Forbedre søvnen din med disse 20 appene og gadgetene

Vi vet alle hvor viktig søvn er for vår daglige produktivitet. Forskere har funnet en direkte sammenheng mellom vår helse og søvnplan, blant annet som kosthold og fysisk aktivitet.

Etter hvert som vi blir mer konkurransedyktige og bruker mer og mer tid på å stresse og jobbe mot drømmen vår, kommer søvn i baksetet i prioriteringslisten vår, og selv om vi ikke ser det, hemmer det veksten vår i det lange løp.

Gadgets og apper som Muse Meditation Headbands er et revolusjonerende gjennombrudd som ikke bare måler hjerneaktiviteten vår gjennom 4 elektroencefalografiske (EEG) sensorer, men også konverterer disse EEG-signalene til lydtilbakemeldinger som sendes til brukeren via hodetelefoner.

Men før vi går i gang med å diskutere alle måtene som kan hjelpe oss med søvnen, la oss prøve å forstå hvorfor det er så viktig å forbedre søvnen, og hvorfor det burde være viktig for oss.

Hvorfor er det viktig å forbedre søvnen?

I følge Wikipedia, er søvn en naturlig tilbakevendende tilstand som slapper av sinnet og kroppen gjennom hemmet sensorisk og muskulær aktivitet. Når du sover, samler hjernen din ny informasjon og kvitter seg med giftig avfall som samles opp i løpet av dagen.

Siden søvn er preget av hemming av nesten alle frivillige muskler og redusert interaksjon med omgivelsene, lader sinnet og kroppen seg ved kommunikasjon og omorganisering av nerveceller, noe som til slutt fører til sunn hjernefunksjon.

Kroppen, under REM-søvnen, reparerer celler, gjenoppretter energi og frigjør essensielle molekyler som hormoner og proteiner. Disse molekylene fortsetter å forynge musklene og sinnet ditt. Dermed blir det desto mer tydelig å forbedre søvnen for å hjelpe kroppen vår psykologisk og biologisk.

Hvordan kan teknologi hjelpe?

Nå som vi vet hvor viktig søvn er, la oss gå videre til det neste store spørsmålet, hvordan kan vi forbedre det, og hvilken hjelp kan teknologien gi oss i dette rommet.

Økningen i datainnsamling og teknologiopprøret i livene våre har gjort alt rundt oss kvantifisert, og søvnplanen vår er heller ikke uberørt av den. Vi lever nå i en verden der vi kan kvantifisere søvnen vår og vurdere dens gode, dårlige og stygge innvirkning på vårt daglige liv.

Søvnhodebånd er enheter som måler hjerneaktivitet og gir lydtilbakemeldinger til brukere gjennom hodetelefoner. Disse gadgetene har vist seg å være grunnleggende for å hjelpe brukeren til en mye mer avslappende tilstand. Denne enheten bæres rundt ørene og bruker Bluetooth-teknologi for å koble til mobilapper.

Søvnutstyr og apper er gjennombruddene som revolusjonerer helsesektoren. Tilgang til søvndata for brukere hjelper dem ikke bare med å vurdere fremgangen deres, men øker også deres forståelse av egen kropp og sinn.

Vi har håndplukket noen av gadgetene kombinert med apper for mobilenheter som leder markedet med full kant. Disse enhetene og mobilappene har fått støtte fra lokalsamfunn over hele verden og har snudd livet til millioner.

Muse

Lansert i 2014, Muse er produktet av et selskap ved navn InteraXon, som er en Toronto-basert innovatør innen hjernesansteknologi. Selskapet har en lang rekke prestasjoner knyttet til feltet for å designe minneverdige opplevelser. Selskapet har allerede bygget populære produkter som en svevende stol og en hjernedrevet ølkran.

Muse markedsføres som en gadget for hjernetrening designet for å registrere hjerneaktiviteten din på samme måte som en hjertemonitor måler pulsen din, og den er veldig nøyaktig. Gadgeten bruker korte, morsomme økter for å roe sinnet, øke fokus og ro og redusere stress.

