Slik sletter du kommentarene dine på TikTok

TikTok er en flott underholdningsplattform som har blitt ganske populær og vanedannende i løpet av låseperioden. Mange mennesker har gjenoppdaget karrieren med denne plattformen. La oss få vite mer om det og all bagasjen som å svare på hatkommentarer eller hvordan du sletter kommentarer på TikTok som følger med den. Les artikkelen til slutten for å vite om hvordan du permanent sletter en melding på TikTok og hvordan du sletter kommentarene dine på TikTok. La oss dykke inn!

Du vil få vite hvordan du sletter kommentarene dine på TikTok videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Med den voksende mani av sosiale medier, er konkurransen mellom ulike innholdsskapere alltid på topp. De fleste av dem støtter hverandre, men i motsetning til dem, er noen alltid på jakt etter at den andre skal falle. Alle skaperne opplever slike negative og uønskede kommentarer. Her er noen måter du kan ignorere noens kommentarer:

  • Tro på deg selv og ikke la andres kommentarer påvirke deg. På denne måten kan du ignorere all uønsket spenning og stress.
  • Vær tro mot innholdet du lager og fortsett å vokse med innovative og attraktive ideer.
  • Hvis det plager deg mye, kan du alltid blokkere kontoene.

Noen ganger blir det veldig vanskelig og selvoppslukende å håndtere hatkommentarer når du jobber hardt for å underholde publikum. Her er noen måter du kan svare på hatkommentarer og fortsette arbeidet med entusiasme på samme tid.

  • Be dem om en forklaring: Mahatma Gandhi mente at hvis noen slår deg, la dem gjøre det to ganger. Dette får personen enten til å skamme seg, eller de får handle barmhjertig overfor andre. I dette tilfellet, spør personen hvorfor de føler det slik, og om de trodde at noe annet var off-beat også. Dette kan sjokkere dem da de hadde som mål å trigge deg, i stedet tok du imot kritikk med åpne armer.

  • Godta det de synes er riktig: Gi dem akkurat det de vil ha, og godta rett og slett det de sier. Dette motvirker fullstendig hensikten med deres frekke kommentar.

  • Takk for kommentaren: Folk blir irriterte når noen oppfører seg bra selv om de oppførte seg som idioter. I stedet for å svare negativt, takk dem for deres kritiske mening. Dette sender en sterk melding til den andre personen om at du ikke vil bli trigget av disse slemme kommentarene.

  • Opptre morsomt: Du kan alltid velge å avlede oppmerksomheten fra et seriøst emne til noe morsomt. Send for eksempel et morsomt bilde eller GIF. De kan roe seg ned og fortsette med moroa. Du kan til og med dele en vits for å prøve å lette stemningen.

  • Ignorer dem fullstendig: Hvis ingen av de nevnte tipsene fungerer, bare ignorer meldingen deres og la dem henge. Ikke kast bort din dyrebare tid på disse slemme kommentarene.

Hvis du har kommentert et innlegg på TikTok og nå ønsker å slette det, følg de kommende trinnene.

1. Åpne TikTok-appen på din Android eller iOS mobil enhet.

2. Naviger til ønsket kommentar du skrev som du nå vil slette.

3. Trykk og hold kommentaren i et sekund til popup-vinduet vises.

4. Fra hurtigmenyen, trykk på Slett.

Kommentaren din slettes umiddelbart.

Du kan ikke slette andres kommentarer på TikTok. Du kan bare rapportere dem til TikTok hvis du finner dem støtende eller bryter med TikTok-retningslinjene.

Ja, du kan slette et svar på kommentaren din på Tiktok, men bare hvis det er på ditt eget innlegg. Du kan ikke slette kommentarer eller svar på andres innlegg.

Hvis du ikke kan slette kommentarene dine på TikTok, kan det skje fordi:

  • Ustabil eller ingen internettforbindelse
  • Utdatert TikTok-app
  • Feil i appen
  • Kontoeieren deaktiverte kommentarer etter at du kommenterte

Hvis kommentarene plager deg og produktiviteten din, må du iverksette tiltak mot dem. Du kan slette eller ignorere slike kommentarer for å holde negativiteten borte fra kontoen din. Samtidig bør du også ta noen av dem som konstruktiv kritikk. Innholdet ditt skal være originalt og profilen din skal være ekte uansett. Brukerne setter pris på åpenhet og derfor bør du aldri forlate essensen av profilen din.

Kan du slette TikTok-meldinger?

Ja, du kan slette TikTok-meldinger. Du kan også dempe varslene for en melding fra meldingslisten. Dessuten kan du slette meldingene fra samtaler eller kommentarer på kontoen din.

Hvordan sletter du en melding på TikTok permanent?

Hver gang du sletter en melding fra en direktemelding (DM) på TikTok, blir den permanent slettet fra samtalen eller chatten din. Den andre personen kan fortsatt ha chattene, men du vil ikke se meldingen igjen. Tilsvarende, for en kommentar du har laget på et innlegg hvis du eller den personen sletter det, går det for alltid og kan ikke gjenopprettes. La oss se hvordan du sletter en melding på TikTok permanent.

1. Start TikTok-appen på telefonen din.

2. Trykk deretter på Innboks-fanen fra den nederste linjen.

3. Trykk på ønsket samtalevindu.

4. Trykk og hold på ønsket chat og trykk på Slett.

Chatten din slettes umiddelbart fra samtalevinduet. Les denne artikkelen fra begynnelsen for å forstå prosedyren for hvordan du sletter kommentarene dine på TikTok.

Når du sletter en melding på TikTok, slettes den for den andre personen?

Nei, når du sletter en melding på TikTok, slettes den ikke for den andre personen. Meldingen sletter kun for deg og chatten din.

Hvordan sletter du en hel samtale på TikTok?

Nedenfor er trinnene for å slette en hel samtale på TikTok.

1. Åpne TikTok-applikasjonen og trykk på Innboks-fanen.

2. Trykk og hold den ønskede samtalen.

3. Trykk deretter på Slett.

4. Igjen, trykk på Slett fra popup-vinduet for bekreftelse, som vist nedenfor.

Hele samtalen med den spesifikke profilen blir slettet. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du sletter kommentarene dine på TikTok.

Hvordan ser du på TikTok-historien?

Du kan se TikTok-historikken din ved hjelp av trinnene nevnt nedenfor.

1. Start TikTok-appen på telefonen din og trykk på Profil-fanen fra den nederste linjen.

2. Trykk på hamburgerikonet øverst til høyre.

3. Trykk deretter på Innstillinger og personvern.

4. Trykk på Se historie under Innhold og visning.

5. Trykk nå på ønsket historie for å vise den igjen.

***

Vi håper at du lærte hvordan du sletter kommentarene dine på TikTok og hvordan du svarer på hatkommentarer. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

  Hvordan anke for utestengelse på TikTok