virkelig var tilstede i omgivelsene dine.

  Materialdesign-app som du kan diktere notater til [Android]

Spillet handler om å utforske og fange disse skapningene og være den (virkelige) pokémonmesteren.

Men ikke forvent grafikk som er utenom verden. Siden dette er mest moro når det spilles med smarttelefonkameraet. Så det du vil se på er virkelige steder via smarttelefonskjermen din med Pokémon som venter på å bli fanget.

Endelig passer dette spillet best til hardcore Pokémon-fans. Og husk å holde deg på et trygt sted mens du jakter på favorittpokemonen din.

Clash of Clans

Clash of Clans har en utmerket sosial appell med sine klankriger. Dette er et veldig høyt rangert spill som har over 500 millioner nedlastinger.

Mens AI håndterer faktiske kampbevegelser, påtar du deg ansvaret for å være den strategiske lederen for landsbyen din. Bygg landsbyer fra grunnen av, inkludert forsvaret og den generelle infrastrukturen, for å dominere klankrigene.

Det morsomste er å bli med andre klaner for å danne allianser og raidere andre spillere over hele verden. Og pass på, andre kan også angripe, selv når du er ute av spillet. Imidlertid er det videorepriser man kan se for å styrke forsvaret.

Endelig kan dette være den perfekte tidsmorderen på en koselig helg.

Genshin-effekt

Genshin-effekt er et vakkert RPG-animé-eventyr i åpen verden som du vil bli forelsket i nesten umiddelbart.

Dette er et gratis Android-spill, men motiverer sterkt til å betale etter et tidspunkt.

Når det er sagt, kan du finne spillere som fullfører spillet uten å betale en eneste krone – selv om det betyr over 50 timer ekstra spilling.

Men selv som gratisspiller kan du glede deg over å løse gåter, klatre i fjell, svømme over elver, kjempe kamper og gjøre alt hvis du har nok tid til rådighet.

Asfalt 9 Legends

Vil du ha en umiddelbar adrenalinboost – prøv Asfalt 9 Legends. Dette er enkelt – velg favorittdyret ditt, gi det litt smak og begynn å brenne litt gummi.

Du kan spille solo eller utfordre andre kjørere i den virkelige verden via flerspillermodusen.

Dette har også tilpassede fellesskap for racing – betyr at du kan be vennene dine om å ta smarttelefonene sine for å konkurrere i dette racingspillet.

  14 beste raskeste nettlesere for Android

Den første soldaten (FFVII)

Den første soldaten er Final Fantasy-innspillingen av Battle Royale-sjangeren.

Det er to kampstiler – kriger eller trollmann – som du desimerer fiendene dine med til å være den siste som står. Enten kan man gå med den angrepstunge tilnærmingen med sverdene og alt eller kaste trolldom for å la andre lide i hjel.

Til slutt pakker dette PUBG- og Fortnite-stilte førstepersonsskytespillet massevis av action hvis du klarer alt dette i den mindre eiendommen til smarttelefonen din.

Men hvis du elsker denne spillstilen, er det også en Plikten kaller tittel, som har en lignende kampkonge med omfanget av strategisering av spillingen din med teamarbeid.

Shadow Fight Arena

Shadow Fight Arena har en stor fanbase som elsker å slåss mellom spillere og spillere (PvP). Med Arena er det en strategisk kombinasjon av tålmodighet, ferdigheter og timing som kan bane vei til seier.

Denne har iøynefallende grafikk med karakterer som har distinkte våpen og kampstiler å velge mellom.

Du kan kjempe mot AI for å øke ferdighetene eller hoppe mot de virkelige spillerne, som uten tvil er den mest spennende delen av spillet.

Og som de fleste gratisspill, gjør det å bruke ekte penger alt enklere. Det er imidlertid opp til deg å male det ut og dominere uten å betale en krone.

FIFA fotball

Det er ingen sjanse for at vi skulle gå glipp av dette ikoniske spillet på denne listen. FIFA fotball er det beste gratis Android-spillet hvis du elsker – du gjettet det – fotball.

Mens FIFA alltid har vært en hit, ga flerspillermodusen den en sårt tiltrengt oppdatering. I tillegg er det en rekke nye funksjoner som substitusjon, ubegrenset utholdenhet, ferdighetsbevegelser, etc., som gir dette spillet en ganske solid status i sportssjangeren.

Totalt sett er dette en enorm overhaling fra de tidligere FIFA-titlene og definitivt verdt å prøve.

Konklusjon

Så dette var noe av det beste du kunne prøve.

Men vent. Vet du at du kan tjene ekte penger mens du spiller? Prøv disse spill for å tjene kryptospill og sjekk ut hvor enkelt (og risikabelt) det er å tjene mens du spiller.