Funksjoner

  • Sanntids hjernebølgefeedback (EEG)
  • Multi-sensor meditasjonsenhet
  • Kan pare Muse med alle apper for å lage biofeedback i sanntid med eksternt innhold.
  • Månedlig nytt innhold for guidede meditasjoner
  • Timer med kontinuerlig bruk
  • Trådløs tilkobling BT 4.2

Det er to hovedtyper av Muse-produkter som markedsføres av den Toronto-baserte innovatøren, nemlig Muse 2 og Muse S. Disse produktene kan gi sanntids tilbakemeldinger fra hjernebølger, hjertefrekvens, pust og kroppsbevegelser. Du vil ha en økt forståelse av ditt sinn, kropp, hjerte og pustemønsteret ditt.

Den ledende plattformen tilbyr 500+ guidede meditasjoner fra globalt anerkjente meditasjonsinstruktører som bruker en rekke undervisningsstiler.

Hapbee

Forbedre søvnkvaliteten din med Hapbee og få en fredelig sinnstilstand. Den bærbare enheten gjør det enkelt å spore søvnmønster og ta kontroll over livet ditt for å føle deg bedre. Den spiller et opptak av magnetiske frekvenser som kan hjelpe kroppen din til å føle seg avslappet uten å gi noen bivirkninger.

Sov gjennom natten mens du kjenner effekten av melatonin for å kontrollere livet ditt og føle deg bedre. Enheten hjelper til med å heve ytelsen din, forbedrer søvnen din, øker fysisk velvære og støtter mental velvære. Målet er å få en gjenopprettende, dypere og raskere søvn som får bedre fokus, mer energi og kreativitet.

Det vil hjelpe deg å bli mer avslappet, ha bedre bevegelser og ha mindre smerter for å ha bedre dager fremover. Enheten gjenskaper naturlige sammensetningseffekter, sender ut ultralave energisignaler og trer raskt i kraft. Den har lavenergi Bluetooth, er lett og er vanntett.

BrainTap

Skaperen av BrainTapPatrick K Porter, Ph.D., har vært rundt vitenskapen om å berolige hjernen siden han var 12. Han brukte teknikkene han lærte på seg selv og forvandlet seg til en eliteidrettsutøver og en æresstudent.

  Reparer en Ethernet-kabel som ikke er riktig tilkoblet

I dag lager Patrick sammen med teamet hans nyheter innen hjernebølgemedrivingsteknologi. De har underveis skapt BrainTap-teknologier som en fakkelbærer i selvbevissthets- og selvvekstindustrien.

Braintapping som teknikk er en måte å raskt slappe av og optimere hjernens potensiale. Denne teknikken kommer med guidet meditasjon, visualisering, tonal terapi og andre mens den tilfører bølger som alfa-, beta-, gamma-, delta- og theta-bølger for å overvåke tilstander som avslappende, aktiv, toppkonsentrasjon, restitusjon og helbredelse.

Selskapet kan skryte av å gjennomføre over 4 900 000 økter og bli publisert av noen av de store navnene som The Wall Street Journal, People Business, Business Week Entrepreneur, NBC, ABC, Inc og andre.

Flyttid

Flowtime er skapt av Entertech-teamet, et selskap som utvikler høyteknologiske wearables, og baner vei for EEG-innsamling og EEG-innsamlingsteknikker.

Selskapet har skapt overskrifter siden oppstarten med sitt FoU-team fullpakket med forskere fra universiteter som Zhejiang University, Hangzhou Dianzi University, University of York og andre.

FlowTime av EnterTech er et biosensing muse-meditasjonshodebånd som gjør deg rolig, spenstig og sunn. Gadgeten er en meditasjonssporer som overvåker hjertefrekvens, hjernebølger, pust, HRV, trykk, fokus og stress.

Funksjoner

  • Samarbeid med andre apper
  • Veiledet og uveiledet meditasjon
  • State of the art design

Brukerne kan visualisere meditasjonsytelsen med FlowTime. Siden den støttes av biosensing-teknikker, analyserer enheten ditt hjerte, sinn og kropp mens du er i meditasjon. Den kvantifiserte tilbakemeldingen gir deg rikelig med kunnskap om din meditasjonstilstand og hvordan du kan gjøre det bedre.

De vitenskapelig beviste leksjonene fra enheten har hjulpet millioner av brukere over hele verden, ved å utstyre dem med grunnleggende teknikker og spore fremgangen deres daglig. Enheten gir også en detaljert biodatarapport som gir deg fremdriften for hvert minutt og lar deg sammenligne dataene fra forrige uke, måned eller år for å se hvor langt du har kommet og hvilke nødvendige endringer du trenger for å innprente i livet ditt.

