Hvordan kobler du til et Logitech Bluetooth-tastatur

For nesten et tiår siden pleide vi å bruke det kablede tastaturet, men nå er trådløse de dominerende. Du kan koble de trådløse tastaturene til PC-en eller andre enheter ved hjelp av Bluetooth. Og hvis enheten din ikke støtter Bluetooth, får du også en mottaker med tastatur som du kan bruke til å koble til. Hvis du er noen som leter etter en guide til hvordan du kobler til et Logitech Bluetooth-tastatur, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Den vil veilede deg om hvordan du kobler til Logitech-tastaturet uten USB og hvordan du setter tastaturet i sammenkoblingsmodus. Du vil også få vite hvor Easy-Switch-knappen er på Logitech-tastaturet.

Hvordan kobler du til et Logitech Bluetooth-tastatur

Du får vite hvordan du kobler til et Logitech Bluetooth-tastatur videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvordan setter du tastaturet i sammenkoblingsmodus?

For å pare ditt Logitech Bluetooth-aktiverte tastatur, må du finne og holde inne Bluetooth-knappen (F1 på Logitech) i 3 sekunder. Dette vil slå på Bluetooth på tastaturet og sette tastaturet i sammenkoblingsmodus. På Bluetooth-aktivert tastatur har du ikke muligheten til å slå av eller på sammenkoblingsmodusen slik du har på smarttelefonen eller PC-en. Så når du slår på tastaturets Bluetooth, vil det automatisk gå inn i sammenkoblingsmodus.

  Hva er en WebP-fil (og hvordan åpner jeg en)?

Hvor er Logitech Keyboard Connect-knappen?

På noen Logitech-tastaturer er tilkoblingsknappen øverst til høyre på tastaturet. Noen andre varianter har knappen under tastaturet ved siden av batterisporet eller slått sammen med funksjonstastene. Selv om disse knappene er plassert på forskjellige steder på forskjellige Logitech-tastaturmodeller, er deres endelige bruk den samme, slik at du kan koble tastaturet til en hvilken som helst enhet, som enten kan være smart-TV, PC, Mac, smarttelefon, spillkonsoll eller annen støttet enhet. På Logitech K380 Bluetooth-tastaturet er tilkoblings- eller Bluetooth-knappen F1-funksjonstasten.

Hvordan får du datamaskinen til å gjenkjenne det trådløse Logitech-tastaturet ditt?

Følg disse trinnene for å få datamaskinen til å gjenkjenne Logitech Wireless-tastaturet:

Merk: Trinnene nedenfor utføres på en Logitech K380 tastatur og kan variere litt på tastaturet.

1. Slå på strømknappen fra siden av tastaturet for å slå PÅ Logitech-tastaturet.

2. Trykk og hold nede F1-tasten eller Bluetooth-tasten i tre sekunder på Logitech Bluetooth-tastaturet.

3. Slå på Bluetooth på datamaskinen og start den tilgjengelige menyen Enheter.

4. Finn Logitech-tastaturet og klikk på Koble til.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å pare tastaturet med tastaturet.

  8 Pålitelig CS:GO 🔫 Serverhosting for bedre spilling

Når du har koblet tastaturet til enheten, vil det automatisk huske det. Så hver gang du slår på tastaturet og Bluetooth på enheten din, kobles tastaturet automatisk til enheten din.

Hvordan kobler du til et Logitech Bluetooth-tastatur?

Du kan følge trinnene ovenfor for å koble et Logitech Bluetooth-tastatur til alle enhetene dine. Du kan også omprogrammere funksjonene på enkelte knapper på Logitech Bluetooth-tastaturet ved hjelp av Logitech-programvaren.

Hvor er Easy-Switch-knappen på Logitech Keyboard?

Den enkle bytteknappen på Logitech-tastaturet er slått sammen med funksjonstastene F1, F2 og F3, som når den trykkes inn lar deg bytte fra en sammenkoblet enhet til en annen. Mens du kobler Logitech-tastaturet til enheten, tilordner du disse knappene til enheten du er sammenkoblet med. Så når du vil bytte tastaturet fra PC-en til den bærbare datamaskinen eller en annen enhet, kan du bare trykke på knappen for å koble til.

Hvor er Bluetooth-knappen på Logitech-tastaturet?

Du finner Bluetooth-knappen på den øverste raden på tastaturet, som er slått sammen med funksjonstasten F1 eller 1-tasten med Bluetooth-logoen ved siden av. F1-tasten er hovedknappen for Bluetooth, mens de andre F2- og F3-tastene kan brukes til å bytte mellom de to andre enhetene som er paret med Logitech-tastaturet.

Hvordan kobler du til Logitech-tastaturet uten USB?

Du kan bare koble til det kablede Logitech-tastaturet uten USB hvis du har et trådløst Bluetooth-tastatur. La oss se hvordan du kan gjøre det:

  Slik deaktiverer du suspendert PlayStation-konto

Merk: Sørg for at tastaturet er slått på.

1. Trykk og hold inne F1- eller Bluetooth-tasten på Logitech-tastaturet i tre sekunder.

2. Slå på Bluetooth på ønsket PC eller bærbar PC.

3. Åpne Bluetooth-dialogboksen på din PC eller bærbare datamaskin.

4. Klikk på Koble til ved siden av Logitech Bluetooth-tastaturet fra listen over tilgjengelige enheter.

5. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å pare og koble tastaturet til en av enhetene du ønsker.

Hvorfor kobles ikke Logitech-tastaturet til?

Her er noen grunner til at Logitech-tastaturet ikke kobles til:

  • Utdaterte enhetsdrivere
  • Deaktivert Bluetooth
  • Døde tastaturbatterier
  • En programvarefeil i tastaturet

Hvor er tilbakestillingsknappen på et trådløst Logitech-tastatur?

Du finner tilbakestillingsknappen under ditt trådløse Logitech-tastatur. I noen trådløse Logitech-tastaturer finner du en dedikert tilbakestillingsknapp, mens i noen som Logitech K380-tastaturet er det ingen tilbakestillingsknapp. Så for disse enhetene må du bruke tastaturtastkombinasjonene for å tilbakestille den. Les neste avsnitt for å finne ut hva disse tastekombinasjonene er på Logitechs trådløse tastatur.

Hvordan tilbakestiller du Logitech Bluetooth-tastaturet?

Hvis Logitech Bluetooth-tastaturet ditt har en dedikert tilbakestillingsknapp, som du finner under tastaturet, er det enkelt å bruke det til tilbakestillingsprosessen. Men hvis Logitech-tastaturet ditt ikke har en tilbakestillingsknapp, følg de kommende trinnene for å lære tastekombinasjonene:

Merk: Denne prosessen fungerer med alle Logitech Bluetooth-tastaturer.

1. Skyv sidestrømknappen på Logitech Bluetooth-tastaturet for å slå det PÅ.

2. På Logitech-tastaturet trykker du på følgende taster i samme rekkefølge for å tilbakestille det:

Esc > O > Esc > O > Esc > B

Merk: De tre LED-lampene vil blinke når tilbakestillingsprosessen er vellykket utført.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du kobler til et Logitech bluetooth-tastatur med de detaljerte trinnene til hjelp. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.