Deres lange liste med fornøyde kunder går langt utover grensene til én nasjon. Du vil finne fornøyde kunder av FlowTime og Entertech i byer som London, Canberra, Vancouver, Houston og så mange flere. Deres dominans i feltet sertifiseres litt mer når du vet at de har snakket om byen på plattformer som Daily Mail, BBC, Amazon, Huffington Post, Trendsetters og mange flere slike plattformer.

QuietOn

QuietOn er på et oppdrag, et oppdrag for å gjøre den nordiske stillheten tilgjengelig for alle, til enhver tid. Denne visjonen presser dem til å innovere i deres teknologi og vitenskap, som allerede er langt bedre enn de fleste av deres jevnaldrende i bransjen.

Innretningen QuietOn fungerer på en teknologi kjent som Active Noise Cancellation Tech, QuietOn 3-øreproppene har kommet som en løsning for å få deg i en tilstand av stillhet og ro, hvor som helst du vil.

Disse enhetene kommer til nytte mens du venter på flyet ditt på en travel flyplass, eller på en lang busstur fylt med passasjerer som går hele dagen. Men spesielt har denne state-of-the-art dingsen vist seg å være svært nyttig for folk som lider av søvnmangel. Denne enheten demper støy og søvnforstyrrelser, og gjør deg dermed i stand til å finne ro i støy når du ikke kan sove.

Den interessante teknologien til Active Noise Cancellation, også kjent som aktiv støyreduksjon, er en rekke metoder og prinsipper for at enhver uønsket lyd reduseres av en annen lyd som er spesielt laget for å kansellere førstnevnte.

ANC gjorde det mulig for øreplugger til QuietOn å bruke mikrofoner til å prøve lydene, og deretter bruke innebygde høyttalere for å lage en faseforskyvning for å fjerne støyen.

Sovetelefoner

Sovetelefoner er etableringen av det 2007-etablerte selskapet Acousticsheep LLC, grunnlagt av Dr. Wei-Shin Lai og hennes ektemann Jason Wolfe.

Sovetelefoner er designet for å bæres rundt øret, noe som gjør dem superkomfortable også for sidesovende. Bygget av superglatte sheepcloud™-stoffer, de båndformede hodetelefonene inneholder tynne, polstrede avtakbare høyttalere for å spille av alle typer musikk, podcast, lydbøker, meditasjon, hvit støy eller alt du måtte ønske.

Disse lette og vaskbare hodetelefonene kommer med en 3,5 mm-kontakt, og også et trådløst alternativ, og du kan velge det som passer best for din livsstil.

Selskapet og merkevaren rundt produktet har gjort kunder fornøyde over hele verden, samtidig som de har vært omtalt i ledende magasiner og nettportaler som Digital Press, The view, Tripadvisor, Amazon, Travel CHannel, Daily Mail, CNet, Buzzfeed og en mye mer.

Søvnsyklus

De Søvnsyklus er nok en nyskapende gadget/app som gjør søvnen din mer tilfredsstillende og oppslukende. Teknologien bak produktet sporer søvnmønsteret ditt gjennom søvnsyklusen din.

Ikke bare sporer søvnsyklusen søvnmønsteret ditt, men demper også støy og fremhever søvnen din ved å bruke mikrofonen til å lytte og analysere sovelyden din og videre bruke kunstig intelligens for å hjelpe deg bedre.

Mange sporere på markedet spesifiserer bare de overfladiske detaljene i søvnmønsteret ditt. Men når det kommer til produkter som søvnsyklus, styrer den mønstrene dine videre og finner den dypere grunnårsaken til endringen i søvnmønsteret og utstyrer deg dermed med en dypere forståelse av deg selv.

Rolig

Vi sparte det beste til sist. Rolig er uten tvil den mest brukte soveassistentapplikasjonen/enheten på internett. Dette gjør så mye mer enn bare å få deg til å sove. Dette hjelper deg med å forbedre søvnkvaliteten din, redusere stress og angst, forbedre fokus, selvforbedring og mange andre ting.

  8 beste HRIS-programvare for å strømlinjeforme HR-oppgaver for SMB

Mens andre apper fokuserer på å få deg til sengs og få deg til å sove, fokuserer Calm på din generelle utvikling ved å gi deg en rolig opplevelse gjennom hele dagen når som helst du søker.

Applikasjonen er visualisert, produsert og instruert av Tamara Levitt, som også er Head of Mindfulness på Calm. Hun har studert meditativ praksis de siste 30 årene, og lært nyansene i tankeskoler som mindfulness-meditasjon, Vipassana, Shambala, Zen, Theravada og mye mer. Hun legger alt hun har lært inn i appene sine og hjelper kundene sine med å leve mer fredelige og rolige liv.

Oura Ring

Bruk et ingeniørmessig gjennombrudd som Oura Ring som har potensial til å optimere helsen din og spore aktiviteten din ved hjelp av en forbedret sensorpakke. Oura Ring inkluderer tre daglige poengsummer for den som bærer ringen, for eksempel:

  • Sleep Score analyserer REM-søvn, dyp søvn, nattlig puls, lett søvn, leggetidsplan, etc.
  • Aktivitetspoeng analyserer en persons daglige rutine, som hviletid, bevegelse osv.
  • Readiness Score analyserer kroppsstresssignaler, aktivitet og søvn med HRV og kroppstemperatur.

Det anses at fingeren gir en bedre detalj om sensitive bevegelser og hjertefrekvensdata på tvers av alle hudtoner. Enheten har også lang batterilevetid og sensorer i forskningsklasse for å overvåke aktivitet, søvn, hjertefrekvens, temperatur, restitusjon, stress osv. Designet er usedvanlig komfortabelt som er ultralett og vanntett.

Oura Ring er en ny toppmoderne søvnstasjonsalgoritme som gjør den til en populær enhet for nøyaktig sporing av søvnkvalitet. Den dechiffrerer viktige vitale faktorer som HRV, hjertefrekvens og kroppstemperatur for å forstå tiden brukt i søvnstadiet og kvaliteten. Oura Ring leser også kvaliteten på nattlig hvile og analyserer oksygennivået i blodet ved hjelp av en 24/7 monitor. Den utforsker hvordan kroppen reagerer på valg eller vaner og gjenopprettende tid.

Den smarte sensoren leser kroppstemperert for å forstå signalene, forutsi periode, oppdage om du er uvel og endringer i hormoner. Denne enheten har som mål å få smartere resultater og optimalisere spådommene diskret og sømløst.

Philips søvn- og vekkelys

Hvis du sikter på avslappet søvn, Philips søvn- og vekkelys kan være stoppet for å tilby en naturlig soloppgangssimulering og sendes for å holde kroppen din uthvilt mens du sover eller våkner. Det myke lyset gir en smart touch til sovemønsteret og lysveiledet pust for å sove uten å bekymre deg for noe.

Philips Sleep and Wake-Up Light simulerer solnedganger som gir en følelse av natt til kroppen med valgfri lyd og avtagende lys. Den stimulerer også en naturlig soloppgang der lyset gradvis øker med tiden, og gir et vire av rødt, oransje og knallgult lys i rommet. Den lysstyrte pusten vil hjelpe kroppen til å slappe av og sove mens du slapper av og dekomprimerer aktiviteter.

Denne enheten er enkel å bruke. Trykk på produktet for å slumre, og bruk en smart berøring for å vise for enkel enhetskontroll og mykt lys som ikke sanser. Det er klinisk bevist at vekkelyset forbedrer generelt velvære, humør og søvnkvalitet, for å sikre at du føler deg uthvilt. Brukere kan velge musikk eller lyd for å våkne fra lokal FM-radio eller musikkbibliotek. Det er enkelt å velge lysstyrkenivåer med flere lysinnstillinger for å øke intensiteten og stille inn høyere lysintensitet.

Sleepace Dot 3502T

Den nye dingsen Sleepace Dot 3502T kan passe godt for å oppnå best mulig søvn. Sleep Dot hjelper til med å måle kroppsbevegelser og søvnsykluser, og tilbyr søvnrapporter, oppvåkning og søvnhjelp.

Den ikke-bærbare enheten er brukervennlig, enkel å bruke og har lang batterilevetid som gir relatert søvn. Målet er å forbedre søvnkvaliteten med patentert søvnhjelpemusikk og beroligende musikk eller lyder. Sleepace Dot 3502T tilbyr fjernpleie som lar brukere lære søvnstatusen til venner og familie.

Bose Sleepbuds

Ta din beste søvn med klinisk bevist søvnteknologi for å sovne raskere. Bose Sleepbuds tilbyr et lydbibliotek, Bose søvnapp, brukertestet søvnteknologi og støymaskering. Enheten fungerer på alle problemer som støyende naboer, snorking, hverdagsstress og søvnløshet.

Bose Sleepbuds er kompakte, små og komfortable, noe som gjør dem enkle å bruke og nyte avslappende lyder for å sovne. De trådløse øreproppene fungerer i 10 timer på en enkelt og tre dekselladninger. Bose Sleep-apper tilbyr mer enn 50 lyder, for eksempel avslapningsinnhold, støymaskerende lyder osv., og andre alternativer for lydbibliotek.

Enheten gir bedre, sunn og avslappende søvn, sporer aktiviteter hele natten, som å rulle over, slappe av osv. Man kan også tilpasse resten for å bygge en natterutine, utforske lydbiblioteket og få tilgang til funksjoner som telefonfri Modus. Det tilbyr også ro for å bringe fred til kropp og sinn gjennom hele natten.

Bodyclock Luxe 750DAB

Lumies sin Bodyclock Luxe 750DAB tilbyr 31søvn/våkne-lyder, DAB-radio, solnedgang/soloppgang-varighet, funksjon med lavt blått lys, Bluetooth-høyttalere osv. Enheten setter brukerne i bedre humør ved hjelp av det innebygde DAB-radioalternativet. Lyset bidrar til å sette brukeren i et bedre perspektiv og øker produktiviteten og energien når han våkner. Luxe sikrer at brukerne er klare, våkne og våkne for dagen etter å ha hatt et sunt sovemiljø.

Bodyclock Luxe 750DAB kommer med en lysfølsom skjerm som slår på og av lyset basert på rommets lysstyrke. Det er en fin måte å kutte skjermtid på, fordi det ikke krever å stole på telefonen eller rulle ned for å sove. Enheten får deg til å våkne opp energisk uten noen skurrende vekkerklokke, men har 20+ vekke- eller dvale- eller DAB/DAB+-radiostasjoner.

  10 beste tilknyttede nettverk for å bli med og tjene penger

Banala Lite

Fall inn i en dypere og raskere søvn med bare én knapp ved hjelp av Banala Lite for å sikre at du ikke bruker natten på å kaste eller snu. Enheten er integrert med isokronisk lydteknologi med et smart søvnsyklus-induserende system. Den kommer også med en minihøyttaler for å gi en utmerket og bedre søvn med fordelene av isokroniske toner som gir forbedret velvære og søvn.

Banala Lite er en én-knapps løsning for å få brukeren til å sove og våkne med en ren, komfortabel, frisk og tankevekkende delta-mart. Ved å trykke på knappen sendes ut 10 Hz theta-bølger som øker til 0,75 Hz delta-området. Den behandlet til hele syklusen med lav theta og delta, og emulerte søvnsyklusen for å sove dypere og raskere.

Riktig hvile med delta dyp søvn lar brukerne helbrede og regenerere celler, forbedre hormonfrigjøringen og opprettholde nivået på søvnreisen. De sakte bølge- og REM-fasene gjør det mulig for brukere å forstå svingningene i søvnsyklusen deres for en rask søvn med øyebevegelser. Hemmeligheten er å blande søvn med fordelaktige bølger for å bremse rotete hjerneaktiviteter.

Drøm videre

Få bedre og raskere søvn med Drøm videre, som tilbyr forbedrede funksjoner med en fremtredende rytmisk puls og generell kontroll. Den bærbare enheten lar brukere falle raskere, meditere og slappe av i sinnet, støttet av vitenskap og psykiater med nevrovitenskapelig forskning. Den er enkel å bruke og lett som kommer med en enkelt berøringsaktiveringsfunksjon for en avslappet søvn.

Enheten tilbyr medisinfri, avslappende søvn av høy kvalitet uten bivirkninger for å gjøre morgendagen til en bedre dag. Brukere kan starte den på ankelen, håndflaten eller håndleddet, aktivere den med knappen, og pulser vil gjøre jobben med å fjerne stress. De lavfrekvente signalene sendes ut i enheten for at hjernen skal replikere signaler som presser brukere mot raskere og dypere søvn.

Det hjelper med fokusert avslapning, redusert stress og god søvn fullpakket med påviste muligheter for å forbedre helsen. Applikasjonen lar brukere låse opp potensialet til DreamOn Band for medisinering, sporing av søvn, pusteøvelser og endring av pulsinnstillinger.

Philip Stein sovearmbånd

Philip Stein Natural Frequency Technology kommer med forskjellige sove armbånd for å øke energien og forbedre søvnen. Den naturlige in-tune-teknologien resonerer med å styrke det biomagnetiske feltet og hjelpe til med å redusere stress, forbedre søvnkvaliteten, kognitive funksjoner og mattrang. Ved å bære armbåndene kan brukerne sovne raskere og dypere og våkne uthvilt.

De viktigste egenskapene til armbåndene er vektkontroll, øke humøret, forbedret helse, sunnere hjerte og tilby bedre fokus og energi. Det bidrar til å styrke immunforsvaret til å sovne raskere og dypere for å våkne uthvilt.

Hatch Restore

Hatch Restore kan være et godt stopp hvis du ikke er en fan av bærbare enheter. Den kombinerer en meditasjonsapp, smart lys, soloppgangsalarm, lydmaskin og en vekkerklokke. Den smarte søvnrutinehjelpen hjelper brukerne å slappe av og våkne uthvilt. Den tilbyr ingen blåtoner som belaster øynene med et mykt leselys og sovehistorier for å roe sinnet.

Denne enheten inkluderer en digital klokke, hvit støy og avslappende lyder for å unngå distraksjoner. Den har også et utvidbart bibliotek, vekking for soloppgangalarm og kontroll med myke berøringsknapper. Hatch Restore lar brukere tilpasse innstillingen for søvnrutine på applikasjonen.

Cove

Nå er den beste tiden å begynne å sove bedre og mindre å tenke klarere. Cove tilbyr 20 minutters økt som forbedrer mental ytelse og reduserer stress ved å bruke den to ganger daglig. Enheten aktiverer en hjernebane som tilbyr følelsesmessig balansert og rolig. Det gir en førsteklasses opplevelse som forbedret mental ytelse, mindre stress og bedre søvn.

Cove tilbyr fokus og energi til brukerne slik at de kan holde seg uthvilt hele dagen. Appen gir tilgang til akselerometer og hjertefrekvensdata, sporer endringer i stressnivå og søvn, setter inn øktpåminnelser og utforsker en grundig brukerveiledning.

Smart Nora

Hvis du ønsker en kontaktfri snorkeløsning, Smart Nora er produktet ditt. Enheten tilbyr en praktisk og grei løsning for å oppdage tidlige lyder for skånsom og snorkefri søvn. Det hjelper brukerne til å komme i bedre humør og nyte en rolig søvn.

Smart Nora fungerer på alle kroppsaspekter, som magen, ryggen og siden, og dekker hele lengden. Produktet er designet for å fungere med hovne, tynne, myke og faste puter. Det lar også brukere tilpasse for bedre, konsistente og komfortable resultater. Smart Nova kommer også med sensitivitets- og oppblåsingsinnstillinger på baseenheten, og tilbyr den beste snorkefrie søvnrutinen.

Dodow

Pust inn og ut for å få bedre søvn Dodow tilbyr hypnotiske effekter. Brukere kan trykke en eller to ganger på den sensitive overflaten i henholdsvis 8-minutters eller 20-minutters modus. Produktet gir bevisst lengre søvn med utpust og innånding for å sovne raskere og bedre.

Når du har fullført økter, kan Dodow slå seg av når du sovner naturlig. Det er en one-stop-løsning for alle som ønsker å forbedre søvnen og opprettholde mental helse.

Konklusjon 😴

Søvnige kvelder kan føre til mangel på produktivitet. Beroligende musikk eller svakt lys eller en kombinasjon av begge kan hjelpe deg med å sove bedre, men mer avslappende netter er på vei på grunn av appene og gadgetene som er diskutert ovenfor. De hjelper deg å få kropp og sinn i bedre stand til å våkne frisk og full av energi. 🏃

Du kan også være interessert i å lese om de beste smarte helsesporerne.